70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gözleme demek neyseki öğlen ama yarın öğlene gözleme yok. ona göre cumaya az kaldı
yok kıııız yermiyiim bi gözleme 4 dilim ekmeğe eş değermiş az önce öğrendiim.gözlerim böyle olduu

hep aynıyız bebeğim.merak etme.ben kilo verince hamilelik planlıyorum.tekrar kilo almak için veriyorum düşün artık. kızıma ısıtmıştım. o uyuyunca içmeden bana kaldı eşimde istedi beraber içelim diye içtik valla.

yaniiii tatlı şeyler yenir sevilir yaa o yüzden
evet canım farkettiğini farkettim bide nesli görümü ama ben ona tüsüm

Dışarıdan fark edilen bir incelme ne mutlu sana. walla bravo. çiko yu haketmişsin bence. ama çok gevşemek yok.

2 kilo aslında çok farkedilmez ama yinede mutlu etti bunu duymak
bide etek giydim bugün etek daha iyi kapatıyor fazlalıkları
pantolonda simitler daha çok çıkıyor

hayırlı kandiller canım...3 .haftam topikte...daha önce 2 kez yazdım sanırım bende orti istiyorum diye ama sesimi duyan olmadı Eğer kabul edersen 1.60 boyum 68 kilom ve 36 yaşım orti olalım diyorum ben ...

yaşasıııııııın. etmezmiyim seve seve, Bizi yazın kısçeler ortiyiz artık . İstanbul da oturyorum. çalışıyorum. 1 yaşında bir oğlum var. Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. 1.69 boyum 70 kiloyum. bende 3 hafta filan oldu topiğe gireli. Burada olmak çok güzeldi şimdi ortimde oldu daha güzel olacak.

seninde kızın vardı değilmi canım? bende sırf kilo alacam diye kokumdan erteliyorum bebek işini zorda geliyor orası ayrı konuda
tekrar kilo alacağız şişeceğiz uğraşıyoruz bideee
afiyet olsun canım yarasın yaramasın yaramasın

keşke bende yapamasaydım hamur işi fındıkları atmana sevindim
bugün burdasın desene sevindim..bence de ballkaymak eltisi kızın yanında yiyor sonrada bişey yemiyordur. öyle şeymi olur biri yiyip yiyip kilo almıyorum deyince bogasım geliyor. kötüyüm ben kötüyüm
sen işin piri olmuşsun dogru valla form çayı. sence bıraksam mı?
Kandiliniz mübarek olsun kızlar...
İşler yoğun pek uğrayamayacağım..
Niyetliyim bugün Allah kabul ederse artık...
O yüzden yeme içme de yok zaten.
Öptüm sizi. Akşama ugrarım.
allah kabul etsin bize de dua ette zayıflayalım

amanın minem kimse görmemiş mi verdigin kiloyu kek börek görünce gözümüz dönüyo tabi...ayyy biride bana dese zayıfladın diye agzını öpücem de nerde.senin adına sevindim
öglen yemişsinya yakmışşın bence sporda yapılmış

bende zayıflayım öyle dogurucam ikinciyi ..... birincide aldıklarımı veremedim daha:26::26::26::26::26::26:

Hayırlı huzurlu mutlu ( az kalorili ) günler kızlar
sanada canim
Mübarek ''mevlüt kandilimiz'' mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah...allahım bugünün yüzüsuyu hürmetine cümlemize sağlık huzur ve afiyetler versin inşallah...

aminnn canim

kizlar ne yedimmi yazim cünkü aclikdan ölüyorum sanki migdem delik mi ne

sabah: 1 toast peynirli salami ( 2 gündür evden cikmadan esim birseyler hazirliyor kiramadim toastda ondan ) 2inciyide yiycekdim yemedim :18:

kahvalti : 2 dlim ekmek Eki Görüntüle 614121 üzerine sürme peynir domates
ara: 1 portakal
öglen: 2 sosis yaninda bol lahana tursusu
ara: 2 kücük goflet kusura bakmayin yayinladigim icin ama goflet daha büyük oluyor diye göstermek istedim

ama halen acim gicik geldi kactim

evet ya elbise veya etek giyince resmen 2-3 kilo gitmiş gibi oluyor. ama bence incelmede olabilir sende. bazen az kilo veriyorsun ama yağdan gidince daha bir fazla görünüyor.

olsun canim ama hergün icersen vucut alisiyormus ozaman wc ye gidemiyormussun 2 güne bir icecekmissin bende burdan ögrentim

saol canım bende öyle yaparım artık ozaman yeşil çaya ağırlık veririm.
yav moralim okadar bozulduki şuan anlatamam kollarım uyuştu siniren bi pardüse almıştım c.tesi üzerime tam oturuyordu neyse gittim değiştirmeye yok büyüğü düğmelerini çok az geri alcaklar çünkü çok dar değil zaten.annem aradı naptın die bi bağırıyorki sormayın düdük gibi alıyon değiştir die yok başka beyendiğim model yaşlı modelleri var diom ozaman gıtlağını tutcan zayıflıcan die bağırıp durdu....çok sinirlerim bozuldu...hiçbirşeye heves kalmadıki

biraz önce biarkadaşa dedim nasıl ince bigörsen hergün dürüm yiyor okulda bide çiko var elinde nezaman görsem
çok hareketliyim diyor imreniyorum sana dedim
yine bitanesi öyle zayıf çok yiyorum diyor gece yatmadan önce yiyormuş hep bişeyler bide çocuğu var yaaaa
ben neden böyleyim peeeeeffffff dedim valla

eveeeet tüstüm size
ayda 1 kilo verince nasıl sevinmiştim oysaaaaaaa

buarada senin bebiş kaç yaşında
nezaman düşünüyrsun 2.yi, benimki 27,5 aylık

sinirlenme canım yaaa
ama ben olsam düğmelerini aldırmazdım
dar olsunkii içine girmek için hırslan
ben bimont aldım bikaç ay oldu
small aldım içine giriyorum ama düdük gibi kollarımı oynatamıyorum
bilerek küçük aldım ben onun içine girecem diye
yine netten bihırka almıştım
ilk geldi giremedim içine ama iade etmedim şuan üzerimde
böyle şeyler seni motive etsin sıkma canını

suzim yemişsinde tok tutacak yememişsin ögleye sebze yemegi,salata yogurt 1 dilim ekmek yeseydin epey tutRDI BENCE. BEN BİDE BU SAHAHLA KAHVALTI AYIRMİŞSINYA ONU ANLAMADIM TURSUYU BOL YERSEN SU TUTAR ŞİŞERSİN VALLA

orti listesini nesli yapıyor canım ona mesaj atın sizi eklesin
hadi bakalım önce birbirinizi sonra bizi gaza getirin
evet ya elbise veya etek giyince resmen 2-3 kilo gitmiş gibi oluyor. ama bence incelmede olabilir sende. bazen az kilo veriyorsun ama yağdan gidince daha bir fazla görünüyor.

1 ayı geçti buradayım 65.5le başladım dün tartıldım 63.5tim yani nerdeyse 1,5 ayda verdim
inşallah yağdan gitmiştir kalan 5 kiloyu yaza kadar ancak veriririm ben

kayınvalidem bugün gidecek
gideyim sonra yine geliriz kızım diyor
10günü geçti, ailece oturmayı özledim yaaa

ASIL ŞİMDİ HEVESLENİCEN HIRS YAPICAN SANA KİMSENİN BİŞEY DEMESİNE İZİN VERMİYCEN..ÖYLE PES ETMEK YOK

GÖRMEYİM MİNE GÖRÜRSEM BOGARIM FALAN 4 yaşını bitirdi seneye anaokuluna gidicekçok duygulandım okula falan gidicek diyince dahaaaaaa ben kilo vericem

yav okadar kötüyümki sinirlenmedim hadi susayım diyorum ama neden böyle offfff
aynen bende öyle düşündüm ama etraftakiler çok laf söylüyo dar almışsın dar almışsın die oyüzden sırf aldırdım düğmeleri.ama o düğmeleri yerine almayan ne olsun ve o pardüseyide belimde oynatcam...

Kandiliniz mübarek olsun kızlar...
İşler yoğun pek uğrayamayacağım..
Niyetliyim bugün Allah kabul ederse artık...
O yüzden yeme içme de yok zaten.
Öptüm sizi. Akşama ugrarım.
Allah kabul etsin kıscem
o vakit bize de dua et emiii

Herkese günaydınlarrr,
Hayırlı kandiller
Boyu boyuma, huyu huyuma bir orti aranıyor, 1,52 cm boy, 62-63 kg. 37 yaş, var mı bana bir talip

canım çok sevindim göğsünde bişey çıkmamasına
baktırdığın iyi olmuş en azından için rahatlamış tatlım
furrr beniiii çok artıyım bildiğin gibi değil tatlım
bide canım bu aralar habire bişeyler yemek istiyor
ne oluyor anlamadım
peffffffffffff
saol tatlım teşekkürler

o gofretleri alır senin saçöını başını yolarım uleyyyynynynynyn

yeme sakın kaçamak yok haftada bir kez o kadar

ağalama bakıyım. dur ben sana annemin yaptıkalrını anlatayım da. yazın tatile gttim yanlarına. 1 hafta oğluşla kaldık sonra eşim geldi. yanlız kalırken bir akşam yemek yemedik. geçmi yemiştik ne. Annem de kavun keselim peynir ekmek filan dedi. Bende çay koyayım mı dedim. "Tut o boğazını biraz" dedi. Çay koyayım mı dedim anne sucuklu yumurta yapayım mı dedmedim dedim. Bu başladı işte sende benim gibisin, tutamıyorsun o boğaxını sonra hiçbirşey olmuyor idye ağlıyorsun diye söylenmeye başladı. bende elimdeki çaydanlığı karşıdan lavobonun içine fırlattım sabaha kadar ağladım (şimdi de gözlerim doldu).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…