70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi yapmışsın valla.arada bi değişiklik şart.bende geçen cuma kuaföre gittim.saçlarımın rngini değiştirdim.birazda kısalttım.aslında hepuzun saç kullanıyorum ama bu sefer baya bi kısa oldu.ama iyide oldu.eşimde çok beğendi.eşinde sendeki bu değişikliği görünce çok beğenicektiryerimseniben

selammmm herkes nerde bugündemi çok yoğunsunuzz?
sabah kahvaltıda tost yedim öğle yemeği yemek gelmedi içimden hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım die bu saate kadar durdum çok bekledim sonra nesfit yemeğe karar verdim sizde de oluyomu böyle karnınız aç ama bişey yemek istemiyosunuz

selam fıstıklar yorumlar için teşekkürler canlar yok bozmam süper gidiyo acıkmıyomda aslında miğdem küçükdü gibi

selam kızlar kimsecikler uğramamış dünden beri desek yeridir yine cumaya az kaldı bakalım biber hapı bu haftadan etkisini gösterecekmi????

selam kızlar kimsecikler uğramamış dünden beri desek yeridir yine cumaya az kaldı bakalım biber hapı bu haftadan etkisini gösterecekmi????

benim ilk 3 günde etkisini göstermişti bakalım sende nasıl olucak canım ben şimdi hergün tartılıyom tik oldu bende sabah akşam tartılıyom yaaa :)

iyi geceler herkes napıyor sabah akşam yoğun insanların topiği oldu burası olmuyor amaaaa cumaya az kaldı toplanınnn :) bakalım
bütün gün yediklerime dikkat ettim hatta açtım resmen akşam gidip pizza yedim cola içtim bir bardak akşam dışarı çıkmanın zararları işte bide yedikten sonra rahatsız oldum çok geldi üstünede cappicino içtim kahve çekirdekli çikolatalardan yedim offf offf akşam dışarı çıkılmaz anladım sevgiliyle yediklerine dikkat edemiyosunnnnakannehir:umursamaz:delikafadulden
iyi geceler yarın görüşürzzz

sana kızıyom bak klava: klava: klava: klava: ben sana o kadar akşam yeme dedim halen devam üstelikte hep fasfood çikolata sarma ohhhh valla nasıl rejim anlamadım ilacı alıyonmu sen nasıl yiyon bunları anlamadım kafamçokkarıştı seni sevdiğimdiğimden kızıyom küsme sakın bana kaydirigubbakcemile5 3 gündür biraz isler yoğundu evrakların arasında kayboldum acamadım bugün canım sıkıldı çalıstığımız en büyük en cok parayı getiren firmanın isleri durdu mayıs ayına kadar hemde mayıstan sonrasıda belli değil moraller bozuldu bugün nasıl olacak nasıl direneceğiz hiç fikrim yok 7 seneme girdim burda en zoru alıskanlık ve hep ailecede görüsürüz senağlama sanırım direnmek cok zor olacak eninde sonunda dağilacağız moraller sıfır oldu bugün anlıyacağınız hakkımızda hayırlısı bakalım.........rejim derseniz yemiyorum halen aksamları sabahları artık evde kahvaltı yapıp cıkıyorum öğlen ekmeksiz hafif aksamlarıda sadece salata ve meyve devam ama kg veremiyorum herkez yeter diyor zaten veremesemde korumus oluyorum en azından oda büyük basarı kaydirigubbakcemile2

günaydın canım
neden kızayım sana çok haklısın valla hap bazen tok tutuyor bazen aç bende anlamadım ama yedikten sonra çok fazla geldiğini söyleyebilirim artık az yemeğede alıştım çok az bişi yesem dünyaları yemiş gibi oluyorum her zaman iradeyi koruyamıyoz işte napalımm :)
bu arada iş için üzüldüm canım malesef bizim içinde durum aynı çoğu iş yeri kapalı çalışanlarda zar zor ödeme yapıyor şimdilik maaşı aldığımıza şükrediyoruz hakkınızda hayırlısı bu kötü durumdan bir an önce kurtuluruz inşallah
kilo olayına gelince sen iyi kilo verdin artık direnmeye geçmiştir kilon aynı şekilde devam et bence bi süre sonra verirsin vermesen bile korumuş olursun ki koruma olayıda benim gözümü çok korkutuyor

günaydın herkese iyi sabahlar dün gece hiç uyuyamadım aptal gibi hissediorum kendimi eve gidip tv karşısında yatak keyfi yapmak istiyorum yaaaaa offfff
2 küçük dilim arasına beyaz peynirli tostumu yedim birazdan çayımı içicem bugünde başladı bakalım sorunsuz bir şekilde biter inşallah

günaydın kızlar.dün çıktım yürüyşümü yaptım.akşamda az pilav yedim.öğlende çorba ve biraz patates salatası.ekmekle zaten fazla aram yok.ama gitmiyo bu kilolar.acaba ilaç mı kullansam?

mafoldumbenaynen tatlımmafoldumben dün gece eşim çok ısrar etti bostanlıya kumru yemeye gittik tabi kumru yanında kola üstünede bi güzel şekerli türk kahvesiklava:sonra büyük bi pişmanlık Çok üzgünüm çoookve dırdır eşimin kafasının etini yedim resmen ben bu kadar uğraşıyorum zayıflamak için sen bana hiç yardımcı olmuyosun diye uzayıp giden bi konuşma yarında okuldan arkadaşlarla aylık buluşmamız var :bbo:kızlara çok ısrar ettim salata yiyebleceğimiz bi yere gidelim diye bakalım :çok üzgünüm:ahhh ne yapıcamfisfisfis bilmiyorum

ooofff kızlar aha da ben geldim işte
ama hiç de hoş gelmedim değil mi ya 76 kiloyum kızlar ve takıldım kaldım...
3 çocuk annesiyim.... 14 ;12 ve 1 yaşına girmek üzere olan evlatcıklarım var...
doğumdan sonra 82,5 kiloya kadar çıktım
ama şimdi 76 yım...
fakat ben daha da zayıflamalıyım...
hadi hep birlikte...

meraba kızlar bende yenı katıldım 77 kıloyum her sabah plates yapıyorum.

hoşgeldin canım :içelim:bende düzenli sporla verdim kiloları ama ramazanla birlikte serdim platese başlamak istiyorum bi tanıdığımızdan rica ettim ebru şallının plates dvdsini ulaştıracak bana ben bi kaç yere baktım bulamadım umarım hafta sonuna kadar elime ulaşır salonlara bi dünya para vermektense bölesi daha iyi dvd 19tl imiş evde net olsa çok iyi olacak ama yok maalesef :sm_confused:

hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5 ama üzülme bende bebişten sonra uzunca bi zaman verememiştim kiloları blog bana yaradı 3 ayda 10kg verdim buradaki motivasyonla gerçi göbek yerinde hala ama inanıyorum o da eriyecek biraz zaman sadece tam gaz devam tatlım moral bozmak yoka.s.a.s.a.s.a.s.

ben sabahları ebru şanlının programıyla beraber yapıyorum ınanılmaz faydasını gordum bır haftada vucudun sekıle gırıyo ve sıkılaşiyosun ama zayıflamak ıcın yuruyuste sart ben hergun yuruyuste yapıyorum ramazanda bende ara vermıstım ıkı kılo aldım bu hafta tekrar basladım ınsallah bır an önce 65 olurum

herkeze merhaba ben 48 kilodan 77 kiloya çıktım son 1 senede. şimdiye kadar yüzü geçmiştir başladığım ama bi türlü 3 günden fazla sürdüremedim diyetler.
spor yapmak zor geliyor artık kolumu kaldırmak istemiyorum.
ama yeter! psikolojim bozuldu !
bugün reglimin birinci günü.bittiği gün başalayacağım diyetede spoarada.
evde bi kondisyon bisikleti var bizim. kullanıpta faydasını gören varmı?

ne güzel ben bazen izliyorum ama iş yerinde olduğum için yapamıyorum tekrarlarınıda gece çok geç veriyorlar benim için en iyisi dvd olacak bakalım bende başlayayım umarım faydasını görürüm

offf offfff bu erkekler neyse napalım biz dikkat edicez canım dün bende bostanlıya gelmeyi düşündüm vazgeçtim kumru falan yerim die pek bişi değişmedi gerçi yaa napalım bugünde çıkalım dedi yok dedim o kadar deil bi haftasonu zaten mahvoluo diyet bide hafta içi mahvetmeyelim daha fazla :) allah yardımcın olsun canım dikkatli ol yarın nerelerde buluşmayı düşünüonuz biyerler tavsiye edebilirim belki :)

kızlar herkes nasıl bugün pek uğrayamadım ama baya paylaşım olmuş yeni gelenler hoşgeldiniz birlikte gelicez bu kiloların icabından yarın bildirim günümüz :)) bakalım kim ne kadar vermiş :) ben bugün sabah tost yedim öğlen bir tabak patlıcanlı köfte yemeği yedim hatta bitiremedim birazda yoğurt yedim şu saat oldu hala tokum artık yemek yiyemicem öğlenleri çok geliyor sonra nesfit hazır çorba falan takılcam öyle düşünüom bakalım :)
herkese iyi akşamlar şimdiden yarın görüşürüz

çok fazla zorlamazsan kendini bir sorun olmaz bence ama dikkatli kullan sonuçta bacak çalıştırıyor yağları kasa çevirme olduğu gibi önce yeme alışkanlığını yaptığın yanlışları düşün spor içinde hiç bekleme şimdiden başla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…