70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen maşallah 82den düşmüşsün nekadarda verdin bu kiloyun :) topik atlamışsın resmen

benimki kabak gibi ortada sanırım

evet

aslında doğru söylüyorsun yapılmayacak bişey değil
ama kahvaltılarda hep bişeyler yapıyorum yani klasik peynir zeytin değil
ozamanda yemeden duramıyorum ama en azından akşamı hafif geçirebilirim

Canım ben yanlış aksettim kusuruma bakma.ben kahvaltı olarak bu sanah yediklerimi yazdım dünde gece nete giremediğim için dün akşam yemeği olarak yediklerimi yazdım.
biraz karışık oldu galiba
Akşamları günlük olarak toplam yediklerini yazarsan daha kolay yorumlarız canım.

Mrb arkadaşlar, bende doğumdan sonra bir yıl 80-85 kilo arasında gidip geldim, kızım beni psikolojik olarak cok yordu suan kızım artık 2 yaşına geliyor ve çok daha rahatım, ben suan 70 kiloyum ve 14 kilo verdim 5 kilo daha verirsem cok iyi olucak, annem 27 kilo verdi, tabiki o fazla kiloluydu 110 kilodan 83 kiloya düştü peki nasil derseniz , ben cok diyet yapabilen biri değilim annemde öyle biraz boğaza düşkünüz, youtube ta bir video görmüştüm show tv de hypoxi yontemiyle erdal öz yağcilar nasıl zayifladı diye anlatıyorlardı onu araştırdım ve evime yakin bir yer buldum adresini charmbeautyform internet adresinden bakabilirler annemle ikimize güzel indirim yaptılar 2 ayda kurtulduk kilolardan suan kendime oz guvenim geldi ve cok yemiyorum ve yemek değil, YEMEMEK bana mutluluk veriyor.ne yapıp edip kurtulun kilolardan aksam7 den sonra sadece su icin bana buda cok yardim etti.

birkaç gündür telefondan giriyorum nete o yüzden yazma şansı pek olmuyor...geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...yeme konusuna gelince bu hafta kendim de dahil herkeste bir gevşeme görüyorum cumaya artı çıkacagım garanti...oysa ne güzel başlamıştım

Canim keki dun yedim
Yazdigim bugunku menum

Oglen ekstradan 3 fondik bi mini yedim

yavru kuşlar, şimdi ben 70 kiloyum ya, en geç 1 hafta sonra 60'lı rakamalrı görücem ya, bu topikten ayrılmak zorunda değilim de mi?

(BU MSJ KENDİ KENDİME GAZ VERMEK İÇİN YAZILMIŞTIR, EĞER CEVAP VERMEK İSTERSENİZ LÜTFEN BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN-iyice delirdim ya ben)

Benim durumum degisik biraz canim
Zayiflamak icin hirs yapayim diye (kendimi yayip kilo da vermedim) yapmadim yapmadim artik ihtiyac oldu yani :)
Kismet artik bakalim..

Olur canim
Dgy ailemin isimlerinin bas harfi
D benim g esimin y de oglumun :)

benim kızım da bembeyaz tenli kar gibi aynı o yüzden ben de karbeyazı dedim

:) hedef kilomuza kadar beraberiz muhtemelen...hazır motive olmuşken başka grubun kucaklarında motive aramaya gerek yok

kızlar öğlen yemeğim
az ezogelin çorba
3 dilim kereviz yemeğinden
2 kaşık kısır
1 kaşık tavuk ciğeri (kavurma)
3 çatal cibez zeytinyağlı
salata yoğurt..

tavuk ciğerini yemeyeydim iyiydi ama görünce dayanamadım

slm kızlar nasılsınız yrn ınsallah guzel sonuclar goruruz dıleklerımle .....
kızlar sadece okuaybılıyourm az cok oda bu aralar 3cocuk la ıyı bıe yapıyorum dıye dusunuyorum ocm cok yavas okuyorumama yazamıyorum yazmayınca da tadı olmuyor ama sızınle gaza gelıp dıyetıme tam az devam edıyorum hele bu haftasonu cok kacırmasaydım o kadar gzel bı sonuc lacaktım ki tam hedefledıgım rakamı gorecektım nasp degılmıs baalım
sbh:nesfıt
ara:bır kıvı bır portakal
oğlen:3-4catal musakka 2catal haslama et ve 4-5 catal da taslık kızartmıstım ondan yanında da yogurt ve bır dılım tb ekmek
ara:fındık ve meyve dusunuyorum
aksam:arkadasıma davetlıyım yrn cuma olmas sebebbıyle artık sadece salata yerım dıger mamalarında tadına bakarım dıye dusunuyorum

ortim nasılsın bende senı bu hafta bıraz yanlız bıraktım canım kusuruma bakmadın ınsallah opuldun

akşam biraz fena olmuş ama mecburen olmuş.bugün dikkat edersin canım
yok bebiş kötü anlaşılrmı aie kadar önemli bişey var mı? bak ben bi hikaye anlatayım
kızıma doğuma girdiğimde günüm dolmuştu ve sancım yoktu.sabah 9 da girdim illada normal doğum istiyorum dedim ve 11 serum yedim.annem hiç başımdan ayrılmadı.babam çalıştığı için gelemedi.bi de hamile olduğumu babama söylediğimde erken değil mi deyince çok üzülmüştüm.ilk çocuğum çünkü.neyse.gece 1 e kadar sunu sancı yememe rağmen doğumum olmadı ve artık takatim kalmadığı için mecburen sezeryana girdim.ama babam olmadığı için yanımda çok üzülüyodum.kimseye de belli etmedim.haa bi de eşimde yoktu son 1 saat içinde geldi.neyse doğumum oldu ve beni odama çıkardılar.narkozun etkisinden kafam hiç kalkmadı hep uyudum.gözümü ilk açtığımda babam yanımdaydı.tabi ben kızımı sordum ve babam saçımı okşayıp çok iyi sen nasılsın deyince hüngür hüngür ağlamıştım.ben babama çok düşkünüm.eşimide çok severim ama benim için babam hep 1. sıradadır.neden anlattım bilmiyorum bunları.
menüm yazılmayacak kadar kötü
yarım ekmekle tost yedim düşünün içimdeki öküzün büyüklüğünü
cips, çekirdek fındık fıstık ne ararsanız var valla
bende deli gibi çekirdek istiyorum.ama 1.5 aydır ağzıma sürmedim.
sende mi bursalısın bende bursalıyım
bende bendeeee
Yok cnm ya kaçamak olmamasına rağmen artıdayım.kafayı yiyorum sinirimden
ödemdir o canım geçer inşallah

benim nickimde kızımın ismi beren vildan

Canım 3 tane çocukla tabii ki zor, Allah kolaylık versin. Kaçamak yaptığın için de üzülme, önemli olan devamlılık, çok katı diyetler uygulayanlar, diyeti bırakınca hemencecik kilo alıyor, bunu unutma, bizim için burada önemli olan beslenme düzenimizi devamlı hale getirmek, haftaya güzel verirsin. Sabırr çok önemli.

hoşgeldin ortim özledim valla.ben burdayım ortim.ne yalnızlığı canım benim olsun arada olur öyle şeyler. öğle azıcık fazla olmuş sanki ortim akşama dikkat et olur mu? bak ben bu hafta - yim sende katıl voltranı oluşturalım.

merhaba kızlar nasılsınız ben memlektteyım ne dıyet kaldı ne bısı
yrın tarılmktan korkuyorum
sızlerın gıdıyordur ıns kıloları

ewet sabır cok onemlı haklısın cnm ıkıncı cocugumdan once cok guzel 3ayda 14 kılo vermıstım hamıle kalıcam dıye spor yapma sansım vardı sporla hızlı gıtmıstı dogumdan sonrada hemen dogum oncesıne ınmıstım ama 3.de ınemedım henuz gercı erken daha y kadar verılır dıyorum ama sabır gercekten onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…