70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar benim bugünde güzeldi sabah 8.30 lesli 5 mil peşinden kemerim
saat 11 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates biraz maydanoz yarım çay bardağı diet sütle yapılmış nescafe DıKKAT ekmek yok hiç bugün itibariyle tam 1 hafta oldu kepek falanda yok yemeyeli
saat 12 2 yeşil çay aynı anda içtim
saat 14 1 elma
saat 16 1 elma
saat 18 5 köfte 1 domates 1 salatalık 2 sivri biber ve o saate kadar 3 litre suyumda bitti hadi sabah görüşürüz

Kızlar bende son 1 ayda 70 kilo oldum.Yardım edin ne olur ya.Annem çok kilolu benim bende onun gibi olmak istemiyoruM.ekmeği kestim dün.Dün başladım sabahları 20 tane mekik çekmeye.Günde 5 litre su içmeye çalışıyorum.Eskiden içemiyordum zorla alıştırdım kendimi suya.Yağ yaktıran hareketler varsa söyleyin onları yapayım ama 55 kiloya inmem lazım.Ne güzel eskiden kuru kemçik derlerdide kızardım.Şimdi kötü oldum ya 70 kiloyu gördüm ya....KİLO VERMEM LAZIMMMMM.klava:delikafadulden

günaydın kızlar

benim kilom aynı maalesef,oysa ne çok istemiştim bu hafta 60 lı rakamlara gelmeyi,üstelik bütün hafta hiç kaçamağım olmadı,sporumuda aksatmadım,kilom yapıştı kaldı ne yapıcam ben şimdi,bi şok lazım bana galiba

oooo kıymetcim harika gidiyorsun valla hadi bakalım bildirimini bekliyorum merakla :)

hoşgeldin canım 1 ayda kaç kilo aldın merak ettim önce nasıl neden kilo aldığını yazarsan o zaman yardımcı olabiliriz belki hormonal bişi vardır bir anda çok kilo aldıysan eğer

selam kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar
evet bugün bildirim günü hadi bakalım dökülsün herkesss benimde adet dönemi bitti artık tartılmak tik halini aldı sabah akşam tartılıom yaaa offff sanki sürekli kio veriomuşum gibi :)))) neyse bugün 62 kilo çıktım :))) inşallah ilaç bitene kadar 60a düşücem görüşüüzzzz:teytey::içelim:

günaydın kirazcım senin kilo dirence geçmiş bişiler yapman lazım bencede hareket ettirmenlazım kiloyu bir gün falan elma diyetimi yapsan acaba? ya da şu yapamadığım soğuk çorba diyetide olabilir

işte geldim burdayım
bugün geç kaldım o yüzden tartılamadım ama bir değişiklik yoktur sanırım hala 67 olarak kayıtlı kalabilirim
kıslar sizi çok özledim ama bir türlü fırsat giremiyorum
iş okul derken derslerde başladı artık hiç fırsatım olmayacak

merhabaaa
pek kaçamak da yapmadım ama bu hafta sadece 400 gr vermişim 74 kilo oldum
callenetics yapıyorum 4 gündür aranızda daha önce yapan var mı ,bakalaım işe yarayacak mı, doğum sonrası sarkan vücudumu şekle sokacak mı

kızlar selam dilekcim nasılsın ben 74 düm hala 2 gündür 73 bekliyodum ama herhal spor yaptığımdan ve aç karnına yapıyom sabah kasa çeviriyo ama çok incelme var olsun kas olsun ama gönül bir an önce 6 lı rakamları görmek istiyo herhalde doğumgünüme kadar 6 lı rakamı görürüm 18 ne kadar ve dün en son 18 de yiyom sabah erken kalkıyom hemen lesli 5 mil peşinden kemerler tam 2 saat 20 dakika sürüyo sonra kahvaltıya geçiyom 10.30 da kahvaltı yani kaç saat aç kalıyom olsun mutluyum yinede 2 .5 kilo vermiş oldum cumadan bugüne SEDACIM

olsun aynı olmaktan veya almaktan iyidir bence duydum daha önce ama ne yaptım ne de nasıl olduğunu biliyorum anlat bakalım nasıl bişimiş bu?

günaydın kızlar.beni kilom aynı bu haftada.vermem lazım offf...yeni bir çay buldum.onu denicem.eğer faydasını görürsem sizede anlatırım

tebrikler canımm süper vermişsin
olsun aynı olmaktan veya almaktan iyidir bence duydum daha önce ama ne yaptım ne de nasıl olduğunu biliyorum anlat bakalım nasıl bişimiş bu?

bale hareketleri varya onun modifiye hali onlar yaparken çok basit görünüyo ,germe uzatma esneme hareketleri ,ama yaparken ve yaptıktan sonra anlıyosun ilk yaptığımda 2 gün bacaklarımın ağrısından oturamadım
hiç kullanılmayan kaslar kullanılıyormuş ve zayıflama değil de daha çok vücudu şekle sokmak amaçlanıyor pilates gibi ama daha kısa sürede cevap veriyomuş ben başlamadan ölçülerimi aldım ,10 günde farkediliyor deniyor size de sonucu bildiririm
callanetics yapanlar kulübü yaz ordan bir bak bakalım

merhaba kızlar.. benim kilo yine aynı çok yoğunum... bu aralar hiç giremiyorum... herkezi çok öpüyorum..

hımmmm bakayım bir canım platesden daha iyi yane kısa sürede şekillendirmesi platese bile harika diyolar çünkü kas ağrıları için esneme hareketleri yaptınmı bu arada?

alsancaktaki villa grilla yeni şubesini k.yaka çarşıya açmış belki oraya gideriz ama ksk taraflarında önerebileceğin yerler varsa düşünebiliriz canım

erkeklere gelince nasıl bi metabolizmaları var bilemiyorum eşim 5kg alıyo biraz dikkat edip akşam yemeğini kestiğinde çok kısa bi sürede aldığı kiloyu geri veriyo nası oluyo anlamıyorum valla şaştım kaldım :bbo:

selam canım hoşgeldin aramıza 1ayda bu kadar kilo alman normal gelmedi bana istersen yakınındaki bi sağlık ocağında tiroit bezlerine baktır dderim kuzenimde öle olmuştu yaz başında tahlillerden sonra tedaviye başladı şu an eski kilosunda hemde diyetsiz birde spordan fayda almak istiyorsan yaptığın hareketleri 5set ve her sette en az 12 en fazla 15 tekrar yapmanı öneririm tabi setler arasında 1-2 dakika dinlenerek

Mekik hareketi

İşe sabah ve akşam ellişer kez mekik çekerek başlayabilirsiniz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı hareket

Enseye koyulan bir sopa yardımıyla sağa ve sola dönerek yapılan bu hareket karnınızın yan tarafındaki kasların şekillenmesine ve göbeğinizin erimesine yardımcı olur.

Yan mekik

Yan kaslar ve bel kasları için belki de en yararlı hareket bu. Önce sağa doğru yatın. Sağ elinizi sağ kulağınızın üstüne değercesine yaklaştırın. Sol elinizi belinizin sol tarafına sol dirseğiniz gelecek şekilde yerleştirin. Sol elinizle belinizin sağındaki kasları hafifçe tutun. Hızla sağ kolunuzu ve sağ ayağınızı birbirine doğru yaklaştırın. 60 kez tekrarlayın.

Popo hareketi

Önce sol diziniz üstüne yatıp ayaklarınızı dik koyup rahat bir şekilde ayağınızı kayırabildiğiniz kadar yukarı kaldırıp aşağı indirin. Bu sırada dizinizi fazla bükmeyin. Daha sonra aynı hareketi yine sağ diziniz üstünde dayanarak yapın. Bu hareketi de en azından 30-40'ar kez yapmaya gayret edin. Popo ve çevresindeki yağ dokusunu azaltır.

Yanlara esneme

Bu harekette önce hazır oldaki gibi dimdik duracaksınız. Sonra hızla sağa ve sola doğru esneyebildiğiniz kadar, dikliğinizi bozmadan esneyeceksiniz. En azından üç dört dakika hızlı bir şekilde yapmaya gayret edin.

bu hareketlerinde faydasını görebilirsin ama öncelikle vücudunun ısınması için en az yarım saat yürüyüş yaparak spora hazırlanmalısın

ne güzel canım yaaa ben düzenli hiçbirşey yapamıyorum diyetten dersen o kadar sıkıldım ki artık listelerden veye onu ye bunu yeme tarzındaki şeylerden bi çözüm olur diye biber hapı aldım bakalım faydasını görürüm inşallah

üzülme canım bi pirinç lapası diyeti yaparsın iki günlük hoooppp bakmışsın eskisi gibi kilo vermeye başlamışsın bende uzun zamandır 69 dum veremiyorum diye üzülüyordum geçen hafta pazar salı perşembe birer gün arayla oruç tuttum yediklerimede dikkat attim o 3 günde bu hafta tekrar kilo vermişim gerçi 4.hapımı aldım bu sabah ama yediklerine dikkat atmezsen hapında bi fayda sağlayacağını düşünmüyorum sadece destek amaçlı kullanıyorum

unutmadan kilo bildirimimide yapayımkaydirigubbakcemile2 68 kaydirigubbakcemile2olmuşum :lepi:cicişler:lepi:

a.s.

Teşekkür ederim canım.Başladım dün bu haerketlerin hepsine.Serumlardan ve hastayken çok dondurma yedim ben fındık ceviz falan ondan oldu sanırım.AMA vercem kararlıyım.

Kızlar plates topum var ama nasıl yapcaz hareketleri?Spor salonuna gitmeden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…