70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnsallah canim

Bu arada iki hafta patates diyeti yapmaya karar verdim.
3 gun kötü.. Akabinde zaten her zamanki beslenme duzenime benziyor menü

Denemeye karar verdim Allah utandirmaz inşallah :)

tektip beslenmeye karsiyim ama ben o diyeti gordum dedigin gibi ilk uc gun patetes agirlikli sonrasi normal seviyede insalah basarirsin canim....

maşşallah canım.eşler isteyince yapıyoz.kenarından köşesinden derken yiyoz çoğunu tebrik ediyorum seni iyi sabretmişsin.bu arada sende birinci sayılırsın tebrikler canım

maşşallah canım.eşler isteyince yapıyoz.kenarından köşesinden derken yiyoz çoğunu tebrik ediyorum seni iyi sabretmişsin.bu arada sende birinci sayılırsın tebrikler canım

saol canım tşk ederim
benim eşim sürekli yiyor
onun yüzünden geldim bu hale zaten
abur cubura çereze çok düşkün
hep dikkat ederdim ama dayanamaz yerdim
2-3 gündür oda farkında hiçmi yemiycen hep mi böyle yaşıcan diyor farkında bendeki istikrarın

inşallah hep böyle devam eder

bence gülelim dalga geçelim.yoksa hepten kafayı yeriz
1 aya kadarda inş eski azmimize kavuşuruz dilomm üzme kendini

Ay benden ne çok varmışşş böyle..

Uzun yada dirsek altinda kollu siyah genis yaka bi elbise bakabilirsn yavrum. Elbise duz olunca takilar cok daha guzel duruyo:)

Valla can kesim
Yada a kesim
Elbiselerde 38-40 beden oluyo. Gomleklerde de oyle.

Pantalonlarda ise genellikle 42 beden oluyo. Yada 31 beden.

Son düzenleme:

Masallah sanada:)

Benimde cok cok duzenli degil ama 4 kez gitmeye calisiyorum haftada evde yapamiyrum
Ben zor geliyo ama salonda o minnacik kizlarin benden daha azimle yaptiklerini gorunce kendime kizip devam ediyrum

Bide cocuk derdim yok daha kim bilir dogurunca basil olcak bu basenler. Acaip hosuma gidiyo senin gibi fistik anneler.
Gerci biraz daha agirdan alirsam gercekten cocugum olmiycak:)

tektip beslenmeye karsiyim ama ben o diyeti gordum dedigin gibi ilk uc gun patetes agirlikli sonrasi normal seviyede insalah basarirsin canim....

Canim 3 gun tek tip besleniyosun
O kadar bol tip beslenmeseydim buna gerek kalmayacakti
Ben de prensipte karsiyim ama alisverise cikicaz ne kadar hizlandirabilirsem o kadar avantajli olacagim.
Onermiyorum arkadaslar benim acele etmem gereken bi durumum olmasaydi denemezdim

(lisede bu diyetle 20 kg vermistim. Buyuk konustum bi daha bunu yapmam diye :))

Ay benden ne çok varmışşş böyle..

Evettt
Seni taniyorum ben
Hele sana hic yakismiyor bu depresif konusmalar

Misal ben de alisveris yapmiyorum cezalandiriyoum kendimi "yillar oldu oburlugumdan! Pek ders almadim bu cezadan ama"
Oyle salmak yok!
Ojesiz makyajsiz durmam! Evde bile makyajliyimdir :)

umay elleriner sağlık canım liste gittikçe artıyor, ve ben uzun sürelerden sonra ilk kez ilk sıralardayımm, umarım bu haftada öyle olyr, gerçi hafta sonu abarttım yine, ödül bir gün olacak ben ama ben cumarteside devam ediyorum bu dafada artı olıyorum tabii

E bosuna kucucuk degiller..
Gerci ben 174 oldugum icin hic sansim yok kucuk gozukmek gibi
86 liyim istanbul uni mezunuyum ama calismiyorum. Oglumu buyutuyorum :)
Yaz sonunda belki calismeyi dusunebilirim oglum 3 u donecek..

Dogurunca basen masen.. Hicbisey olmaz... Cocuk herseye deger. Hersey eski haline doner canim
Tabi ben her hamileye diyorum cok dikkat edin hamiley diye homur homur yemeyin diye

Mesela diger cocukta beslenme uzmanina gidicem
Hayatimda ilk defa o kaar al ver savasinda gitmedim tekrar hamile kalsam beslenme uManima giderim.

Yasin kac ki can evli misin?

İnsallah canim

Bu arada iki hafta patates diyeti yapmaya karar verdim.
3 gun kötü.. Akabinde zaten her zamanki beslenme duzenime benziyor menü

Denemeye karar verdim Allah utandirmaz inşallah :)

Ftemiz zaten dovecek beni :)

canım sana yakışmıyor bu halllerrr senin sayende bir çoğumuz bir çok kilolar verdik, kendi adıma söylememk gerekirse bu sayfayı ilk keşfettiğimde başta sen olmak üzere bir çok arkadaş çok destek oldu, ve ben o zamandan bu zamana 10 kilo verdim, dahada vereceğime eminin, bede az uğradığım için motivasyonum düşüyor zaman zaman,
sende çok iyibiliyorsunki, 3 gün kendini sıkıp yaptığın listeye uysan gerisi kolay geliyorrr, sen başarırsın dilekciğimmmm

Ahhh canımmm desteğin için çok sağolll..
Çok uğraştım burda biliyosunuz... Sıkıldım sanırım bide olaylar üst üste geldi.
Kilo almak tamamen psikolojik burdaki herkes iyi bilir.
Hayatımızda bişeyler yolunda gitmediğinde hırsımızı yemekten alıyoruz.
Yemekle mutlu olan insanlarız. Eee bide sonu var tabi.
Bu kez pes etmek yok.
2 ayda 10 kilo vermek istiyorum.
10 olmasada 7 gider ben hedefi büyük tutayım da

Ojesiz bende duramam ama makyajj yapasım yok yüzümden kilo aldıgım için sanırım hiçbişi yakısmıo öle hissediorum heep..
Valla canım desteğin için çok saol.
Kendimiz ediyoruz halbuki diyette herseyden yiyeceksin sadece tatlı, tuzlu hariç ama işte gelde bizim gibilere söyle bunu.

Aynen
Olacak canim olacak
Ben de iki ayda 65 e dusmek istiyorum

Kismet

canım türk kahvesi istedi
keşke biyapan olsada içsem
buarada günaydın dilek
günaydın kızçeler 3 gündür bademciğim şiş.yutkunamıyorum bile.işin garibi sadece sağ bademciğim şiş ne yapabilirim.var mı bi önerisi olan
ayy aynı bende çok kötü hastayım valla
geçmiş olsun sanada
kiz niye bizim totomuza göbeemize bacaklarimiza nazar deymiyo ki :26: erirler belki
ay görmüyolar ondanmi ki acaba :26: balkona donlami ciksam bi görselerde nazar etseler
sonrada erim erim erisem söyle 15 kilo kadarlik nazar deyse

evet listeye girenler artmaya başladı
inşalalh üst sıralarda olursun hep canım

selam kızlar
ben geldim
kahvaltı masasında sizi okuyorum
biri gelsede masayı toplasa diye bekliyorum
ayrıca çok hastayım öksürmekten ciğerlerim çıkacak sanırım
diyet miyet yokta sizi takip etmeye devam ediyorum kızlar

slm cnm gecmıs olsun bu saatte kahvaltımı olur kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…