70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin su lafina bayiliyorum
Bir daha 22 olmayacagim...

Canim termoslar var ufak bi termis al corba koy icine
Bulasik makinasina da giriyo onlar oglana almistim ben

Yemegin olmazsa aciktikca saldirirsin..[/QUOTE]

çok saol canım.evet ama öyle motive ediyorum kendimi sadece en geç bir sene sıkıcam ve mutlu olucam hafiflicem :)ve birdaha genç olamıcamki annem benimgibi jean pant giymek istiyomu hayır çünkü geçmiş o vakit artık ama ben giyeceğim zamanda hevesleneceğim zamanda onu giyemiyorum kahrolası baldırlarım yüzünden oyüzden zayıfla kübracım zayıflaaaaaaaa :):):) bidaha 22 yok 23de yok :)

tamam canım çok saol termos tavsiyen için sıcak kalıor heralde dimi bardak şeklinde olanlardan diorsun .?
bugün öğlen için çabuk çorba aldım ama bakalım nasıl olcak..

]
evet cnm aynı şeyi bende söylüyorum meğer ne çok yiyiyormuşum ben...:125:
biriz sabır biraz irade gidecek bu kilolar ...

inşalalh canım inşalalh gitcekkkkkkkkkkk.tekrar kıtırlıktan çıtırlığa döncem

menüm yazılmayacak kadar kötü
yarım ekmekle tost yedim düşünün içimdeki öküzün büyüklüğünü
cips, çekirdek fındık fıstık ne ararsanız var valla

Pişşşt kötü birşey yaptım ama yarım ekmek bana hiiiiç bir şey yapmaz de, ama diğerleri için bir şey diyemicem. walla yaza az kaldı alırım küçük bened tshirtlerini haaaa.

Biz yolculuktan önce, bayramlarda ve özel günlerde daha bir güzel kavga ederiz. Zaten açlıkla başım dertte. Yada itiraf edeyim artık birebirimize tahammülümüz kalmadı.
Etimekli tatlı çok kötü birşey. Vıcık vıcık şerbet krem şanti zaten çirkin kalamsın aklın cıs onlar cıs.
İskender yemeden dönmem walla zaten zayıflıcam, eh 2 den önce yeriz olmadı sonra bütün gün aç

Bu arada benim canım kociş 2 akşamda bir 2 paket çekirdek yiyor karşımda. Nasıl canım çekiyor nasıl anlatamam sana. Zaten kızgınım ona atıcam walla 14. kattan doğru anasının evisine

Güzel menü şekerim, kek sabahsa birşeycik olmaz. Biraz da iyi düşünmek lasım tabi abartmadan.

Günaydın can, TSH çok ciddi bir şey ve kilo vermeye tamemen engel. Dikkat et sakın ihmal etme e mi.

kız kocayla kavga etmek cal yakacaksa ben 7-24 ederim valla

sinirden kendi kendimi yedim ondan gitti kaloricikler. Ben üzgünken hiç bir şey yiyemem. 1 haftada 3-4 kilo verdiğimi bilirim çok üzgünken.
Az olumlu düşün umayım, bak o ödem gidince kilon bile değişecek ama çekirdek , fındık fıstık su tutabilir ona göre

kız boşver öyle olsun .... herşeyinle ilgilense fark etse gözü üstün de olsa daha kötüya
Benim ki beni ne zaman görse kilo almışsın deyip duruyordu. bende yok aynıyım vermedim de almadım da diyordum ki doğrusu da buydu o ısrarla yok almışsın gidiyon filan diyordu. en son bir gün simitlerimi tutmaya çalıştı almışsın işte bak diyordu. nefret ederim el şakasından filan elini bir ittim almadım diyorum bırak beni diye de azbiraz azarladım. bende şooooook oldum bu yaptığıma utandım da o da şok oldu bozuldu. ama birdaha ağzını açamadı. ama ben hala utanıyorumyaptığımdan.

günaydın bebişler naberler cumaya 1 kala
nasıl göbişler
bıngıl bıngıl yağlar ne durumdaaaa

Günaydın, benimkiler korsenin içinde sıkışmış durumdalar. ama gitmeye pek niyetleri yok sanki, hızlı kilo verdim durdu be neskuik

sabır ve kararlılık canım
sen sağlıklı beslenince onlar gidecek
birde spor takviyesi ek olunca yanına
geri dönüş pek olmaz

gunayyyyydinnnnnn kizlarrrrrr
bedim diyet bu hafta gume gitti esimin evde olmasi butun duzenimi altust eti insalah haftaya calisir sovug oldugu isler durdu galiba bende bu hafta artidayim....

kızlar günaydınnnnnnnnnn=)

gelelim bugünki kahvaltıma
sabah 2 bardak su sandaloz sakızı

sonra dükkana geldim 1 tutam maydanozu ağzıma attım
2 dilim kepek ekmeğinin arasınna ince 2 dilim kaşar koyup yarım domates koyup tost yaptım yağsız tuzsuz
yanında ayran içtim hemde tuz hiç atmadığım için dengelior yavan gelmior tadı
ondan sonrada 1 salatalık yedim..

şimdide form kayısılı çaydan içcem yeşil çay alamadım daha

akşam eve gidincede.daha doğrusu annemlere gittik oyüzden yedim eve gitsek yemicektim ama orda dayanamadım

1 tabak arpa şehriye çorbalı
1tabak sebzeli tavuk
az salata ve yoğur.
(sonra çok pişman oldum ama nabayım çok açtım.
gecede 1 mandalina....)

bugün öğlen için kremalı tavuk çorbası aldım kızlar çabuk çorbalardan kupadakilerden.ama aklıma takıldı başka çorbamı alsaydım kremalı falan diorya daha ağırmı olurki

sabır ve kararlılık canım
sen sağlıklı beslenince onlar gidecek
birde spor takviyesi ek olunca yanına
geri dönüş pek olmaz

ben spor yapamıyorum, eve 18:30 da gidiyorum. oğluşu uyutana kadar saat 22 oluyor ya sonrada kolum kalmıyor. eh o da beni özlediği için sen dur ben bir spor yapayım diyemiyorum.
Ama başlamam şart. Bu arada ortaklık için sana mjs attım umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.

gunayyyyydinnnnnn kizlarrrrrr
bedim diyet bu hafta gume gitti esimin evde olmasi butun duzenimi altust eti insalah haftaya calisir sovug oldugu isler durdu galiba bende bu hafta artidayim....
canım bu hafta herkes artıda sanırsam haftaya inşallah gider
sıkma canını

günaydın kızlar potansiyel kayınvalidem sevgilime cuytherock 65 kg var herhelde demiş kadıncağız 75i duysa küt diye gidecek galiba nisana söz nişan var 10 kilo uçmalı o zmana kadar:18:
sabah 1dilim ekmek
1 kk peynir (tulum peyniri ama diyet değil:))
1 su b yeşil çay..

Günaydın. Akşam eğer çok geç yemediysen bence çok çok kötü değil, ekmekte yememişsin. Aslında kremalı çorba olmasa iyimiş ama aburcuburdan iyidir bence. Bu gün böyle olsun.

günaydın arkadaşlar
inşallah herkes iyidir
biraz geç bir günaydın oldu kusura bakmayın canlar yeni çıktım toplantıdan kafam kazan gibi oldu
spor hocama ve diyetisyenimin tartılmayacaksın demesine rağmen sabah dayanamadım tartıldım sadece 600 gram gitmiş ben daha fazla bekliyordum üzüldüm doğrusu

Günaydın,

Üzülme, 600 de birşeydir. Ama tartılmamak en iyisi. Ben ilk 10-12 gün hiç tartılmamamıştım, şimdi sabah akşam tartılıyorum kafayı yicem resmen. sürekli oynuyor. Karar aldım (şu an) sadece cuma günleri tartılıcam.

kız boşver öyle olsun .... herşeyinle ilgilense fark etse gözü üstün de olsa daha kötüya
dün sabah dedimkii anne ben çıkışta hastaneye gidecem
tamam dedi
insan sorar değilmi hayırdır kızım neyin var
benim ailemle okadar zıtlarkiii
alıştım ama
dediğin gibi olsa cidden kötü böyle daha iyi valla
misafirler ugruna feda ettin kendini desene her gün birimiz şişim diye yazıyoz şimdi aklıma takıldı erkekler hiç şişmiyormu acaba...... eşin nasıl oldu bu arada
evet malesef misafirler uğruna
eşim evde yatıyor napsın değişen bişey yok
5 doktora gitti 2si ameliyat dedi 3ü gerek yok dedi
düşün içinde olduğumuz durumu napcaz bilmiyorum
bence de gelince sil nasıl olsa yagmur yagar... senin halıların kirlenmez bile benimkilein üstüne hergün süt,meyve suyu çikolata falan dökülüyo.....
kalem, hamur lekelerini unutma canım
sizinkinde yokmu yoksa
geçen sene ipli halılar var yaa ondan kullanıyordum busene daha çok ayaklandı kaldırdım onu yoksa içinden neler çıkardı kimbilir
Hadi bakalım bu haftayı es geçelim, kısmet haftaya
haftayada evdeyim
evde diyet yapamıyorum
11e kadar yatıyoruz zaten
günaydın bebişler naberler cumaya 1 kala
nasıl göbişler
bıngıl bıngıl yağlar ne durumdaaaa
yağlara bide şişlik eklendi
kardeş kardeş geçiniyorlar işte
senden naber?
evet yaaaa biarada 63.8i görmüştüm perşembeydi sonra cuma bitartıldım 64.4
yine öyle olcam sanırım benim hiç tartılmamam lazım

buarada senin anlattığın olayı okuyunca aklıma şey geldi burda tıpta asistanlar var
hocalarının yanında süt dökmüş kedi gibiler
ama onlar yokken sanki prof olan onlar
bitanesi hatta halama emir verme bana demiş kadın hastası için bişey demiş ama emrivaki değil
ağrısı var iğne yapılsınmı tarzında
oda terslemiş halamda oturmuş totosunun üstüne

gün içinde fena gitmiyor aslında canım akşamda misafir olmasa yemem sanırım
çünkü gerçekten yorgunluktan aklıma gelmiyor
birde yarın tatile giriyoruz 2 hafta daha zor benim için evde hiç ama hiç yapamıyorum diyet işini

ne olsun biraz olsun şişlikleri wc en azından çözdüm
dün +1000'dim bugün oda gitmiş
şimdi birazdaha iyi gibiyim ama artı çıkacam gene gibime geliyor
iyisin canım yine şişliği atmışsın
bende biatabilsem 63.9a razıyım inan
artık 64 görmek istemiyorum
yarım ekmek bişey yapmaz derimde üzerine olan çiko için sesim çıkmaz sanırım
haaa haaa ben seni altettim diyor yediğim şeyler

Son düzenleme:
Sağol canım, 1 ay sonra tekrar gidicem doktora, ameliyat olalı 1 yıl oldu, bir türlü düzelmedi tahlillerim ya, her ay insan doktora mı gider??

ben anlamadım senin menünden öğlen yok, akşam da yedin diye pişman mı oldun, fazla bişey yok ki orda pişman olacak, bir de öğlen de yememişsin sanırım???

kızlar sıkıldım diyetten yaaaa
hadi bimuhabbet açalım
meselaaaaaa

geçen yılda yapmıştık nicklerinizin hikayesi, anlamı varmı?
benimki kızımın ismi, Gökçe Umay 0110da doğum tarihi 01.10.2010

ayy ne güldüm canım yaaa :):):)inşalalh veririsin inan hiç veremesen bile düğün haftana girince 2 kilo gidiyo

Günaydın. Akşam eğer çok geç yemediysen bence çok çok kötü değil, ekmekte yememişsin. Aslında kremalı çorba olmasa iyimiş ama aburcuburdan iyidir bence. Bu gün böyle olsun.

8 buçuktu canım yediğimde bidaha ypmıcam ama sözzzzzzzzz
kremalı çorbayıda aldıktan sonra otobüste aklıma geldi bidaha yayla çorbası falan denerim pazara kadar bişey yapamam çünkü pazara kadar akşamları evime hep geç gidicem oyüzden anca pazar günü yemek yaparım.

Canım 11 de kalkıyorsan 2 öğün yaparsın işte, yine de dikkat etmeye çalış tamam mı, uğraşlarını düşün heba etme, akşamları hafif geçirmeye çalış salata tarzı, gündüzleri de kızınla yürüyüşe çık güzel havalarda, telafi edersin, topiği düşün cıss yapacağın zaman, umarım güzel bir 15 tatil geçirirsin.

bende 2. doğumdan hemen sonra 83 kilo ile felan eşimin memleketine gittim kayınvalidem cuval gibi ceket getirmiş al bu bana olmuyor sen giy dedi nasıl zoruma gitti. şimdi ben 75 oldum kendisi minicik boyuyla 80 olmuş. yaza kadar 60 k,lo olup gitmezsem banada hülya demesinler. düğünümde 63 düm ondan bile zayıf olup gidecem inş

Mine,
Ayşe vardı doğum yapıp, eşi ameliyat geçirmişti, nasıl olmuş haber aldın mı? Meloja mesaj attım ama cevap gelmedi.

ben anlamadım senin menünden öğlen yok, akşam da yedin diye pişman mı oldun, fazla bişey yok ki orda pişman olacak, bir de öğlen de yememişsin sanırım???

Canım ben yanlış aksettim kusuruma bakma.ben kahvaltı olarak bu sanah yediklerimi yazdım dünde gece nete giremediğim için dün akşam yemeği olarak yediklerimi yazdım.
biraz karışık oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…