70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaramasın canım hiiiç yaramasın.
sende benim gibisin canım.1. si oldu 5 yaşında biz o aldıklarımzı veremedik.bu kilonun üstüne ikinciyi de doğurursak yürüyen top gibi oluruz valla
canım üzme kendini anneler böyle işte.bağıracak kızacak yer arıyolar.sende ver kiloları da ona çık bağırdığına deydimi de

aferin be sana helal olsun.böyle istekli olunca hepsi gider evelallah.bizim elimizden ne kurtulmuş dimi kızlar.bi laf vardır ilkemiz olsun.ZORU BAŞARIRIM,İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALIR.

GÖRMEYİM MİNE GÖRÜRSEM BOGARIM FALAN 4 yaşını bitirdi seneye anaokuluna gidicekçok duygulandım okula falan gidicek diyince dahaaaaaa ben kilo vericem
hmm maşallah kocaman olmuş seninki

inşallah canım hadi bakalım
anneannem göğüs kanserinden öldü annemdede var kistler o yüzdenmi dedi anlamadım 3 ayda bir kontrol
ama çok utandım bugün yaaa 6ayda bir giderim ben
allah doktorların eline düşürmesin onlarsızda bırakmasın tabiii
yeme düzenin nasıl canım neden okadar artı çıktınkiii
bende pazartesi 64.6dım yuh dedim ama dün sabah 63.5 çıktım
bugün bakmadım ama bugünkü gibi yersem bende cumaya artı olabilirim
acele etme anne deseydin kızınla aran nasıl
geliriz yine diyor yaaa bana hiç dinlenmek yok zaten
kızımla aramız düzeldi canım ilk 3 gün sorun çıkardı şimdide ona git diyor bişey istediğinde anne versin diye ağlıyor
çocuk işte ama üzmüştü beni o ilk günler çocuğuma sarılamamıştım bile

Son düzenleme:
sabah hastaneye giderken annemi aradım hersabah konuşuruz açmadı teli sonra bibaktım dolmuştan indi
ben doktora gidiyorum yaa destek olacakmış bana, bişeyim yokki diyorum zaten destek istesem eşime hadi birlikte gidelim derdim
görseniz rengi falan atmış hadi bişey çıkarsa diye
dünde doktordan sonra ultrasona yönlendirmişti bugüne randevu verdiler hemen babamla annem gitmişler genel cerraha bişey varmı elle muayene etti yaaa, aaay sanki çocuğum
şimdide babam aradı tahlil sonuçlarını ben aldım doktora göstercem diye
29 yaşındayım yaaa
tamam iyiliğimi düşünüyorlar ama üzerimde okadar çok baskı hissediyorumkiii
demekki diyorum allah korusun kötü bir hastalığım olsa bizimkiler benden önce gidecekler
onlar böyle yaptıkça daha çok üzülüyorum

aynı işte bütün anneler aynı bana dior ben 1 senelik evliydim sen kucağımdaydın gelinliğim oluyodu dior.bazen kiloluyum die yanında dolaşmaya utanıyor gibi hissediyorum ama bole görenlerin gözlerini bole açmasını istiyorum .yazın tatile gitmek istiyorum ve kat kat giyinmek istemiyorum inşalalh olucak inşalalh

inşalalh inşalalh =) çok hevesliyim alalh hayıra çıkarsın bu defa yapıcağıma inanıyorum....=)(tabisaolun motivenizle.
bide benim şöylebi sıkıntım var bizim büfemiz var yani bakkal ben oraya bakıorum şimdi 1 ay oldu başlayalı anammmm günde kaçtane petito intens cips tost kola götürdüm 1 ayda birbuçuk kilo almışım ama şimdi buraya başladımya artık aklım gitmiyor her nekadar karşımda yüzlerce çikolata çeşidi olsada hakim oluyorum kendime 2 gündür benimki çok zor bi imtihan ki abur cubura bayılan biri olaraktan

yılbaşında geldi annem, 3-4 ay önce aldığım gömleğimi giydi, annem çok az giydim ,stersen sende kalsın bana bol geliyor artık dedim

canım benimde büfem var.seni en iyi ben anlıyorum herşey elinin altında ne isterse canın orda.allahtan şimdi bi abla var o ilgileniyo.ihtiyacı olursa beni çağırıyo da çok sık gitmiyorum işe

canım benimde büfem var.seni en iyi ben anlıyorum herşey elinin altında ne isterse canın orda.allahtan şimdi bi abla var o ilgileniyo.ihtiyacı olursa beni çağırıyo da çok sık gitmiyorum işe

offf çok fena bişey yaa ama nabalım ekmek parası acayip bişey ama nekadar nefsine hakim olan biri olsanda burda başa çıkmak çok zor. hopp önümde çikolatalar dışarda cipsler dolapta kola alsana kilo kilo kilooooo

onlarında elinde değil sen kaç yaşında olursan ol evlatsın işte. birde genetik bir şey olunca korkmuşlar. herşeyin bir dozu bir ayarı olamalı ama. Bu arada kabalık etmişim daha önce yazmadım diye çok çok geçmiş olsun. bu konuda hepimizin tedbirli olması lasım.

selam arkadaşlar
ben yeni üye oldum ve açıkçası site hakkında hiçbişey bilmiyorum nereden msj yazılır zor buldum
teknoloji cahilide deilim ama neyse..
adım bahar
2,5 sene önce evlendiğimde 58 kilo bi çıtırdım d.kontrol hapıydı akşamları iş dolayısıyla geç yemek yemeydi abur cuburdu derken 73 kiloya dayanmış bulunmaktayım bu kiloya çıkana kadar hiçmi müdahale etmedin derseniz denemediğim şey kalmadı.. herbalife tan tutun maurers zayıflama hapına kadar sadece müslimi yemedim..öğünlerimi bi tek elmaylamı geçiştirmedim daha neler neler...ama tüm bu çabalarım mehmter marşı gibi 3 kilo verip 4 kilo almakla sonuçlandı...en son eve koşu bandıda aldım veee burayı keşfettim..umarım birlikten kuvvet doğar ve ben sizlerle birlikte gazaa gelip veririm şu kiloları :)

hoşgeldin aramıza, merak etme gidecek o kilolar.

teşekkür ederim hoş bulduk
birde şu takip çizelgeleri nasıl ekleniyor bilemedim bi türlü yapamadım yardım lütfenn

teşekkür ederim hoş bulduk
birde şu takip çizelgeleri nasıl ekleniyor bilemedim bi türlü yapamadım yardım lütfenn

hoşgeldin baharcım.bende yapamadım onu yaa sorma herleyi yaptım kopyalayamadım galiba ebnde bi teknoloji cahiliyim
bol bol kilo vermeler inşalalh :)

bu arada yediklerimi yazayım unutmadan

arada bi fincan yoğutun içine sabah aldığım yulafı döküp yedim yaklaşık
1 saat öncede
malesef dükkanda olduğum için yine
kepek ekmeğinin arasına yarım domates koyup yedim
ve bir salatalık
1 litre suyumu içtim ikincisi bitmek üzere.

hoşbulduk hepimize bol bol vermeler inşallah

Geçmiş olsun canım, hadi bakalım gözün aydın bişey çıkmamış sanırım.

Tartı vursun sana, göreceksin gününü, bir daha tartıyı düşün gözleme mi tartı mı??
Canım hergün tartılma en iyisi mi kilo verdiğin görünce hemen salıyorsun sen.

Haftada 2 den fazla içme form çayını, fazlası zarar veriyor, yeşil çay dediğimiz ayrı birşey, onu da günde 2 fincan içebilirsin yeşil çay yazmalı doğadan tavsiye ederim.

Moral bozmak yok kızlar, sabır lazım bunun için, ayda 2 kg. 10 ayda 20 kg. eder, yavaş ve kalıcı kilo vermek hedefiniz olsun, beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmeye çalışın, az ama sık beslenme 3 ana+3 ara öğün.Çabuk verirseniz, çabuk da alınıyor bunu da unutmayın lütfen.

İnsan değil onlar Minecim, boşver sen onları

Öyle düşüneceğine ne güzel seni düşünen bir ailen var canım, sevinmelisin, bu ilgiyi bulamayanlar da var, ne güzel sağ ve başındalar, kıymetlerini bil bence.

Allah bol sabır ve iradeler versin kızlar

tkızlar öğlende (onikide) fırın köfte, yarım kase çorba, koca tabak salata 1 dilim ekmek yedim. 1 saat sonra şekersiz türk kahvesi içtim, 1,5 saat sonra 1 fincan yeşil çay 4-5 diyet bisküvi yedim.

Şu an ölüyorum açlıktan, geberiyorum resmen. ne yapayım ben ya, çok açım çooooooook. kendimi hiç bu kadar aç hissetmemiştim.

ortim sende gelmişsin, yardım et şu aç kurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…