70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm hiç duymadım canım orayı belki görmüşümdürde hatırlamıyorum nerdeymiş alsancakta o :))) ben pek karşıyakaya gitmiyorum ama bostanlıda recisi önerebilirim bide lavie var sir winston var bide gidilebilcek sirde salata var gibi hatırlıyorum diğerlerinde var da :) ama sir e gidip vişneli cheesecake yemek gerek bir kere yedim damağımda kaldı :))))) ama şimdi yasak kilo vercez :))) zaten kaçamaklarım oluo el mahkum
ah şu erkekler o metabolizma hakkında hiçbir fikrim yok malesef biz yırtınıoz onlar hooop verio offf
4 ghünde kaç kilo verdin canım merak ettim?
bende hapı destek amaçlı kullanıyorum bir kutu kullanıp bırakıcam hatta çok zor kilo verdiğim için bişeylere ihtiyacım var malesef
Kızlar plates topum var ama nasıl yapcaz hareketleri?Spor salonuna gitmeden?

canım plates için netten video indirebilirsin ama hemen topla başlanmıo die biliorum plates yapıcaksan tv 8 sitesinde ebru şallının programını veriolarmış netten istediğin zaman bakabilirsin ayrıca burda egzersiz bölümünde de var diye biliyorum :))))

kızlar biraz callaneticsi araştırayım dedim bütün sayfaları okudum yapanların yorumları süper ayrıca nettennde araştırdım yapmadan nce ve sonraki hallerini görünce akşama başlamalıyım dedim hemde çok kısa sürede indirmeye çalışıyorum şu anda biterse akşama denicem bu arada çok yavaş iniyor

baktım canım süper birşeye benziyor sen 4 günde farkı görebildinmi şimdi indirmeye çalışıyorum düzenli bişi yapamıyorum ben ama belki 21 ün sabredebilirim :) tabi inerse akşama kadar :)

4 günde 1kg gitti canım recise sık sık gidiyoruz ama sir winstona hiç gitmedim ama denemek lazım tabiki villa grilla alancak sevgi yolunun girişinde karaca sinemasının yanında eski pizza villanın yerinde tavsiye ederim ksk şubeside eshot sokağının girişinde tavsiye ederim süper makarnaları ve salataları var

bende callenetıcsi indiriyorum resimler benide çok şaşırttı umarım göründüğü kadar gerçekçidir

sir e bi kaç kere gittim bende genelde recisteyiz :) karşıyakada pek takılmam sevmiyorum alsancaktada sevgi yolunun oraya kadar gitmiyorum kıbrısşehitleri ve kordon taraflarında takılıyoruz genelde :) benim baya oldu indirdiğim ama daha %14 bitmez bu ben çıkana kadar çok merak ettim valla yaaa gerçektir heralde sonuçlar muhteşem duruo

ve bitti görünen o ki hareketler biraz zorlayıcı ortalama 50 dakikalık bi program spor salonlarında saatlerce ter atmaktan iyidir sanırım ama alt yazısını indiremiyorum hata veriyor((

benimki çok 10-15 dakikada indi DiyetCenter dan indirdim

ve bitti görünen o ki hareketler biraz zorlayıcı ortalama 50 dakikalık bi program spor salonlarında saatlerce ter atmaktan iyidir sanırım ama alt yazısını indiremiyorum hata veriyor((

benimki çok 10-15 dakikada indi.........dan indirdim

anlamadım benim neden inmiyor bende aynı yerden indiriom ama alt yazı hemen indi hatalımı acaba ben mp4 formatındakini indiriom sende onumu indirdin?
bu arada site ismini sil canım yasak sanırım bunuda yazmak

ya ben de katılmak istiyorum br de cuma yarışmaları nasıl oluyır

Canım diyet grupları sayfasında cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bölüm var.Oraya msjını yaz onlar sana özelden msj yazıyorlar.Hangi gruba katılacağına dair.Şimdiden kolay gelsin.

kızlar iyi akşamlar bugün yediklerim
sabah 11 de 1 haşlanmış yumurta birer salatalık domates 2 sivri biber şekersiz az sütlü nescafe
13 .30 1 elma
15 30 1elma
16 da oğluşuma çorba verirken 5 kaşık bende hüplettim çok özlemişim çorbayı mercimek çorbası
18 de 1 yeşil çay yanında 2 kuru kayısı
19 da 6 orto boy köfte birer domates salatalık 3 sivri biber
20 de 1 yeşil çay yanında 1 kuru kayısı bitmiştir yemelerim içmelerim 3 litre suyuda bitirdim
kaçamak 5 kaşık oğlumun tabağından mercimek çorbası ama bugün lesli 5 mil kemerimve bütün gün ev işi yaptım annemin sobasını kurdum hazırlık olsun diye anem çıkınca hastaneden
iyi akşamlar fıstıklar YENı GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ

Son düzenleme:
kilo aynı bu haftada artık almıyorum vermiyorumda çakıldım kaldım haftaya bende biseyler yapmam lazım sok bir kac günlük vücudu sasırtmak lazım sanırım bu aralar pek tadım yok yazasım gelmiyor anlayın kızlar beni kalbim sizinle ama:)))) kıymet tebrikler :hooray: özgecim benle aynı kg geldin sayılır 1 kg kaldı biraz daha dikkatli olsan daha cok verecen ama bunlarda sana canım a.s.

İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....

KIYMET_AY..................76.5......74...2.5:hooray:
MAGRENTA.....................63.5......62.....1.5:hooray:
BAYRAV35...............69.....68....1
DİLEKRUZGAR....................74.4......74...0.4

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SEDAOZER..............65.5
WHITEHALL.................67
SECİLSECİL................73.8
BURSEFA.................66
KİRAZ_Z......................71.6
MİNNA9595..............61

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.

YELİZ........
SHINE_.......78
TORNADO111.....75
KAFESTEKİGÜVERCİN.....75
GUZELİMM.....70
SERASU..........77
GULBESEKER......76

EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

iyi geceler canım bi ara bi şok yap sen bencede 59 61den iyidir bence söylemesi bile güsel :)))) asıl önemli olan güzel göründüğün kiloda kalmak bunuda inşallah sporla tamamlıcaz evet kaçamaklar oluyor ama ben fazlasınıda veremem ki verecek fazla kilo olmayınca ilaçta bi yere kadar etki edio işte ama gerçekten çok az yiyorum normal yemek yiyince kendmi rahatsız hissediyorum ki o normal yemek bile çok az oluo akşam bir tabak çorbayı zor içiom göya deli gibi açım sofradan da kaldırmıyolar nie yemion die aile içinde rejim zor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…