70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınnnnn çok keyifli az kalorili bir gün diliyorum :126:

günaydın kısçeler,

bir ceeee deyip gidicem. Az işim var. Alıntı ve yorumlar sonra. En başta kendim olmak üzere herkese içindeki öküzün derin uykuya daldığı bir gün diliyorum.
günaydın ortim öküzü az önce uyuttum ..... Akşama kadar uyanmaz inşallah

evet farkındayım ....akşamda baya zor geçti zaten...bir daha akşam yemeğini kesinlikle atlamam ...hadi dedim eşimle birlikte yeriz....geçte gelince ....kayınvelideye de gidince kaldı...yesen bi türlü yemesen daha kötü...aman diyim öğünleri atlamayalım...buda iyi bir ders oldu bana :126:

herkese günaydınlarrr
Kızlarrrrrrr herkes coşmuş bu hafta, ne oluyor bu topiğe? Nazarlara mı geldik, okuyalım bari hepimize

günaydın canım bencede nazara geldik ...

günaydın

günaydınseninde havuçlu kek ten sora gözünmü seyirmiş canım
Menün güzel canım da akşama yoğurt salata ister bence ..afiyet olsun...

günaydın..

misafirler ugruna feda ettin kendini desene her gün birimiz şişim diye yazıyoz şimdi aklıma takıldı erkekler hiç şişmiyormu acaba...... eşin nasıl oldu bu arada
seni bilmem de ben 46 dk yapıyorum üzerimdekiler sırılsıklan oluyor kalbim fırlıyo valla

ben de çok şey ögreniyorum kızçelerden..... akşam eşime bikaç şeyin kalorisini söyledim hepiniz diyetisyen olmuşsunuz diye dalga geçti

Bugunku menum o canim
Salata yogurt eklemeyi dusunuyorum

İStanbulda heryerde indirim var...
Gecen via port a gittik disinda outlet magazalari var.. Felaket indirim var gerci istinye park da oyleymis
Benim gardolap tamtakir
3 yildir zayiflayip alacagim diye sartladigimdan kendimi 2 3 parca seyim var o kadar...

Esime 2 ay sonra gidelim alisverise demistim.. diyetteyim
En azindan bi 68 olayim diye dusunuyorum..
Tutturdu godelim diye e o da hakli 3 yildir zayifliyorum ben cunku..

Dedim sen yap alisverisini ben sonra yapicam.

Allah yardimcim olursa 2 ayda bi on kilo verebilirim herhalde..

menün bence gayet duyurucu canım...çok acıkınca 1 2 kaşık yoğurt iyi geliyo... afiyet olsun....:126:

menün bence gayet duyurucu canım...çok acıkınca 1 2 kaşık yoğurt iyi geliyo... afiyet olsun....:126:

saol canım benim de aklıma yogurt geldi de yiye yiye bitirmişim 3 kişi çocuguda sayarsak 1 haftada büyük boy kova yogurt bitiriyoruz akşama çıkıp alıcam yine

Günaydın kızlar. bu ara pek fazla uğrayamadım. geriye dönük okudum sonra bütün alıntılarım puufff diye uçtu kızlar dünden beri temizlik yapıyorum. sözde oturma odasının halısı silçektim sonra bir baktım bütün evin halıları silinmiş. koçişte kızdı keşke yıkamaya verseydik diye. temizlik yaparken hiç diyete uymadım. mutfağa gidip geldikçe hep meyve yedim.

buranın çok kalabalık olmasına ve sayfaların ilerlemesini görünce çok sevindim. ama benim ortim nerelerde o hiç girmemiş benim gibi. merak ettim şimdi

15 günlük tatilde inşllh kilo almam çok korkuyorum hem spor yapımıcam hemde ağır yemekler yicem
eşim haftada üç gün yürüyüşe çıkarız dedi.sanmıyorum ama ya geeln giden bitmiyor. fırsat bulamıcaz gibi
geliyor. hele o içli köfteler, analı kızdan sonra yürüyüşe çıksam ne olur ki. dün konuştuk kayınvaldemle hepsinden
yapcam diyor sana. işim 15 gün zor yani

ekle bence de akşam erken yiyorsan geceye dogru ölüyor insan.... yani ben ölürüm genelde de herkesi kendim gibi sanıyorum....

Evet canim ben de oyleyim tabi ki..

Ama dun tulin sahini dinledim 30 kg vermis..
Kral prens fakir sostemini anlatti
Sabah kral gibi oglen prens gibi aksam fakir gibi yerseniz guzel kg verirsiniz diyor
Dogru da..
Zaten sabah kahvaltiyi sevmedigim icin e diyet de koydum adini diye akabinde az da yedigim icin butun gun elim kolum kalkmiyor
Sistemimi degistirdim
Sabah istesem de istemesem de kahvalti yapiyorum 8 gibi
Kadin kek bile yiyebilirsiniz ama en gec ogle 2 de.. Sonrasi fakir gibi olsun diyor.
Kilomu vermeden kek falan tercih etmeyecegim ama Duzenin onemini anladim
Kismet bakalim elimden geleni yapip yasam tarzi haline getirmeye calisacagim
Kilo verene kadar biraz dikkat etmem grrek tabi kacamak yapmazsam guzel sonuclar alacagimi dusunuyorum

ben de çok şey ögreniyorum kızçelerden..... akşam eşime bikaç şeyin kalorisini söyledim hepiniz diyetisyen olmuşsunuz diye dalga geçti

aynen benimkide artık nerdeyse her yediğim şey için bunu kalorisi kaç diye sormaya başladı...farkında olmadan fazlamı abarttım ne... :126:

günaydın spor olmuş halıları silmenkarın kasların çalışmıştır senin ortin kimdi ki benim yerimede 1 tanecik içli köfte yiyiver canım çekti

günaydın spor olmuş halıları silmenkarın kasların çalışmıştır senin ortin kimdi ki benim yerimede 1 tanecik içli köfte yiyiver canım çekti

valla nespor oldu benim için bileklerim ve karnım ağrıyor. gelince camları silcem evi temizleyip öyle halıları sercem. yerim canım büyük zevkle. ortim umutlukuzuydu canım.

ben kahvaltıcıyım sabahın köründe bile bıraksam kendimi rahat yarım ekmek yerim tabi bırakmıyorum dün sabah az yedim ögleyi zor ettim gün boyu enerjim çok düşüktü....sen uygulamaya başla eminim çok faydasını göreceksin.......
aynen benimkide artık nerdeyse her yediğim şey için bunu kalorisi kaç diye sormaya başladı...farkında olmadan fazlamı abarttım ne... :126:

yok bence iyi oluyor aslında biinçli tükediyoruz kalorilerini görünce otomatikman iştahımız kaçıyor

valla nespor oldu benim için bileklerim ve karnım ağrıyor. gelince camları silcem evi temizleyip öyle halıları sercem. yerim canım büyük zevkle. ortim umutlukuzuydu canım.

bence de gelince sil nasıl olsa yagmur yagar... senin halıların kirlenmez bile benimkilein üstüne hergün süt,meyve suyu çikolata falan dökülüyo.....

Son düzenleme:

Günaydın, alma kayınvalideni eve. Kapa kapıyı pencereyi.Alma içeri alamaaaaaaa.

Agir ev isleri guzel kilo verdiriyo canim
Benim de 10 gun insaat isi vardi evde 77 indim dikkat etmedigim halde
Sonra memlekete gittik hoop 80
Dikkat edersen ipin ucunu birakmazsan olmayacak sey degil zayiflamak.

gelince yapmak daha mantıklı. benim halılarım hepsi çok açık renk ya. bak bak sennnn gelince sorarım:) ya ben bitek bu topikteyim. diğer topiklere girmedim hiç.

Günaydın, alma kayınvalideni eve. Kapa kapıyı pencereyi.Alma içeri alamaaaaaaa.

canım malesef kayınvaldemin yanına biz gidicez. 15 günlüğüne

nazugurrrrrrrr kızın günafını aldım pisicikle karıştırdım o asker eşlerine takılıyo bazen ...... ortin aldatmadı yani seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…