yok kıııız yermiyiim bi gözleme 4 dilim ekmeğe eş değermiş az önce öğrendiim.gözlerim böyle olduuGözleme demekneyseki öğlen ama yarın öğlene gözleme yok. ona göre cumaya az kaldı
evet artık ömür boyu burdayım ben
şimdi kilo versem bile hamilelik düşünürsem alırım yine
sonra yine burdayım
burada geçer gençliğimiz napalım
öğleden sonraki arada sadece çay var
çayı aradan saymıyorum
bişeyler yiyeceksinki mide çalışsın canım
gözlemeyi öğlen yemişsin bence çokta kötü değil
ama keşke sütü içmeden yatsaydın
yaniiii tatlı şeyler yenir sevilir yaa o yüzdenters teper diyorsun yani minecim:18:
ben gördüm verdiginiiyi bari canim ihmal etme hic birsey zaman sagligini (diyene bak )
fark etmeleri süper olmus :124:
aynen ben gibisin minem 1 lokmayla duramamen iyisi o lokmaya hic baslamamak :18:
Dışarıdan fark edilen bir incelme ne mutlu sana. walla bravo. çiko yu haketmişsin bence. ama çok gevşemek yok.
hayırlı kandiller canım...3 .haftam topikte...daha önce 2 kez yazdım sanırım bende orti istiyorum diye ama sesimi duyan olmadıEğer kabul edersen 1.60 boyum 68 kilom ve 36 yaşım orti olalım diyorum ben ...
yok kıııız yermiyiim bi gözleme 4 dilim ekmeğe eş değermiş az önce öğrendiim.gözlerim böyle olduu
hep aynıyız bebeğim.merak etme.ben kilo verince hamilelik planlıyorum.tekrar kilo almak için veriyorum düşün artık. kızıma ısıtmıştım. o uyuyunca içmeden bana kaldı eşimde istedi beraber içelim diye içtik valla.
keşke bende yapamasaydım hamur işi fındıkları atmana sevindimGünaydın canlar, hayırlı Kandiller,
1 saattir okuyorum, hem ağzımın suyu aktı (gözlemeler, mantılar) hemde kıskandım. ben hiç humur yapamam. en iyi tarafı yapamıyorum ki yiyeyim.
Çörek otumu çiğnedim, suyumu içtim, arkadaş simit getirecekti yarım yiyecektim, bitmiş o da poğaça almış bende 4 tane grisini yidim şekersiz yeşil çay ince dilimde kaşar yedim. resmen gözümün önünden peynirler geçiyordu. bir kalıp peynir olsa yerdim. nasıl bir şeyse bu.
bu gün çaycımızdan artık bana şekersiz türk kahvesi yapmasını rica ettim. Şekere son.
Alıntı yapıp bir sürü şey yazmıştım ama sistem hata verdi. Yazdıkalrım da gitti.
Suzicim o yağdan mide rahatsızlığı durumu bende de var. Ben 5,5 yıllık evliyim. 3. yıla giderken ben 11 eşim 18 kilo almış bulduk kendimizi. 69 olmuştum. Neyse bir sıkarsın kendini 58 e düştüm tekrar. O zaman o kadar uzun süre yağsız yemiştim ki, tekrar yemeğe başladığımda çok ağır gelmişti. Sonra açıldık boğazımla ben60 kilo ila hamile kalıp 84 ile erken doğuma girdim (yuuuuuuuh diyorum kendime yuuuuuuuuh) öyle işte.
Bir kızçe çörek otunu sormuş. ben 2 hafta çok düzenli kullandım. sabah, öğle, akşam yemeklerden önce. 1 hafta çok üzerine düşmedim, bu pazartei yine başaldım, tadı korkunç. çiğneme zamanı geldiğinde kasılıyorum resmen ama devam. en azından 21 günü tamamlayana kadar. sonra lahana maydanoza geçerim.
02 Ocak ta 74,4 düm, dün sabah 70,0 tim.
benim şöyle bir durumum var. ben emzirirken regl olmuyordum 7. ayda 2 gün oldum sonra 2 ayda bir 2 gün. Yılbaşında 4 gün sürdü reglim. Belki hızlıca kilo vermemde onun etkisi çok olmuştur.
öğleyin izmir köfte varmış birde börek (cııııııııııs)
akşamda çorba içerim.
Dond fındıkları attım yaşasın beyaz leblebi yeşil çay
kıslar çok yazdım inşallah karışıklık yapmamışımdır. Altıntı yapamayınca zor oldu biraz.
Bu arada taklitlerimden sakınınız
bugün burdasın desene sevindim..bence de ballkaymak eltisi kızın yanında yiyor sonrada bişey yemiyordur. öyle şeymi olur biri yiyip yiyip kilo almıyorum deyince bogasım geliyor. kötüyüm ben kötüyümHayirli kandiler canlarim
uyuz isarkadasim kursda tekiyle beraberim o karismiyor bana zaten bende geldim yaniniza
günaydin gamzem
menün güzel gamzem :44: habisküvitlerden olmazsin arti cikman :18:
amin canim
günaydin canim hayirli kandilermenünde güzel canim
ölcülerini al canim kilo veremezsen bile beden olarak inceldigini görmekde cok mutlu ediyor
günaydin canimseninde kandilin mubarek olsun canim
günaydin hayirli kandiler canim
günaydin ballimhayirli kandiler cok sevindim ehliyetini aldigina güle güle kazasiz belasiz kulan ballim benim
birde benimki japonkizi gibi parlasa cuma günü
günaydin neslimm hayirli kandileryagmuru mu seviyor kuzum benim off neslim bende regl ve wc maduruyum senin gibi
günaydin hayirli kandiler canimcimay nazar deydircen kocise 12 yillik evliyiz ilk kez yapti hamur irademi siniyor herhalde
amin
bence o seni kandiriyor ballim1 gün yerse 2 gün dengeliyordur o yada var onda bi yamukluk
ay bana ver ben alirim senin bagirsaklari seve seve
kandirikci elti ballimi yoldan cikartacak
senin yaninda yapiyor nispet olsun diye ballim
sen işin piri olmuşsun dogru valla form çayı. sence bıraksam mı?Form çayı olmasın canım o?
Bence de atıyor, kandırıyor.
AAAA , hayırdır inşallah, iyiydik canım, hiç mi vaktin yok, yoksa kilo aldım diye kaçıyon mu? Şaka bir yana üzüldüm gerçekten, umarım biran önce işlerin sakinler ve aramıza dönersin, ben bulurum birini o konuda problem yok da, ben senin için düşünüyorum, ya yine kendini salıp da kilo alırsan diye. Umarım almazsın, benden yana helal olsun canım, allah'a emanet ol.
allah kabul etsin bize de dua ette zayıflayalımKandiliniz mübarek olsun kızlar...
İşler yoğun pek uğrayamayacağım..
Niyetliyim bugün Allah kabul ederse artık...
O yüzden yeme içme de yok zaten.
Öptüm sizi. Akşama ugrarım.
amanın minem kimse görmemiş mi verdigin kiloyukızlar merhaba....
menümü yorumlayanlar olmuş thanks herkesemuck
kilo verdiğimi gören yok herkes kek poaçayı görmüş yahuuu
bugün tahlile gittim
göğüs içinde gittim ayrıca genç kadınlarda olan bişey 3ayda bir kontrol dedi
tahlil içinde kahvaltı yapmamıştım okula gelince 1 elma yedim
biraz önce aşağıya indim çorba içerim diye ne çorba var ne gözleme
yiyebileceğim tek şey tost
bende bitost yedim zaten kurt gibi açtım
üzerine bide çiko
öyle işte
suç neslinin valla madem o artıymış dedim yedim bende
buarada biraz önce biarkadaş sen zayıfladınmı dedi
yok yaa sadece 2 kilo verdim dedim ama toparlanmışsın dedi
nasıl sevindim anlatamambide toto küçülseydi
öglen yemişsinya yakmışşın bence sporda yapılmışbende dünkü menümü yazem bari size
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost
-1 salatalık
ara:
-1 yeşil elma
öğle:
- 1 gözleme (malesef)
-1 bardak ayran
ara:
- 1 fincan 9'lu çay
akşam
-2 tavuk butu fırında yağsız
-1 bardak ayran
ara:12 den sonra oldu
-1 bardak şekersiz tarçınlı süt
3 litre su
20 dakika yürüyüş
hadi bana kızın gözleme için dövün beniii
evet artık ömür boyu burdayım ben
şimdi kilo versem bile hamilelik düşünürsem alırım yine
sonra yine burdayım
burada geçer gençliğimiz napalım
öğleden sonraki arada sadece çay var
çayı aradan saymıyorum
bişeyler yiyeceksinki mide çalışsın canım
gözlemeyi öğlen yemişsin bence çokta kötü değil
ama keşke sütü içmeden yatsaydın
sanada canimHayırlı huzurlu mutlu ( az kalorili ) günler kızlar
Mübarek ''mevlüt kandilimiz'' mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah...allahım bugünün yüzüsuyu hürmetine cümlemize sağlık huzur ve afiyetler versin inşallah...
yaniiii tatlı şeyler yenir sevilir yaa o yüzden
evet canım farkettiğini farkettim bide nesli görümü ama ben ona tüsüm
2 kilo aslında çok farkedilmez ama yinede mutlu etti bunu duymak
bide etek giydim bugün etek daha iyi kapatıyor fazlalıkları
pantolonda simitler daha çok çıkıyor
olsun canimama hergün icersen vucut alisiyormus ozaman wc ye gidemiyormussun 2 güne bir icecekmissin bende burdan ögrentim
bugün burdasın desene sevindim..bence de ballkaymak eltisi kızın yanında yiyor sonrada bişey yemiyordur. öyle şeymi olur biri yiyip yiyip kilo almıyorum deyince bogasım geliyor. kötüyüm ben kötüyüm
amanın minem kimse görmemiş mi verdigin kiloyukek börek görünce gözümüz dönüyo tabi...ayyy biride bana dese zayıfladın diye agzını öpücem de nerde.senin adına sevindim
saol canım bende öyle yaparım artık ozaman yeşil çaya ağırlık veririm.
yav moralim okadar bozulduki şuan anlatamam kollarım uyuştu sinirenbi pardüse almıştım c.tesi üzerime tam oturuyordu neyse gittim değiştirmeye yok büyüğü düğmelerini çok az geri alcaklar çünkü çok dar değil zaten.annem aradı naptın die bi bağırıyorki sormayın düdük gibi alıyon değiştir die yok başka beyendiğim model yaşlı modelleri var diom ozaman gıtlağını tutcan zayıflıcan die bağırıp durdu....çok sinirlerim bozuldu...hiçbirşeye heves kalmadıki
sanada canim
aminnn canim
kizlar ne yedimmi yazimcünkü aclikdan ölüyorum sanki migdem delik mi ne
sabah: 1 toast peynirli salami ( 2 gündür evden cikmadan esim birseyler hazirliyorkiramadim toastda ondan ) 2inciyide yiycekdim yemedim :18:
kahvalti : 2 dlim ekmek Eki Görüntüle 614121üzerine sürme peynir domates
ara: 1 portakal
öglen: 2 sosis yaninda bol lahana tursusu
ara: 2 kücük goflet Eki Görüntüle 614122 kusura bakmayin yayinladigim icin ama goflet daha büyük oluyor diye göstermek istedim
ama halen acimgicik geldi kactim
orti listesini nesli yapıyor canım ona mesaj atın sizi eklesinyaşasıııııııın. etmezmiyim seve seve, Bizi yazın kısçeler ortiyiz artık. İstanbul da oturyorum. çalışıyorum. 1 yaşında bir oğlum var. Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. 1.69 boyum 70 kiloyum. bende 3 hafta filan oldu topiğe gireli. Burada olmak çok güzeldi şimdi ortimde oldu daha güzel olacak.
evet ya elbise veya etek giyince resmen 2-3 kilo gitmiş gibi oluyor. ama bence incelmede olabilir sende. bazen az kilo veriyorsun ama yağdan gidince daha bir fazla görünüyor.
ASIL ŞİMDİ HEVESLENİCEN HIRS YAPICAN SANA KİMSENİN BİŞEY DEMESİNE İZİN VERMİYCEN..ÖYLE PES ETMEK YOKsaol canım bende öyle yaparım artık ozaman yeşil çaya ağırlık veririm.
yav moralim okadar bozulduki şuan anlatamam kollarım uyuştu sinirenbi pardüse almıştım c.tesi üzerime tam oturuyordu neyse gittim değiştirmeye yok büyüğü düğmelerini çok az geri alcaklar çünkü çok dar değil zaten.annem aradı naptın die bi bağırıyorki sormayın düdük gibi alıyon değiştir die yok başka beyendiğim model yaşlı modelleri var diom ozaman gıtlağını tutcan zayıflıcan die bağırıp durdu....çok sinirlerim bozuldu...hiçbirşeye heves kalmadıki
biraz önce biarkadaşa dedim nasıl ince bigörsen hergün dürüm yiyor okulda bide çiko var elinde nezaman görsem
çok hareketliyim diyor imreniyorum sana dedim
yine bitanesi öyle zayıf çok yiyorum diyor gece yatmadan önce yiyormuş hep bişeyler bide çocuğu var yaaaa
ben neden böyleyim peeeeeffffff dedim valla
eveeeet tüstüm size
ayda 1 kilo verince nasıl sevinmiştim oysaaaaaaa
buarada senin bebiş kaç yaşında
nezaman düşünüyrsun 2.yi, benimki 27,5 aylık
sinirlenme canım yaaa
ama ben olsam düğmelerini aldırmazdım
dar olsunkii içine girmek için hırslan
ben bimont aldım bikaç ay oldu
small aldım içine giriyorum ama düdük gibi kollarımı oynatamıyorum
bilerek küçük aldım ben onun içine girecem diye
yine netten bihırka almıştım
ilk geldi giremedim içine ama iade etmedim şuan üzerimde
böyle şeyler seni motive etsin sıkma canını
Allah kabul etsin kıscemKandiliniz mübarek olsun kızlar...
İşler yoğun pek uğrayamayacağım..
Niyetliyim bugün Allah kabul ederse artık...
O yüzden yeme içme de yok zaten.
Öptüm sizi. Akşama ugrarım.
Herkese günaydınlarrr,
Hayırlı kandiller
Boyu boyuma, huyu huyuma bir orti aranıyor, 1,52 cm boy, 62-63 kg. 37 yaş, var mı bana bir talip
malesef öyle oldu canım
öyle canım süper ötesi bir duygu ama zor
dün misafirimiz vardı 2 tane oğlu vardı neye uğradığımızı şaşırdık valla
kınamıyorum ama çok fenalardı öyle 2 tane çocuğun olsun zaten 3.yü düşünmezsin
hatta gittikten sonra eşim kızıma diyor gel seni öpreyimde başıma koyayım diyor
yemeklerle konuşmakta güzelmiş canım ama sen tramisuya sen çok tatlısın dersen daha çok yiyesin gelir benden söylemesi
ayyy aynen beni anlattın canım yaaa
ondan bu haldeyiz yaaa
ayy inşallah haftaya da hava güzel olurda bizde kızımla gezeriz
içli köfte hemen kilo yapmaz canım
ertesi gün dengelemenin anlamı o yüzden var hemen kilo olarak gelmez ama nerde hatan var bilemedim
seninde kandilin mübarek olsun canım
valla bu hafta furucam seni
benim kocişede sadece et yap yedir yeter
öyle tatlı matlı yemez
kek kurabiye hiç yemez zaten
sadece su böreğini sever onuda yapabilen yok
ben çok iştahlıyım yaa istiyorumkii hadi bana bi kek yap desin gece 12 bile olsa yaparım valla, sonuçta kendimde faydalanacağım
demlisi kabız ediyor canım
günde 1 kere girsende girmeye çalış ablacım yaaa
gidiyor olmana üzüldüm :26:
allah kabul etsin canım seninde kandilin mübarek olsun
kızlar merhaba....
menümü yorumlayanlar olmuş thanks herkesemuck
kilo verdiğimi gören yok herkes kek poaçayı görmüş yahuuu
bugün tahlile gittim
göğüs içinde gittim ayrıca genç kadınlarda olan bişey 3ayda bir kontrol dedi
tahlil içinde kahvaltı yapmamıştım okula gelince 1 elma yedim
biraz önce aşağıya indim çorba içerim diye ne çorba var ne gözleme
yiyebileceğim tek şey tost
bende bitost yedim zaten kurt gibi açtım
üzerine bide çiko
öyle işte
suç neslinin valla madem o artıymış dedim yedim bende
buarada biraz önce biarkadaş sen zayıfladınmı dedi
yok yaa sadece 2 kilo verdim dedim ama toparlanmışsın dedi
nasıl sevindim anlatamambide toto küçülseydi
saol tatlım teşekkürlergüzelmiş canım ama öğle yemeğine bişeyler ekle çok aç kalınca da veremiyosun kiloları yaa
ayy bu menüde pek güzelmiş
sağol canım seninde kandilin mübarek olsuun
ayy menü güzelmiş.afiyet olsun bebişim
bende spora başlayalı 1 ay oldu olmayan pantolonlarım olmaya başladı. pek güzel motive ediyo insanı
saol canım günaydın.sana da hayırlı kandiller
ayyy ne güzel tabir etmişsin.hepimizin parlasın böyl gözleriii..seninde kandilin mübarek olsuuunn..
kayısılı form iç bebiş. ben yatmadan onu içiyorum.sabah uyandığım gibi tuvalete koşuyorum valla
teşekkürler canım ne güzel dilekler böylee senin de kandilin mübarek olsuun.
bencede kayısılı formm süpeeerr
ödemdir canım atarsın inşallah
allah kabul etsin canım.seninde kandilin mübarek olsuuun
o gofretleri alır senin saçöını başını yolarım uleyyyynynynynynsanada canim
aminnn canim
kizlar ne yedimmi yazimcünkü aclikdan ölüyorum sanki migdem delik mi ne
sabah: 1 toast peynirli salami ( 2 gündür evden cikmadan esim birseyler hazirliyorkiramadim toastda ondan ) 2inciyide yiycekdim yemedim :18:
kahvalti : 2 dlim ekmek Eki Görüntüle 614121üzerine sürme peynir domates
ara: 1 portakal
öglen: 2 sosis yaninda bol lahana tursusu
ara: 2 kücük goflet Eki Görüntüle 614122 kusura bakmayin yayinladigim icin ama goflet daha büyük oluyor diye göstermek istedim
ama halen acimgicik geldi kactim
kayınvalidem bugün gidecek
gideyim sonra yine geliriz kızım diyor
10günü geçti, ailece oturmayı özledim yaaa
inşallah canım pes etmedim yok bu defa inşalalh olcak.ASIL ŞİMDİ HEVESLENİCEN HIRS YAPICAN SANA KİMSENİN BİŞEY DEMESİNE İZİN VERMİYCEN..ÖYLE PES ETMEK YOK
m
inşallah canım pes etmedim yok bu defa inşalalh olcak.
saol canım bende öyle yaparım artık ozaman yeşil çaya ağırlık veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?