70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok saol canım gerçekten çok zor ve çok seviyorum abur cuburu ben tavsiyen aklımda inş ama genelde aşırı kriz regl dönemime yakın tutuyor ozaman uygularım inşalalh =)

yaşım evet çok genç ve innaırmısınız bana benim yaşmdakiler abla dior offfff.büfenin karşısında dershane var ordaki öğrenciler gelior abla şunu ver bunu al bi gün 2 kız geldi bişey istedi abla dedi yanındakide dedi abla dioruz ama tahminen bile yaşıttır evet dedim yaşasın biri çıktı ben 91liyim daha dedim gerçekten yaşıtların gibi giyinemedikten sonra kendini dimdik hissedemedikten bu seneler heba oluyor bidaha 22 yaşında olamıcamki ben oyüzden sadece sadece en geç bir sene sabredip kendime güvenimi sağlıycam.ve ben kilomu kontrole aldıktan sonra ve inş hayatımızda düzene girer bu vakit içersinde (borçlar dertler v.s) bebek düşünüyorumtabi hernekadar biz zamanını koysakta rabbim istediği zaman olur.(amenna ve saddakna)çünkü ozaman ruh sağlığımda düzelcek ve bebeğimi daha düzgün bi şekilde büyütür ve onu hevesle beklerim.

canım evet çorba v.s yemem gerekior ama işyerinde yapamıyorum anak pazar günü bikaç çeşit sebze yemeği yapcam hergün yanıma alcam.ama pazarı beklemeliyim malesef şimdilik böyle idare ediyorum

hee bu arada akşam arasındada 1 elma yedim =)
[/QUOTE]
Senin su lafina bayiliyorum
Bir daha 22 olmayacagim...

Canim termoslar var ufak bi termis al corba koy icine
Bulasik makinasina da giriyo onlar oglana almistim ben

Yemegin olmazsa aciktikca saldirirsin..

dolmasın gözlerin ne kadar üzüldügünü anlıyabiliyorum işte tam bu yüzden bi daha bu lafları duymamak için kilo vericez tutamıyosun dedikleri bogazımızı tutucaz üzülmek yok hırs etmek var şekerler
kız benim boyum kısa zaten top gibi yuvarlanıyorum valla:26::26::26::26::26::26::26: sloganı begendim
büyüdü de ben hala bebek gibi davranıyorum...kızına sevindin böyle olacagı belliydide sen üzüldün işte allah yavrularımızla aramızı bozulmasın hiç bi zaman.........
minecim anlamaya çalış onlarıda annaanneni allah rahmet eylesin durumu yüzünden tedirgin olmuşlar... allaha şükür kötü bişey yokmuş geçmiş olsun tekrar.....
olcak inşallah her kendini aç hissettiginde bugün yazdıklarını düşün yaza çok var hepsi gidicek
ben de burdayken çok motive oluyorum hepimizin birbirimizin destegine ihtiyacımız var....... aferim sana hep kendini böyle tutarsın umarım......
saol fadimecim uyardıgın için ben günde 2 kupa içiyordum dikkat edicem.....
anlaşılan birimizin halinden yine biz anlıyoruz ne diyelim iyi ki burdayız yaşasın 70_79
Eki Görüntüle 614451

Bugunku menum. Evde kemalpasa tatlisi pisiyo suan. Kuduruyorum napsam ne etsem de yemesem diye

annenin dediklerini aklına getir komşunuzu düşün vazgeç bence

kızlar bgn doktorun verdiği ilaca başladım prospektüste; ..............diyetle kontrol edilemeyen şişman diyabetiklerde.............yazıyor :) ilaç şirketleri bile depresyona sokuyor arkadaş annelerden herkes dertli sonunda benimki benden şişman oldu menapoza girince rahatladım:)))) diyabet ilacım mı yoksa yeşil çay mı yaptı bilmiyorum ama tuvaletten çıkamıyorum ben.yeşil çay mı yapıyor böyle bilen var mı? içine de limon koymuştum

canım ben de senin gibiyim aynen gün içinde bile kaç kere tartılıyorum bilmiyorum artık halbuki daha diyete başlayalı 5 gün oldu:18::18:

kızlar iyi akşamlar...neolur bana bi fikir verin...ortim açımmm....:125: akşam yemeğine kuru vepilav yapmıştım( misss)
eşim geç gelince yemek saati kayınvalideme gittik....yemek dedi yiyelim...yok anne dedim evde yeriz biz...eve geldik bu saat oldu...orda 1 badem şekeri yedim...eeee akşam yemeği kaldı....bide küçük allahtan tek kişilik yaş pasta aldık kendimize ...artık akşam yemeği yemicem herhalde ....çay yapıyorum şimdi... :125: :126: bugünkü menümde bi acayip akşam yerim diye ....hadi hayırlısı....ama en güzel tarafı kayınvalidem le en son 15 gün önce görüşmüştük... kilo verdiğimi fark etti yuppiiiii
aman Nazar değmesin...
yarında günüm var hadi buyurun....menümüde yazayım....
sabah:1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 dilim tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
1/2 kk peynir
1 yeşil+1 siyah zeyti
1 yudum reçel
ara:
1 muz
3 mille leslie yürüdüm*******
öğlen:
4 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak diet cola
ara:
1 fincan light sütlü şekersiz nescafe:126:
4 etiyulaflı bisküvi
2 kare eti karam çikolata :125:
1 şişe sade soda+ 3 4 damla limon sıktım içine
akşam:
1 badem şekeri
1 kupa kiraz saplı form çay
bi acayip oldu bugün ....

hehehe bgn acayip olmuş okurken badem şekeri istedi canım:)))

Eki Görüntüle 614451

Bugunku menum. Evde kemalpasa tatlisi pisiyo suan. Kuduruyorum napsam ne etsem de yemesem diye

aman diyim canım....bizde de yaş pasta :125: yesende üzerine az tarçın serp derim ben....

aman ortim sakınn..bağla çabuk o öküzü bugün bende bi acayip gün geçirdim ...cızzzsız atlatırız inşllh cnm...bırak çınar yesin börekleri:125:

çok saol canım gerçekten çok zor ve çok seviyorum abur cuburu ben tavsiyen aklımda inş ama genelde aşırı kriz regl dönemime yakın tutuyor ozaman uygularım inşalalh =)

yaşım evet çok genç ve innaırmısınız bana benim yaşmdakiler abla dior offfff.büfenin karşısında dershane var ordaki öğrenciler gelior abla şunu ver bunu al bi gün 2 kız geldi bişey istedi abla dedi yanındakide dedi abla dioruz ama tahminen bile yaşıttır evet dedim yaşasın biri çıktı ben 91liyim daha dedim gerçekten yaşıtların gibi giyinemedikten sonra kendini dimdik hissedemedikten bu seneler heba oluyor bidaha 22 yaşında olamıcamki ben oyüzden sadece sadece en geç bir sene sabredip kendime güvenimi sağlıycam.ve ben kilomu kontrole aldıktan sonra ve inş hayatımızda düzene girer bu vakit içersinde (borçlar dertler v.s) bebek düşünüyorumtabi hernekadar biz zamanını koysakta rabbim istediği zaman olur.(amenna ve saddakna)çünkü ozaman ruh sağlığımda düzelcek ve bebeğimi daha düzgün bi şekilde büyütür ve onu hevesle beklerim.

canım evet çorba v.s yemem gerekior ama işyerinde yapamıyorum anak pazar günü bikaç çeşit sebze yemeği yapcam hergün yanıma alcam.ama pazarı beklemeliyim malesef şimdilik böyle idare ediyorum

hee bu arada akşam arasındada 1 elma yedim =)
[/QUOTE]

evet cnm aynı şeyi bende söylüyorum meğer ne çok yiyiyormuşum ben...:125:
biriz sabır biraz irade gidecek bu kilolar ...

Kızlar bugünkü menümü yazayım nöbetçiyim bugün artık hastane menüsünde ne varsa onları yiyebildim SABAH 2 dilim üzerine labne peynir sürülmüş ekmek,4 siyah zeytin,1 fincan kayısı form çayı ARA 1 elma,yeşilçay ÖĞLE 4 kaşık pilav,1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt ARA 4 form bİsküvi AKŞAM 4 kaşık makarna,6 kaşık pırasa yemeği,1 küçük kase vanilyalı puding

Ortim corekotu icin bana 1,5 hafta musade et ise yararsa senide zorla takicam pesime. yada paxartesiden itibaren sende dene bakalim tadi cooook kotude bosu bosuna yime diye dediydim. dond baska bir cinarinannesi daha oldugunu taklitlerimin ciktigini yazmistida. ama ben alinti yapamadigim icin sacma olmus

evet canım zaten çok bağlı bize gözümüzün içine bakar
ama üstümde gerçekten baskı hissediyorum çocuk değilimki evli barklı çocuklu bir kadınım artık
estağfirullah kabalıkmı olur çok teşekkür ederim
teşekkür ederim
yok olurmu yadırgamıyorum aslında
ama biraz rahat olacaklarki benimde moralim olsun değilmi, çocukmuşum gibi davranmalarına şaşırıyorum sadece
yoksa heo şükrediyorum ailem mükemmel
kek pasta hemen göze çarpıyor cnm .... geçen benim de ıspanak böreğim yakalanmıştı hayırlı haberle le inşallah cnm....kontrollerini hiç ihmal etme...2 kilo bence çok iyi...tebrikler....
evet hep cısslar göze batıyor
2 kilo az değil ama 1,5 ay için az
ama olsun hiç yoktan iyidir

teşekkür ederim canım

ben geçen sene 10 kilo vermiştim
kayınvalidem hiç sen zayıfladınmı demedi
seninki ne güzel ruhunu okşamış

ortim cukuyu da goturmus badem sekerini de. aksam icin biraz gec kalmissin. ben o durumlarda ilik limonlu su iciyorum. ama baya ilik. yarim litre kadar. bende aksam borek yidim iki parmak kalinliginda kucucuk sonrada essekler gibi pisman oldum. neyse ki kocisle kavga ettik sinirden tum kalorileri yaktim.

G
Öyle düşüneceğine ne güzel seni düşünen bir ailen var canım, sevinmelisin, bu ilgiyi bulamayanlar da var, ne güzel sağ ve başındalar, kıymetlerini bil bence.

ben yanlış anlaşıldım sanırım, yazdıklarımdan isyan ediyorum kıymetlerini bilmiyorum gibimi algılandı
herzaman böyle bir ailedeyim diye şükrediyorum zaten
özellikle çalıştığım okuldaki çocukların ailelerini gördüğümde
ailemin ilgisinede mutluyum tabiii ama herşeyin bir dozajı var
fazlası boğuyor insanı sonuçta çocuk değilim
eşim rahatsızken bile kayınvalidem hiç aramadı oğlunu benim babam 2-3 kere aradı
yani bende hem memnun oldum hem mutlu oldum
yanlış anlaşılmak istemiyorum kesinlikle
ailemi çok çok seviyorum iyiki onlar var herşeyim onlar benim hayatımda 5 kişi var zaten herşeyim olan
üzüldüm bu şekilde anlaşılmasına
kızlar hep bu tarz yazmışlar o yüzden bide
anlatmak istediğimi anlatamamışım

anam anam ben cola ile yaspastayi gormedim ya. cola ciiiiiiiiissssss yas pasta daha cis. wallla yakarim. cola yerine ayran bilemedin maden suyu. hos oda asitli ya. yarin gecince tartidayiz. 3-5 gune de yaz gelir . walla ben beyaz tshirt giyip bursa ya gelicem. heykel. yesil filan gezicem. gorursun. icme ortim icme.

burda olan arkadaşlar iyi geceler
nasılsınız bakıyım
bende bugün ne yedim ne içtim yazıyım bakalım günahım ne kadar:)))))
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane siyah zeytin
1 çatal bal
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara
3 er tane fındık badem ceviz
öğle
1 kase şehriye çorbası
az ıspanak
1 kase yoğurt
ara
3 er tane fındık badem ceviz
akşam
1 kase yoğurt çorbası
salata
1 dilim ekmek

1 saat spor
3 lt su

menüm yazılmayacak kadar kötü
yarım ekmekle tost yedim düşünün içimdeki öküzün büyüklüğünü
cips, çekirdek fındık fıstık ne ararsanız var valla

mübarek günde ne kavgası ortim aaaaa....ya evet bugün neoldu anlamadım...hepsimi bi araya gelir...:125: neyse fazla yememişsin sen de....akşam yemeği yemedim bu arada yeşil çay içtim bi ara açlıktan fena oldum ama geçti neyseki....

tamam ortim inşllh faydasını görürsünnn...bende bu akşam 2 çeşit yeşil çay aldım...bakalım...ok konuyu bilmeyince merak ettim

evet birgün kala coştum ben...soda içtim ortim bugün....yarında günüm var...dün birde komşum geldi fırın tepsisinin en büyüğünü istedi ....hayırdır dedim....etimekli krem şantili tatlı yapacakmışş..hadi burdan buyur... gel tabiki ortim yeşil bursamıza ama bende kararlıyım ....inşallah...tophanede çöyle çaylarımızı yudumlarızzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…