Günaydın canım süpersin sabah sabah maşallah :)))) valla sen2 hafta içinde 70e düşersin canım aman dikkatli ol çok kilo veriosun canım geri alman kolay olur sonragünaydın kızlar kimyageri, magrenta+ ben 6.15 de kaltım dahada uyumadım kardeşim okula gitti şimdi lesliyi yapim kemerimi taki sonrada kahvaltı olarak tavuğumu yiyim döncem tekrar kilom 75 cmartesi sabah 76.5 2 günde 1.5 kilo süper dimi
Günaydinlar herkeseeee
Fistiklar su SALIKLI BESLENme olayina artik bi adapte olsakkk
Ben kendi adima yazayim bu aylarda ben cok pis bogaz oluyorum
Cikolataya karsi direncim olmuyor...
Ne yapsamkine
Gözümde kalmasin diye yiyorum azicikkk
geçmiş olsun canım annene anjiyo artık çok basit bir operasyon endişelenme zaten görüşmüşsünde devamında başka bişi yok değilmi canım tekrar geçmiş olsun
herkese meraba kızlar
umarım keyifller yerindedir,ben bugün de çok yoğunum,üstelik annem ankarada anjiyo oldu,yanında olamamak bi taraftan,beklemek bi taraftan iyice strese soktu beni
neyseki az önce çıktı,konuştum herşey yolundaymış çok şükür,rabbim bütün hastaların şifasını versin inşallah
bu arada diyet + spor gayet düzenli gidiyor,inşallah 2 ay sonra hedifime ulaşıcam,yeterli allah sağlık sıhhat versin
şimdilik bu kadar fıstıklar,sonra yine görüşürüz
kilomda bir dengesizliktir gidiyor..14 aylık bir bebeğim var sezeryanla doğum yaptım..karnım bir şişiyor bir iniyor...kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza..basen sorununu hiiiçç söylemiyorum bütün k lar mı kadınlara karşı offf...
bende 78 kiloyum. tam sınırdayım yani nerdeyse 80-89 arası olanların topiğine gidicemama bgn itibariyle başladım bende. sabah kalhvaltı olarak herbalife ın shakeini içtim ( daha doğrusu içmeye çalıştım sabah sabah midem bulandığı için içemedim ) işe geldim. öğlen yemeğinde mercimek çorbası , çok az patates püresi ve göbek salata yedim ( ekmek hiç yok , sevmem ztn )..bi saat sonra fln bir elma yiycem. akşama da bakalım naparım. yazarım yine. en az 15 kg vermem lazım boyum 1,67 cünkü. 15kg bile az aslında daha fazla vermem lazım ama en azından şu adile naşit görüntümden kurtulmuş olurum.
hoşgeldin canım pekbirşey kaçırmadın evet bir türlü toparlanamıyoz ama yavaş yavaş hareketlilik başladı gibi :)))))
çok çalışıon valla canım ya arada boşuk yarat kendine kafa dağıt :)
hoşgeldin canım aramıza :)))) k lara savaş açtık hadi bakalım :)
geçmiş olsun canım annene anjiyo artık çok basit bir operasyon endişelenme zaten görüşmüşsünde devamında başka bişi yok değilmi canım tekrar geçmiş olsun
hoşgeldin aramıza daha fazla geç olmadan başlaman iyi olmuş kilolar yerleştikçe verilmesi iyice zorlaşıyor malesef herballife denedim ben 1 ay sıkı bir şekilde ama banamısın demedi hemde spor bile yapmıştım boşuna ona verien paraya acıyorum önce kendi çaban ile dene sonra ek ürünleri dene bence :)
selam millet ben şu saat oldu acıkmadım şimdi bir bardak çorba içicem :)
saol canım,şimdilik herşey yolunda ,umarım başka bişey çıkmaz
Çok geçmiş olsun canım... atlatmış annem sende rahatlamışsındır biraz... Allah acil şifa versin tüm hastalara... çok zor bende yaşadım insanın iş yapası gelmiyor...tekrar geçmiş olsun...
KİRAZCIM canım geçmiş olsun magrentanında dediği gibi artık anjiyo kolay sıkma canını bak iyiymiş annen benimkide hastanede yatıyo şükür iyi kızlar bursefacım hoşgeldin sende yoktun benim süper gidiyo ve inanın daha dinçim lesli bugünde bitti sabah 5 mil özellikle cumartesi başladım et olayına ve o günden beri sürekli lesli 5 mil bitiyo hiç durmadan yapıyom ben onu ve 68 dakika kemerde peşinden takılıyo her gün çarşamba bitcek et olyı yani sebzesiz ve meyvasız olan 5 gün olcek perşembe net beş günde verdiğim kilo belli olcek ve kızlar inanın hiç kaçamak yok dediğim gibi eğer sütsüz şekersiz nescafe kaçamaksa o var 2 tane içiyom şimdi 4cü yeşil çayımı içcem 2 litre suyumda bitti döncem
inşallah bir sorun yoktur canım anjiyoyu kalbe giden damarları kontrol amaçlı yapıyorlar tıkalımı değilmi diye annemde olmuştu ordan biliyorum bende
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmazherkese meraba kızlar
umarım keyifller yerindedir,ben bugün de çok yoğunum,üstelik annem ankarada anjiyo oldu,yanında olamamak bi taraftan,beklemek bi taraftan iyice strese soktu beni
neyseki az önce çıktı,konuştum herşey yolundaymış çok şükür,rabbim bütün hastaların şifasını versin inşallah
bu arada diyet + spor gayet düzenli gidiyor,inşallah 2 ay sonra hedifime ulaşıcam,yeterli allah sağlık sıhhat versin
şimdilik bu kadar fıstıklar,sonra yine görüşürüz
KİRAZCIM canım geçmiş olsun magrentanında dediği gibi artık anjiyo kolay sıkma canını bak iyiymiş annen benimkide hastanede yatıyo şükür iyi kızlar bursefacım hoşgeldin sende yoktun benim süper gidiyo ve inanın daha dinçim lesli bugünde bitti sabah 5 mil özellikle cumartesi başladım et olayına ve o günden beri sürekli lesli 5 mil bitiyo hiç durmadan yapıyom ben onu ve 68 dakika kemerde peşinden takılıyo her gün çarşamba bitcek et olyı yani sebzesiz ve meyvasız olan 5 gün olcek perşembe net beş günde verdiğim kilo belli olcek ve kızlar inanın hiç kaçamak yok dediğim gibi eğer sütsüz şekersiz nescafe kaçamaksa o var 2 tane içiyom şimdi 4cü yeşil çayımı içcem 2 litre suyumda bitti döncem
hoşgeldin canım tekrar artık cumaları bildirim yapıyoruz :) bakalım cumaya kadar kaç olacaksınselam kızlar çok giremiyorum foruma vakit olmuyor. kilo bildiriminde bulunuyoruz pazartesileri değilmi eskiden öyleydi kaydirigubbakcemile3 benım kılom 73.4 inşallah zayıflarım bu cumaya. buarada resım eklemek için o kadar çaba sarfettım ama olmuyor ben demı sorun var bu forumun fotograf yüklemesindemi çözemedimminnacım bu arada iyiki iyiki doğdun...:içelim:
arkadşlar bende 60 kilolardan 75 lere tırmandım şimdi napcam bebek düşünyrm ama sanırım bu kilolar çok fazla nasıl vereceğm çok yoğun bir çalışma tempom var hep atıştımalıklarla geçiştiriyrm sanırım akşamda yüklenyrm biraz bana destek olur akıl verirmisiniz grubunuza katılıp aralığa kadar 10 kilo yada 15 kilo verebilr miyim acaba kendime tam olarak güvenemyrm neler tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?