70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasılsınız ben memlektteyım ne dıyet kaldı ne bısı
yrın tarılmktan korkuyorum
sızlerın gıdıyordur ıns kıloları
Bizler de iyiyiz Hasretcim, unutma ordan dönüşün de gelecek, kendini çok da salıverme, inşallah, çok fazla kilo almadan dönersin.

görücen canım inşallah kız burdakilerin çogu 6 larda zaten niye degiştirecekmişin.......yoksam kaçmaya mı niyetin var .........
Aralık 2011 den bu yana burdayım canım

Günaydınnnn
İyidir bıngıl göbüşler yerinde duruyor, senden ne haber
valla taktir ediyorum seni sorusu olan herkese çok güzel cevablar veriyosunn.....
oooo aşk yaşıyoz resmen..... kocam evdeyken utandıgımdan yapmıyom dans eden şişman fok balıkları gibi görünüyorum diye aglanacak halime gülüyom bende........doktorlar için ettigin dualara içtenlikle aminnnnn diyorum bıktık artık hastanın suratına bile bakmayan burnu büyük doktorlardan....... yeni nesil doktorlar daha mütavazi gerçi....... betülcüm alınmasın da onun gibi şeker dok .lazım bu millete....
ne olsun biraz olsun şişlikleri wc en azından çözdüm
dün +1000'dim bugün oda gitmiş
şimdi birazdaha iyi gibiyim ama artı çıkacam gene gibime geliyor
neslim haftaya tamamen kurtulursun kilolardan gerçi onla şiş oldugu için çabuk iner......
bende tam tersi kızınca daha ok yerim sinirimi yiyecekten çıkarırım......eşinle de durumuna üzüldüm öyle negatif bahsetme iyi an iyi olsun....dua et rabbim agız tadı huzur versin inşallah.......

ha hay ne güldüm hayırlı olsun bu arada nisana çok var fazlasını verirsin....

kaynananın bu tavrı iyi boşver ilgili olsa evinize karışır çocuguna karışır paranıza bile karışır ...... eşinin halide zormuş gerçekten şimdi hangisine inanacagınızı şasırmışsınızdır....... kalem lekesi olmazmı koltuklarımın kenarı krem deriydi 2 yıl önce oglum sanat uygulaması yaptı hepsinin üstüne dünya para verdim yüzlettim....benim evde ne çerçeve ne biblo kaldı.....evde baba ogul maç yapıyorlar......
umay ne demek merak ettim simdi.....ben nick bulana kadar canım cıktı ne yazsam kabul etmedi zıkkımvalla tam vaz geçmiştim döndü yazarken dond kabul etti öylace bıraktım yoksa şimdi burda yoktum.....

inşllh canımgelin sen de çok zayıflamışsın desin bu sefer....

hasretcım dıkket etmek zor ama en azından aksamlara dıkkat etsen o bıle yetıyor kar kardır yanı dıme?

iyiyiz hasret sen nasılsın nasıl kaynanacıgın annecigin ......kaçırma ipin ucunuda şurda ne kaldı dügüne....... gelinligini düsünn seker.....

Kaçamaya asla niyetim yok, hedef tutsa başka hedef koyup yine devam edicem burda

Haklısın da bu ara yada doğumdan sonra aramızda biraz soğukluk var gibi, normal mi bilmem ama inşallah geçer dond.

İnşallah benim oğlumda hayırlısı ile yürüsünde maçlar yapsın babasıyla, Allah ım sen yardım et.

bana kimse cevap yazmamış

beni de aranıza alın lütfen.

öğlen yemeği menümü de yazayım
1kepçe tarhana çorbası
balık
salata
2 kaşık pilav

saat 15.00
1 türk kahvesi+1 halley((
1 adet eti yuvarlak patlamış mısır
canım tatlı çekti

birazdan da mate çayı içeceğim

büyür annesi zaman su gibi geçiyo allah saglıh sihat versin.. dogum sonrası bende öyleydim çok zor 1 yıl geçirdik ...ben aşırı hassas oluca eşime ilgisizsin diye dünyasını karartırdım....flört zamanında ki meseleleri açıp kavga ederdim adam özürdilese pişmanım desede yine de geçmişi bırakmazdım hassas dönemler az sabır geçer hepsi

bizimki tam tersi, ben zaten hassasım o da o kadar odunlaştı, tabi benimde dilimin ayarı yok. doğumdan sonra o terfi etti neredeyse7/24 çalışmaya başladı eh hali ile ben iyice yanlız kaldım. zaten şişko çirkin bir şey de oldum. yani çoook yanlızım ve aslında mutsuzum sanırım.

ara fazla olmuş evde en güzel lesslie yürüyüşü yapılıyor 46 dk onu dene bence

canım halley ve diğer çikolarda kalori çok dikkat et.ama öğle olmuş en azından biraz sporla yakarsın.ben 1 saat spor yapıyorum.yanan kalori anca 300 oluyo nerdeyse 1-2 tane halley düşün artık.alırken gümbür gümbür geliyo kilolar giderken su damlası gibi malesef

ya memlekette de insan nasıl rejim yapsın. Bence hep en küçük tabağı kullan belki işe yarar, fazla kaçırmamaya dikkat et. Almak çok kolay vermek çok zor unutma.

sana öyle geliyordur niye çirkin olsın kiloda veriyosun ne güzel yanlızlıga burası birebir geliyo valla... dogum sonrası çok duygusallasıyoruz çoçuk bakmak ilgili bi anne için çok zor ve yıpratıcı oluyo herşeyini düşünmek ufacık ayrıntılara dikkat etmek zor .....esinin hiç mi size ayıracak zamanı yok.....

ara fazla olmuş evde en güzel lesslie yürüyüşü yapılıyor 46 dk onu dene bence

teşekkürler önerin için ama malesef 10 saat oturarak çalışıyorum .ilk mesajımda yazmıştım.
ancak evde yapabilirim.
farkındayım halley fazla oldu.
şimdi mate içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…