70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar... Nasılsınız bakalım... benim canım sıkıldı yine işler güçler... hava bir sıkıntılı bizide etkiliyor atmosfer... yemeğe gideceğim birazdan.. bugün birde doğumgünü var arkadaşın... bir parça pasta kaçamağı yapacağım... aylardır yemiyorum olsun o kadar ne yapalım...

fotoğrafların boyutları yüksekse yüklemiyor canım... onları bir programda küçültüp yüklemeyi dene istersen... yükleyeceğin fotonun üzerine mausu getirdiğinde boyut yazar
600*600 piksel kabul ediyor. büyükse yüklemez... b dene olmazsa ben yardımcı olurum...

azimle hırsla başlarsan kararlı olursan yaparsın... herşey beyinde bitiyor.. beynine hükmet gerisi gelir... bol yürüyüş spor ve sağlıklı sebze ve meyva ile beslenerek bence yapabilirsin... örneklerini çok gördük burada.. zamanın biraz kısıtlı ama yapabilirsin...

butür videolar çok büyük olduğu için sıkıştırılmış dosya olarak yükleniyor bilgisayara... normal video formatına dönüştürmek gerekiyordur... hatta 2 işlem gerekir... parça parça olan linkleri birleştirip daha sonra çıkartmak... bilgisayardan anlayan birine gösterirsen onlar yapabilir...

öyle valla.. niye yemiyorsun doydunmu biraz tadına bak... herkezin annesi aynı... ölmem erhalde depo dolu 2 ay yemesem yine yeter...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım benimde bugün 13. günüm inşallah yan etki yapmaz sende de ben tok karnına alıyorum bir kerede aç karnına aldım bir sorun olmadı bol bol su içmeye bak bakalım cumaya kadar ne kadar fark edicek :)

heheh 2 aymı bana baya bi gider ya yılların deposu kaliteli yağ heheheh :):roflol:
bazen kaçamak yapmak lazım ya dün bende bir parça çikolata attım ağzıma hemde akşam herşeye hayır dedim ama dayanamadım bi parça aldım kaçtım :)))))

ben sabah küçük bir tost yedim bir bardak çay içtim
öğlende azar azar yemek karıştırdım tabağıma biraz da yoğurt ile yedim ama çok geldi oysa tabağa baktığımda ne kadar az die söyleniyordum şimdi bi acaip oldum fazla geldi kafamçokkarıştı rehavet çöktü fena bir şekilde :)

bakın nette dolaşırken ne buldum ben bunu daha öncede okumuştum bir yerde hatta denemeye çalıştım ki ben soğuk su içmem sonuç olarak midemi üşütmüştüm :))) ama denenebilir
Buzlu Su ıle Kilo Verin..

Soğuk su neden kalori yakmada bu kadar etkili?

Uzmanlar özellikle ne diyordu? "Günde en az 2 litre su için!". Vücut sağlığımız için su içmeliyiz ancak amacımız kilo vermek ise sadece su yeterli değil buzlu su içmelisiniz!

Kilo vermek isteyenler gün boyunca mutlaka buzlu su, buzlu çay veya buzlu meyve suları tüketmeli. Bunun sebebi vücudunuz buzlu içeceği ısıtıp vücut derecesine çıkarabilmek için ekstradan kilo kalori yakıp enerji sağlamak zorunda kalacaktır. "Kilo vermek için neden buzlu su içmeliyim?" diye merak edenler için cevap hemen geliyor. Buzlu su içmek vücut sisteminizi, vücut ısınızın düşmesini engellemek için metabolizmanızı hızlandırmaya zorlar. Örneğin, 340 ml'lik bir bardakla günde 8 bardak buzlu su içiyorsanız fazladan 200 kalori yakıyorsunuz demektir. Bu da kilo vermenizi hızlandırır.

EKSTRA KALORı YAKIYOR
Eğer su içmeyi sevmiyorsanız, buzlu suyu limonla tatlandırmayı deneyin. Bu arada, fazla su içmek vücudu şişirir, daha kilolu gösterir gibi yanlış bilgileri aklınızdan silip atın. Su içmek karaciğer ve böbreklerin temizlenmesine, toksinlerin atılmasına yardımcı olan en önemli içecektir. Takvim'de yer alan habere göre, vücut şişkinliği az su içmekten kaynaklanır. Sadece buzlu su ile kalmıyor tabii, sıcak yaz günlerinde mutlaka bir iki bardak buzlu yeşil çay tüketmek isteyebilirsiniz. Bağışıklık sistemimizi koruyabilecek en etkili destek antioksidanlardır. Bu nedenle güneş yükseldikçe antioksidanların sağlığımız için önemi artar. Yeşil çay içindeki flavonoidler (antioksidan) sayesinde yaşlanmanın etkilerini yavaşlatırken, buzlu tükettiğiniz için ekstra kalori de yakma fırsatı bulursunuz.

500 ML. BUZLU SU KAÇ KALORı YAKTIRIR?
Diyelim ki buzlu suyun sıcaklığı 0 dereceye yakın,
Vücut sıcaklığınız 37 dereceye yakın,

1 gram suyu 1 derece ısıtmak için harcanan enerji miktarı 1 kaloridir (kilo kalori değildir, 1 kilokalori 1000 kaloridir),

500 ml. suyun 473,18 gram olduğunu biliyoruz...

500 ml buzlu suyu 37 derece sıcaklığa çıkarabilmek için vücudunuz 17,5 kilo kalori yakmak zorunda kalacaktır. Günlük ihtiyacınız olan 2000 kilo kalorilik bir diyetiniz olduğunu düşünürseniz, 17,5 kilo kalori pek fazla görünmüyor.

Alıntıdır.(izmirdeyasam.cm)

Son düzenleme:
Pazartesi tartıldım kilom 78,7 çıktı.Aman Yarabbim...
Nefsine hakim olmazsan olacağı bu tabi.
Kurban Bayramına kadar Allah izin verirse 10 kilo vermek istiyorum arkadaşlar.Umarım veririm.
Hepinize sağlıklı kilo vermeler..

meraba kızlar fırsat buldum bebiş uyurken yazıyım dedim.nasılgitcek bu kilolar bilmiyorum.artık yediklerime dahada dikkat ediyorum ama karnımda daha doğrusu mide bölgesinde bi şişlik oldu.nedenini anlamadım.diğer bölgelerimde incelme var.ama midem iyice dışarı çıktı.acaba mekik çekmeye başlasam mı.şubat ayında safra kesesi ameliyatı geçirmiştim.dikişlerimde bi problem olurmudiyede korkuyorum.of of yürüyüşe başlamam lazım artık

evet canım o yazıyı bende okumuştum.bi ılık su için diyolar bi soğuk su.bende karar veremedim valla:1no2: sanırım suyun her türlüsü faydalı onun için bol bol içelimdelikafadulden

çok geçmiş olsun.bende bi kere almıştım wcye çıkamıyorum diye.2 saat sonra etkisini gösterdi.Allahtan kapının önündeydim zor attım eve kendimi.ne olduğunu bilirimfisfisfis

ben severek yaparım bu işi kaydirigubbakcemile3buz hastasıyım zaten kaydirigubbakcemile2deneyelim bakalım fark edecekmi???

bu arada hafif bi baş ağrım var kafamçokkarıştıgerçi moralim çok bozuk mafoldumbenona bağlıdır herhalde diye düşünüyorum :uhm:hapın etkisinden değildir umarım:Saruboceq:

geçmiş olsun canım yaa ,boşver lesliyi dinlenmene bakkk

saolun kızlar şimdi iyiyim şükür yeğen geldi görümcemin kızı kuoför kendi saçımı boyadı bekliyoz işte kaşımı alcak saçımı kescek katlık vercek sonrada ağda falan yapcam yanı hazırlık eşime adam gelince belki anem hastaneden çıkarsa cumaya kadar ben gitcem yoksa cumartesi o gelir şaşırcak kilolar gitmiş cumaya kadar 73 olsam süper

kıymetcim canım geçmiş olsun,kendini çok yorma,senin sağlığın herşeydn önemli
biliyosun çabuk giden çabuk geliyo aman dikkat et

bu arada bakımlar yapılıyo,ohhh ohhhh kendini baştan yaratıyosun desene,eşin çok şaşıracak

selam millet ne güzel bir paylaşım olmuş öylee
bavrav başağrısını hap yapabilir aman dikkat bol su içmeyi unutma :) bide yemek ye ara ara aç hissetmeyince yemiyo insan o zaman açlıktan başağrısı yapar :)

kıymetcim valla kıskandım yaaa ne güzel bende bi değişim yapsam ne güzel olur dedim hala diorum offfffff

yemekte biraz kaçırdım annem sarma yapmış eh olcak o kadar dielim ama abartmayalım
2 kaşık kadar bamya ve4-6 tane sarma yedim yapılırmı bu yaaa illa boykot edicekler dayanamıom görünce geldi bide önüme kydu tencereyi sıcak sıcak off off

günaydın fıstıklarım kızlar ben bugün devam etcektim ama tuvalete hala çıkamıyom dün sabahın haricinde o da ishaldi bugün 5 günüm ama değiştircem zaten elmada yicem arada tavukta yicem domates salatalıkta son gün bozma diceksiniz ama kızlar çıkamıyom tuvalete o yüzden sebze ve meyvamı yemem lazım yoksa inanın yapıyom güzel hatta et topiğinde en güzel birebir yapan benim birde konuyu başlatan arkadaşımız yapmış okudum şimdi onlarada dedim siz yumurtalar yoğurtlar domatesler elmalar götürüyonuz diye benden çok verirseniz ben kafayı yerim dedim neyse ben hergün kiloma bakıyodum yarımşar kilo gidiyodu dün 75 bugün 74.5 yarın beşinci gün bitmiş olcaktı 74 düz olurdum ama bugün yumurta domates salatalık biber nescafe içcem arada elma yicem öğlen tavuk domates arada elma akşam tavuk domates ve geçen perşembeden bu zamana ekmek hiç yemedim kepek ekmeği bileki o gün yemiştim biliyonuz bozduğum gündü kızlar çok karalığım sabah 7.15 de kaltım ve hala su bile içmedim şimdi kahvaltımı yapcam özlemişim be kahvaltı demeği 4 gündür tavuğa kahvaltı diyemiyodum tabi şu doğumgünüme kadar 69 görmek isyiyom 18 de olurum sanırım böle devam edersemki mutlaka etcem sağlık verdiği sürece RABBıM

ha saçlarıma çok güzel katlık verdi yeğen herkes yapamıyo öğle tarif ediyom klasik yapıyolar birde kaşımın kavisini dahada belli etti birazda incelti bi sıra falanki zayıfladığım için hafif yüz çöküyo tabi kaşı öle yapınca daha güzel ifade oluyo akşam birde güzel makyaj yaptı kendimi çok mutlu hissediyom zayıflayınca eşim baya şaşırcak değişikliği görünce ben onunla karşılaşıncaya kadar 72 olurum ee o zamanda 81 den 72 inmek süper tabi

günaydın kızlar

çavdar ekmekli tostumu yedim geldim,akşamda 1 saate yakın spor yaptım,yaklaşık 4-5 gündür her akşam 1 saat spor yapmaya başladım,umarım faydasını görürüm

bu arada bursefam yorumların için teşekkür ederim canım,bi 5 kilo daha versem biraz daha toparlanırım ama,hedefim inşallah 10 kilo daha vermek

günaydın kıymet valla süper gidion canım aman bu azmin bitmesin sakın geri alma verdiklerini bence eşin şok olcak seni görünce :)))))

günaydın canım valla ne güzel düzenli spora başladın darısı başlayamayanların başına :) bence faydasını görüceksin sakın bırakma kilo vermesen bile incelip sıkılaşırsın kendini daha iyi hissedersin

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar bende tostumu yedim suyumu içiom öğlene az yemek yerim umarım dün sarmaları götürünce :)))))) bugün az yemek gerek

günaydın kızlar.az önce kahvaltımı yaptım bende.az yemeye gayret ediyorum.birazdan yeşil çayımıda içicem.o da insanı baya rahatlatıyosonrada biraz yürüyüş yapıcam.30 dakika yürücem akşamada 3 km yürüyüşümü yaparsam ve böylede devam edersem cuma gününe birazda olsa kilo vermiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…