70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

Gecmis olsun canim ya..
Once bi iyiles diyet bekler seni :b

Evde kahve içen yoksa hazır kahveleri öneririm.
Genç Türk kahvesi var Ülker'in tadı çok güzel kendin yapmışsın gibi köpüklü kesinlikle tadına bak derim.
Akşam oldu kısçe ayrıca senin okulun yok mu dicem tatil dimi off ne güzel.

kızlar napıonuz

Yemek yedım valla bi yandan iş yapıorum sen napan?

mrhb kızlarrrr gelemedim kusuruma bakmayın net sorunumuz yeni çözüldü
kardeşim çarşamba günü yanıma geldi bende cumayı beklemeden oğluşn öğretmeninden izin alıp annemin yanına ankaraya geldim
diyet miyet yalan oldu tabi.ama kilo almadm sabitim burda totomuz yer görmüyo
kusuruma bakmayın nolur her fırsat bulduğmda bakarım
tam düzenim 15 tatilin bitişinde evime geçince olur

bu arada herkesden iltifat alıoyrm nasıl zayıflamışsın ne güzel olmuşsun die
peşindende tembih gelio tabi''aman bidaha kilo alma'':))

aynı cnm kızı uyuttum evı temızledım ol oturuom totoyu kaldırabılsem yürüyüş yapcamda o bana bakıo ben ona

merhaba kizlarr benide arniza alin yoksa obez olcam bu gidisle ya yardim edin sabahtan beri bisey yemiyorum habire su iciyorum ölüm diyeti yapama lazim 1ay sonra dügüne kadar 15 enaz vermem lazim yada 20 eger cok cok kötü olmassam dayanabldigim yere kadar yapicam nolur motive edin beni

1 ayda 20 kılomu cnm 1 ayda max kendını yırtsan anca 5 kılo verırsın nıye 1 ay kalaya kadar bekledınkı ozellıkle verdıını gerı almamak ıstıosan saglıklı beslenıp ayda en fazla 4 kılo vereceksın

1 aylık olmayacak bir iş.. Sadece kendine işkence eder + üstüne birde kilo alırsın.

İltifatları duymaana sevindim kuzu.

canım aramıza katıl tabi ama aç kalınarak kilo verilmez sonra yediğin herşeyi vücut depo eder.ve ayda 15 kilo vermen imkan sınırlarında değil ne yazık ki

Patates diyeti yapmayi dusunuyorum
3 gun tek tip ya.. Sen de cok karsisin ya.. O bakimdan şeyettim
Evet karşıyım canım ya, bu şekilde verilen kilolar hemencecik geri alınıyor ve de vücuda zararları oluyor, yine de nihai karar senin tabii.

biliorum canim ama napip needip vermem lazim ya degilse rezil olcam dedigim gibi dayanabildigim yere kdar eger kötü olursam bi kac gün ra vercem yine devam napim azkaldi simdi bu halde elbisede bulamiyorum :52

canım aramıza katıl tabi ama aç kalınarak kilo verilmez sonra yediğin herşeyi vücut depo eder.ve ayda 15 kilo vermen imkan sınırlarında değil ne yazık ki

kizlar inanin bugune kadar yapmadigim denemedigim diyet kalmadi hep birakiyoorum saati saatine yemek yemeyi yapamiyorum kendimi cok zorladim 1 sene icinde hep diyet yapip biraktigim icin 20 kilo aldim simdi en az bi 15 gitmesi lazimki biraz zayif görüneyim napim valla baska carem kalmadi ya suan cok bunalimdayim ne yapcami bilmiorumnolur bana destek verin

wuhuuu işte bu bizim azimli dileğimiz
çok sevindim canım bu yazdıklarını görünce..
inan dünkü konuşma bana da yaradı
az önce okuldan gelirken markete uğradım lahana aldım
sabah kahvaltıda simit yedim hemen okula gittiğim için..
az önce öğle yemeğimi yedim fırında patatesli tavuk yapmıştım o kalmıştı biraz ondan yedim..
bi de 3-4 kaşık yoğurda bi portakal doğradım tarçın attım üstüne de onu yedim..
tatlı isteği filan hiçbir şey kalmadı
markette de o kadar çiko gördüm zor tuttum kendimi..
ama çıkıcakken şeker bari alayım dedim olips aldım kadın kasada geçirmeyi unuttu o da kaldı alamadım yani..
her şey benim diyetim için tıkırında ilerlemekte
+1000 civarı olmam lazım cumaya göre o yüzden bakalım 4 günde ne kadar kurtarabilcem

vaayyy sporumuz da yapılmış
seviyorum bu topiğin bu halini..
resmen burası olmasa imkanı yok ben dayanıp da zayıflayamazdım..
hepiniz iyi ki varsınız

geçmiş olsun canım :26:
ılık şeyler iç iyi gelir inşallah boğazına..
ne güzel tatildesiniz siz dimi ondan böyle geç kalıyosun
benim hiç tatilim yok

canım 1 ayda 15-20 kilo vermen çok sağlıksız.. düğünde rezil olmayayım derken düğüne gidemeyecek hale gelmek istiyorsun sanırım..
sen bu kiloları son 1 yılda aldıysan hafif beslenerek 6-8 kilo verebilirsin belki 1 ay içinde..
spor da eklersen çok kilo vermesen de sıkılaşmış olursun en azından daha düzgün bi vücudun olur..
bu dengesiz beslenme düzenin yüzünden bu hale gelmişsin zaten. aynı şekilde de devam edeceğe benziyorsun..
yerinde olsam düğünde rezil olmaktansa sağlıklı olmayı daha çok önemserdim

Kasiyerin şekeri geçirmemesi ilahi bi kuvvetten işte.
Vallahi canım dün ki konuşma işe yaradı... Lahanalı salata çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Bundan sonra düzgün beslencem.
Regl oldum bende çubuk tarçın attım çayın içine iyi geldi.
Şimdide portakal yicem gene 7 otlu çay tarçınlı..

Tekrar sayenizde başarıcam insaallah eski mutsuz Dilek olmak istemiyorum....
Seviyorum seni kısçe.

Canım bahsettiğin sey olacak birşey egil gibi duruyor 1 ayda hiç yemesen ne kadar verebilirsin ki..ben emziriyorum elif ezgi uzmansel in bloğu var istersen bir bak o kadar veremezsin yani ama kendni o kadar yıpratma ben 1 ay uyguladim baya verdim ama bebegim doymamaya başladı bıraktım..sen bi bak istersen

canımsın
seni böyle görmek de bana fazlasıyla iyi geldi..
aşırı derecede enercikim bugün
hep beraber vercez inşallah.. sen 2 ayda 10 kilo verirsin ben 3 kilo verene kadar
aynı kiloya geliriz aynı anda
bende seviyorum seni bebişim

Son düzenleme:
aaa oku oku bıtıremedım ne cok yazmıssınız yahu
nasılsınız kızlar gıdıyor mu kılolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…