bende 2. doğumdan hemen sonra 83 kilo ile felan eşimin memleketine gittim kayınvalidem cuval gibi ceket getirmiş al bu bana olmuyor sen giy dedi nasıl zoruma gitti. şimdi ben 75 oldum kendisi minicik boyuyla 80 olmuş. yaza kadar 60 k,lo olup gitmezsem banada hülya demesinler. düğünümde 63 düm ondan bile zayıf olup gidecem inş
benimki kabak gibi ortada sanırım
Canım 11 de kalkıyorsan 2 öğün yaparsın işte, yine de dikkat etmeye çalış tamam mı, uğraşlarını düşün heba etme, akşamları hafif geçirmeye çalış salata tarzı, gündüzleri de kızınla yürüyüşe çık güzel havalarda, telafi edersin, topiği düşün cıss yapacağın zaman, umarım güzel bir 15 tatil geçirirsin.
Mine,
Ayşe vardı doğum yapıp, eşi ameliyat geçirmişti, nasıl olmuş haber aldın mı? Meloja mesaj attım ama cevap gelmedi.
Akşamları günlük olarak toplam yediklerini yazarsan daha kolay yorumlarız canım.Canım ben yanlış aksettim kusuruma bakma.ben kahvaltı olarak bu sanah yediklerimi yazdım dünde gece nete giremediğim için dün akşam yemeği olarak yediklerimi yazdım.
biraz karışık oldu galiba
günaydın kızlar
nasılsınız bugün ben acaip şişim
aslında ıspanak salatası yaptım ödemmi attırıyormuş nee ters tepti kendimi çok fena hissediyorum
sizle tarifinide paylaşacam inşallah fotosunu çektim
ama tadı çok güzeldi
eşime geçmişş olsun diye herakşam birileri geliyor
ev sahibi olarak yemesem olmuyor
bu hafta çok fenayım valla
nasıl olacak bilmiyorum
Pişşşt kötü birşey yaptım ama yarım ekmek bana hiiiiç bir şey yapmaz de, ama diğerleri için bir şey diyemicem. walla yaza az kaldı alırım küçük bened tshirtlerini haaaa.
Biz yolculuktan önce, bayramlarda ve özel günlerde daha bir güzel kavga ederiz. Zaten açlıkla başım dertte. Yada itiraf edeyim artık birebirimize tahammülümüz kalmadı.
Etimekli tatlı çok kötü birşey. Vıcık vıcık şerbet krem şanti zaten çirkin kalamsın aklın cıs onlar cıs.
İskender yemeden dönmem walla zaten zayıflıcam, eh 2 den önce yeriz olmadı sonra bütün gün aç
Bu arada benim canım kociş 2 akşamda bir 2 paket çekirdek yiyor karşımda. Nasıl canım çekiyor nasıl anlatamam sana. Zaten kızgınım ona atıcam walla 14. kattan doğru anasının evisine
Güzel menü şekerim, kek sabahsa birşeycik olmaz. Biraz da iyi düşünmek lasım tabi abartmadan.
Günaydın can, TSH çok ciddi bir şey ve kilo vermeye tamemen engel. Dikkat et sakın ihmal etme e mi.
sinirden kendi kendimi yedim ondan gitti kaloricikler. Ben üzgünken hiç bir şey yiyemem. 1 haftada 3-4 kilo verdiğimi bilirim çok üzgünken.
Az olumlu düşün umayım, bak o ödem gidince kilon bile değişecek ama çekirdek , fındık fıstık su tutabilir ona göre
Benim ki beni ne zaman görse kilo almışsın deyip duruyordu. bende yok aynıyım vermedim de almadım da diyordum ki doğrusu da buydu o ısrarla yok almışsın gidiyon filan diyordu. en son bir gün simitlerimi tutmaya çalıştı almışsın işte bak diyordu. nefret ederim el şakasından filan elini bir ittim almadım diyorum bırak beni diye de azbiraz azarladım. bende şooooook oldum bu yaptığıma utandım da o da şok oldu bozuldu. ama birdaha ağzını açamadı. ama ben hala utanıyorumyaptığımdan.
Günaydın, benimkiler korsenin içinde sıkışmış durumdalar. ama gitmeye pek niyetleri yok sanki, hızlı kilo verdim durdu be neskuik
63 görüpte görmemişe döndün değil mi
şeni şeni oğlum gibi yapayım sana
ne ettin canım ya bugün yeme ozaman bol su al
o zararlı şeyleri at vücudundan
günaydın canım iyi dersler
bugün gece uyurken seni düşündüm
yanlış anlama haaaaaaa
annemle hastanede kalırken cerrahpaşada
o gelen öğrenciler aklıma geldide
annem ne çok kavga ederdi onlarla rahmetli
hocalar onlara gösteriyor onlarda yapması gerekiyor
ee sonuçda acemilik
hiç unutmam bitanesi annemin canını yaktı erkek öğrenciydi atardamardan kan alıyordu
bilirsin zor oluyor onu alması
bulamadı çocuk batırıp çıkar batırıp çıkar
annem gözünden yaş geldi
baktım çocuğun yüzüne bembeyaz oldu
anneneme yanarsın o öğrenciyemi
valla canım Allah kolaylık versin size
inşallah hocalarınız gibi burnu havada büyüyen yeni nesil doktorlar olmaz
ülkemize milletimize yararlı insan evladı doktorlar çıkar
o yemini insan gibi eden doktorlar yetişir inşallah
hiç sorma ya
günaydın cınarın annesi
ayy leslie ile romatik romantik yürümene bitiim
haklısın misafir gelince öyle oluyor canım
allah kolaylık versin
öenmli olan eşinin iyileşmesi
o iyi olsun toparlanırsın
birazda dikkat edersen kilo almaz gr gr verebilirsin canım
evet canım ya zayıflayınca insanın gözü kıyafetlerde oluyor
biz geçen sene kısçelerle aldıklarımızın fotosunu çekip topiğe atardık
sanki hiç elbisemiz olmamış gibi
öyle hevesle alırdık
ahhh mona kulakları çınlasın o indirimleri genelde takip ederdi
bize bildirirdi
güzel canım yarım yarım öyle gidecek
azimle kararlılıkla
herşeyden önce sağlıklı beslenerek
bu sirkeli suyunu içerken dikkat et
çok sıcak suda içme
1 bardağa 1 tatlı kaşığı diye biliyorum
fazlası zararlı mideye canım
kızlar sıkıldım diyetten yaaaa
hadi bimuhabbet açalım
meselaaaaaa
geçen yılda yapmıştık nicklerinizin hikayesi, anlamı varmı?
benimki kızımın ismi, Gökçe Umay 0110da doğum tarihi 01.10.2010
benim kızım da bembeyaz tenli kar gibi aynı o yüzden ben de karbeyazı dedimkızlar sıkıldım diyetten yaaaa
hadi bimuhabbet açalım
meselaaaaaa
Benimki kızımın ismi, gökçe umay 0110da doğum tarihi 01.10.2010
yavru kuşlar, şimdi ben 70 kiloyum ya, en geç 1 hafta sonra 60'lı rakamalrı görücem ya, bu topikten ayrılmak zorunda değilim de mi?
(BU MSJ KENDİ KENDİME GAZ VERMEK İÇİN YAZILMIŞTIR, EĞER CEVAP VERMEK İSTERSENİZ LÜTFEN BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN-iyice delirdim ya ben)
akşam biraz fena olmuş ama mecburen olmuş.bugün dikkat edersin canımkızlar iyi akşamlar...neolur bana bi fikir verin...ortim açımmm....:125: akşam yemeğine kuru vepilav yapmıştım( misss)
eşim geç gelince yemek saati kayınvalideme gittik....yemek dedi yiyelim...yok anne dedim evde yeriz biz...eve geldik bu saat oldu...orda 1 badem şekeri yedim...eeee akşam yemeği kaldı....bide küçük allahtan tek kişilik yaş pasta aldık kendimize ...artık akşam yemeği yemicem herhalde ....çay yapıyorum şimdi...:125: :126: bugünkü menümde bi acayip akşam yerim diye ....hadi hayırlısı....ama en güzel tarafı kayınvalidem le en son 15 gün önce görüşmüştük... kilo verdiğimi fark etti yuppiiiii
aman Nazar değmesin...
yarında günüm var hadi buyurun....menümüde yazayım....
sabah:1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 dilim tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
1/2 kk peynir
1 yeşil+1 siyah zeyti
1 yudum reçel
ara:
1 muz
3 mille leslie yürüdüm*******
öğlen:
4 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak diet cola
ara:
1 fincan light sütlü şekersiz nescafe:126:
4 etiyulaflı bisküvi
2 kare eti karam çikolata :125:
1 şişe sade soda+ 3 4 damla limon sıktım içine
akşam:
1 badem şekeri
1 kupa kiraz saplı form çay
bi acayip oldu bugün ....
yok bebiş kötü anlaşılrmı aie kadar önemli bişey var mı? bak ben bi hikaye anlatayım
ben yanlış anlaşıldım sanırım, yazdıklarımdan isyan ediyorum kıymetlerini bilmiyorum gibimi algılandı
herzaman böyle bir ailedeyim diye şükrediyorum zaten
özellikle çalıştığım okuldaki çocukların ailelerini gördüğümde
ailemin ilgisinede mutluyum tabiii ama herşeyin bir dozajı var
fazlası boğuyor insanı sonuçta çocuk değilim
eşim rahatsızken bile kayınvalidem hiç aramadı oğlunu benim babam 2-3 kere aradı
yani bende hem memnun oldum hem mutlu oldum
yanlış anlaşılmak istemiyorum kesinlikle
ailemi çok çok seviyorum iyiki onlar var herşeyim onlar benim hayatımda 5 kişi var zaten herşeyim olan
üzüldüm bu şekilde anlaşılmasına
kızlar hep bu tarz yazmışlar o yüzden bide
anlatmak istediğimi anlatamamışım
bende deli gibi çekirdek istiyorum.ama 1.5 aydır ağzıma sürmedim.menüm yazılmayacak kadar kötü
yarım ekmekle tost yedim düşünün içimdeki öküzün büyüklüğünü
cips, çekirdek fındık fıstık ne ararsanız var valla
sende mi bursalısın bende bursalıyımmübarek günde ne kavgası ortim aaaaa....ya evet bugün neoldu anlamadım...hepsimi bi araya gelir...:125:neyse fazla yememişsin sen de....akşam yemeği yemedim bu arada yeşil çay içtim bi ara açlıktan fena oldum ama geçti neyseki....
tamam ortim inşllh faydasını görürsünnn...bende bu akşam 2 çeşit yeşil çay aldım...bakalım...ok konuyu bilmeyince merak ettim
evet birgün kala coştum ben...soda içtim ortim bugün....yarında günüm var...dün birde komşum geldi fırın tepsisinin en büyüğünü istedi ....hayırdır dedim....etimekli krem şantili tatlı yapacakmışş..hadi burdan buyur...gel tabiki ortim yeşil bursamıza ama bende kararlıyım ....inşallah...tophanede çöyle çaylarımızı yudumlarızzz...
bende bendeeeeçekirdek çıtlatmayı çok özledim
almamak için kendimle nasıl savaşıyorum bir bilsen anlatamam sana
ama her aklıma geldiğinde saatlerce spor yapıyorsun bir avuç çekirdek içinmi diyorum yemekten vazgeçiyorum tatlım
ödemdir o canım geçer inşallahYok cnm ya kaçamak olmamasına rağmen artıdayım.kafayı yiyorum sinirimden
Pişşşt kötü birşey yaptım ama yarım ekmek bana hiiiiç bir şey yapmaz de, ama diğerleri için bir şey diyemicem. walla yaza az kaldı alırım küçük bened tshirtlerini haaaa.
Biz yolculuktan önce, bayramlarda ve özel günlerde daha bir güzel kavga ederiz. Zaten açlıkla başım dertte. Yada itiraf edeyim artık birebirimize tahammülümüz kalmadı.
Etimekli tatlı çok kötü birşey. Vıcık vıcık şerbet krem şanti zaten çirkin kalamsın aklın cıs onlar cıs.
İskender yemeden dönmem walla zaten zayıflıcam, eh 2 den önce yeriz olmadı sonra bütün gün aç
Bu arada benim canım kociş 2 akşamda bir 2 paket çekirdek yiyor karşımda. Nasıl canım çekiyor nasıl anlatamam sana. Zaten kızgınım ona atıcam walla 14. kattan doğru anasının evisine
Güzel menü şekerim, kek sabahsa birşeycik olmaz. Biraz da iyi düşünmek lasım tabi abartmadan.
Günaydın can, TSH çok ciddi bir şey ve kilo vermeye tamemen engel. Dikkat et sakın ihmal etme e mi.
sinirden kendi kendimi yedim ondan gitti kaloricikler. Ben üzgünken hiç bir şey yiyemem. 1 haftada 3-4 kilo verdiğimi bilirim çok üzgünken.
Az olumlu düşün umayım, bak o ödem gidince kilon bile değişecek ama çekirdek , fındık fıstık su tutabilir ona göre
Benim ki beni ne zaman görse kilo almışsın deyip duruyordu. bende yok aynıyım vermedim de almadım da diyordum ki doğrusu da buydu o ısrarla yok almışsın gidiyon filan diyordu. en son bir gün simitlerimi tutmaya çalıştı almışsın işte bak diyordu. nefret ederim el şakasından filan elini bir ittim almadım diyorum bırak beni diye de azbiraz azarladım. bende şooooook oldum bu yaptığıma utandım da o da şok oldu bozuldu. ama birdaha ağzını açamadı. ama ben hala utanıyorumyaptığımdan.
Günaydın, benimkiler korsenin içinde sıkışmış durumdalar. ama gitmeye pek niyetleri yok sanki, hızlı kilo verdim durdu be neskuik
kızlar sıkıldım diyetten yaaaa
hadi bimuhabbet açalım
meselaaaaaa
benimki kızımın ismi, Gökçe Umay 0110da doğum tarihi 01.10.2010
Canım 3 tane çocukla tabii ki zor, Allah kolaylık versin. Kaçamak yaptığın için de üzülme, önemli olan devamlılık, çok katı diyetler uygulayanlar, diyeti bırakınca hemencecik kilo alıyor, bunu unutma, bizim için burada önemli olan beslenme düzenimizi devamlı hale getirmek, haftaya güzel verirsin. Sabırr çok önemli.slm kızlar nasılsınız yrn ınsallah guzel sonuclar goruruz dıleklerımle .....
kızlar sadece okuaybılıyourm az cok oda bu aralar 3cocuk la ıyı bıe yapıyorum dıye dusunuyorum ocm cok yavas okuyorumama yazamıyorum yazmayınca da tadı olmuyor ama sızınle gaza gelıp dıyetıme tam az devam edıyorum hele bu haftasonu cok kacırmasaydım o kadar gzel bı sonuc lacaktım ki tam hedefledıgım rakamı gorecektım nasp degılmıs baalım
sbh:nesfıt
ara:bır kıvı bır portakal
oğlen:3-4catal musakka 2catal haslama et ve 4-5 catal da taslık kızartmıstım ondan yanında da yogurt ve bır dılım tb ekmek
ara:fındık ve meyve dusunuyorum
aksam:arkadasıma davetlıyım yrn cuma olmas sebebbıyle artık sadece salata yerım dıger mamalarında tadına bakarım dıye dusunuyorum
ortim nasılsın bende senı bu hafta bıraz yanlız bıraktım canımkusuruma bakmadın ınsallah opuldun
slm kızlar nasılsınız yrn ınsallah guzel sonuclar goruruz dıleklerımle .....
kızlar sadece okuaybılıyourm az cok oda bu aralar 3cocuk la ıyı bıe yapıyorum dıye dusunuyorum ocm cok yavas okuyorumama yazamıyorum yazmayınca da tadı olmuyor ama sızınle gaza gelıp dıyetıme tam az devam edıyorum hele bu haftasonu cok kacırmasaydım o kadar gzel bı sonuc lacaktım ki tam hedefledıgım rakamı gorecektım nasp degılmıs baalım
sbh:nesfıt
ara:bır kıvı bır portakal
oğlen:3-4catal musakka 2catal haslama et ve 4-5 catal da taslık kızartmıstım ondan yanında da yogurt ve bır dılım tb ekmek
ara:fındık ve meyve dusunuyorum
aksam:arkadasıma davetlıyım yrn cuma olmas sebebbıyle artık sadece salata yerım dıger mamalarında tadına bakarım dıye dusunuyorum
ortim nasılsın bende senı bu hafta bıraz yanlız bıraktım canımkusuruma bakmadın ınsallah opuldun
Canım 3 tane çocukla tabii ki zor, Allah kolaylık versin. Kaçamak yaptığın için de üzülme, önemli olan devamlılık, çok katı diyetler uygulayanlar, diyeti bırakınca hemencecik kilo alıyor, bunu unutma, bizim için burada önemli olan beslenme düzenimizi devamlı hale getirmek, haftaya güzel verirsin. Sabırr çok önemli.
hoşgeldin ortim özledim valla.ben burdayım ortim.ne yalnızlığı canım benim olsun arada olur öyle şeyler. öğle azıcık fazla olmuş sanki ortim akşama dikkat et olur mu? bak ben bu hafta - yim sende katıl voltranı oluşturalım.[/QUOT
aksama dıkkat edıcem ınsallah canım meraklanma bende haftasonu asırıya kacmıstımama verdım onlrı hemen bende -lerdeyım bakalım bugunu de guzel atlatırsam ıyı olcak ınsllah su yarıyıl tatılınde de anneme gıtmeyı dusunuyorum orda bebegı ona bırakıp her aksam kar kış olmazsa yurumeyı planlıyorum en az 1 saat ınsallah planlar dogru gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?