hımm hiç duymadım canım orayı belki görmüşümdürde hatırlamıyorum nerdeymiş alsancakta o :))) ben pek karşıyakaya gitmiyorum ama bostanlıda recisi önerebilirim bide lavie var sir winston var bide gidilebilcek sirde salata var gibi hatırlıyorum diğerlerinde var da :) ama sir e gidip vişneli cheesecake yemek gerek bir kere yedim damağımda kaldı :))))) ama şimdi yasak kilo vercez :))) zaten kaçamaklarım oluo el mahkumalsancaktaki villa grilla yeni şubesini k.yaka çarşıya açmış belki oraya gideriz ama ksk taraflarında önerebileceğin yerler varsa düşünebiliriz canım
erkeklere gelince nasıl bi metabolizmaları var bilemiyorum eşim 5kg alıyo biraz dikkat edip akşam yemeğini kestiğinde çok kısa bi sürede aldığı kiloyu geri veriyo nası oluyo anlamıyorum valla şaştım kaldım :bbo:
ne güzel canım yaaa ben düzenli hiçbirşey yapamıyorum diyetten dersen o kadar sıkıldım ki artık listelerden veye onu ye bunu yeme tarzındaki şeylerden bi çözüm olur diye biber hapı aldım bakalım faydasını görürüm inşallah
4 ghünde kaç kilo verdin canım merak ettim?üzülme canım bi pirinç lapası diyeti yaparsın iki günlük hoooppp bakmışsın eskisi gibi kilo vermeye başlamışsın bende uzun zamandır 69 dum veremiyorum diye üzülüyordum geçen hafta pazar salı perşembe birer gün arayla oruç tuttum yediklerimede dikkat attim o 3 günde bu hafta tekrar kilo vermişim gerçi 4.hapımı aldım bu sabah ama yediklerine dikkat atmezsen hapında bi fayda sağlayacağını düşünmüyorum sadece destek amaçlı kullanıyorum
Kızlar plates topum var ama nasıl yapcaz hareketleri?Spor salonuna gitmeden?
tebrikler canımm süper vermişsin
bale hareketleri varya onun modifiye hali onlar yaparken çok basit görünüyo ,germe uzatma esneme hareketleri ,ama yaparken ve yaptıktan sonra anlıyosun ilk yaptığımda 2 gün bacaklarımın ağrısından oturamadım
hiç kullanılmayan kaslar kullanılıyormuş ve zayıflama değil de daha çok vücudu şekle sokmak amaçlanıyor pilates gibi ama daha kısa sürede cevap veriyomuş ben başlamadan ölçülerimi aldım ,10 günde farkediliyor deniyor size de sonucu bildiririm
callanetics yapanlar kulübü yaz ordan bir bak bakalım
hımm hiç duymadım canım orayı belki görmüşümdürde hatırlamıyorum nerdeymiş alsancakta o :))) ben pek karşıyakaya gitmiyorum ama bostanlıda recisi önerebilirim bide lavie var sir winston var bide gidilebilcek sirde salata var gibi hatırlıyorum diğerlerinde var da :) ama sir e gidip vişneli cheesecake yemek gerek bir kere yedim damağımda kaldı :))))) ama şimdi yasak kilo vercez :))) zaten kaçamaklarım oluo el mahkum
ah şu erkekler o metabolizma hakkında hiçbir fikrim yok malesef biz yırtınıoz onlar hooop verio offf
4 ghünde kaç kilo verdin canım merak ettim?
bende hapı destek amaçlı kullanıyorum bir kutu kullanıp bırakıcam hatta çok zor kilo verdiğim için bişeylere ihtiyacım var malesef
kızlar biraz callaneticsi araştırayım dedim bütün sayfaları okudum yapanların yorumları süper ayrıca nettennde araştırdım yapmadan nce ve sonraki hallerini görünce akşama başlamalıyım dedim hemde çok kısa sürede indirmeye çalışıyorum şu anda biterse akşama denicem bu arada çok yavaş iniyor
4 günde 1kg gitti canım recise sık sık gidiyoruz ama sir winstona hiç gitmedim ama denemek lazım tabiki villa grilla alancak sevgi yolunun girişinde karaca sinemasının yanında eski pizza villanın yerinde tavsiye ederim ksk şubeside eshot sokağının girişinde tavsiye ederim süper makarnaları ve salataları var
bende callenetıcsi indiriyorum resimler benide çok şaşırttı umarım göründüğü kadar gerçekçidir
Teşekkür ederim canım.Başladım dün bu haerketlerin hepsine.Serumlardan ve hastayken çok dondurma yedim ben fındık ceviz falan ondan oldu sanırım.AMA vercem kararlıyım.
sir e bi kaç kere gittim bende genelde recisteyiz :) karşıyakada pek takılmam sevmiyorum alsancaktada sevgi yolunun oraya kadar gitmiyorum kıbrısşehitleri ve kordon taraflarında takılıyoruz genelde :) benim baya oldu indirdiğim ama daha %14 bitmez bu ben çıkana kadar çok merak ettim valla yaaa gerçektir heralde sonuçlar muhteşem duruo
ve bitti görünen o ki hareketler biraz zorlayıcı ortalama 50 dakikalık bi program spor salonlarında saatlerce ter atmaktan iyidir sanırım ama alt yazısını indiremiyorum hata veriyor((
benimki çok 10-15 dakikada indi.........dan indirdim
ya ben de katılmak istiyorum br de cuma yarışmaları nasıl oluyır
ya ben de katılmak istiyorum br de cuma yarışmaları nasıl oluyır
kilo aynı bu haftada artık almıyorum vermiyorumda çakıldım kaldım haftaya bende biseyler yapmam lazım sok bir kac günlük vücudu sasırtmak lazım sanırım bu aralar pek tadım yok yazasım gelmiyor anlayın kızlar beni kalbim sizinle ama:)))) kıymet tebrikler :hooray: özgecim benle aynı kg geldin sayılır 1 kg kaldı biraz daha dikkatli olsan daha cok verecen ama bunlarda sana canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?