70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok saol canım benim :) ama ben ayda 2 kilo verirsem valalhi dayanamz dönerim gene hızlı verip kilomu korumak istiyorum ama kısmet tabi ama ayda 2 kilo çok az beyav
çok zor ama 2 gündür irademe sahip çıkıyorum inş daim olur

alınırken 3er 5er alınıyo ama vermeye gelince gram sayıyoruz maalesef ..
ben enson tsh yüksekliğinden şüphelendim dra gittim inşallah ondandır diye diye...hiçbişeyin yok deyince dr üzüldüm nasıl bozulmuşsa artık psikolojim ...bazı bünyeler böyle yarı aç yaşamayı öğrenceksin dedi bana

slm kızlar ben burada zayıflamıştım ancak yine stres il değişikliği iş değişikliği yine 75i bulduk:) yanlış hatırlamıyorsam ilk cuma başlıyorduk listeye.beni de alın beni de:) bgn başlar gibi oldum yarın daha sıkı bir şekilde aranıza döneceğim...bu arada doktora gittim tip 2 diyabet çıktım.halk arasındaki anlamıyla açlık tokluk kan şekerinde sıkıntı varmış. ilaca başladm artık az şeker ve az yemek isteyecekmişim bu ilaçla. şişmanlamamın nedeni hastalıkmış hem iyi hem kötü haber:)) herkese kolay gelsin....

acıktıysak akşam gözümüz döner bizim:) ayran iç ya da yoğurda kuru üzüm koyup yesen mi ki azıcık???

canım gerçekten işin zormuş...eğer çok canın çekerse aburcubur tarçın öneririm sana ...tatlı isteğini bastırıyor binebzede olsa....

hoşgeldin baharcım hepbirlikte kurtulacağız bu fazlalıklardan inşallah cnm

akşama şöyle güzel bir çorbayı ihmal etme cnm bence afiyet olsun ....

canım benim tekrardan çokk geçmiş olsun...ne yapılması gerekiyorsa hiç ihmal etmeden yap bence ...sağlık bu....gözün aydın diyelim mi

minecim büyükler evletlarının büyüdüklerini hiç kabul etmezler...yalnız seninki sağlık konusu birde... bence hiç yadırgama canım...negüzel üzerine titriyorlar...

hiç hevesini kırma cnm...daha çok hırslan bence...dünde söylemiştim sanırım yaşın da bir artı sana ...vereceğiz bu kiloları ....en önemli şey bizim için moral onu kaybetmemeliyiz ama ...

kayınvalidem bugün gidecek
gideyim sonra yine geliriz kızım diyor
10günü geçti, ailece oturmayı özledim yaaa

gözün aydın desem ayıpmı olur ki bilemedim şimdi

tamam canım bende çok mutlu oldum şimdi :126:...hayırlı uğurlu olsun diyelim....oğluşunu da allah bağışlasın canım...orti olduğumuzuda nesqike bildirelim hemen ...ortiliğimiz le inşallah çok daha iyi kilolar verelim inşallah...

canım afiyet olsun kahvaltını negüzel yapmışsın ama sonrası banamı az geldi..acıkırsın bence bi yoğurt yada çorbayla destekleseydin keşke ...bence ....

ooohhh sefan olsun cnm menü güzel bence ...gözlemeyide öğlen yemişsin :125: pek zararı olmaz sanırım ..yarın da telafi edersin ...

[/QUOTE]

acıktıysak akşam gözümüz döner bizim:) ayran iç ya da yoğurda kuru üzüm koyup yesen mi ki azıcık???

iş yerindeyim imkanlar kısıtlı portakal buldurm biraz içi çekilmiş ama onu kemiriyom umarım daha çok acıktırmaz beni:44:

ortimmmmmm sakın gözün falan dönmesin dur bi sakinnnn ol.....
gayet güzel de yemişsin....portakalı yedikten sonra 1 2 bardak bi su iç bakalım iyi gelir sanırım...

hoşbuldum bluedeniz :) çizelgemi de ekledim daha bi gaza geldim gideyim bi yeşilçay içeyim

ortimmmmmm sakın gözün falan dönmesin dur bi sakinnnn ol.....
gayet güzel de yemişsin....portakalı yedikten sonra 1 2 bardak bi su iç bakalım iyi gelir sanırım...

Yedim ortim ya öğlen gayet güzel doydum ama sonra içimdeki öküz uyandı. şimdi çörekotu zamanı, akşam yemeğinden önce. sular midemde guluk guluk ediyor. akşamda 2 etimek birazde yemek yedim mi gecede erken yatarım yoksa kendimden korkuyorum. Çınar a bakan apla bugün oğluş için börek yaptı daha eve gitmeden aklım börekte
Allah ım ne oldu bana bugün ya.

offf nabarım ben ozaman yavsıkılmam inşalalh ama biliyomusunuz öyle kavuran bi açlık hissetmiyorum kendimde meğerse nekadar çok yiyormuşum onu farkettim ve resmen yediğim miğdeme ağır geliordu sıkıntı basıyordu intihar etmişim meğerse ben....

[/QUOTE]

çok saol canım gerçekten çok zor ve çok seviyorum abur cuburu ben tavsiyen aklımda inş ama genelde aşırı kriz regl dönemime yakın tutuyor ozaman uygularım inşalalh =)

yaşım evet çok genç ve innaırmısınız bana benim yaşmdakiler abla dior offfff.büfenin karşısında dershane var ordaki öğrenciler gelior abla şunu ver bunu al bi gün 2 kız geldi bişey istedi abla dedi yanındakide dedi abla dioruz ama tahminen bile yaşıttır evet dedim yaşasın biri çıktı ben 91liyim daha dedim gerçekten yaşıtların gibi giyinemedikten sonra kendini dimdik hissedemedikten bu seneler heba oluyor bidaha 22 yaşında olamıcamki ben oyüzden sadece sadece en geç bir sene sabredip kendime güvenimi sağlıycam.ve ben kilomu kontrole aldıktan sonra ve inş hayatımızda düzene girer bu vakit içersinde (borçlar dertler v.s) bebek düşünüyorumtabi hernekadar biz zamanını koysakta rabbim istediği zaman olur.(amenna ve saddakna)çünkü ozaman ruh sağlığımda düzelcek ve bebeğimi daha düzgün bi şekilde büyütür ve onu hevesle beklerim.

canım evet çorba v.s yemem gerekior ama işyerinde yapamıyorum anak pazar günü bikaç çeşit sebze yemeği yapcam hergün yanıma alcam.ama pazarı beklemeliyim malesef şimdilik böyle idare ediyorum

hee bu arada akşam arasındada 1 elma yedim =)

kek pasta hemen göze çarpıyor cnm .... geçen benim de ıspanak böreğim yakalanmıştı hayırlı haberle le inşallah cnm....kontrollerini hiç ihmal etme...2 kilo bence çok iyi...tebrikler....

hayırlı kandiller canım ....

Kandiliniz mübarek olsun kızlar...
İşler yoğun pek uğrayamayacağım..
Niyetliyim bugün Allah kabul ederse artık...
O yüzden yeme içme de yok zaten.
Öptüm sizi. Akşama ugrarım.

hayırlı kandiller canım...allah kabul etsin orucunu....

Herkese günaydınlarrr,
Hayırlı kandiller
Boyu boyuma, huyu huyuma bir orti aranıyor, 1,52 cm boy, 62-63 kg. 37 yaş, var mı bana bir talip

hayırlı kandiller canım...

Ben kactım kızlar sıze ıı sohbetler bende 67 gormek ıstıom artık
inşallah cnm...

hayırlı kandiller ortim...çörek otunu denememiştim..faydası oluyor herhalde...taklit derken...

afiyet olsun cnm...

hayırlı kandiller canım...kolaygelsinn..vakit buldukça gelirsin cnm...

günaydın kızlarrrrr... hepimize saglıklı,mutlu, az kalorili,bol güneşli günler diliyorum...
hepinizin mevlid kandili mübarek olsun...

hayırlı kandiller canım...
Mevlid kandilimiz mübarek olsun kızlar, tüm dualarımız kabul olsun..Hayırlı kandiller

hayırlı kandiller canım....aminnnn.....

hayırlı kandiller canım...menün ben ce güzell..afiyet olsun....

evet sporun çok faydası var cnm...hele birde olumlu değişiklikleri görünce daha da güzelll....

Ginaydin kizlar
HayirLi kandiller....

hayırlı kandiller....

hayırlı kandiller...

hayırlı kandiller cnm...alemsin valla

canım nasıl yaptın imza bölümünü bulamadım ben profilimden yavf avatarımıda değiştiremiorum

canım uzun uğraşlar sonucu yapabildim :) kullanıcı kontrol panelibe gir orda sol tarafta avatar değiştir var.
çizelgeyide hazırladıktan sonra altta http ile başlayıp pnp ile biten yazıyı kopyalayıp çizelge kutucuğuna yapıştırdım oldu

bende orti istiyom ya

hayırlı kandiller canım...3 .haftam topikte...daha önce 2 kez yazdım sanırım bende orti istiyorum diye ama sesimi duyan olmadı Eğer kabul edersen 1.60 boyum 68 kilom ve 36 yaşım orti olalım diyorum ben ...

alın benden de o kadar ben de orti istiyorum

şimdi size bişey anlatıcam,

benim annem ne yapıyo daha doğrusu söylüyo bana... komşumuz benden 6 yaş büyük, iki çocuğu var aralıkta doğum yaptı annem bana dediki senin toton o kızdan bile büyük valla, e insan üzülüyo tabi böyle diyince...

sadece bu mu değil tabiki! 1.5 senedir neredeyse her kıyafet almaya gittiğimizde şu basenlere bak valla benim kadar, kim bilir çocuk doğurunca nasıl olcan vs vs..
sonra odamdan yanına geliyrum falan , ana yer sallandı dur yavaş gel falan diyo.

dedim 10 gündür bir sitede yeni insanlarla tanıştım rejim yapıyolar, sporada başlıyorum dedim. işte dedim 11 günde 2 kilom gitti bana destek vereceğine dediki millet 10 kilo veriyo sen 2 mi vardin. kaç gram kaç gram verdin dedi. oyy Allah'ım sen yardım et...:2::2::2:

Son düzenleme:

üzme kendini canım.anneler böyle motive ettiğini sanıyo seni işte.benim annem senelerdir benden daha zayıftı.görenler kız gibi kız gibi diyolardı.geçen gün bi tartıldık.benden 6-7 kilo fazlası çıktı.bana dediği 'anaaam kilo almışım.ilknur beni geçmiş.'dedi herkesin içinde düşün hatun benimle kapışıyo kilo konusunda.bide 3 çocuk doğurmuş.ben daha 1 doğum yaptım.3 tane olsaydı yemiştim ayvayı ne olurmuş halim.anama çekmemişim işte.aynı babam gibi vücudum.bizde direk bel bölgesi simit.en zor da orası gidiyo.

demekki bitek benimki değilmiş canım böyle davranan ...

benim tam tersi basenimde yerleşmiş durumda yağlar. hatta göbek çevrem 80, belim de ince. ama basenler 3'lü rakamlara ulaştı. :2:

demekki bitek benimki değilmiş canım böyle davranan ...

evet yalnız değilsin, böyle motive olmaz olsun. benimkisi dalga geçiyo ya kıkır kıkır gülerek söylüyo daha da uyuz oluyorum. inadına her hafta börek kek yapıyo fln yapma diyorum çok canım çekiyo sen yemiyceksin die biz niye mahrum kalalım ki diyo ama canım çekiyo benim ki

ah ah amma dertliymişim

Kızlar şu sandaloz sakızı konusunda ne düşünüyorsunuz aranızda varmı kullanan? bide çörek otu kullanan arkadaşım ne kadar miktarda tüketiyosun ?

aynen aynen şimdi pek fazla değil ama hatırlıyorum ben küçükkende iri bi çocuktum hep yarmagül derdi bana...

Kızlar şu sandaloz sakızı konusunda ne düşünüyorsunuz aranızda varmı kullanan? bide çörek otu kullanan arkadaşım ne kadar miktarda tüketiyosun ?

ben sandaloz sakızı kullanıyorum canım sabahları aç karnına bi nohut büyüklüğünde ağzımda çiğniyorum.yani tok tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…