- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
ha saçlarıma çok güzel katlık verdi yeğen herkes yapamıyo öğle tarif ediyom klasik yapıyolar birde kaşımın kavisini dahada belli etti birazda incelti bi sıra falanki zayıfladığım için hafif yüz çöküyo tabi kaşı öle yapınca daha güzel ifade oluyo akşam birde güzel makyaj yaptı kendimi çok mutlu hissediyom zayıflayınca eşim baya şaşırcak değişikliği görünce ben onunla karşılaşıncaya kadar 72 olurum ee o zamanda 81 den 72 inmek süper tabi
selam kızlar kimsecikler uğramamış dünden beri desek yeridir yine cumaya az kaldı bakalım biber hapı bu haftadan etkisini gösterecekmi????
benim ilk 3 günde etkisini göstermişti bakalım sende nasıl olucak canım ben şimdi hergün tartılıyom tik oldu bende sabah akşam tartılıyom yaaa :)
iyi geceler herkes napıyor sabah akşam yoğun insanların topiği oldu burası olmuyor amaaaa cumaya az kaldı toplanınnn :) bakalım
bütün gün yediklerime dikkat ettim hatta açtım resmen akşam gidip pizza yedim cola içtim bir bardak akşam dışarı çıkmanın zararları işte bide yedikten sonra rahatsız oldum çok geldi üstünede cappicino içtim kahve çekirdekli çikolatalardan yedim offf offf akşam dışarı çıkılmaz anladım sevgiliyle yediklerine dikkat edemiyosunnnnakannehir:umursamaz:delikafadulden
iyi geceler yarın görüşürzzz
sana kızıyom bakklava: klava: klava: klava: ben sana o kadar akşam yeme dedim halen devam üstelikte hep fasfood çikolata sarma ohhhh valla nasıl rejim anlamadım ilacı alıyonmu sen nasıl yiyon bunları anlamadım kafamçokkarıştı seni sevdiğimdiğimden kızıyom küsme sakın bana kaydirigubbakcemile5 3 gündür biraz isler yoğundu evrakların arasında kayboldum acamadım bugün canım sıkıldı çalıstığımız en büyük en cok parayı getiren firmanın isleri durdu mayıs ayına kadar hemde mayıstan sonrasıda belli değil moraller bozuldu bugün nasıl olacak nasıl direneceğiz hiç fikrim yok 7 seneme girdim burda en zoru alıskanlık ve hep ailecede görüsürüz senağlama sanırım direnmek cok zor olacak eninde sonunda dağilacağız moraller sıfır oldu bugün anlıyacağınız hakkımızda hayırlısı bakalım.........rejim derseniz yemiyorum halen aksamları sabahları artık evde kahvaltı yapıp cıkıyorum öğlen ekmeksiz hafif aksamlarıda sadece salata ve meyve devam ama kg veremiyorum herkez yeter diyor zaten veremesemde korumus oluyorum en azından oda büyük basarı kaydirigubbakcemile2
meraba kızlar bende yenı katıldım 77 kıloyum her sabah plates yapıyorum.
benim ilk 3 günde etkisini göstermişti bakalım sende nasıl olucak canım ben şimdi hergün tartılıyom tik oldu bende sabah akşam tartılıyom yaaa :)
iyi geceler herkes napıyor sabah akşam yoğun insanların topiği oldu burası olmuyor amaaaa cumaya az kaldı toplanınnn :) bakalım
bütün gün yediklerime dikkat ettim hatta açtım resmen akşam gidip pizza yedim cola içtim bir bardak akşam dışarı çıkmanın zararları işte bide yedikten sonra rahatsız oldum çok geldi üstünede cappicino içtim kahve çekirdekli çikolatalardan yedim offf offf akşam dışarı çıkılmaz anladım sevgiliyle yediklerine dikkat edemiyosunnnnakannehir:umursamaz:delikafadulden
iyi geceler yarın görüşürzzz
meraba kızlar bende yenı katıldım 77 kıloyum her sabah plates yapıyorum.
ooofff kızlar aha da ben geldim işte
ama hiç de hoş gelmedim değil mi ya 76 kiloyum kızlar ve takıldım kaldım...
3 çocuk annesiyim.... 14 ;12 ve 1 yaşına girmek üzere olan evlatcıklarım var...
doğumdan sonra 82,5 kiloya kadar çıktım
ama şimdi 76 yım...
fakat ben daha da zayıflamalıyım...
hadi hep birlikte...
hoşgeldin canım :içelim:bende düzenli sporla verdim kiloları ama ramazanla birlikte serdim platese başlamak istiyorum bi tanıdığımızdan rica ettim ebru şallının plates dvdsini ulaştıracak bana ben bi kaç yere baktım bulamadım umarım hafta sonuna kadar elime ulaşır salonlara bi dünya para vermektense bölesi daha iyi dvd 19tl imiş evde net olsa çok iyi olacak ama yok maalesef :sm_confused:
ben sabahları ebru şanlının programıyla beraber yapıyorum ınanılmaz faydasını gordum bır haftada vucudun sekıle gırıyo ve sıkılaşiyosun ama zayıflamak ıcın yuruyuste sart ben hergun yuruyuste yapıyorum ramazanda bende ara vermıstım ıkı kılo aldım bu hafta tekrar basladım ınsallah bır an önce 65 olurum
mafoldumbenaynen tatlımmafoldumben dün gece eşim çok ısrar etti bostanlıya kumru yemeye gittik tabi kumru yanında kola üstünede bi güzel şekerli türk kahvesiklava:sonra büyük bi pişmanlık Çok üzgünüm çoookve dırdır eşimin kafasının etini yedim resmen ben bu kadar uğraşıyorum zayıflamak için sen bana hiç yardımcı olmuyosun diye uzayıp giden bi konuşma yarında okuldan arkadaşlarla aylık buluşmamız var :bbo:kızlara çok ısrar ettim salata yiyebleceğimiz bi yere gidelim diye bakalım :çok üzgünüm:ahhh ne yapıcamfisfisfis bilmiyorum
herkeze merhaba ben 48 kilodan 77 kiloya çıktım son 1 senede. şimdiye kadar yüzü geçmiştir başladığım ama bi türlü 3 günden fazla sürdüremedim diyetler.
spor yapmak zor geliyor artık kolumu kaldırmak istemiyorum.
ama yeter! psikolojim bozuldu !
bugün reglimin birinci günü.bittiği gün başalayacağım diyetede spoarada.
evde bi kondisyon bisikleti var bizim. kullanıpta faydasını gören varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?