70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım süpersin sabah sabah maşallah :)))) valla sen2 hafta içinde 70e düşersin canım aman dikkatli ol çok kilo veriosun canım geri alman kolay olur sonra

günaydın ayparçam sakın tatlı olmazzzzz çok çok dikkat et başka bişi al ye onu yeme bi başlayınca insan bırakamıyor yaaa

selam kızlar bende pc bozuktu uğrayamadım kaç gündür ama görünen o ki pek bişey kaçırmamışım gördüğüme göre hadi toparlanalım:)))))

Merhaba kızlar... cuma gününden beri gelemiyordum... sabah geldim ama iş çıkınca okurken kapattım tekrar.. gördüğüm kadarıyla herkez iyi..

Kıymet'çim çok iyi gidiyorsun hırslı azimli hiç ozma canım... geçen gün biraz kaçamak olmuş aman canım başlarsan devamı gelir... bir müddet yemeyince alışıyor bünye o kadar kaptırıp yemezsin sonra... sebze ve meyvada ye canım hızlı veriyorsun vitaminsiz kalma sonra...

Seda'cım seninde oğluşunun konuşmayı hızlandırmasına sevindim... zamanı gelince konuşuyorlar... yğnede tedbirli olmakta fayda var.. şimdiye kadar sustuklarının yerinede konuşur sonada hep devam eder valla biziimde akrabamızda vardı hala aynı... sessiz az konuşandansa çok konuşması daha iyi canım...

Şule'cim seninde doğum günün güzel geçmiş çok iyi olmuş motive olmuşsundur.. Allah nice yaşlara erdirsin tüm sevdiklerinle beraber...

Benden gayrı birçok kişi kilo vermiş bu hafta bende koruyorum ne yapalım.. hepinizi çok tebrik ediyorum... bende sizlere katılacağım inşallah...

paylaşımlar çok az evet bende her zaman yazamıyorum... arada açıyorum tam yazarken biri geliyor kapatıyorum yada uzun süre açık duruyor internet bağlantısı gidiyor yazdıklarım gidince sinirleniyorum... bundan sonra aha sık girmeye çalışırım... hepinizi çok öpüyorum kızlar.... kendinize iyi bakın... şimdilik hoşçakalın....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kilomda bir dengesizliktir gidiyor..14 aylık bir bebeğim var sezeryanla doğum yaptım..karnım bir şişiyor bir iniyor...kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza..basen sorununu hiiiçç söylemiyorum bütün k lar mı kadınlara karşı offf...

herkese meraba kızlar

umarım keyifller yerindedir,ben bugün de çok yoğunum,üstelik annem ankarada anjiyo oldu,yanında olamamak bi taraftan,beklemek bi taraftan iyice strese soktu beni

neyseki az önce çıktı,konuştum herşey yolundaymış çok şükür,rabbim bütün hastaların şifasını versin inşallah

bu arada diyet + spor gayet düzenli gidiyor,inşallah 2 ay sonra hedifime ulaşıcam,yeterli allah sağlık sıhhat versin

şimdilik bu kadar fıstıklar,sonra yine görüşürüz

Çok geçmiş olsun canım... atlatmış annem sende rahatlamışsındır biraz... Allah acil şifa versin tüm hastalara... çok zor bende yaşadım insanın iş yapası gelmiyor...tekrar geçmiş olsun...

Biz ''k'' lardan daha kalabalığız.... yeniyoruz hepsini... kadınar inatçıdır.. istedikten sonra yapamayacağımız hiçbirşey yok... Topiğimize yazarak aramıza katılmış oldun canım.. hoşgeldin inşallah hedefe ulaşacağız...

Aramıza hoşgeldin canım... bu kadar büyütme gözünde ben 77 kilo ile başladım ama boyum 1.60 senden 7 cm kısayım ve daha kilolu görünüyorum... şimdi 66 kiloyum 70'li rakamlara alıştıktıktan sonra senelerdir 60'lı rakamlarda olmak çok güzel... bu seneye kadar hiç diyet olayına girmemiştim... biraz inat ve azimle yapabilirsin...

Sağol canım.. işyerinde devamlı bir stres devamlı bir koşturmaca gidiyor işte... maillerim doldu yakında kapanacak 300'ün üzerinde ama bakamıyorum... haftanın 3günü resim kursum var oda biraz alıyor stresimi ... eve gidincede nette oyun oynayarak kafa dağıtıyorum... dağıtmak lazım bakalım kurslarım başlasın dahada aktif olacağım ve stres atabileceğim inşallah...

KİRAZCIM canım geçmiş olsun magrentanında dediği gibi artık anjiyo kolay sıkma canını bak iyiymiş annen benimkide hastanede yatıyo şükür iyi kızlar bursefacım hoşgeldin sende yoktun benim süper gidiyo ve inanın daha dinçim lesli bugünde bitti sabah 5 mil özellikle cumartesi başladım et olayına ve o günden beri sürekli lesli 5 mil bitiyo hiç durmadan yapıyom ben onu ve 68 dakika kemerde peşinden takılıyo her gün çarşamba bitcek et olyı yani sebzesiz ve meyvasız olan 5 gün olcek perşembe net beş günde verdiğim kilo belli olcek ve kızlar inanın hiç kaçamak yok dediğim gibi eğer sütsüz şekersiz nescafe kaçamaksa o var 2 tane içiyom şimdi 4cü yeşil çayımı içcem 2 litre suyumda bitti döncem

Çok geçmiş olsun canım... atlatmış annem sende rahatlamışsındır biraz... Allah acil şifa versin tüm hastalara... çok zor bende yaşadım insanın iş yapası gelmiyor...tekrar geçmiş olsun...

inşallah bir sorun yoktur canım anjiyoyu kalbe giden damarları kontrol amaçlı yapıyorlar tıkalımı değilmi diye annemde olmuştu ordan biliyorum bende

teşekkür ederim kızlar,çok şükür bişey yokmuş,hastanedende çıktı,gayette iyiymiş

bu arada haftasonu bi kaç resim çekmiştim,nihayet ekledim,2 ay sonra tekrar çekicem aradaki farkı görün diye,yorumlarınızı bekliyorum

selam kızlar çok giremiyorum foruma vakit olmuyor. kilo bildiriminde bulunuyoruz pazartesileri değilmi eskiden öyleydi kaydirigubbakcemile3 benım kılom 73.4 inşallah zayıflarım bu cumaya. buarada resım eklemek için o kadar çaba sarfettım ama olmuyor ben demı sorun var bu forumun fotograf yüklemesindemi çözemedim minnacım bu arada iyiki iyiki doğdun...:içelim:

arkadşlar bende 60 kilolardan 75 lere tırmandım şimdi napcam bebek düşünyrm ama sanırım bu kilolar çok fazla nasıl vereceğm çok yoğun bir çalışma tempom var hep atıştımalıklarla geçiştiriyrm sanırım akşamda yüklenyrm biraz bana destek olur akıl verirmisiniz grubunuza katılıp aralığa kadar 10 kilo yada 15 kilo verebilr miyim acaba kendime tam olarak güvenemyrm neler tavsiye edersiniz

çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz

süpersin yaa azmine hayran kaldım ,benim balkonda koşu bandım var ama bebeğim küçük ve tek başına uyurken bile yalnız bırakamıyorum ..lesliieyi ben de indirdim ama açamıyorum bir türlüüü

dilek canım lesli işi zor yani ben yapmıyom onu kardeşim anlıyo sen bilen birine sor canım herkese iyi geceler kızlar

günaydın kızlar ben biraz fenalaştım sabah 5.30 wc ye karın ağrısı miğde bulantısıyla gittim çok fena oldum dün eczaneden wc ye çıkamıyom diye hap almıştım onu içmiştim akşam.. onun etkisi fenaydı daha almam ben normalde çıkarım ama sebze meyva yok ya bu et olayının ilk 5 günü ondan çıkamadım ee akıllım beklesene 2 gün daha bitmiş olcek perşembe neyse o günde haşlanmış yumurta domates salatalık biber az sütlü şekersiz nescafe içerim arada elma öğlen 5 köfte arada elma akşamda balık yerim lesliyi yapamıyom bu gün gücüm yok bütün gücümü aldı ilaç neyse oğlum kaltı kahvaltısını verim

hoşgeldin canım tekrar artık cumaları bildirim yapıyoruz :) bakalım cumaya kadar kaç olacaksın

aramıza hoşgeldin eğer istersen bence yapabilirsin yaptığın yanlışları düşün ve onları düzelt bu şekilde başlayabilirsin mesela ben akşamüstü nescafe ve kek keyfi yapardım malum acıkıyoruz akşam üstü önce keki kaldırdım sonra nescafedeki süt tozunu şimdi normal süt koyup içiyorum ara öğünleri meyve ile yapmaya çalışıom sürekli aynı saatte aynı şeyleri yememeye çalışıyorum o da kilo almaya sebep olurmuş mesela her sabah tost yerdim şimdi bi gün tost bi gün nesfit falan bölüyorum bazen meyve akşamlarıda baya baya bi az yiyorum aç kalkıom resmen :)))))
dün biraz salata ile bamya yemeği yedim annem biraz daha koyayım ekmek keseyimmi pilav al biraz diye diye bi hal oldu en sonunda kızdım ısrar ve teklif etme lütfen zaten kendimi zorluyorum die ama her akşam aynı konu allah yardımcımız olsun anne yanındayken rejim yapmak zor valla

selam kızlar aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz keyifler nasıl biber hapını geçen hafta almıştım içsemmi içmesemmi derken bu sabah ilk tabletimi aldım eşim veya arkadaşlarım duysa kıyameti koparırlar gizli saklı içeceğim bakalım umarım bu zahmete değer faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…