Bebeğim hayırlı olsun ehliyetin güle güle kullanaaaaaaaaaa :84:
sinir oldum yaaalinti yapiyorum direk cevap vere geciyor bu ne offf..
neyse günayiiiin
güzel birgün olsun insallah
hayirli kandiller cümlemize ..
kizlar gelemiyorum cünkü vakit yok aksam oluncada yemek cay derken net acmaya halim kalmiyor :26:
ama en azindan arada gelsem cumalari tartilsam iyi olur yoksa kilo aliyoruum :26:
en güzeli hergün yediklerini paylasmak biliyorum aslinda
bu cuma tartilicam insallah
gecen cuma tartildim 73.8 di bakalim artik :18:
ha birde ortak listesine bayildimm
suzimm aldim canim ehliyetim hallettim sükür ama sinava girdigim günü bi görseydin heryer kar off ama sükür
iyi kandiller canım geçen sene bende öyleydim akşiam sabah tartılıp öyle kilo verdimherkesin kandili mübarek olsun.
arkadaşlar acaba aranızdaki en sabırsız ben miyim? her gün tartılıyorum yahu dayanamıyorum. gözümü açar açmaz hopp soluğu banyoda alıyorum.
100 gram bile gitse gözlerim japan çizgifilmlerindeki kızlar gibi parlıyo. 9. günüm bugün diyette
[sıze=2]günaydın kızlarrrrr... Hepimize saglıklı,mutlu, az kalorili,bol güneşli günler diliyorum...
Hepinizin mevlid kandili mübarek olsun...[/sıze]
günaydın bebişko sanada iyi kandillergünaydın kızlarrrrr... hepimize saglıklı,mutlu, az kalorili,bol güneşli günler diliyorum...
hepinizin mevlid kandili mübarek olsun...
canım ben geçen sene yarım portakalı 3-4 kaşık yoğurtla yiyordum öğle arasındagunaydın cnm sanada hayırlı kandıller bu wc problemı bendede var napsakkı resmen sısıyom
ben 3 gündür tartılmıyordum bugün bi bakıyım dedim gözkerim japan kıızlar gibi olmadı hiç gitmemeiş ya moralmanlarım sıfırda.herkesin kandili mübarek olsun.
arkadaşlar acaba aranızdaki en sabırsız ben miyim? her gün tartılıyorum yahu dayanamıyorum. gözümü açar açmaz hopp soluğu banyoda alıyorum.
100 gram bile gitse gözlerim japan çizgifilmlerindeki kızlar gibi parlıyo. 9. günüm bugün diyette
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
tüm müslüman aleminin mevlit kandilini kutlarım hayırlara ve hasenatlara vesile olmasını dilerim
diyerek gelelim fasulyenin faydalarına
neler yapıyonuz bakalım
2 gündür pek aktif olamadım zamanım olmadı
bugün pötüşün yağmuruda geldi
yağdırdı sonunda
ben çok artılardayım mine beni furacak
wc problemim ve regl problemim ikisi bir araya eklendi
günaydın bebişko sanada iyi kandiller
canım ben geçen sene yarım portakalı 3-4 kaşık yoğurtla yiyordum öğle arasında
o şekilde iyi geliyordu bana gene başlıcam bugünden itibaren sende öyle yap istersen
Bebeğim hayırlı olsun ehliyetin güle güle kullan
aktif olsan iyi olur canım diğer türlü çok kilo alıyoruz
iyi kandiller canım geçen sene bende öyleydim akşiam sabah tartılıp öyle kilo verdim
bana daha çok azim katıyordu
yani hırslanıyordum
saol cnm bende bı deneyım faydası olur ıns.ara ogun olarakmı yıyosun bunu
kızlar bende tam tersine kötüyüm bim yeşil çay içiyorum o çok iyi dediler .oda mahvetti dogadan alsam oda aynımı .hiç mi içmesem çok çalıştırıyor bagırsaklarımı yeşil çay
sagol canimm
cok haklisin canim biliyorum haklisin 4.8 aldim baksana
ooof neskuvikim yaa
gecen eltime baktim kadin 3 cocuk annesi ve kiziyla ayni yaaaa
evet eltimi kiskaniyorum
ama kadin hic yemiyosa gün 200 gr. cikolata yer cips yer ay aglamak istiyorum ben yaaa
o yüzden kiskaniyorum inan gece bile kalkip cikolata yiyiyor
hatta gece kalkmamak icin bikere basucuma koydum kase ile cikolatayi diyoooooooo :84: :84: :84:
canım öğlen 16 gibi yedimsaol cnm bende bı deneyım faydası olur ıns.ara ogun olarakmı yıyosun bunu
sagol canimm
cok haklisin canim biliyorum haklisin 4.8 aldim baksana
ooof neskuvikim yaa
gecen eltime baktim kadin 3 cocuk annesi ve kiziyla ayni yaaaa
evet eltimi kiskaniyorum
ama kadin hic yemiyosa gün 200 gr. cikolata yer cips yer ay aglamak istiyorum ben yaaa
o yüzden kiskaniyorum inan gece bile kalkip cikolata yiyiyor
hatta gece kalkmamak icin bikere basucuma koydum kase ile cikolatayi diyoooooooo :84: :84: :84:
ay ne guzel keske benımııde cok calıssa ben yesılcayı hazır almıom cnm aktardan alıom bende fazla koyuyom heral kabız edıo benı
canım öğlen 16 gibi yedim
aynen canım hepimiz aşağı yukarı aynı kiloları aldık geri geldik
ben ne güzel ideal kiloma inmiştim
tekrar yukarı çıktım
şimdide bir aydır veremiyom
yok canim yalan degilnebiçim kadınmiş ben acayip sinir oldum kadına hiç tanımadan...yalan söylüyordur belki abartıyordur anlamıyorum nasıl kilo almıyorlar gece yiyipte
canım öğlen 16 gibi yedim
aynen canım hepimiz aşağı yukarı aynı kiloları aldık geri geldik
ben ne güzel ideal kiloma inmiştim
tekrar yukarı çıktım
şimdide bir aydır veremiyom
guvenılır cnm ama ben cok koyuyom heral cogu kabııızlık yapımus
yok canim yalan degildaha yedigi kekleri felan analatmiyorum sen düsün artik
canim sen azimlisin verirsin insallah
ben cabuk pes ediyorum malesef :26:
yok canim yalan degildaha yedigi kekleri felan analatmiyorum sen düsün artik
canim sen azimlisin verirsin insallah
ben cabuk pes ediyorum malesef :26:
Ben kactım kızlar sıze ıı sohbetler bende 67 gormek ıstıom artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?