aynen aynen şimdi pek fazla değil ama hatırlıyorum ben küçükkende iri bi çocuktum hep yarmagül derdi bana...
ben sandaloz sakızı kullanıyorum canım sabahları aç karnına bi nohut büyüklüğünde ağzımda çiğniyorum.yani tok tutuyor.
ben kullanmıyorum ama burada bilgi var
Sandaloz sakızı faydaları, Sandaloz zayıflama sakızı kullanan kullanıcı yorumları
offf nabarım ben ozaman yavsıkılmam inşalalh ama biliyomusunuz öyle kavuran bi açlık hissetmiyorum kendimde meğerse nekadar çok yiyormuşum onu farkettim ve resmen yediğim miğdeme ağır geliordu sıkıntı basıyordu intihar etmişim meğerse ben....
dolmasın gözlerin ne kadar üzüldügünü anlıyabiliyorum işte tam bu yüzden bi daha bu lafları duymamak için kilo vericez tutamıyosun dedikleri bogazımızı tutucaz üzülmek yok hırs etmek var şekerlerağalama bakıyım. dur ben sana annemin yaptıkalrını anlatayım da. yazın tatile gttim yanlarına. 1 hafta oğluşla kaldık sonra eşim geldi. yanlız kalırken bir akşam yemek yemedik. geçmi yemiştik ne. Annem de kavun keselim peynir ekmek filan dedi. Bende çay koyayım mı dedim. "Tut o boğazını biraz" dedi. Çay koyayım mı dedim anne sucuklu yumurta yapayım mı dedmedim dedim. Bu başladı işte sende benim gibisin, tutamıyorsun o boğaxını sonra hiçbirşey olmuyor idye ağlıyorsun diye söylenmeye başladı. bende elimdeki çaydanlığı karşıdan lavobonun içine fırlattım sabaha kadar ağladım (şimdi de gözlerim doldu).
kız benim boyum kısa zaten top gibi yuvarlanıyorum valla:26::26::26::26::26::26::26: sloganı begendimyaramasın canım hiiiç yaramasın.
sende benim gibisin canım.1. si oldu 5 yaşında biz o aldıklarımzı veremedik.bu kilonun üstüne ikinciyi de doğurursak yürüyen top gibi oluruz valla
canım üzme kendini anneler böyle işte.bağıracak kızacak yer arıyolar.sende ver kiloları da ona çık bağırdığına deydimi de
aferin be sana helal olsun.böyle istekli olunca hepsi gider evelallah.bizim elimizden ne kurtulmuş dimi kızlar.bi laf vardır ilkemiz olsun.ZORU BAŞARIRIM,İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALIR.
büyüdü de ben hala bebek gibi davranıyorum...kızına sevindin böyle olacagı belliydide sen üzüldün işte allah yavrularımızla aramızı bozulmasın hiç bi zaman.........
hmm maşallah kocaman olmuş seninki
inşallah canım hadi bakalım
anneannem göğüs kanserinden öldü annemdede var kistler o yüzdenmi dedi anlamadım 3 ayda bir kontrol
ama çok utandım bugün yaaa 6ayda bir giderim ben
allah doktorların eline düşürmesin onlarsızda bırakmasın tabiii
yeme düzenin nasıl canım neden okadar artı çıktınkiii
bende pazartesi 64.6dım yuh dedim ama dün sabah 63.5 çıktım
bugün bakmadım ama bugünkü gibi yersem bende cumaya artı olabilirim
geliriz yine diyor yaaa bana hiç dinlenmek yok zaten
kızımla aramız düzeldi canım ilk 3 gün sorun çıkardı şimdide ona git diyor bişey istediğinde anne versin diye ağlıyor
çocuk işte ama üzmüştü beni o ilk günler çocuğuma sarılamamıştım bile
minecim anlamaya çalış onlarıda annaanneni allah rahmet eylesin durumu yüzünden tedirgin olmuşlar... allaha şükür kötü bişey yokmuş geçmiş olsun tekrar.....sabah hastaneye giderken annemi aradım hersabah konuşuruz açmadı teli sonra bibaktım dolmuştan indi
ben doktora gidiyorum yaa destek olacakmış bana, bişeyim yokki diyorum zaten destek istesem eşime hadi birlikte gidelim derdim
görseniz rengi falan atmış hadi bişey çıkarsa diye
dünde doktordan sonra ultrasona yönlendirmişti bugüne randevu verdiler hemen babamla annem gitmişler genel cerraha bişey varmı elle muayene etti yaaa, aaay sanki çocuğum
şimdide babam aradı tahlil sonuçlarını ben aldım doktora göstercem diye
29 yaşındayım yaaa
tamam iyiliğimi düşünüyorlar ama üzerimde okadar çok baskı hissediyorumkiii
demekki diyorum allah korusun kötü bir hastalığım olsa bizimkiler benden önce gidecekler
onlar böyle yaptıkça daha çok üzülüyorum
olcak inşallah her kendini aç hissettiginde bugün yazdıklarını düşün yaza çok var hepsi gidicekaynı işte bütün anneler aynı bana dior ben 1 senelik evliydim sen kucağımdaydın gelinliğim oluyodu dior.bazen kiloluyum die yanında dolaşmaya utanıyor gibi hissediyorumama bole görenlerin gözlerini bole açmasını istiyorum .yazın tatile gitmek istiyorum ve kat kat giyinmek istemiyorum inşalalh olucak inşalalh
ben de burdayken çok motive oluyorum hepimizin birbirimizin destegine ihtiyacımız var....... aferim sana hep kendini böyle tutarsın umarım......inşalalh inşalalh =) çok hevesliyim alalh hayıra çıkarsın bu defa yapıcağıma inanıyorum....=)(tabisaolun motivenizle.
bide benim şöylebi sıkıntım var bizim büfemiz var yani bakkal ben oraya bakıorum şimdi 1 ay oldu başlayalı anammmm günde kaçtane petito intens cips tost kola götürdüm 1 ayda birbuçuk kilo almışım ama şimdi buraya başladımya artık aklım gitmiyor her nekadar karşımda yüzlerce çikolata çeşidi olsada hakim oluyorum kendime 2 gündürbenimki çok zor bi imtihan ki abur cubura bayılan biri olaraktan
saol fadimecim uyardıgın için ben günde 2 kupa içiyordum dikkat edicem.....Geçmiş olsun canım, hadi bakalım gözün aydın bişey çıkmamış sanırım.
Tartı vursun sana, göreceksin gününü, bir daha tartıyı düşün gözleme mi tartı mı??
Canım hergün tartılma en iyisi mi kilo verdiğin görünce hemen salıyorsun sen.
Haftada 2 den fazla içme form çayını, fazlası zarar veriyor, yeşil çay dediğimiz ayrı birşey, onu da günde 2 fincan içebilirsin yeşil çay yazmalı doğadan tavsiye ederim.
Moral bozmak yok kızlar, sabır lazım bunun için, ayda 2 kg. 10 ayda 20 kg. eder, yavaş ve kalıcı kilo vermek hedefiniz olsun, beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmeye çalışın, az ama sık beslenme 3 ana+3 ara öğün.Çabuk verirseniz, çabuk da alınıyor bunu da unutmayın lütfen.
İnsan değil onlar Minecim, boşver sen onları
Öyle düşüneceğine ne güzel seni düşünen bir ailen var canım, sevinmelisin, bu ilgiyi bulamayanlar da var, ne güzel sağ ve başındalar, kıymetlerini bil bence.
Allah bol sabır ve iradeler versin kızlar
anlaşılan birimizin halinden yine biz anlıyoruz ne diyelim iyi ki burdayız yaşasın 70_79alın benden de o kadar ben de orti istiyorum
şimdi size bişey anlatıcam,
benim annem ne yapıyo daha doğrusu söylüyo bana... komşumuz benden 6 yaş büyük, iki çocuğu var aralıkta doğum yaptı annem bana dediki senin toton o kızdan bile büyük valla, e insan üzülüyo tabi böyle diyince...
sadece bu mu değil tabiki! 1.5 senedir neredeyse her kıyafet almaya gittiğimizde şu basenlere bak valla benim kadar, kim bilir çocuk doğurunca nasıl olcan vs vs..
sonra odamdan yanına geliyrum falan , ana yer sallandı dur yavaş gel falan diyo.
dedim 10 gündür bir sitede yeni insanlarla tanıştım rejim yapıyolar, sporada başlıyorum dedim. işte dedim 11 günde 2 kilom gitti bana destek vereceğine dediki millet 10 kilo veriyo sen 2 mi vardin. kaç gram kaç gram verdin dedi. oyy Allah'ım sen yardım et...:2::2::2:
Eki Görüntüle 614451
Bugunku menum. Evde kemalpasa tatlisi pisiyo suan. Kuduruyorum napsam ne etsem de yemesem diye
herkesin kandili mübarek olsun.
arkadaşlar acaba aranızdaki en sabırsız ben miyim? her gün tartılıyorum yahu dayanamıyorum. gözümü açar açmaz hopp soluğu banyoda alıyorum.
100 gram bile gitse gözlerim japan çizgifilmlerindeki kızlar gibi parlıyo. 9. günüm bugün diyette
hehehe bgn acayip olmuş okurken badem şekeri istedi canım:)))kızlar iyi akşamlar...neolur bana bi fikir verin...ortim açımmm....:125: akşam yemeğine kuru vepilav yapmıştım( misss)
eşim geç gelince yemek saati kayınvalideme gittik....yemek dedi yiyelim...yok anne dedim evde yeriz biz...eve geldik bu saat oldu...orda 1 badem şekeri yedim...eeee akşam yemeği kaldı....bide küçük allahtan tek kişilik yaş pasta aldık kendimize ...artık akşam yemeği yemicem herhalde ....çay yapıyorum şimdi...:125: :126: bugünkü menümde bi acayip akşam yerim diye ....hadi hayırlısı....ama en güzel tarafı kayınvalidem le en son 15 gün önce görüşmüştük... kilo verdiğimi fark etti yuppiiiii
aman Nazar değmesin...
yarında günüm var hadi buyurun....menümüde yazayım....
sabah:1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 dilim tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
1/2 kk peynir
1 yeşil+1 siyah zeyti
1 yudum reçel
ara:
1 muz
3 mille leslie yürüdüm*******
öğlen:
4 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak diet cola
ara:
1 fincan light sütlü şekersiz nescafe:126:
4 etiyulaflı bisküvi
2 kare eti karam çikolata :125:
1 şişe sade soda+ 3 4 damla limon sıktım içine
akşam:
1 badem şekeri
1 kupa kiraz saplı form çay
bi acayip oldu bugün ....
Eki Görüntüle 614451
Bugunku menum. Evde kemalpasa tatlisi pisiyo suan. Kuduruyorum napsam ne etsem de yemesem diye
Yedim ortim ya öğlen gayet güzel doydum ama sonra içimdeki öküz uyandı. şimdi çörekotu zamanı, akşam yemeğinden önce. sular midemde guluk guluk ediyor. akşamda 2 etimek birazde yemek yedim mi gecede erken yatarım yoksa kendimden korkuyorum. Çınar a bakan apla bugün oğluş için börek yaptı daha eve gitmeden aklım börekte
Allah ım ne oldu bana bugün ya.
offf nabarım ben ozaman yavsıkılmam inşalalh ama biliyomusunuz öyle kavuran bi açlık hissetmiyorum kendimde meğerse nekadar çok yiyormuşum onu farkettim ve resmen yediğim miğdeme ağır geliordu sıkıntı basıyordu intihar etmişim meğerse ben....
kek pasta hemen göze çarpıyor cnm ....geçen benim de ıspanak böreğim yakalanmıştı hayırlı haberle le inşallah cnm....kontrollerini hiç ihmal etme...2 kilo bence çok iyi...tebrikler....
hayırlı kandiller canım ....
hayırlı kandiller canım...allah kabul etsin orucunu....
hayırlı kandiller canım...
inşallah cnm...
hayırlı kandiller ortim...çörek otunu denememiştim..faydası oluyor herhalde...taklit derken...
afiyet olsun cnm...
hayırlı kandiller canım...kolaygelsinn..vakit buldukça gelirsin cnm...
hayırlı kandiller canım...
hayırlı kandiller canım....aminnnn.....
hayırlı kandiller canım...menün ben ce güzell..afiyet olsun....
evet sporun çok faydası var cnm...hele birde olumlu değişiklikleri görünce daha da güzelll....
hayırlı kandiller....
hayırlı kandiller...
hayırlı kandiller cnm...alemsin valla
evet canım zaten çok bağlı bize gözümüzün içine bakaronlarında elinde değil sen kaç yaşında olursan ol evlatsın işte. birde genetik bir şey olunca korkmuşlar. herşeyin bir dozu bir ayarı olamalı ama. Bu arada kabalık etmişim daha önce yazmadım diye çok çok geçmiş olsun. bu konuda hepimizin tedbirli olması lasım.
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, hadi bakalım gözün aydın bişey çıkmamış sanırım.
Canım hergün tartılma en iyisi mi kilo verdiğin görünce hemen salıyorsun sen.
İnsan değil onlar Minecim, boşver sen onları
yok olurmu yadırgamıyorum aslındacanım benim tekrardan çokk geçmiş olsun...ne yapılması gerekiyorsa hiç ihmal etmeden yap bence ...sağlık bu....gözün aydın diyelim mi
minecim büyükler evletlarının büyüdüklerini hiç kabul etmezler...yalnız seninki sağlık konusu birde... bence hiç yadırgama canım...negüzel üzerine titriyorlar...
gözün aydın desem ayıpmı olur ki bilemedim şimdi
evet hep cısslar göze batıyorkek pasta hemen göze çarpıyor cnm ....geçen benim de ıspanak böreğim yakalanmıştı hayırlı haberle le inşallah cnm....kontrollerini hiç ihmal etme...2 kilo bence çok iyi...tebrikler....
teşekkür ederim canımbüyüdü de ben hala bebek gibi davranıyorum...kızına sevindin böyle olacagı belliydide sen üzüldün işte allah yavrularımızla aramızı bozulmasın hiç bi zaman.........
minecim anlamaya çalış onlarıda annaanneni allah rahmet eylesin durumu yüzünden tedirgin olmuşlar... allaha şükür kötü bişey yokmuş geçmiş olsun tekrar.....
kızlar iyi akşamlar...neolur bana bi fikir verin...ortim açımmm....:125: akşam yemeğine kuru vepilav yapmıştım( misss)
eşim geç gelince yemek saati kayınvalideme gittik....yemek dedi yiyelim...yok anne dedim evde yeriz biz...eve geldik bu saat oldu...orda 1 badem şekeri yedim...eeee akşam yemeği kaldı....bide küçük allahtan tek kişilik yaş pasta aldık kendimize ...artık akşam yemeği yemicem herhalde ....çay yapıyorum şimdi...:125: :126: bugünkü menümde bi acayip akşam yerim diye ....hadi hayırlısı....ama en güzel tarafı kayınvalidem le en son 15 gün önce görüşmüştük... kilo verdiğimi fark etti yuppiiiii
kızlar iyi akşamlar...neolur bana bi fikir verin...ortim açımmm....:125: akşam yemeğine kuru vepilav yapmıştım( misss)
aman Nazar değmesin...
yarında günüm var hadi buyurun....menümüde yazayım....
sabah:1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 dilim tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
1/2 kk peynir
1 yeşil+1 siyah zeyti
1 yudum reçel
ara:
1 muz
3 mille leslie yürüdüm*******
öğlen:
4 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak diet cola
ara:
1 fincan light sütlü şekersiz nescafe:126:
4 etiyulaflı bisküvi
2 kare eti karam çikolata :125:
1 şişe sade soda+ 3 4 damla limon sıktım içine
akşam:
1 badem şekeri
1 kupa kiraz saplı form çay
bi acayip oldu bugün ....
G
Öyle düşüneceğine ne güzel seni düşünen bir ailen var canım, sevinmelisin, bu ilgiyi bulamayanlar da var, ne güzel sağ ve başındalar, kıymetlerini bil bence.
ortim cukuyu da goturmus badem sekerini de. aksam icin biraz gec kalmissin. ben o durumlarda ilik limonlu su iciyorum. ama baya ilik. yarim litre kadar. bende aksam borek yidim iki parmak kalinliginda kucucuk sonrada essekler gibi pisman oldum. neyse ki kocisle kavga ettik sinirden tum kalorileri yaktim.
menüm yazılmayacak kadar kötü
yarım ekmekle tost yedim düşünün içimdeki öküzün büyüklüğünü
cips, çekirdek fındık fıstık ne ararsanız var valla
ortim cukuyu da goturmus badem sekerini de. aksam icin biraz gec kalmissin. ben o durumlarda ilik limonlu su iciyorum. ama baya ilik. yarim litre kadar. bende aksam borek yidim iki parmak kalinliginda kucucuk sonrada essekler gibi pisman oldum. neyse ki kocisle kavga ettik sinirden tum kalorileri yaktim.
Ortim corekotu icin bana 1,5 hafta musade et ise yararsa senide zorla takicam pesime. yada paxartesiden itibaren sende dene bakalim tadi cooook kotude bosu bosuna yime diye dediydim. dond baska bir cinarinannesi daha oldugunu taklitlerimin ciktigini yazmistida. ama ben alinti yapamadigim icin sacma olmus
anam anam ben cola ile yaspastayi gormedim ya. cola ciiiiiiiiissssss yas pasta daha cis. wallla yakarim. cola yerine ayran bilemedin maden suyu. hos oda asitli ya. yarin gecince tartidayiz. 3-5 gune de yaz gelir . walla ben beyaz tshirt giyip bursa ya gelicem. heykel. yesil filan gezicem. gorursun. icme ortim icme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?