afıyet olsun çig köfte çok kalorili degil üzülme....kızlar bugünkü menümü paylaşayım
KAHVALTI
yarım simit
1 fincan yeşil çay
1 kk beyaz peynir
1 tk pekmez
ARA
1 fincan Türk kahvesi
ÖĞLE
4 YK kuru fasulye
1 dilim kepek ekmeği
bol yeşillik
AKŞAM
4 tane çiğ köfte ile hazırlanmış dürüm(arkadaşın evindeydik kendisi Urfalıdır çok da güzel çiğ köfte yapar maalesef yemiş oldum ama pişman değilim)
2 fincan yağ yakıcı çay(tarifini doktorum programından almıştım)1 fincan yeşilçay,2 lt su,45 dk egzersiz
çok geçmiş olsun ne diyecegimi bilemedim vallakızlar test sonuçlarım çıktı
şeker hastası olduğumu öğrendim. moralim kocaman bir SIFIR:2::2:
iyisin şeker fıstıgı sabah yemişsin gitmiştir inşallahkızlar bende menu yazım
sabah
1 yumrta
1dılım ekemek
1 catal cıko
cay
oglen
ızgara tavuk
ayran
1 dılım ekmek
ara
3 form bıskuvı
aksam
4 yk et yemegı
1 kasık pılav
ayran salata
2.5 lıtresu bugun spor yapamadım bıde sabak antepfıstıgı yedım
kızlar bende menu yazım
sabah
1 yumrta
1dılım ekemek
1 catal cıko
cay
oglen
ızgara tavuk
ayran
1 dılım ekmek
ara
3 form bıskuvı
aksam
4 yk et yemegı
1 kasık pılav
ayran salata
2.5 lıtresu bugun spor yapamadım bıde sabak antepfıstıgı yedım
2 kepce dıye bılyorum cnm corbalarda sebzedede 7.8 kasıkkızlar 1 porsiyon kaç yemek kaşığı yapıyor, yada kaç kepçe bilen varmı, kalori hesabı yapıyorum ama bu poriyon işinde takılıyorumm
bende ıı cnm ugrasıoz ısteÖğlen neden yemek yok canım,midenin çalışmasıiçin yemek türü bişeyler yemelisin sebze yemeği veya çorba-salata-yoğurt yemelisin,diğer öğünler güzel.
Canım menüngüzel de diyette muz pek önerilmiyor, elma tavsiye ederim.
En kısa zamanda araba öğrenilecek, ehliyet yoksa alınılacak
Bir bardaksıcak sütün içine çubuk tarçın atıp içebilirsin,tatlı isteğini keser, çiko yerine 38 beden pantolona ne dersin
İyi akşamlar canım,biz iyiyiz, sen de iyisindir umarım.
Sizin de yoğunmuş okul, bitince inşallah bugünler tatlı bir anı olacak, hayırlısı ile görevine bir başla da, nasıl olsa koca eninde sonunda olur
İyiyiz canım sen nasılsın?
Canım üzme canını, benim eşimde de var, annesi ve abisinde de var, diyetine dikkat ettikten sonra sağlıklı insandan daha fazla yaşıyormuş şeker hastaları biliyor musun, sürekli dikkat ettikileri için, ne dermanı olmayan hastalıklar var biliyorsun değil mi? Kaç çıktı bu arada , eşimde ilk çıktığında 353 tü, düşün yani,sen moralini sağlam tut. Bu arada benim babamda da var, ben de ilerde kesin olurum.kızlar test sonuçlarım çıktı
ıns cnm sporda yapamdım amaafıyet olsun çig köfte çok kalorili degil üzülme....
çok geçmiş olsun ne diyecegimi bilemedim valla
iyisin şeker fıstıgı sabah yemişsin gitmiştir inşallah
güldoğru kilolarımız aynı sanırım ben 67 kiloyum istersen orti olabiliriz
kızlar ben geldım nasılsınız
cnm nerde okuodun sen bnm kuzende tıpta aranızı yapsakmıkı
bekliyodur senin romeo bi yerde kız kurusu etmezler seni.....sen şimdi niye öyle ettin deseydin şiz degil bünye istiyo ben de mecburum diye rahat rahat yeseydim yaktın beni doktorrrrr
kızlar test sonuçlarım çıktı
Sizin de yoğunmuş okul, bitince inşallah bugünler tatlı bir anı olacak, hayırlısı ile görevine bir başla da, nasıl olsa koca eninde sonunda olur
Benim de yok ortim karbeyaz????güldoğru kilolarımız aynı sanırım ben 67 kiloyum istersen orti olabiliriz
saol canım da benim ki bahane sanırum tabi 38 beden duyunca vazgeçtim sanırımÖğlen neden yemek yok canım,midenin çalışmasıiçin yemek türü bişeyler yemelisin sebze yemeği veya çorba-salata-yoğurt yemelisin,diğer öğünler güzel.
Canım menüngüzel de diyette muz pek önerilmiyor, elma tavsiye ederim.
En kısa zamanda araba öğrenilecek, ehliyet yoksa alınılacak
Bir bardaksıcak sütün içine çubuk tarçın atıp içebilirsin,tatlı isteğini keser, çiko yerine 38 beden pantolona ne dersin
İyi akşamlar canım,biz iyiyiz, sen de iyisindir umarım.
İyiyiz canım sen nasılsın?
gelir kız ben de 1 hafta önce başladım şişmeyeyok cnm ne 2.sı bırıylen basa cıktımda.bende sıstım yakında patlıcam tum belırtıler var gelmemde gelmem dıo bakalım ne zaman tesrıf edecek
ıı cnm ugrasıoz bızde.yerınde olsam bende takılırım cnm daha onunda guzel bı gelecek senı beklıo hıç bısı ıcın acele etme hayatın tadını cıkarhoşgeldin canımben iyiyim göbeğimle.. sen nasılsın??
ahahahyok kız daha neler dur daha erken takılıyorum ben
neredesin romeobizim türk erkeklerinden de ne romeo olur ya
bünye istese de vermek zorunda değilsin şekerim yok çiko unut onu
yaşın kaç canım :26:
ararım canım yoğun da öğrencilik de bi başka yine de
koca bulma meraklısı değilim ya bizde çok muhabbeti yapılır ondan böyle yoksa acelem yok babam vermez zaten
cnm sız karbeyazla olun ortı o zamanBenim de yok ortim karbeyaz????
valla bılemıyorum cnm bı gelseydı gobegım cıktı ne guzel gıttı dıe sevınıodumsaol canım da benim ki bahane sanırum tabi 38 beden duyunca vazgeçtim sanırım
gelir kız ben de 1 hafta önce başladım şişmeye
Benim de yok ortim karbeyaz????
Aman yani değil mi, gün bugün aslında, yaşadığımız an en kıymetli olan an, ama nedense bizim milletmize mahsus hep bir ileride rahat edileceği ümidi vardır,oysa giden zaman bir daha dönmüyor ki. Biz de ünv.deyken hep okul bir bitse derdik,okul bitince o güzel günleri o kadar çok aradık kihoşgeldin canımben iyiyim göbeğimle.. sen nasılsın??
koca bulma meraklısı değilim ya bizde çok muhabbeti yapılır ondan böyle yoksa acelem yok babam vermez zaten
benim boy 167kilo 67 güldoğruya teklif götürdüm ama sen daha uygunsan senle de olabiliriz
Benim boy 1.52 canım,ama kilo olarak yakınızya, istersen olabilir, ama çok kilo veremiyom baştan söyleyimbenim boy 167kilo 67 güldoğruya teklif götürdüm ama sen daha uygunsan senle de olabiliriz
ben olsam ben de vermemhoşgeldin canımben iyiyim göbeğimle.. sen nasılsın??
ıı cnm ugrasıoz bızde.yerınde olsam bende takılırım cnm daha onunda guzel bı gelecek senı beklıo hıç bısı ıcın acele etme hayatın tadını cıkar
cnm sız karbeyazla olun ortı o zaman
valla bılemıyorum cnm bı gelseydı gobegım cıktı ne guzel gıttı dıe sevınıodum
geliyor bebeğim
arkadaşı yolcu etcektik yemeğe gittik ondan cevap veremedim canım sana..
pff bi de katmer yedim kaşarlı yanında da kocaman ayran içtim
ben bugünü hiç böyle hayal etmemiştim yine şişcem
ama 5 gibi yedim bundan sonra bişey yemem
marketten de.. ımm... değişik değişik bitki çayları al bence aynısını içip de sıkılma..
ara öğünlerin için kuru incir-kuru kayısı alabilirsin..
ceviz de olabilr..
sebze çeşitlerini al.. nugget filn al onları sen yiyorsun öğlenleri..
bol bol salata malzemesiiii
gerçi sanırım sen şimdiye alışverişini yapmışsındır ben boşuna yazıyor olabilirim
ders çalışmaya çıkayım artık ben ara ara uğrarım..
öptüm şeker
canım ne giyeceğime karar verdim
siyah takımlarımdan vazgeçtim
lacileri çekecem üzerime
lacivert etek pantolon ve üzerine beyaz yakası güpürlü bir gömlek
ayakkabı siyah rugan
çanta siyah rugan
trençkot siyah
eşarbımda laci beyazlı bişy işte
nasıl hayatım iyimi
hayatım seni böyle mutlu ve azimli görmek beni çok mutlu ediyor
2 ay sonra bu kilolar gidince şuanki ruh halinde bile olmayacaksın inan
herşey geçicek sabır ve çaba
biz herzaman senin yanındayız
en çok 78 olmuştum canım 56 lioya kadar da düştüm..ama şimdi tekrar 78i gördümumarım bir daha aynı hatayı yapmam çünkü verilen kiloyu korumak, kilo vermekten daha zormuş
kızlar 1 porsiyon kaç yemek kaşığı yapıyor, yada kaç kepçe bilen varmı, kalori hesabı yapıyorum ama bu poriyon işinde takılıyorumm
Aferim sanasaol canım da benim ki bahane sanırum tabi 38 beden duyunca vazgeçtim sanırım
gelir kız ben de 1 hafta önce başladım şişmeye
Olur canım bence uygun, kısmetni elinden almış olmuyorum demi???ıı cnm ugrasıoz bızde.yerınde olsam bende takılırım cnm daha onunda guzel bı gelecek senı beklıo hıç bısı ıcın acele etme hayatın tadını cıkar
cnm sız karbeyazla olun ortı o zaman
valla bılemıyorum cnm bı gelseydı gobegım cıktı ne guzel gıttı dıe sevınıodum
ıı cnm ugrasıoz bızde.yerınde olsam bende takılırım cnm daha onunda guzel bı gelecek senı beklıo hıç bısı ıcın acele etme hayatın tadını cıkar
Aman yani değil mi, gün bugün aslında, yaşadığımız an en kıymetli olan an, ama nedense bizim milletmize mahsus hep bir ileride rahat edileceği ümidi vardır,oysa giden zaman bir daha dönmüyor ki. Biz de ünv.deyken hep okul bir bitse derdik,okul bitince o güzel günleri o kadar çok aradık ki
benim boy 1.52 canım,ama kilo olarak yakınızya, istersen olabilir, ama çok kilo veremiyom baştan söyleyimberaber gaza gelipde hızlanırsak bilemiyom,hedefim 55.
inş cnm ay donducum cok guldum kucuk boy recepb ıvedıkben olsam ben de vermemdogru söylüyon nerde romeo mesela ben gittim küük boy receb ivedikle evlendim
şişin inince gider geri merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?