günaydın ortimgünaydın kısçeler,
bir ceeee deyip gidicem. Az işim var. Alıntı ve yorumlar sonra. En başta kendim olmak üzere herkese içindeki öküzün derin uykuya daldığı bir gün diliyorum.
hiç yemek namına bişey yok sende farkındasın günde kaçırma ipin ucunu sakın
Niye bişey deme di ki acaba kaynanacıgın kıhkıhkıhkıh
Kız kocayla kavga etmek cal yakacaksa ben 7-24 ederim valla
Amannn mine nettin etfarından tam fark edilmeye başlanmışken......
Günaydın betül nazar mı ettik ne çok enerjiktin neoldu.....
Afiyet olsun akşama salata eklemişsindir umarım....
Günayyyyydınnnnnnnnnn
günaydın nazar ettik herhalde okuyalım bence de
herkese günaydınlarrr
Kızlarrrrrrr herkes coşmuş bu hafta, ne oluyor bu topiğe? Nazarlara mı geldik, okuyalım bari hepimize
aklı sıra seni gaza getirecek, boşver üzülme burda hep beraber zayıflayacağız buna emin ol.
Allah kolaylık versin canım, sen 38 beden pantolonları düşün onlar o börekleri götürürken, yıllarca yedim de ne oldu, yağdan başka ne kazandım diye düşün.
Kız ne ettin sen bugün böyle, hiç yemek niyetine bişey yememişin, vücut krize girmesin, yiyip de gitseydin kaynanana keşke, düzenli beslenme şart ilk olarak canım, bundan sonra dikkat edersin umarım.
Ahhhh mine ahhhKilo vermek sana yaramıyor.
Ya sorma sabahtan beri gözüm kararıyo anca kendime geliyorum...bidaha akşam yemeğini kesinlikle atlamam ...iyi ders oldu yanii:126:
Günaydınnn
Canım benim tsh 11,65 e çıkmış, guatr hapı kullanıyodum, yükselince kilo vermeye engel mi oluyordu bu hormon? Geçen yıl ameliyat olmuştum ya, tahlillerim bir türlü düzelmedi, şimdi 1 tam 150 mg. Hap atıcam, 1 ay sonra tekrar gideceğim, neden düzene girmiyor ki acaba bu hormonlar???
Cumaya 1 kala herkesler coşmuş. Akşama salata ve yoğurdu muhakkak ekle bence.
güüünnnaaayyydddııııınnnnn :119::119::119::119::119::119::119:
Dün gelemedim kusuruma bakmayın ortalama 12 saat uyudum
Ne oluyor bana anlamadım 2 gündür böyleyim...
Kansız kaldım herhalde
Hazırlanıp okula gitmeliyim.. öptüm hepinizi canlarım
günaydıngunaydiiiin
Dun 1.5 dilim havuclu kek yedim
Herkez bi cosmus dun kacamaklar girla gitmis...
Artik daha dikkat ediciiiiz
malum yarin cuma..
Sabah
2 dilim uno biraz peynirle tost
1 hiyar
1 brd ev yapimi sekersiz vişne suyu
ara 1 kupa sute 1 tatli kasigi mescafe
oglen 1 kase tavuk suyu corba
ara 1 portakal ve ya elma
aksam 1 kase tavuk suyu
(belki salata yogurt)
günaydınnnnn
misafirler ugruna feda ettin kendini desenegünaydın kızlar
nasılsınız bugün ben acaip şişim
aslında ıspanak salatası yaptım ödemmi attırıyormuş nee ters tepti kendimi çok fena hissediyorum
sizle tarifinide paylaşacam inşallah fotosunu çektim
ama tadı çok güzeldi
eşime geçmişş olsun diye herakşam birileri geliyor
ev sahibi olarak yemesem olmuyor
bu hafta çok fenayım valla
nasıl olacak bilmiyorum
seni bilmem de ben 46 dk yapıyorum üzerimdekiler sırılsıklan oluyor kalbim fırlıyo vallaGünaydın benim gibi olan arkadaşlarım:) burayı okuyunca mutlu oluyorum biliyorumki yalnız değilim
arkadaşlar ben leslie 3 mile yürüyorum ama bana biraz hafif geldi bu
acaba hareketleri tammı yapmıyorum yoksa hafifmi cidden
bunu uzun soluklu uygulayıp sonuç alanlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim
göbeğimden sonra beni hasta eden sarkan kollarım ve al bacaklarım bunları nasıl eritcezzzzzzzzzzzzzzz yardım mayısa kadar fidan olmalıyım fidan:)
Herkese günaydınnnnnçok keyifli az kalorili bir gün diliyorum :126:
evet farkındayım ....akşamda baya zor geçti zaten...bir daha akşam yemeğini kesinlikle atlamam ...hadi dedim eşimle birlikte yeriz....geçte gelince ....kayınvelideye de gidince kaldı...yesen bi türlü yemesen daha kötü...aman diyim öğünleri atlamayalım...buda iyi bir ders oldu bana:126:
:
hiç yemek namına bişey yok sende farkındasın günde kaçırma ipin ucunu sakın
niye bişey deme di ki acaba kaynanacıgın kıhkıhkıhkıh
kız kocayla kavga etmek cal yakacaksa ben 7-24 ederim valla
amannn mine nettin etfarından tam fark edilmeye başlanmışken......
günaydın betül nazar mı ettik ne çok enerjiktin neoldu.....
afiyet olsun akşama salata eklemişsindir umarım....
günayyyyydınnnnnnnnnn
günaydın nazar ettik herhalde okuyalım bence de
Bugunku menum o canim
Salata yogurt eklemeyi dusunuyorum
günaydın kızlar........ bende dünkü menümü yazayım bu güne allah kerim
sabah:1 haslamış yumurta,
1 dilim peynir,
1 dilim ekmek ( başka yok ki az geldi ögleye kadar geberecektim sabahları çok yerim normalde)
ara: yarım portakal, 7-8 fındık
ögle: 6 kaşık patlıcan musakka
6 kaşık bezelyeli pilav
ara: ögle çok yiyince yemedim
akşam: (koçişe kızartmalı bi yemek yapmıştım kendime)
1 yumurta az kıyma yagsız omlet
1 dilim ekmek
ara: ölecektim acımdan sekersiz türk kahvesi
leslie ile romantik romantik yürüdüm
menün bence gayet duyurucu canım...çok acıkınca 1 2 kaşık yoğurt iyi geliyo... afiyet olsun....:126:
ekle bence de akşam erken yiyorsan geceye dogru ölüyor insan.... yani ben ölürüm genelde de herkesi kendim gibi sanıyorum....
ben de çok şey ögreniyorum kızçelerden..... akşam eşime bikaç şeyin kalorisini söyledim hepiniz diyetisyen olmuşsunuz diye dalga geçti
Günaydın kızlar. bu ara pek fazla uğrayamadım. geriye dönük okudum sonra bütün alıntılarım puufff diye uçtu kızlardünden beri temizlik yapıyorum. sözde oturma odasının halısı silçektim sonra bir baktım bütün evin halıları silinmiş. koçişte kızdı keşke yıkamaya verseydik diye. temizlik yaparken hiç diyete uymadım. mutfağa gidip geldikçe hep meyve yedim.
buranın çok kalabalık olmasına ve sayfaların ilerlemesini görünce çok sevindim. ama benim ortim nerelerde o hiç girmemiş benim gibi. merak ettim şimdi
15 günlük tatilde inşllh kilo almam çok korkuyorum hem spor yapımıcam hemde ağır yemekler yicem
eşim haftada üç gün yürüyüşe çıkarız dedi.sanmıyorum ama ya geeln giden bitmiyor. fırsat bulamıcaz gibi
geliyor. hele o içli köfteler, analı kızdan sonra yürüyüşe çıksam ne olur ki. dün konuştuk kayınvaldemle hepsinden
yapcam diyor sana. işim 15 gün zor yani
günaydın spor olmuş halıları silmenkarın kasların çalışmıştırsenin ortin kimdi ki benim yerimede 1 tanecik içli köfte yiyiver canım çekti
ben kahvaltıcıyım sabahın köründe bile bıraksam kendimi rahat yarım ekmek yerim tabi bırakmıyorum dün sabah az yedim ögleyi zor ettim gün boyu enerjim çok düşüktü....sen uygulamaya başla eminim çok faydasını göreceksin.......Evet canim ben de oyleyim tabi ki..
Ama dun tulin sahini dinledim 30 kg vermis..
Kral prens fakir sostemini anlatti
Sabah kral gibi oglen prens gibi aksam fakir gibi yerseniz guzel kg verirsiniz diyor
Dogru da..
Zaten sabah kahvaltiyi sevmedigim icin e diyet de koydum adini diye akabinde az da yedigim icin butun gun elim kolum kalkmiyor
Sistemimi degistirdim
Sabah istesem de istemesem de kahvalti yapiyorum 8 gibi
Kadin kek bile yiyebilirsiniz ama en gec ogle 2 de.. Sonrasi fakir gibi olsun diyor.
Kilomu vermeden kek falan tercih etmeyecegim ama Duzenin onemini anladim
Kismet bakalim elimden geleni yapip yasam tarzi haline getirmeye calisacagim
Kilo verene kadar biraz dikkat etmem grrek tabi kacamak yapmazsam guzel sonuclar alacagimi dusunuyorum
aynen benimkide artık nerdeyse her yediğim şey için bunu kalorisi kaç diye sormaya başladı...farkında olmadan fazlamı abarttım ne... :126:
valla nespor oldu benim için bileklerim ve karnım ağrıyor. gelince camları silcem evi temizleyip öyle halıları sercem. yerim canım büyük zevkle. ortim umutlukuzuydu canım.
Günaydın kızlar. bu ara pek fazla uğrayamadım. geriye dönük okudum sonra bütün alıntılarım puufff diye uçtu kızlardünden beri temizlik yapıyorum. sözde oturma odasının halısı silçektim sonra bir baktım bütün evin halıları silinmiş. koçişte kızdı keşke yıkamaya verseydik diye. temizlik yaparken hiç diyete uymadım. mutfağa gidip geldikçe hep meyve yedim.
buranın çok kalabalık olmasına ve sayfaların ilerlemesini görünce çok sevindim. ama benim ortim nerelerde o hiç girmemiş benim gibi. merak ettim şimdi
15 günlük tatilde inşllh kilo almam çok korkuyorum hem spor yapımıcam hemde ağır yemekler yicem
eşim haftada üç gün yürüyüşe çıkarız dedi.sanmıyorum ama ya geeln giden bitmiyor. fırsat bulamıcaz gibi
geliyor. hele o içli köfteler, analı kızdan sonra yürüyüşe çıksam ne olur ki. dün konuştuk kayınvaldemle hepsinden
bence de gelince sil nasıl olsa yagmur yagar... senin halıların kirlenmez bile benimkilein üstüne hergün süt,meyve suyu çikolata falan dökülüyo..... benden duymuş olmada senin kini başka topikte gördüm benamma dedikoducuyum bende
Günaydın, alma kayınvalideni eve. Kapa kapıyı pencereyi.Alma içeri alamaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?