ewet sabır cok onemlı haklısın cnm ıkıncı cocugumdan once cok guzel 3ayda 14 kılo vermıstım hamıle kalıcam dıye spor yapma sansım vardı sporla hızlı gıtmıstı dogumdan sonrada hemen dogum oncesıne ınmıstım ama 3.de ınemedımhenuz gercı erken daha y kadar verılır dıyorum ama sabır gercekten onemli
hoşgeldin ortim özledim valla.ben burdayım ortim.ne yalnızlığı canım benim olsun arada olur öyle şeyler. öğle azıcık fazla olmuş sanki ortim akşama dikkat et olur mu? bak ben bu hafta - yim sende katıl voltranı oluşturalım.[/QUOT
aksama dıkkat edıcem ınsallah canım meraklanma bende haftasonu asırıya kacmıstımama verdım onlrı hemen bende -lerdeyım bakalım bugunu de guzel atlatırsam ıyı olcak ınsllah su yarıyıl tatılınde de anneme gıtmeyı dusunuyorum orda bebegı ona bırakıp her aksam kar kış olmazsa yurumeyı planlıyorum en az 1 saat ınsallah planlar dogru gıder
iyi hadi ortim.annenler bebişinle ilgilenirken sende spor yaparak sıkılaşmış olursun.
ewet sabır cok onemlı haklısın cnm ıkıncı cocugumdan once cok guzel 3ayda 14 kılo vermıstım hamıle kalıcam dıye spor yapma sansım vardı sporla hızlı gıtmıstı dogumdan sonrada hemen dogum oncesıne ınmıstım ama 3.de ınemedımhenuz gercı erken daha y kadar verılır dıyorum ama sabır gercekten onemli
iyi hadi ortim.annenler bebişinle ilgilenirken sende spor yaparak sıkılaşmış olursun.
ayy ınsallah bakalım canım sen nerdeın dın ?
Bizler de iyiyiz Hasretcim, unutma ordan dönüşün de gelecek, kendini çok da salıverme, inşallah, çok fazla kilo almadan dönersin.merhaba kızlar nasılsınız ben memlektteyım ne dıyet kaldı ne bısı
yrın tarılmktan korkuyorum
sızlerın gıdıyordur ıns kıloları
İnşallah umduğun gibi bir 15 tatil geçirirsin.hoşgeldin ortim özledim valla.ben burdayım ortim.ne yalnızlığı canım benim olsun arada olur öyle şeyler. öğle azıcık fazla olmuş sanki ortim akşama dikkat et olur mu? bak ben bu hafta - yim sende katıl voltranı oluşturalım.[/QUOT
aksama dıkkat edıcem ınsallah canım meraklanma bende haftasonu asırıya kacmıstımama verdım onlrı hemen bende -lerdeyım bakalım bugunu de guzel atlatırsam ıyı olcak ınsllah su yarıyıl tatılınde de anneme gıtmeyı dusunuyorum orda bebegı ona bırakıp her aksam kar kış olmazsa yurumeyı planlıyorum en az 1 saat ınsallah planlar dogru gıder
görücen canım inşallah kız burdakilerin çogu 6 larda zaten niye degiştirecekmişin.......yoksam kaçmaya mı niyetin var .........yavru kuşlar, şimdi ben 70 kiloyum ya, en geç 1 hafta sonra 60'lı rakamalrı görücem ya, bu topikten ayrılmak zorunda değilim de mi?
(BU MSJ KENDİ KENDİME GAZ VERMEK İÇİN YAZILMIŞTIR, EĞER CEVAP VERMEK İSTERSENİZ LÜTFEN BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN-iyice delirdim ya ben)
valla taktir ediyorum seni sorusu olan herkese çok güzel cevablar veriyosunn.....Aralık 2011 den bu yana burdayım canım
Günaydınnnn
İyidir bıngıl göbüşler yerinde duruyor, senden ne haber
oooo aşk yaşıyoz resmen..... kocam evdeyken utandıgımdan yapmıyom dans eden şişman fok balıkları gibi görünüyorum diye63 görüpte görmemişe döndün değil mi
şeni şeni oğlum gibi yapayım sana
ne ettin canım ya bugün yeme ozaman bol su al
o zararlı şeyleri at vücudundan
ayy leslie ile romatik romantik yürümene bitiim
neslim haftaya tamamen kurtulursun kilolardan gerçi onla şiş oldugu için çabuk iner......ne olsun biraz olsun şişlikleri wc en azından çözdüm
dün +1000'dim bugün oda gitmiş
şimdi birazdaha iyi gibiyim ama artı çıkacam gene gibime geliyor
bende tam tersi kızınca daha ok yerim sinirimi yiyecekten çıkarırım......eşinle de durumuna üzüldüm öyle negatif bahsetme iyi an iyi olsun....dua et rabbim agız tadı huzur versin inşallah.......Pişşşt kötü birşey yaptım ama yarım ekmek bana hiiiiç bir şey yapmaz de, ama diğerleri için bir şey diyemicem. walla yaza az kaldı alırım küçük bened tshirtlerini haaaa.
Biz yolculuktan önce, bayramlarda ve özel günlerde daha bir güzel kavga ederiz. Zaten açlıkla başım dertte. Yada itiraf edeyim artık birebirimize tahammülümüz kalmadı.
Benim ki beni ne zaman görse kilo almışsın deyip duruyordu. bende yok aynıyım vermedim de almadım da diyordum ki doğrusu da buydu o ısrarla yok almışsın gidiyon filan diyordu. en son bir gün simitlerimi tutmaya çalıştı almışsın işte bak diyordu. nefret ederim el şakasından filan elini bir ittim almadım diyorum bırak beni diye de azbiraz azarladım. bende şooooook oldum bu yaptığıma utandım da o da şok oldu bozuldu. ama birdaha ağzını açamadı. ama ben hala utanıyorumyaptığımdan.
ha hay ne güldüm hayırlı olsun bu arada nisana çok var fazlasını verirsin....günaydın kızlar potansiyel kayınvalidem sevgilime cuytherock 65 kg var herhelde demişkadıncağız 75i duysa küt diye gidecek galiba nisana söz nişan var 10 kilo uçmalı o zmana kadar:18:
sabah 1dilim ekmek
1 kk peynir (tulum peyniri ama diyet değil:))
1 su b yeşil çay..
kaynananın bu tavrı iyi boşver ilgili olsa evinize karışır çocuguna karışır paranıza bile karışır ...... eşinin halide zormuş gerçekten şimdi hangisine inanacagınızı şasırmışsınızdır....... kalem lekesi olmazmı koltuklarımın kenarı krem deriydi 2 yıl önce oglum sanat uygulaması yaptı hepsinin üstüne dünya para verdim yüzlettim....benim evde ne çerçeve ne biblo kaldı.....evde baba ogul maç yapıyorlar......
dün sabah dedimkii anne ben çıkışta hastaneye gidecem
tamam dedi
insan sorar değilmi hayırdır kızım neyin var
benim ailemle okadar zıtlarkiii
alıştım ama
dediğin gibi olsa cidden kötü böyle daha iyi valla
evet malesef misafirler uğruna
eşim evde yatıyor napsın değişen bişey yok
5 doktora gitti 2si ameliyat dedi 3ü gerek yok dedi
düşün içinde olduğumuz durumu napcaz bilmiyorum
kalem, hamur lekelerini unutma canım
sizinkinde yokmu yoksa
geçen sene ipli halılar var yaa ondan kullanıyordum busene daha çok ayaklandı kaldırdım onu yoksa içinden neler çıkardı kimbilir
haftayada evdeyim
evde diyet yapamıyorum
11e kadar yatıyoruz zaten
gün içinde fena gitmiyor aslında canım akşamda misafir olmasa yemem sanırım
çünkü gerçekten yorgunluktan aklıma gelmiyor
birde yarın tatile giriyoruz 2 hafta daha zor benim için evde hiç ama hiç yapamıyorum diyet işini
umay ne demek merak ettim simdi.....ben nick bulana kadar canım cıktı ne yazsam kabul etmedi zıkkımvalla tam vaz geçmiştim döndü yazarken dond kabul etti öylace bıraktım yoksa şimdi burda yoktum.....kızlar sıkıldım diyetten yaaaa
hadi bimuhabbet açalım
meselaaaaaa
geçen yılda yapmıştık nicklerinizin hikayesi, anlamı varmı?
benimki kızımın ismi, Gökçe Umay 0110da doğum tarihi 01.10.2010
bende 2. doğumdan hemen sonra 83 kilo ile felan eşimin memleketine gittim kayınvalidem cuval gibi ceket getirmiş al bu bana olmuyor sen giy dedi nasıl zoruma gitti. şimdi ben 75 oldum kendisi minicik boyuyla 80 olmuş. yaza kadar 60 k,lo olup gitmezsem banada hülya demesinler. düğünümde 63 düm ondan bile zayıf olup gidecem inş
İnşallah umduğun gibi bir 15 tatil geçirirsin.
ay ınsallah ya pek bı hayalım yok sadece cocuklar hasta olmasın o bana yeter :) onlar buyuyene kadar artık bıraz hayaller kısıtlanıyor bugunumuze sükür yıne de
merhaba kızlar nasılsınız ben memlektteyım ne dıyet kaldı ne bısı
görücen canım inşallah kız burdakilerin çogu 6 larda zaten niye degiştirecekmişin.......yoksam kaçmaya mı niyetin var .........
bende tam tersi kızınca daha ok yerim sinirimi yiyecekten çıkarırım......eşinle de durumuna üzüldüm öyle negatif bahsetme iyi an iyi olsun....dua et rabbim agız tadı huzur versin inşallah.......
kaynananın bu tavrı iyi boşver ilgili olsa evinize karışır çocuguna karışır paranıza bile karışır ...... eşinin halide zormuş gerçekten şimdi hangisine inanacagınızı şasırmışsınızdır....... kalem lekesi olmazmı koltuklarımın kenarı krem deriydi 2 yıl önce oglum sanat uygulaması yaptı hepsinin üstüne dünya para verdim yüzlettim....benim evde ne çerçeve ne biblo kaldı.....evde baba ogul maç yapıyorlar......
merhaba
2 çıcuklu 33 yaşında bir bayanım
boyum 1,68 kilom.75--son 1 ayda 2 kg almışım normalde 1 yıldır 73 idi
diyetisyene gitmeden zayıflamak istiyorum
internetten baya araştırma yaptım ve 2 gündür sağlıklı yaşam için yemek yemeye başladım
2.hamilelikten önceki kilom 67.70 idi hedefim 67 ye tekrar dönmek.
sürekli masa başında çalışıyorum mesai saatlerim 08-18.00
derdim çok hareket edememek işim gereği
ama evde çok hareketliyim
bana önerebileceğiniz aktivitelen neler?-yani bu şartlarda neler yapabilirim.
çok yemek yemediğim halde kilo veremiyorum. sebebi metabolizmam yavaş ve 10 saat oturmam diye düşünüyorum.
beslenme listeme gelince
sabah
07.15
1 bardak ballı elma sirkeli su
08.00
1orta dilim tam buğday ekmeği
6 küçük siyah zeytin
1kk beyaz peynir
3-4 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 nescafe
1 çay
10.00
1 beyaz çay
1 küçük ev yapımı elmalı kurabiye
10.30
1 kuru kayısı
3 fındık
1 badem
1/2 ceviz
bana ne önerirsiniz
ve beni de aranıza alırmısınız???
Kaçamaya asla niyetim yok, hedef tutsa başka hedef koyup yine devam edicem burda
Haklısın da bu ara yada doğumdan sonra aramızda biraz soğukluk var gibi, normal mi bilmem ama inşallah geçer dond.
İnşallah benim oğlumda hayırlısı ile yürüsünde maçlar yapsın babasıyla, Allah ım sen yardım et.
bana kimse cevap yazmamış
beni de aranıza alın lütfen.
büyür annesi zaman su gibi geçiyo allah saglıh sihat versin.. dogum sonrası bende öyleydim çok zor 1 yıl geçirdik ...ben aşırı hassas oluca eşime ilgisizsin diye dünyasını karartırdım....flört zamanında ki meseleleri açıp kavga ederdim adam özürdilese pişmanım desede yine de geçmişi bırakmazdım hassas dönemler az sabır geçer hepsi
öğlen yemeği menümü de yazayım
1kepçe tarhana çorbası
balık
salata
2 kaşık pilav
saat 15.00
1 türk kahvesi+1 halley((
1 adet eti yuvarlak patlamış mısır
canım tatlı çekti
birazdan da mate çayı içeceğim
öğlen yemeği menümü de yazayım
1kepçe tarhana çorbası
balık
salata
2 kaşık pilav
saat 15.00
1 türk kahvesi+1 halley((
1 adet eti yuvarlak patlamış mısır
canım tatlı çekti
birazdan da mate çayı içeceğim
merhaba kızlar nasılsınız ben memlektteyım ne dıyet kaldı ne bısı
sana öyle geliyordur niye çirkin olsın kiloda veriyosun ne güzel yanlızlıga burası birebir geliyo valla... dogum sonrası çok duygusallasıyoruz çoçuk bakmak ilgili bi anne için çok zor ve yıpratıcı oluyo herşeyini düşünmek ufacık ayrıntılara dikkat etmek zor .....esinin hiç mi size ayıracak zamanı yok.....bizimki tam tersi, ben zaten hassasım o da o kadar odunlaştı, tabi benimde dilimin ayarı yok. doğumdan sonra o terfi etti neredeyse7/24 çalışmaya başladı eh hali ile ben iyice yanlız kaldım. zaten şişko çirkin bir şey de oldum. yani çoook yanlızım ve aslında mutsuzum sanırım.
Akşamları günlük olarak toplam yediklerini yazarsan daha kolay yorumlarız canım.
ara fazla olmuşevde en güzel lesslie yürüyüşü yapılıyor 46 dk onu dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?