yaramasın canım hiiiç yaramasın.
seninde kızın vardı değilmi canım? bende sırf kilo alacam diye kokumdan erteliyorum bebek işini zorda geliyor orası ayrı konuda
tekrar kilo alacağız şişeceğiz uğraşıyoruz bideee
afiyet olsun canım yarasınyaramasın yaramasın
sende benim gibisin canım.1. si oldu 5 yaşında biz o aldıklarımzı veremedik.bu kilonun üstüne ikinciyi de doğurursak yürüyen top gibi oluruz vallakeşke bende yapamasaydım hamur işi fındıkları atmana sevindim
bugün burdasın desene sevindim..bence de ballkaymak eltisi kızın yanında yiyor sonrada bişey yemiyordur. öyle şeymi olur biri yiyip yiyip kilo almıyorum deyince bogasım geliyor. kötüyüm ben kötüyüm
sen işin piri olmuşsun dogru valla form çayı. sence bıraksam mı?
allah kabul etsin bize de dua ette zayıflayalım
amanın minem kimse görmemiş mi verdigin kiloyukek börek görünce gözümüz dönüyo tabi...ayyy biride bana dese zayıfladın diye agzını öpücem de nerde.senin adına sevindim
öglen yemişsinya yakmışşın bence sporda yapılmış
bende zayıflayım öyle dogurucam ikinciyi ..... birincide aldıklarımı veremedim daha:26::26::26::26::26::26:
canım üzme kendini anneler böyle işte.bağıracak kızacak yer arıyolar.sende ver kiloları da ona çık bağırdığına deydimi desaol canım bende öyle yaparım artık ozaman yeşil çaya ağırlık veririm.
yav moralim okadar bozulduki şuan anlatamam kollarım uyuştu sinirenbi pardüse almıştım c.tesi üzerime tam oturuyordu neyse gittim değiştirmeye yok büyüğü düğmelerini çok az geri alcaklar çünkü çok dar değil zaten.annem aradı naptın die bi bağırıyorki sormayın düdük gibi alıyon değiştir die yok başka beyendiğim model yaşlı modelleri var diom ozaman gıtlağını tutcan zayıflıcan die bağırıp durdu....çok sinirlerim bozuldu...hiçbirşeye heves kalmadıki
yav okadar kötüyümki sinirlenmedim hadi susayım diyorum ama neden böyle offfff
aynen bende öyle düşündüm ama etraftakiler çok laf söylüyo dar almışsın dar almışsın die oyüzden sırf aldırdım düğmeleri.ama o düğmeleri yerine almayan ne olsun ve o pardüseyide belimde oynatcam...
kayınvalidem bugün gidecek
gideyim sonra yine geliriz kızım diyor
10günü geçti, ailece oturmayı özledim yaaa
hmm maşallah kocaman olmuş seninkiGÖRMEYİM MİNE GÖRÜRSEM BOGARIM FALAN4 yaşını bitirdi seneye anaokuluna gidicek çok duygulandım okula falan gidicek diyince dahaaaaaa ben kilo vericem
inşallah canım hadi bakalımyav okadar kötüyümki sinirlenmedim hadi susayım diyorum ama neden böyle offfff
aynen bende öyle düşündüm ama etraftakiler çok laf söylüyo dar almışsın dar almışsın die oyüzden sırf aldırdım düğmeleri.ama o düğmeleri yerine almayan ne olsun ve o pardüseyide belimde oynatcam...
anneannem göğüs kanserinden öldü annemdede var kistler o yüzdenmi dedi anlamadım 3 ayda bir kontrolcanım çok sevindim göğsünde bişey çıkmamasına
baktırdığın iyi olmuş en azından için rahatlamış tatlım
furrr beniiii çok artıyım bildiğin gibi değil tatlım
bide canım bu aralar habire bişeyler yemek istiyor
ne oluyor anlamadım
peffffffffffff
acele etme anne deseydinkızınla aran nasıl
afferim sanakararlı oldugunu görürlerse kırmazlarda. seni.... hepsi su gibi aksın gitsin
ağalama bakıyım. dur ben sana annemin yaptıkalrını anlatayım da. yazın tatile gttim yanlarına. 1 hafta oğluşla kaldık sonra eşim geldi. yanlız kalırken bir akşam yemek yemedik. geçmi yemiştik ne. Annem de kavun keselim peynir ekmek filan dedi. Bende çay koyayım mı dedim. "Tut o boğazını biraz" dedi. Çay koyayım mı dedim anne sucuklu yumurta yapayım mı dedmedim dedim. Bu başladı işte sende benim gibisin, tutamıyorsun o boğaxını sonra hiçbirşey olmuyor idye ağlıyorsun diye söylenmeye başladı. bende elimdeki çaydanlığı karşıdan lavobonun içine fırlattım sabaha kadar ağladım (şimdi de gözlerim doldu).
canım üzme kendini anneler böyle işte.bağıracak kızacak yer arıyolar.sende ver kiloları da ona çık bağırdığına deydimi de
aferin be sana helal olsun.böyle istekli olunca hepsi gider evelallah.bizim elimizden ne kurtulmuş dimi kızlar.bi laf vardır ilkemiz olsun.ZORU BAŞARIRIM,İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALIR.
aynı işte bütün anneler aynı bana dior ben 1 senelik evliydim sen kucağımdaydın gelinliğim oluyodu dior.bazen kiloluyum die yanında dolaşmaya utanıyor gibi hissediyorumama bole görenlerin gözlerini bole açmasını istiyorum .yazın tatile gitmek istiyorum ve kat kat giyinmek istemiyorum inşalalh olucak inşalalh
inşalalh inşalalh =) çok hevesliyim alalh hayıra çıkarsın bu defa yapıcağıma inanıyorum....=)(tabisaolun motivenizle.
bide benim şöylebi sıkıntım var bizim büfemiz var yani bakkal ben oraya bakıorum şimdi 1 ay oldu başlayalı anammmm günde kaçtane petito intens cips tost kola götürdüm 1 ayda birbuçuk kilo almışım ama şimdi buraya başladımya artık aklım gitmiyor her nekadar karşımda yüzlerce çikolata çeşidi olsada hakim oluyorum kendime 2 gündürbenimki çok zor bi imtihan ki abur cubura bayılan biri olaraktan
yılbaşında geldi annem, 3-4 ay önce aldığım gömleğimi giydi, annem çok az giydim ,stersen sende kalsın bana bol geliyor artık dedim
canım benimde büfem var.seni en iyi ben anlıyorum herşey elinin altında ne isterse canın orda.allahtan şimdi bi abla var o ilgileniyo.ihtiyacı olursa beni çağırıyo da çok sık gitmiyorum işe
sabah hastaneye giderken annemi aradım hersabah konuşuruz açmadı teli sonra bibaktım dolmuştan indi
ben doktora gidiyorum yaa destek olacakmış bana, bişeyim yokki diyorum zaten destek istesem eşime hadi birlikte gidelim derdim
görseniz rengi falan atmış hadi bişey çıkarsa diye
dünde doktordan sonra ultrasona yönlendirmişti bugüne randevu verdiler hemen babamla annem gitmişler genel cerraha bişey varmı elle muayene etti yaaa, aaay sanki çocuğum
şimdide babam aradı tahlil sonuçlarını ben aldım doktora göstercem diye
29 yaşındayım yaaa
tamam iyiliğimi düşünüyorlar ama üzerimde okadar çok baskı hissediyorumkiii
demekki diyorum allah korusun kötü bir hastalığım olsa bizimkiler benden önce gidecekler
onlar böyle yaptıkça daha çok üzülüyorum
selam arkadaşlar
ben yeni üye oldum ve açıkçası site hakkında hiçbişey bilmiyorum nereden msj yazılır zor buldum
teknoloji cahilide deilim ama neyse..
adım bahar
2,5 sene önce evlendiğimde 58 kilo bi çıtırdımd.kontrol hapıydı akşamları iş dolayısıyla geç yemek yemeydi abur cuburdu derken 73 kiloya dayanmış bulunmaktayım bu kiloya çıkana kadar hiçmi müdahale etmedin derseniz denemediğim şey kalmadı.. herbalife tan tutun maurers zayıflama hapına kadar sadece müslimi yemedim..öğünlerimi bi tek elmaylamı geçiştirmedim daha neler neler...ama tüm bu çabalarım mehmter marşı gibi 3 kilo verip 4 kilo almakla sonuçlandı...en son eve koşu bandıda aldım veee burayı keşfettim..umarım birlikten kuvvet doğar ve ben sizlerle birlikte gazaa gelip veririm şu kiloları :)
teşekkür ederim hoş bulduk
birde şu takip çizelgeleri nasıl ekleniyor bilemedim bi türlü yapamadımyardım lütfenn
hoşgeldin baharcım.bende yapamadım onu yaa sorma herleyi yaptım kopyalayamadım galiba ebnde bi teknoloji cahiliyim
bol bol kilo vermeler inşalalh :)
bu arada yediklerimi yazayım unutmadan
arada bi fincan yoğutun içine sabah aldığım yulafı döküp yedim yaklaşık
1 saat öncede
malesef dükkanda olduğum için yine
kepek ekmeğinin arasına yarım domates koyup yedim
ve bir salatalık
1 litre suyumu içtim ikincisi bitmek üzere.
Geçmiş olsun canım, hadi bakalım gözün aydın bişey çıkmamış sanırım.kızlar merhaba....
menümü yorumlayanlar olmuş thanks herkesemuck
kilo verdiğimi gören yok herkes kek poaçayı görmüş yahuuu
bugün tahlile gittim
göğüs içinde gittim ayrıca genç kadınlarda olan bişey 3ayda bir kontrol dedi
tahlil içinde kahvaltı yapmamıştım okula gelince 1 elma yedim
biraz önce aşağıya indim çorba içerim diye ne çorba var ne gözleme
yiyebileceğim tek şey tost
bende bitost yedim zaten kurt gibi açtım
üzerine bide çiko
öyle işte
suç neslinin valla madem o artıymış dedim yedim bende
buarada biraz önce biarkadaş sen zayıfladınmı dedi
yok yaa sadece 2 kilo verdim dedim ama toparlanmışsın dedi
nasıl sevindim anlatamambide toto küçülseydi
Tartı vursun sana, göreceksin gününü, bir daha tartıyı düşün gözleme mi tartı mı??bende dünkü menümü yazem bari size
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost
-1 salatalık
ara:
-1 yeşil elma
öğle:
- 1 gözleme (malesef)
-1 bardak ayran
ara:
- 1 fincan 9'lu çay
akşam
-2 tavuk butu fırında yağsız
-1 bardak ayran
ara:12 den sonra oldu
-1 bardak şekersiz tarçınlı süt
3 litre su
20 dakika yürüyüş
hadi bana kızın gözleme için dövün beniii
Canım hergün tartılma en iyisi mi kilo verdiğin görünce hemen salıyorsun sen.bende yazayım dünkü menümü
kötü ama olsun
kaçarı yok :18:
sabah
1 küçük kase yoğurt+3 kaşık müsli
ara
1 çay bardağıyla neskafe
2 tane pirinçpatlağı
öğlen
6 yemek kaşığı ıspanak kavurması
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar
1 kase çorba
ara
1 kase yoğurt+yarım portakal doğradım içine
akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 tane baget+3 ince elma dilim patates
salata
ara
1 dilim kek
1 tane poaça
akşam son arada yemeyecektim misafir geldi kendime tabak yapmamıştım
eşimde kayınvalidemde yemeyeecğiz sadece çay içelim dediler
bende yemesem ayıp olur diye yedim aslında
1 lokma alıncada gerisi geldi işte :26:
Haftada 2 den fazla içme form çayını, fazlası zarar veriyor, yeşil çay dediğimiz ayrı birşey, onu da günde 2 fincan içebilirsin yeşil çay yazmalı doğadan tavsiye ederim.keşke bende yapamasaydım hamur işi fındıkları atmana sevindim
bugün burdasın desene sevindim..bence de ballkaymak eltisi kızın yanında yiyor sonrada bişey yemiyordur. öyle şeymi olur biri yiyip yiyip kilo almıyorum deyince bogasım geliyor. kötüyüm ben kötüyüm
sen işin piri olmuşsun dogru valla form çayı. sence bıraksam mı?
:26::26::26::26::26::26:
Moral bozmak yok kızlar, sabır lazım bunun için, ayda 2 kg. 10 ayda 20 kg. eder, yavaş ve kalıcı kilo vermek hedefiniz olsun, beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmeye çalışın, az ama sık beslenme 3 ana+3 ara öğün.Çabuk verirseniz, çabuk da alınıyor bunu da unutmayın lütfen.saol canım bende öyle yaparım artık ozaman yeşil çaya ağırlık veririm.
yav moralim okadar bozulduki şuan anlatamam kollarım uyuştu sinirenbi pardüse almıştım c.tesi üzerime tam oturuyordu neyse gittim değiştirmeye yok büyüğü düğmelerini çok az geri alcaklar çünkü çok dar değil zaten.annem aradı naptın die bi bağırıyorki sormayın düdük gibi alıyon değiştir die yok başka beyendiğim model yaşlı modelleri var diom ozaman gıtlağını tutcan zayıflıcan die bağırıp durdu....çok sinirlerim bozuldu...hiçbirşeye heves kalmadıki
İnsan değil onlar Minecim, boşver sen onları
biraz önce biarkadaşa dedim nasıl ince bigörsen hergün dürüm yiyor okulda bide çiko var elinde nezaman görsem
çok hareketliyim diyor imreniyorum sana dedim
yine bitanesi öyle zayıf çok yiyorum diyor gece yatmadan önce yiyormuş hep bişeyler bide çocuğu var yaaaa
ben neden böyleyim peeeeeffffff dedim valla
eveeeet tüstüm size
ayda 1 kilo verince nasıl sevinmiştim oysaaaaaaa
buarada senin bebiş kaç yaşında
nezaman düşünüyrsun 2.yi, benimki 27,5 aylık
Öyle düşüneceğine ne güzel seni düşünen bir ailen var canım, sevinmelisin, bu ilgiyi bulamayanlar da var, ne güzel sağ ve başındalar, kıymetlerini bil bence.sabah hastaneye giderken annemi aradım hersabah konuşuruz açmadı teli sonra bibaktım dolmuştan indi
ben doktora gidiyorum yaa destek olacakmış bana, bişeyim yokki diyorum zaten destek istesem eşime hadi birlikte gidelim derdim
görseniz rengi falan atmış hadi bişey çıkarsa diye
dünde doktordan sonra ultrasona yönlendirmişti bugüne randevu verdiler hemen babamla annem gitmişler genel cerraha bişey varmı elle muayene etti yaaa, aaay sanki çocuğum
şimdide babam aradı tahlil sonuçlarını ben aldım doktora göstercem diye
29 yaşındayım yaaa
tamam iyiliğimi düşünüyorlar ama üzerimde okadar çok baskı hissediyorumkiii
demekki diyorum allah korusun kötü bir hastalığım olsa bizimkiler benden önce gidecekler
onlar böyle yaptıkça daha çok üzülüyorum
Allah bol sabır ve iradeler versin kızlarofff çok fena bişey yaa ama nabalım ekmek parasıacayip bişey ama nekadar nefsine hakim olan biri olsanda burda başa çıkmak çok zor. hopp önümde çikolatalar dışarda cipsler dolapta kola alsana kilo kilo kilooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?