selam kızlar çok giremiyorum foruma vakit olmuyor. kilo bildiriminde bulunuyoruz pazartesileri değilmi eskiden öyleydi kaydirigubbakcemile3 benım kılom 73.4 inşallah zayıflarım bu cumaya. buarada resım eklemek için o kadar çaba sarfettım ama olmuyor ben demı sorun var bu forumun fotograf yüklemesindemi çözemedimminnacım bu arada iyiki iyiki doğdun...:içelim:
arkadşlar bende 60 kilolardan 75 lere tırmandım şimdi napcam bebek düşünyrm ama sanırım bu kilolar çok fazla nasıl vereceğm çok yoğun bir çalışma tempom var hep atıştımalıklarla geçiştiriyrm sanırım akşamda yüklenyrm biraz bana destek olur akıl verirmisiniz grubunuza katılıp aralığa kadar 10 kilo yada 15 kilo verebilr miyim acaba kendime tam olarak güvenemyrm neler tavsiye edersiniz
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz
süpersin yaa azmine hayran kaldım ,benim balkonda koşu bandım var ama bebeğim küçük ve tek başına uyurken bile yalnız bırakamıyorum ..lesliieyi ben de indirdim ama açamıyorum bir türlüüü
hoşgeldin canım tekrar artık cumaları bildirim yapıyoruz :) bakalım cumaya kadar kaç olacaksın
aramıza hoşgeldin eğer istersen bence yapabilirsin yaptığın yanlışları düşün ve onları düzelt bu şekilde başlayabilirsin mesela ben akşamüstü nescafe ve kek keyfi yapardım malum acıkıyoruz akşam üstü önce keki kaldırdım sonra nescafedeki süt tozunu şimdi normal süt koyup içiyorum ara öğünleri meyve ile yapmaya çalışıom sürekli aynı saatte aynı şeyleri yememeye çalışıyorum o da kilo almaya sebep olurmuş mesela her sabah tost yerdim şimdi bi gün tost bi gün nesfit falan bölüyorum bazen meyve akşamlarıda baya baya bi az yiyorum aç kalkıom resmen :)))))
dün biraz salata ile bamya yemeği yedim annem biraz daha koyayım ekmek keseyimmi pilav al biraz diye diye bi hal oldu en sonunda kızdım ısrar ve teklif etme lütfen zaten kendimi zorluyorum die ama her akşam aynı konu allah yardımcımız olsun anne yanındayken rejim yapmak zor valla
hayırlısı olsun canım benimde bugün 13. günüm inşallah yan etki yapmaz sende de ben tok karnına alıyorum bir kerede aç karnına aldım bir sorun olmadı bol bol su içmeye bak bakalım cumaya kadar ne kadar fark edicek :)selam kızlar aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz keyifler nasıl biber hapını geçen hafta almıştım içsemmi içmesemmi derken bu sabah ilk tabletimi aldım eşim veya arkadaşlarım duysa kıyameti koparırlar gizli saklı içeceğim bakalım umarım bu zahmete değer faydasını görürüm
Merhaba kızlar... Nasılsınız bakalım... benim canım sıkıldı yine işler güçler... hava bir sıkıntılı bizide etkiliyor atmosfer... yemeğe gideceğim birazdan.. bugün birde doğumgünü var arkadaşın... bir parça pasta kaçamağı yapacağım... aylardır yemiyorum olsun o kadar ne yapalım...
fotoğrafların boyutları yüksekse yüklemiyor canım... onları bir programda küçültüp yüklemeyi dene istersen... yükleyeceğin fotonun üzerine mausu getirdiğinde boyut yazar
600*600 piksel kabul ediyor. büyükse yüklemez... b dene olmazsa ben yardımcı olurum...
azimle hırsla başlarsan kararlı olursan yaparsın... herşey beyinde bitiyor.. beynine hükmet gerisi gelir... bol yürüyüş spor ve sağlıklı sebze ve meyva ile beslenerek bence yapabilirsin... örneklerini çok gördük burada.. zamanın biraz kısıtlı ama yapabilirsin...
butür videolar çok büyük olduğu için sıkıştırılmış dosya olarak yükleniyor bilgisayara... normal video formatına dönüştürmek gerekiyordur... hatta 2 işlem gerekir... parça parça olan linkleri birleştirip daha sonra çıkartmak... bilgisayardan anlayan birine gösterirsen onlar yapabilir...
öyle valla.. niye yemiyorsun doydunmu biraz tadına bak... herkezin annesi aynı... ölmem erhalde depo dolu 2 ay yemesem yine yeter...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakın nette dolaşırken ne buldum ben bunu daha öncede okumuştum bir yerde hatta denemeye çalıştım ki ben soğuk su içmem sonuç olarak midemi üşütmüştüm :))) ama denenebilir
Buzlu Su İle Kilo Verin..
Soğuk su neden kalori yakmada bu kadar etkili?
Uzmanlar özellikle ne diyordu? "Günde en az 2 litre su için!". Vücut sağlığımız için su içmeliyiz ancak amacımız kilo vermek ise sadece su yeterli değil buzlu su içmelisiniz!
Kilo vermek isteyenler gün boyunca mutlaka buzlu su, buzlu çay veya buzlu meyve suları tüketmeli. Bunun sebebi vücudunuz buzlu içeceği ısıtıp vücut derecesine çıkarabilmek için ekstradan kilo kalori yakıp enerji sağlamak zorunda kalacaktır. "Kilo vermek için neden buzlu su içmeliyim?" diye merak edenler için cevap hemen geliyor. Buzlu su içmek vücut sisteminizi, vücut ısınızın düşmesini engellemek için metabolizmanızı hızlandırmaya zorlar. Örneğin, 340 ml'lik bir bardakla günde 8 bardak buzlu su içiyorsanız fazladan 200 kalori yakıyorsunuz demektir. Bu da kilo vermenizi hızlandırır.
EKSTRA KALORİ YAKIYOR
Eğer su içmeyi sevmiyorsanız, buzlu suyu limonla tatlandırmayı deneyin. Bu arada, fazla su içmek vücudu şişirir, daha kilolu gösterir gibi yanlış bilgileri aklınızdan silip atın. Su içmek karaciğer ve böbreklerin temizlenmesine, toksinlerin atılmasına yardımcı olan en önemli içecektir. Takvim'de yer alan habere göre, vücut şişkinliği az su içmekten kaynaklanır. Sadece buzlu su ile kalmıyor tabii, sıcak yaz günlerinde mutlaka bir iki bardak buzlu yeşil çay tüketmek isteyebilirsiniz. Bağışıklık sistemimizi koruyabilecek en etkili destek antioksidanlardır. Bu nedenle güneş yükseldikçe antioksidanların sağlığımız için önemi artar. Yeşil çay içindeki flavonoidler (antioksidan) sayesinde yaşlanmanın etkilerini yavaşlatırken, buzlu tükettiğiniz için ekstra kalori de yakma fırsatı bulursunuz.
500 ML. BUZLU SU KAÇ KALORİ YAKTIRIR?
Diyelim ki buzlu suyun sıcaklığı 0 dereceye yakın,
Vücut sıcaklığınız 37 dereceye yakın,
1 gram suyu 1 derece ısıtmak için harcanan enerji miktarı 1 kaloridir (kilo kalori değildir, 1 kilokalori 1000 kaloridir),
500 ml. suyun 473,18 gram olduğunu biliyoruz...
500 ml buzlu suyu 37 derece sıcaklığa çıkarabilmek için vücudunuz 17,5 kilo kalori yakmak zorunda kalacaktır. Günlük ihtiyacınız olan 2000 kilo kalorilik bir diyetiniz olduğunu düşünürseniz, 17,5 kilo kalori pek fazla görünmüyor.
Alıntıdır.(izmirdeyasam.cm)
günaydın kızlar ben biraz fenalaştım sabah 5.30 wc ye karın ağrısı miğde bulantısıyla gittim çok fena oldum dün eczaneden wc ye çıkamıyom diye hap almıştım onu içmiştim akşam.. onun etkisi fenaydı daha almam ben normalde çıkarım ama sebze meyva yok ya bu et olayının ilk 5 günü ondan çıkamadım ee akıllım beklesene 2 gün daha bitmiş olcek perşembe neyse o günde haşlanmış yumurta domates salatalık biber az sütlü şekersiz nescafe içerim arada elma öğlen 5 köfte arada elma akşamda balık yerim lesliyi yapamıyom bu gün gücüm yok bütün gücümü aldı ilaç neyse oğlum kaltı kahvaltısını verim
bakın nette dolaşırken ne buldum ben bunu daha öncede okumuştum bir yerde hatta denemeye çalıştım ki ben soğuk su içmem sonuç olarak midemi üşütmüştüm :))) ama denenebilir
Buzlu Su İle Kilo Verin..
Soğuk su neden kalori yakmada bu kadar etkili?
Uzmanlar özellikle ne diyordu? "Günde en az 2 litre su için!". Vücut sağlığımız için su içmeliyiz ancak amacımız kilo vermek ise sadece su yeterli değil buzlu su içmelisiniz!
Kilo vermek isteyenler gün boyunca mutlaka buzlu su, buzlu çay veya buzlu meyve suları tüketmeli. Bunun sebebi vücudunuz buzlu içeceği ısıtıp vücut derecesine çıkarabilmek için ekstradan kilo kalori yakıp enerji sağlamak zorunda kalacaktır. "Kilo vermek için neden buzlu su içmeliyim?" diye merak edenler için cevap hemen geliyor. Buzlu su içmek vücut sisteminizi, vücut ısınızın düşmesini engellemek için metabolizmanızı hızlandırmaya zorlar. Örneğin, 340 ml'lik bir bardakla günde 8 bardak buzlu su içiyorsanız fazladan 200 kalori yakıyorsunuz demektir. Bu da kilo vermenizi hızlandırır.
EKSTRA KALORİ YAKIYOR
Eğer su içmeyi sevmiyorsanız, buzlu suyu limonla tatlandırmayı deneyin. Bu arada, fazla su içmek vücudu şişirir, daha kilolu gösterir gibi yanlış bilgileri aklınızdan silip atın. Su içmek karaciğer ve böbreklerin temizlenmesine, toksinlerin atılmasına yardımcı olan en önemli içecektir. Takvim'de yer alan habere göre, vücut şişkinliği az su içmekten kaynaklanır. Sadece buzlu su ile kalmıyor tabii, sıcak yaz günlerinde mutlaka bir iki bardak buzlu yeşil çay tüketmek isteyebilirsiniz. Bağışıklık sistemimizi koruyabilecek en etkili destek antioksidanlardır. Bu nedenle güneş yükseldikçe antioksidanların sağlığımız için önemi artar. Yeşil çay içindeki flavonoidler (antioksidan) sayesinde yaşlanmanın etkilerini yavaşlatırken, buzlu tükettiğiniz için ekstra kalori de yakma fırsatı bulursunuz.
500 ML. BUZLU SU KAÇ KALORİ YAKTIRIR?
Diyelim ki buzlu suyun sıcaklığı 0 dereceye yakın,
Vücut sıcaklığınız 37 dereceye yakın,
1 gram suyu 1 derece ısıtmak için harcanan enerji miktarı 1 kaloridir (kilo kalori değildir, 1 kilokalori 1000 kaloridir),
500 ml. suyun 473,18 gram olduğunu biliyoruz...
500 ml buzlu suyu 37 derece sıcaklığa çıkarabilmek için vücudunuz 17,5 kilo kalori yakmak zorunda kalacaktır. Günlük ihtiyacınız olan 2000 kilo kalorilik bir diyetiniz olduğunu düşünürseniz, 17,5 kilo kalori pek fazla görünmüyor.
Alıntıdır.(izmirdeyasam.cm)
günaydın kızlar ben biraz fenalaştım sabah 5.30 wc ye karın ağrısı miğde bulantısıyla gittim çok fena oldum dün eczaneden wc ye çıkamıyom diye hap almıştım onu içmiştim akşam.. onun etkisi fenaydı daha almam ben normalde çıkarım ama sebze meyva yok ya bu et olayının ilk 5 günü ondan çıkamadım ee akıllım beklesene 2 gün daha bitmiş olcek perşembe neyse o günde haşlanmış yumurta domates salatalık biber az sütlü şekersiz nescafe içerim arada elma öğlen 5 köfte arada elma akşamda balık yerim lesliyi yapamıyom bu gün gücüm yok bütün gücümü aldı ilaç neyse oğlum kaltı kahvaltısını verim
saolun kızlar şimdi iyiyim şükür yeğen geldi görümcemin kızı kuoför kendi saçımı boyadı bekliyoz işte kaşımı alcak saçımı kescek katlık vercek sonrada ağda falan yapcam yanı hazırlık eşime adam gelince belki anem hastaneden çıkarsa cumaya kadar ben gitcem yoksa cumartesi o gelir şaşırcak kilolar gitmiş cumaya kadar 73 olsam süper
günaydın fıstıklarım kızlar ben bugün devam etcektim ama tuvalete hala çıkamıyom dün sabahın haricinde o da ishaldi bugün 5 günüm ama değiştircem zaten elmada yicem arada tavukta yicem domates salatalıkta son gün bozma diceksiniz ama kızlar çıkamıyom tuvalete o yüzden sebze ve meyvamı yemem lazım yoksa inanın yapıyom güzel hatta et topiğinde en güzel birebir yapan benim birde konuyu başlatan arkadaşımız yapmış okudum şimdi onlarada dedim siz yumurtalar yoğurtlar domatesler elmalar götürüyonuz diye benden çok verirseniz ben kafayı yerim dedim neyse ben hergün kiloma bakıyodum yarımşar kilo gidiyodu dün 75 bugün 74.5 yarın beşinci gün bitmiş olcaktı 74 düz olurdum ama bugün yumurta domates salatalık biber nescafe içcem arada elma yicem öğlen tavuk domates arada elma akşam tavuk domates ve geçen perşembeden bu zamana ekmek hiç yemedim kepek ekmeği bileki o gün yemiştim biliyonuz bozduğum gündü kızlar çok karalığım sabah 7.15 de kaltım ve hala su bile içmedim şimdi kahvaltımı yapcam özlemişim be kahvaltı demeği 4 gündür tavuğa kahvaltı diyemiyodum tabi şu doğumgünüme kadar 69 görmek isyiyom 18 de olurum sanırım böle devam edersemki mutlaka etcem sağlık verdiği sürece RABBİM
günaydın kıymet valla süper gidion canım aman bu azmin bitmesin sakın geri alma verdiklerini bence eşin şok olcak seni görünce :)))))ha saçlarıma çok güzel katlık verdi yeğen herkes yapamıyo öğle tarif ediyom klasik yapıyolar birde kaşımın kavisini dahada belli etti birazda incelti bi sıra falanki zayıfladığım için hafif yüz çöküyo tabi kaşı öle yapınca daha güzel ifade oluyo akşam birde güzel makyaj yaptı kendimi çok mutlu hissediyom zayıflayınca eşim baya şaşırcak değişikliği görünce ben onunla karşılaşıncaya kadar 72 olurum ee o zamanda 81 den 72 inmek süper tabi
günaydın kızlar
çavdar ekmekli tostumu yedim geldim,akşamda 1 saate yakın spor yaptım,yaklaşık 4-5 gündür her akşam 1 saat spor yapmaya başladım,umarım faydasını görürüm
bu arada bursefam yorumların için teşekkür ederim canım,bi 5 kilo daha versem biraz daha toparlanırım ama,hedefim inşallah 10 kilo daha vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?