çok saol canım benim :) ama ben ayda 2 kilo verirsem valalhi dayanamz dönerim geneMoral bozmak yok kızlar, sabır lazım bunun için, ayda 2 kg. 10 ayda 20 kg. eder, yavaş ve kalıcı kilo vermek hedefiniz olsun, beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmeye çalışın, az ama sık beslenme 3 ana+3 ara öğün.Çabuk verirseniz, çabuk da alınıyor bunu da unutmayın lütfen.
Allah bol sabır ve iradeler versin kızlar
çok saol canım benim :) ama ben ayda 2 kilo verirsem valalhi dayanamz dönerim genehızlı verip kilomu korumak istiyorum ama kısmet tabi ama ayda 2 kilo çok az beyav
çok zor ama 2 gündür irademe sahip çıkıyorum inş daim olur
tkızlar öğlende (onikide) fırın köfte, yarım kase çorba, koca tabak salata 1 dilim ekmek yedim. 1 saat sonra şekersiz türk kahvesi içtim, 1,5 saat sonra 1 fincan yeşil çay 4-5 diyet bisküvi yedim.
Şu an ölüyorum açlıktan, geberiyorum resmen. ne yapayım ben ya, çok açım çooooooook. kendimi hiç bu kadar aç hissetmemiştim.
ortim sende gelmişsin, yardım et şu aç kurda
acıktıysak akşam gözümüz döner bizim:) ayran iç ya da yoğurda kuru üzüm koyup yesen mi ki azıcık???
inşalalh inşalalh =) çok hevesliyim alalh hayıra çıkarsın bu defa yapıcağıma inanıyorum....=)(tabisaolun motivenizle.
bide benim şöylebi sıkıntım var bizim büfemiz var yani bakkal ben oraya bakıorum şimdi 1 ay oldu başlayalı anammmm günde kaçtane petito intens cips tost kola götürdüm 1 ayda birbuçuk kilo almışım ama şimdi buraya başladımya artık aklım gitmiyor her nekadar karşımda yüzlerce çikolata çeşidi olsada hakim oluyorum kendime 2 gündürbenimki çok zor bi imtihan ki abur cubura bayılan biri olaraktan
selam arkadaşlar
ben yeni üye oldum ve açıkçası site hakkında hiçbişey bilmiyorum nereden msj yazılır zor buldum
teknoloji cahilide deilim ama neyse..
adım bahar
2,5 sene önce evlendiğimde 58 kilo bi çıtırdımd.kontrol hapıydı akşamları iş dolayısıyla geç yemek yemeydi abur cuburdu derken 73 kiloya dayanmış bulunmaktayım bu kiloya çıkana kadar hiçmi müdahale etmedin derseniz denemediğim şey kalmadı.. herbalife tan tutun maurers zayıflama hapına kadar sadece müslimi yemedim..öğünlerimi bi tek elmaylamı geçiştirmedim daha neler neler...ama tüm bu çabalarım mehmter marşı gibi 3 kilo verip 4 kilo almakla sonuçlandı...en son eve koşu bandıda aldım veee burayı keşfettim..umarım birlikten kuvvet doğar ve ben sizlerle birlikte gazaa gelip veririm şu kiloları :)
hoşgeldin baharcım.bende yapamadım onu yaa sorma herleyi yaptım kopyalayamadım galiba ebnde bi teknoloji cahiliyim
bol bol kilo vermeler inşalalh :)
bu arada yediklerimi yazayım unutmadan
arada bi fincan yoğutun içine sabah aldığım yulafı döküp yedim yaklaşık
1 saat öncede
malesef dükkanda olduğum için yine
kepek ekmeğinin arasına yarım domates koyup yedim
ve bir salatalık
1 litre suyumu içtim ikincisi bitmek üzere.
hmm maşallah kocaman olmuş seninki
inşallah canım hadi bakalım
anneannem göğüs kanserinden öldü annemdede var kistler o yüzdenmi dedi anlamadım 3 ayda bir kontrol
ama çok utandım bugün yaaa 6ayda bir giderim ben
allah doktorların eline düşürmesin onlarsızda bırakmasın tabiii
yeme düzenin nasıl canım neden okadar artı çıktınkiii
bende pazartesi 64.6dım yuh dedim ama dün sabah 63.5 çıktım
bugün bakmadım ama bugünkü gibi yersem bende cumaya artı olabilirim
geliriz yine diyor yaaa bana hiç dinlenmek yok zaten
kızımla aramız düzeldi canım ilk 3 gün sorun çıkardı şimdide ona git diyor bişey istediğinde anne versin diye ağlıyor
çocuk işte ama üzmüştü beni o ilk günler çocuğuma sarılamamıştım bile
sabah hastaneye giderken annemi aradım hersabah konuşuruz açmadı teli sonra bibaktım dolmuştan indi
ben doktora gidiyorum yaa destek olacakmış bana, bişeyim yokki diyorum zaten destek istesem eşime hadi birlikte gidelim derdim
görseniz rengi falan atmış hadi bişey çıkarsa diye
dünde doktordan sonra ultrasona yönlendirmişti bugüne randevu verdiler hemen babamla annem gitmişler genel cerraha bişey varmı elle muayene etti yaaa, aaay sanki çocuğum
şimdide babam aradı tahlil sonuçlarını ben aldım doktora göstercem diye
29 yaşındayım yaaa
tamam iyiliğimi düşünüyorlar ama üzerimde okadar çok baskı hissediyorumkiii
demekki diyorum allah korusun kötü bir hastalığım olsa bizimkiler benden önce gidecekler
onlar böyle yaptıkça daha çok üzülüyorum
saol canım bende öyle yaparım artık ozaman yeşil çaya ağırlık veririm.
yav moralim okadar bozulduki şuan anlatamam kollarım uyuştu sinirenbi pardüse almıştım c.tesi üzerime tam oturuyordu neyse gittim değiştirmeye yok büyüğü düğmelerini çok az geri alcaklar çünkü çok dar değil zaten.annem aradı naptın die bi bağırıyorki sormayın düdük gibi alıyon değiştir die yok başka beyendiğim model yaşlı modelleri var diom ozaman gıtlağını tutcan zayıflıcan die bağırıp durdu....çok sinirlerim bozuldu...hiçbirşeye heves kalmadıki
kayınvalidem bugün gidecek
gideyim sonra yine geliriz kızım diyor
10günü geçti, ailece oturmayı özledim yaaa
yaşasıııııııın. etmezmiyim seve seve, Bizi yazın kısçeler ortiyiz artık. İstanbul da oturyorum. çalışıyorum. 1 yaşında bir oğlum var. Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. 1.69 boyum 70 kiloyum. bende 3 hafta filan oldu topiğe gireli. Burada olmak çok güzeldi şimdi ortimde oldu daha güzel olacak.
sanada canim
aminnn canim
kizlar ne yedimmi yazimcünkü aclikdan ölüyorum sanki migdem delik mi ne
sabah: 1 toast peynirli salami ( 2 gündür evden cikmadan esim birseyler hazirliyorkiramadim toastda ondan ) 2inciyide yiycekdim yemedim :18:
kahvalti : 2 dlim ekmek Eki Görüntüle 614121üzerine sürme peynir domates
ara: 1 portakal
öglen: 2 sosis yaninda bol lahana tursusu
ara: 2 kücük goflet Eki Görüntüle 614122 kusura bakmayin yayinladigim icin ama goflet daha büyük oluyor diye göstermek istedim
ama halen acimgicik geldi kactim
bende dünkü menümü yazem bari size
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost
-1 salatalık
ara:
-1 yeşil elma
öğle:
- 1 gözleme (malesef)
-1 bardak ayran
ara:
- 1 fincan 9'lu çay
akşam
-2 tavuk butu fırında yağsız
-1 bardak ayran
ara:12 den sonra oldu
-1 bardak şekersiz tarçınlı süt
3 litre su
20 dakika yürüyüş
hadi bana kızın gözleme için dövün beniii
[/QUOTE]arada duraklaya bilir ama onuda kiracaz insallah beraber
kusuruma bakma cnm görmemişim msjını oyüzden geciktim. açlıktan kafam bulandı heralde
ben şimdi işyerinde içiyorumya limon almamışım limonsuz çok fena gelior ama limonla bi sıkıntı yok :)
negüldüm canım yaa eşinebende bi arkadaşımdan duymuştum o haftada 2 kilo vermişti bu çay ve diyetle birlikte.ama gerçekten wcdn çıkamıyosun
acıktıysak akşam gözümüz döner bizim:) ayran iç ya da yoğurda kuru üzüm koyup yesen mi ki azıcık???
iş yerindeyim imkanlar kısıtlı portakal buldurm biraz içi çekilmiş ama onu kemiriyom umarım daha çok acıktırmaz beni:44:
ortimmmmmmsakın gözün falan dönmesin dur bi sakinnnn ol.....
gayet güzel de yemişsin....portakalı yedikten sonra 1 2 bardak bi su iç bakalım iyi gelir sanırım...
alınırken 3er 5er alınıyo ama vermeye gelince gram sayıyoruz maalesef ..
ben enson tsh yüksekliğinden şüphelendim dra gittim inşallah ondandır diye diye...hiçbişeyin yok deyince dr üzüldüm nasıl bozulmuşsa artık psikolojim ...bazı bünyeler böyle yarı aç yaşamayı öğrenceksin dedi bana
[/QUOTE]canım gerçekten işin zormuş...eğer çok canın çekerse aburcubur tarçın öneririm sana ...tatlı isteğini bastırıyor binebzede olsa....
akşama şöyle güzel bir çorbayı ihmal etme cnm bence afiyet olsun ....
hiç hevesini kırma cnm...daha çok hırslan bence...dünde söylemiştim sanırım yaşın da bir artı sana ...vereceğiz bu kiloları ....en önemli şey bizim için moral onu kaybetmemeliyiz ama ...:8
canım afiyet olsun kahvaltını negüzel yapmışsın ama sonrası banamı az geldi..acıkırsın bence bi yoğurt yada çorbayla destekleseydin keşke ...bence ....
hoşbuldum bluedeniz :) çizelgemi de ekledim daha bi gaza geldim gideyim bi yeşilçay içeyim
kızlar merhaba....
menümü yorumlayanlar olmuş thanks herkesemuck
kilo verdiğimi gören yok herkes kek poaçayı görmüş yahuuu
bugün tahlile gittim
göğüs içinde gittim ayrıca genç kadınlarda olan bişey 3ayda bir kontrol dedi
tahlil içinde kahvaltı yapmamıştım okula gelince 1 elma yedim
biraz önce aşağıya indim çorba içerim diye ne çorba var ne gözleme
yiyebileceğim tek şey tost
bende bitost yedim zaten kurt gibi açtım
üzerine bide çiko
öyle işte
suç neslinin valla madem o artıymış dedim yedim bende
buarada biraz önce biarkadaş sen zayıfladınmı dedi
yok yaa sadece 2 kilo verdim dedim ama toparlanmışsın dedi
nasıl sevindim anlatamambide toto küçülseydi
öncelikle hepinize hayırlı kandiller. şimdi ben haftada 1 tartılıyorum o günlük çıkan farklar beni üzdüğü için. cuma gününü iple çekiyorum sabırsızlanıyorummm yaaa bir gelse cuma hem tatile girecem hem kilomu öğrenecem
Kandiliniz mübarek olsun kızlar...
İşler yoğun pek uğrayamayacağım..
Niyetliyim bugün Allah kabul ederse artık...
O yüzden yeme içme de yok zaten.
Öptüm sizi. Akşama ugrarım.
Herkese günaydınlarrr,
Hayırlı kandiller
Boyu boyuma, huyu huyuma bir orti aranıyor, 1,52 cm boy, 62-63 kg. 37 yaş, var mı bana bir talip
inşallah cnm...Ben kactım kızlar sıze ıı sohbetler bende 67 gormek ıstıom artık
hayırlı kandiller ortim...çörek otunu denememiştim..faydası oluyor herhalde...taklit derken...Günaydın canlar, hayırlı Kandiller,
1 saattir okuyorum, hem ağzımın suyu aktı (gözlemeler, mantılar) hemde kıskandım. ben hiç humur yapamam. en iyi tarafı yapamıyorum ki yiyeyim.
Çörek otumu çiğnedim, suyumu içtim, arkadaş simit getirecekti yarım yiyecektim, bitmiş o da poğaça almış bende 4 tane grisini yidim şekersiz yeşil çay ince dilimde kaşar yedim. resmen gözümün önünden peynirler geçiyordu. bir kalıp peynir olsa yerdim. nasıl bir şeyse bu.
bu gün çaycımızdan artık bana şekersiz türk kahvesi yapmasını rica ettim. Şekere son.
Alıntı yapıp bir sürü şey yazmıştım ama sistem hata verdi. Yazdıkalrım da gitti.
Suzicim o yağdan mide rahatsızlığı durumu bende de var. Ben 5,5 yıllık evliyim. 3. yıla giderken ben 11 eşim 18 kilo almış bulduk kendimizi. 69 olmuştum. Neyse bir sıkarsın kendini 58 e düştüm tekrar. O zaman o kadar uzun süre yağsız yemiştim ki, tekrar yemeğe başladığımda çok ağır gelmişti. Sonra açıldık boğazımla ben60 kilo ila hamile kalıp 84 ile erken doğuma girdim (yuuuuuuuh diyorum kendime yuuuuuuuuh) öyle işte.
Bir kızçe çörek otunu sormuş. ben 2 hafta çok düzenli kullandım. sabah, öğle, akşam yemeklerden önce. 1 hafta çok üzerine düşmedim, bu pazartei yine başaldım, tadı korkunç. çiğneme zamanı geldiğinde kasılıyorum resmen ama devam. en azından 21 günü tamamlayana kadar. sonra lahana maydanoza geçerim.
02 Ocak ta 74,4 düm, dün sabah 70,0 tim.
benim şöyle bir durumum var. ben emzirirken regl olmuyordum 7. ayda 2 gün oldum sonra 2 ayda bir 2 gün. Yılbaşında 4 gün sürdü reglim. Belki hızlıca kilo vermemde onun etkisi çok olmuştur.
öğleyin izmir köfte varmış birde börek (cııııııııııs)
akşamda çorba içerim.
Dond fındıkları attım yaşasın beyaz leblebi yeşil çay
kıslar çok yazdım inşallah karışıklık yapmamışımdır. Altıntı yapamayınca zor oldu biraz.
Bu arada taklitlerimden sakınınız
günaydın kızlar
sabah yediklerim
bir bardak su ve sandaloz sakızımı içtim
sonra işe gelirken kahvaltım geçikeceği için bi tane mandalina attım ağzıma
bir tutam maydanoz attım ağzıma ıyyy hiç sevmem bide
sonra geldim 2 dilim kepek ekmeğini üst üste koyup arasına ince dilim kaşar ve domates koyup tost yaptım yağsız
yanında ayran içtim çünkü hem çay sevmiorum içersemde şekersiz içemiyorum.
1 tane salatalık yedim.
şimdi beklemedeyim yarım saatten fazla geçsin suyumu içmeye başlıycam
heee bide yulaf ezmesimidir nedir ondan aldım ara öğünde yoğurdumun içine katcam
günaydın kızlar....
hepinizin kandili mübarek olsun...
geçmişi çok hızlı geçtim alıntı yapacak vaktim olmadı..
kusura bakmayın...
kızkar hepinizden özür diliyorumm
topiğe zaten çok aktif katılamıyordum
şimdi iyice yoğunuz..
iş yoğunluğu+1 yıl sürecek online eğitimler..
kimsenin hakkına girmekte istemiyorum
bu hafta bitirmem gereken eğitimleri bitiremedim bile..
fadimecim senide yarı yolda bırakmış gibi oldum ama hakkını helal et canım
inşallah seni motie edecek birini bulursun..
arada yine uğrarım bakarım naptı bu hatunlar..
burda çok şeyler paylaştık acısıyla tatlısıyla bi dolu şey..
hepiniz hakkınızı helal edin..fırsat bulunca yazarım
hepinize
burda ki kızların kocalarınada bi grub lazım sanırım hepsi çok iştahlı kilolu gibi görünüyo. hadi kocişler diyete
160 46 kilo sıfır bedendin her halde.. ben de sinir oluyorum hatta kuduruyorum sinirden
niye sinir oluyosun ya....valla gayett iyidi 0 beden değildim ama 0 yağ ....bide gençlik tabi....şimdi o kadar zayıf olmayı istemem tabi ama 55 olsam dünyalar benim olacak ...inşallah...
ögle sadece meyveyle doymazsın çorba salata yap bari...gözün döner sonra
ne marifetli eşin varmış benim ki çok beceriksiz
günaydın tatlım hadi kolay gelsin
menün çok güzelmiş afiyet olsun..... ben de senin gibi hep dikkat etmem gerekiyo. nefret ediyorum metabolizmamdan ne oludu kilo almaya daha az meyilli olsaydı.:43:
sporda yapmışız gofreti görmeyelim bari....
tebrikler
günaydın ...... sana da hayırlı kandiller
günaydın kızlarrrrr... hepimize saglıklı,mutlu, az kalorili,bol güneşli günler diliyorum...
hepinizin mevlid kandili mübarek olsun...
Mevlid kandilimiz mübarek olsun kızlar, tüm dualarımız kabul olsun..Hayırlı kandiller
günaydın arkadaşlar
herkezin kandilini kutluyorum
bu arada dün neler yeyip içmişim onuda yazıp biraz işlerime bakıyım
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çatal bal
1 bardak şekersiz çay
ara
1 portakal
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak terbiyeli köfte(köfteler fındık kadar ve 7 tane)
1 çatal kadayıf tatlısı
ara
1 portakal
türk kahvesi
akşam
1 kase tarhana çorbası ve salata
ara öğün için fındık badem ve ceviz aldım tazemi bir birer tane tadına baktım
kızım ağzıma tıktığı bir tane gofreti yemek zorunda kaldım bunlarda günün kaçamakları oluyor
işten çıkınca doğru spor salonuna koştum 2 saat spor yaptım 1 saat sauna ve buhar banyosu ve duş aldım eve geldim
3 lt su içtim
hepsi bu yorumları bekliyorum
spor hocam ayda bir tartıp yapacağım proğramı değiştirip yeni hareketler ekleyecekmiş gideli 20 gün oldu henüz tartılmadım ama sıkılaştığımı hissediyorum bunu hocamda dedi sen daraldın dedi dün akşam bu çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim
Ginaydin kizlar
HayirLi kandiller....
aaaaaaaaaa :84:
sinir oldum yaaalinti yapiyorum direk cevap vere geciyor bu ne offf..
neyse günayiiiin
güzel birgün olsun insallah
hayirli kandiller cümlemize ..
kizlar gelemiyorum cünkü vakit yok aksam oluncada yemek cay derken net acmaya halim kalmiyor :26:
ama en azindan arada gelsem cumalari tartilsam iyi olur yoksa kilo aliyoruum :26:
en güzeli hergün yediklerini paylasmak biliyorum aslinda
bu cuma tartilicam insallah
gecen cuma tartildim 73.8 di bakalim artik :18:
ha birde ortak listesine bayildimm
suzimm aldim canim ehliyetim hallettim sükür ama sinava girdigim günü bi görseydin heryer kar off ama sükür
herkesin kandili mübarek olsun.
arkadaşlar acaba aranızdaki en sabırsız ben miyim? her gün tartılıyorum yahu dayanamıyorum. gözümü açar açmaz hopp soluğu banyoda alıyorum.
100 gram bile gitse gözlerim japan çizgifilmlerindeki kızlar gibi parlıyo. 9. günüm bugün diyette
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
tüm müslüman aleminin mevlit kandilini kutlarım hayırlara ve hasenatlara vesile olmasını dilerim
diyerek gelelim fasulyenin faydalarına
neler yapıyonuz bakalım
2 gündür pek aktif olamadım zamanım olmadı
bugün pötüşün yağmuruda geldi
yağdırdı sonunda
ben çok artılardayım mine beni furacak
wc problemim ve regl problemim ikisi bir araya eklendi
hayırlı kandiller canım...aynı sorun bende var maleseff..şu şişlik bi inmedi gitti....temiz camların zaten şöyle bir üzerlerinden bezle geçiver bugün silmiş gibi olur....biraz haylaz işi oldu ama...
canım nasıl yaptın imza bölümünü bulamadım ben profilimden yavf avatarımıda değiştiremiorum
canım uzun uğraşlar sonucu yapabildim :) kullanıcı kontrol panelibe gir orda sol tarafta avatar değiştir var.
çizelgeyide hazırladıktan sonra altta http ile başlayıp pnp ile biten yazıyı kopyalayıp çizelge kutucuğuna yapıştırdım oldu
bende orti istiyom ya
hayırlı kandiller canım...3 .haftam topikte...daha önce 2 kez yazdım sanırım bende orti istiyorum diye ama sesimi duyan olmadıEğer kabul edersen 1.60 boyum 68 kilom ve 36 yaşım orti olalım diyorum ben ...
ağalama bakıyım. dur ben sana annemin yaptıkalrını anlatayım da. yazın tatile gttim yanlarına. 1 hafta oğluşla kaldık sonra eşim geldi. yanlız kalırken bir akşam yemek yemedik. geçmi yemiştik ne. Annem de kavun keselim peynir ekmek filan dedi. Bende çay koyayım mı dedim. "Tut o boğazını biraz" dedi. Çay koyayım mı dedim anne sucuklu yumurta yapayım mı dedmedim dedim. Bu başladı işte sende benim gibisin, tutamıyorsun o boğaxını sonra hiçbirşey olmuyor idye ağlıyorsun diye söylenmeye başladı. bende elimdeki çaydanlığı karşıdan lavobonun içine fırlattım sabaha kadar ağladım (şimdi de gözlerim doldu).
alın benden de o kadar ben de orti istiyorum
şimdi size bişey anlatıcam,
benim annem ne yapıyo daha doğrusu söylüyo bana... komşumuz benden 6 yaş büyük, iki çocuğu var aralıkta doğum yaptı annem bana dediki senin toton o kızdan bile büyük valla, e insan üzülüyo tabi böyle diyince...
sadece bu mu değil tabiki! 1.5 senedir neredeyse her kıyafet almaya gittiğimizde şu basenlere bak valla benim kadar, kim bilir çocuk doğurunca nasıl olcan vs vs..
sonra odamdan yanına geliyrum falan , ana yer sallandı dur yavaş gel falan diyo.
dedim 10 gündür bir sitede yeni insanlarla tanıştım rejim yapıyolar, sporada başlıyorum dedim. işte dedim 20 günde 2 kilom gitti bana destek vereceğine dediki millet 10 kilo veriyo sen 2 mi vardin. kaç gram kaç gram verdin dedi. oyy Allah'ım sen yardım et...:2::2::2:
alın benden de o kadar ben de orti istiyorum
şimdi size bişey anlatıcam,
benim annem ne yapıyo daha doğrusu söylüyo bana... komşumuz benden 6 yaş büyük, iki çocuğu var aralıkta doğum yaptı annem bana dediki senin toton o kızdan bile büyük valla, e insan üzülüyo tabi böyle diyince...
sadece bu mu değil tabiki! 1.5 senedir neredeyse her kıyafet almaya gittiğimizde şu basenlere bak valla benim kadar, kim bilir çocuk doğurunca nasıl olcan vs vs..
sonra odamdan yanına geliyrum falan , ana yer sallandı dur yavaş gel falan diyo.
dedim 10 gündür bir sitede yeni insanlarla tanıştım rejim yapıyolar, sporada başlıyorum dedim. işte dedim 11 günde 2 kilom gitti bana destek vereceğine dediki millet 10 kilo veriyo sen 2 mi vardin. kaç gram kaç gram verdin dedi. oyy Allah'ım sen yardım et...:2::2::2:
üzme kendini canım.anneler böyle motive ettiğini sanıyo seni işte.benim annem senelerdir benden daha zayıftı.görenler kız gibi kız gibi diyolardı.geçen gün bi tartıldık.benden 6-7 kilo fazlası çıktı.bana dediği 'anaaam kilo almışım.ilknur beni geçmiş.'dedi herkesin içinde düşün hatun benimle kapışıyo kilo konusunda.bide 3 çocuk doğurmuş.ben daha 1 doğum yaptım.3 tane olsaydı yemiştim ayvayı ne olurmuş halim.anama çekmemişim işte.aynı babam gibi vücudum.bizde direk bel bölgesi simit.en zor da orası gidiyo.
demekki bitek benimki değilmiş canım böyle davranan ...
evet yalnız değilsin, böyle motive olmaz olsun. benimkisi dalga geçiyo ya kıkır kıkır gülerek söylüyo daha da uyuz oluyorum. inadına her hafta börek kek yapıyo fln yapma diyorum çok canım çekiyo sen yemiyceksin die biz niye mahrum kalalım ki diyo ama canım çekiyo benim ki
ah ah amma dertliymişim
Kızlar şu sandaloz sakızı konusunda ne düşünüyorsunuz aranızda varmı kullanan? bide çörek otu kullanan arkadaşım ne kadar miktarda tüketiyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?