menüm yazılmayacak kadar kötü
yarım ekmekle tost yedim düşünün içimdeki öküzün büyüklüğünü
cips, çekirdek fındık fıstık ne ararsanız var valla
menüm yazılmayacak kadar kötü
evet canım zaten çok bağlı bize gözümüzün içine bakar
ama üstümde gerçekten baskı hissediyorum çocuk değilimki evli barklı çocuklu bir kadınım artık
estağfirullah kabalıkmı olur çok teşekkür ederim
teşekkür ederim
yok olurmu yadırgamıyorum aslında
ama biraz rahat olacaklarki benimde moralim olsun değilmi, çocukmuşum gibi davranmalarına şaşırıyorum sadece
yoksa heo şükrediyorum ailem mükemmel
sende kendine göre haklısın cnm....
evet hep cısslar göze batıyor
2 kilo az değil ama 1,5 ay için az
ama olsun hiç yoktan iyidir
teşekkür ederim canım
ben geçen sene 10 kilo vermiştim
kayınvalidem hiç sen zayıfladınmı demedi
seninki ne güzel ruhunu okşamış
benim canım, tanışalım istersen, ben Antalya'da yaşıyorum, 2 kızım var, muhasebeciyim, geçen yıl aralıkta(2011) tanıştım bu topikle, 70 kg. idim o zaman, 59 kg. a kadar düştüm, sonra bırakınca tekrar 64 e çıktım, şu sıralar 62-63 gibi takılıyorum canım, boyum da 1,52 cm.
Aklı sıra seni gaza getirecek, boşver üzülme burda hep beraber zayıflayacağız buna emin ol.alın benden de o kadar ben de orti istiyorum
şimdi size bişey anlatıcam,
benim annem ne yapıyo daha doğrusu söylüyo bana... komşumuz benden 6 yaş büyük, iki çocuğu var aralıkta doğum yaptı annem bana dediki senin toton o kızdan bile büyük valla, e insan üzülüyo tabi böyle diyince...
sadece bu mu değil tabiki! 1.5 senedir neredeyse her kıyafet almaya gittiğimizde şu basenlere bak valla benim kadar, kim bilir çocuk doğurunca nasıl olcan vs vs..
sonra odamdan yanına geliyrum falan , ana yer sallandı dur yavaş gel falan diyo.
dedim 10 gündür bir sitede yeni insanlarla tanıştım rejim yapıyolar, sporada başlıyorum dedim. işte dedim 11 günde 2 kilom gitti bana destek vereceğine dediki millet 10 kilo veriyo sen 2 mi vardin. kaç gram kaç gram verdin dedi. oyy Allah'ım sen yardım et...:2::2::2:
Allah kolaylık versin canım, sen 38 beden pantolonları düşün onlar o börekleri götürürken, yıllarca yedim de ne oldu, yağdan başka ne kazandım diye düşün.benim tam tersi basenimde yerleşmiş durumda yağlar. hatta göbek çevrem 80, belim de ince. ama basenler 3'lü rakamlara ulaştı. :2:
evet yalnız değilsin, böyle motive olmaz olsun. benimkisi dalga geçiyo ya kıkır kıkır gülerek söylüyo daha da uyuz oluyorum. inadına her hafta börek kek yapıyo fln yapma diyorum çok canım çekiyo sen yemiyceksin die biz niye mahrum kalalım ki diyo ama canım çekiyo benim ki
ah ah amma dertliymişim
Kız ne ettin sen bugün böyle, hiç yemek niyetine bişey yememişin, vücut krize girmesin, yiyip de gitseydin kaynanana keşke, düzenli beslenme şart ilk olarak canım, bundan sonra dikkat edersin umarım.kızlar iyi akşamlar...neolur bana bi fikir verin...ortim açımmm....:125: akşam yemeğine kuru vepilav yapmıştım( misss)
eşim geç gelince yemek saati kayınvalideme gittik....yemek dedi yiyelim...yok anne dedim evde yeriz biz...eve geldik bu saat oldu...orda 1 badem şekeri yedim...eeee akşam yemeği kaldı....bide küçük allahtan tek kişilik yaş pasta aldık kendimize ...artık akşam yemeği yemicem herhalde ....çay yapıyorum şimdi...:125: :126: bugünkü menümde bi acayip akşam yerim diye ....hadi hayırlısı....ama en güzel tarafı kayınvalidem le en son 15 gün önce görüşmüştük... kilo verdiğimi fark etti yuppiiiii
aman Nazar değmesin...
yarında günüm var hadi buyurun....menümüde yazayım....
sabah:1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 dilim tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
1/2 kk peynir
1 yeşil+1 siyah zeyti
1 yudum reçel
ara:
1 muz
3 mille leslie yürüdüm*******
öğlen:
4 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak diet cola
ara:
1 fincan light sütlü şekersiz nescafe:126:
4 etiyulaflı bisküvi
2 kare eti karam çikolata :125:
1 şişe sade soda+ 3 4 damla limon sıktım içine
akşam:
1 badem şekeri
1 kupa kiraz saplı form çay
bi acayip oldu bugün ....
Ahhhh mine ahhhmenüm yazılmayacak kadar kötü
Günaydınnngüüünnnaaayyydddııııınnnnn :119::119::119::119::119::119::119:
dün gelemedim kusuruma bakmayın ortalama 12 saat uyudum
ne oluyor bana anlamadım 2 gündür böyleyim...
kansız kaldım herhalde
hazırlanıp okula gitmeliyim.. öptüm hepinizi canlarım
Cumaya 1 kala herkesler coşmuş. Akşama salata ve yoğurdu muhakkak ekle bence.Gunaydiiiin
Dun 1.5 dilim havuclu kek yedim
Herkez bi cosmus dun kacamaklar girla gitmis...
Artik daha dikkat ediciiiiz
Malum yarin cuma..
Sabah
2 dilim uno biraz peynirle tost
1 hiyar
1 brd ev yapimi sekersiz vişne suyu
Ara 1 kupa sute 1 tatli kasigi mescafe
Oglen 1 kase tavuk suyu corba
Ara 1 portakal ve ya elma
Aksam 1 kase tavuk suyu
(Belki salata yogurt)
Gün içinde fazla aktif olamıyorsun sanırım, pek görmüyorum seni?selam tatlım bir kızım bir oğlum var oğlan daha 7 aylık.devlet memuruyum. 82-83 arası idim kendi gayretimle 78 e inip burası ile tanıştım suan 75 civarı felanımdır.hedefim 60 kilo olmak daha vermem gereken çoooook kilo var.
Günaydınnn, bir kaçamak mı seziyorum???Günaydınnnnn
Gün içinde fazla aktif olamıyorsun sanırım, pek görmüyorum seni?
Günaydınnn, bir kaçamak mı seziyorum???
hiç yemek namına bişey yok sende farkındasın günde kaçırma ipin ucunu sakınkızlar iyi akşamlar...neolur bana bi fikir verin...ortim açımmm....:125: akşam yemeğine kuru vepilav yapmıştım( misss)
eşim geç gelince yemek saati kayınvalideme gittik....yemek dedi yiyelim...yok anne dedim evde yeriz biz...eve geldik bu saat oldu...orda 1 badem şekeri yedim...eeee akşam yemeği kaldı....bide küçük allahtan tek kişilik yaş pasta aldık kendimize ...artık akşam yemeği yemicem herhalde ....çay yapıyorum şimdi...:125: :126: bugünkü menümde bi acayip akşam yerim diye ....hadi hayırlısı....ama en güzel tarafı kayınvalidem le en son 15 gün önce görüşmüştük... kilo verdiğimi fark etti yuppiiiii
aman Nazar değmesin...
yarında günüm var hadi buyurun....menümüde yazayım....
sabah:1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 dilim tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
1/2 kk peynir
1 yeşil+1 siyah zeyti
1 yudum reçel
ara:
1 muz
3 mille leslie yürüdüm*******
öğlen:
4 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak diet cola
ara:
1 fincan light sütlü şekersiz nescafe:126:
4 etiyulaflı bisküvi
2 kare eti karam çikolata :125:
1 şişe sade soda+ 3 4 damla limon sıktım içine
akşam:
1 badem şekeri
1 kupa kiraz saplı form çay
bi acayip oldu bugün ....
evet canım zaten çok bağlı bize gözümüzün içine bakar
ama üstümde gerçekten baskı hissediyorum çocuk değilimki evli barklı çocuklu bir kadınım artık
estağfirullah kabalıkmı olur çok teşekkür ederim
teşekkür ederim
yok olurmu yadırgamıyorum aslında
ama biraz rahat olacaklarki benimde moralim olsun değilmi, çocukmuşum gibi davranmalarına şaşırıyorum sadece
yoksa heo şükrediyorum ailem mükemmel
evet hep cısslar göze batıyor
2 kilo az değil ama 1,5 ay için az
ama olsun hiç yoktan iyidir
teşekkür ederim canım
ben geçen sene 10 kilo vermiştim
kayınvalidem hiç sen zayıfladınmı demedi
seninki ne güzel ruhunu okşamış
kız kocayla kavga etmek cal yakacaksa ben 7-24 ederim vallaortim cukuyu da goturmus badem sekerini de. aksam icin biraz gec kalmissin. ben o durumlarda ilik limonlu su iciyorum. ama baya ilik. yarim litre kadar. bende aksam borek yidim iki parmak kalinliginda kucucuk sonrada essekler gibi pisman oldum. neyse ki kocisle kavga ettik sinirden tum kalorileri yaktim.
amannn mine nettin etfarından tam fark edilmeye başlanmışken......menüm yazılmayacak kadar kötü
günaydın betül nazar mı ettik ne çok enerjiktin neoldu.....güüünnnaaayyydddııııınnnnn :119::119::119::119::119::119::119:
kansız kaldım herhalde
afiyet olsun akşama salata eklemişsindir umarım....Gunaydiiiin
Dun 1.5 dilim havuclu kek yedim
Herkez bi cosmus dun kacamaklar girla gitmis...
Artik daha dikkat ediciiiiz
Malum yarin cuma..
Sabah
2 dilim uno biraz peynirle tost
1 hiyar
1 brd ev yapimi sekersiz vişne suyu
Ara 1 kupa sute 1 tatli kasigi mescafe
Oglen 1 kase tavuk suyu corba
Ara 1 portakal ve ya elma
Aksam 1 kase tavuk suyu
(Belki salata yogurt)
günayyyyydınnnnnnnnnnGünaydınnnnn
günaydın nazar ettik herhalde okuyalım bence deHerkese günaydınlarrr
Kızlarrrrrrr herkes coşmuş bu hafta, ne oluyor bu topiğe? Nazarlara mı geldik, okuyalım bari hepimize
canım benim seni çok iyi anlıyorum
inan o öküz sadece senin içinde değil:)))
aslında yediğim 1 avuç bile yoktu 3-4 tane çekirdek 10 kadar fındık 10 kadarda cips :18::18::18:çekirdek çıtlatmayı çok özledim
almamak için kendimle nasıl savaşıyorum bir bilsen anlatamam sana
ama her aklıma geldiğinde saatlerce spor yapıyorsun bir avuç çekirdek içinmi diyorum yemekten vazgeçiyorum tatlım
bende ekleyemedim listecanım yaa...al bendende o kadar ...bende bide yaşpasta var
listeye ekleyemedim daha ....çok pişmanım....
olsun sık olmasada yapsın işteya evetçok sık olmasada yapar böyle güzellikler....
günaydın canımgüüünnnaaayyydddııııınnnnn :119::119::119::119::119::119::119:
kansız kaldım herhalde
Ahhhh mine ahhhkilo vermek sana yaramıyor.
günaydın kısçeler,
bir ceeee deyip gidicem. az işim var. alıntı ve yorumlar sonra. en başta kendim olmak üzere herkese içindeki öküzün derin uykuya daldığı bir gün diliyorum.
niye bişey deme di ki acaba kaynanacıgın kıhkıhkıhkıh
amannn mine nettin etfarından tam fark edilmeye başlanmışken......
Gün içinde fazla aktif olamıyorsun sanırım, pek görmüyorum seni?
Günaydınnn, bir kaçamak mı seziyorum???
kıskanmıştır desem değildir farketmemiştir bile
okadar ilgisiz alakasız
üff sorma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?