70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle oldu
bol bol uyuyorum zaten canım valla başka yaptığım bişey yok toto büyütüyorum bol

toparlan eritirsin hemen.senin sitede kek kalıbın da haşhaşlı çörek tarifi var dı denedin mi nasıl oldu( bu ara da seninkileri de deniyorum...marmelatlı bi kurabiye tarifin vardı onu yakın da deniycem çökertme kebabı yaptım güzel oldu)

ben de yengecim temmuz 15 anladım seni şimdi...senin gibi kıza aday olmaz mı vardır da : ......bu regli zamanı niye canımız çikolata istiyor bilimsel bi açıklaması var mı yoksa benim kaçamak için uydurmam mı doktorcugum

geçmiş olsun canım havalardandır bende de var grip 10 gündür geçmiyor

ben de 12 temmuz aday olunmuyor valla bildiğin kız kurusu olcam
neden çiko istiyoruz hiç bilmiyorum da bence psikolojik bi durum.. regli bahane

kızlar bugünkü menümü paylaşayım

KAHVALTI
yarım simit
1 fincan yeşil çay
1 kk beyaz peynir
1 tk pekmez

ARA
1 fincan Türk kahvesi

ÖĞLE
4 YK kuru fasulye
1 dilim kepek ekmeği
bol yeşillik

AKŞAM
4 tane çiğ köfte ile hazırlanmış dürüm(arkadaşın evindeydik kendisi Urfalıdır çok da güzel çiğ köfte yapar maalesef yemiş oldum ama pişman değilim)

2 fincan yağ yakıcı çay(tarifini doktorum programından almıştım)1 fincan yeşilçay,2 lt su,45 dk egzersiz

peffff be kuzuuuu üşenmesem giyecemde
bugün öyle bir yoruldumki
hem dışarı işlerim
hem evdeki işler
totom klalkmıyor yapıştı koltuğa
facemde var aslında ama sen ekli değildin dimi:44:

evet neskuikçim öğlende canım hiçbir şey istemediği için böyle geçiştirdim

kızlar ben geldım nasılsınız
hoşgeldin gul

ben de 12 temmuz aday olunmuyor valla bildiğin kız kurusu olcam
neden çiko istiyoruz hiç bilmiyorum da bence psikolojik bi durum.. regli bahane

bekliyodur senin romeo bi yerde kız kurusu etmezler seni.....sen şimdi niye öyle ettin deseydin şiz degil bünye istiyo ben de mecburum diye rahat rahat yeseydim yaktın beni doktorrrrr

kızlar bende menu yazım
sabah
1 yumrta
1dılım ekemek
1 catal cıko
cay
oglen
ızgara tavuk
ayran
1 dılım ekmek
ara
3 form bıskuvı
aksam
4 yk et yemegı
1 kasık pılav
ayran salata
2.5 lıtresu bugun spor yapamadım bıde sabak antepfıstıgı yedım

cnm nerde okuodun sen bnm kuzende tıpta aranızı yapsakmıkı
ben düşündüm bulamadım birini aferim sana
burdayım cnm ya ugrasıom aynı bende reglı gelecek ama daha gelmedı onu beklıom
ben reglidetyim ev topluyorum bi yandan düşün artık halimi..kız 2. mi geliyo yoksa

yok ekli degilim ben eşimle ortak kullanıyorum o yüzden hiç kimse yok gerçi sormadım kimseye

hosbulduk cnm resım beklıoz
kızlar test sonuçlarım çıktı

şeker hastası olduğumu öğrendim. moralim kocaman bir SIFIR:2::2:

gecmıs olsun cnm allah baska dert vermesın kendıne dıkkat et

kızlar 1 porsiyon kaç yemek kaşığı yapıyor, yada kaç kepçe bilen varmı, kalori hesabı yapıyorum ama bu poriyon işinde takılıyorumm

Öğlen neden yemek yok canım,midenin çalışmasıiçin yemek türü bişeyler yemelisin sebze yemeği veya çorba-salata-yoğurt yemelisin,diğer öğünler güzel.

Canım menüngüzel de diyette muz pek önerilmiyor, elma tavsiye ederim.

En kısa zamanda araba öğrenilecek, ehliyet yoksa alınılacak
Bir bardaksıcak sütün içine çubuk tarçın atıp içebilirsin,tatlı isteğini keser, çiko yerine 38 beden pantolona ne dersin

İyi akşamlar canım,biz iyiyiz, sen de iyisindir umarım.

Sizin de yoğunmuş okul, bitince inşallah bugünler tatlı bir anı olacak, hayırlısı ile görevine bir başla da, nasıl olsa koca eninde sonunda olur

kızlar ben geldım nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın?

yok cnm ne 2.sı bırıylen basa cıktımda.bende sıstım yakında patlıcam tum belırtıler var gelmemde gelmem dıo bakalım ne zaman tesrıf edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…