70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afıyet olsun çig köfte çok kalorili degil üzülme....
kızlar test sonuçlarım çıktı

şeker hastası olduğumu öğrendim. moralim kocaman bir SIFIR:2::2:
çok geçmiş olsun ne diyecegimi bilemedim valla
iyisin şeker fıstıgı sabah yemişsin gitmiştir inşallah

güldoğru kilolarımız aynı sanırım ben 67 kiloyum istersen orti olabiliriz

kızlar 1 porsiyon kaç yemek kaşığı yapıyor, yada kaç kepçe bilen varmı, kalori hesabı yapıyorum ama bu poriyon işinde takılıyorumm
2 kepce dıye bılyorum cnm corbalarda sebzedede 7.8 kasık
bende ıı cnm ugrasıoz ıste

Canım üzme canını, benim eşimde de var, annesi ve abisinde de var, diyetine dikkat ettikten sonra sağlıklı insandan daha fazla yaşıyormuş şeker hastaları biliyor musun, sürekli dikkat ettikileri için, ne dermanı olmayan hastalıklar var biliyorsun değil mi? Kaç çıktı bu arada , eşimde ilk çıktığında 353 tü, düşün yani,sen moralini sağlam tut. Bu arada benim babamda da var, ben de ilerde kesin olurum.

Son düzenleme:
afıyet olsun çig köfte çok kalorili degil üzülme....

çok geçmiş olsun ne diyecegimi bilemedim valla

iyisin şeker fıstıgı sabah yemişsin gitmiştir inşallah
ıns cnm sporda yapamdım ama
güldoğru kilolarımız aynı sanırım ben 67 kiloyum istersen orti olabiliriz

olalım cnmda sen fazla takılmıosun ben benı yarı yolda bırakacak bırını ıstemıyorum yok ben bırakmam dıosan olalım

kızlar ben geldım nasılsınız

hoşgeldin canım ben iyiyim göbeğimle.. sen nasılsın??

cnm nerde okuodun sen bnm kuzende tıpta aranızı yapsakmıkı

ahahah yok kız daha neler dur daha erken takılıyorum ben

bekliyodur senin romeo bi yerde kız kurusu etmezler seni.....sen şimdi niye öyle ettin deseydin şiz degil bünye istiyo ben de mecburum diye rahat rahat yeseydim yaktın beni doktorrrrr

neredesin romeo bizim türk erkeklerinden de ne romeo olur ya
bünye istese de vermek zorunda değilsin şekerim yok çiko unut onu

yaşın kaç canım :26:

Sizin de yoğunmuş okul, bitince inşallah bugünler tatlı bir anı olacak, hayırlısı ile görevine bir başla da, nasıl olsa koca eninde sonunda olur

ararım canım yoğun da öğrencilik de bi başka yine de
koca bulma meraklısı değilim ya bizde çok muhabbeti yapılır ondan böyle yoksa acelem yok babam vermez zaten

saol canım da benim ki bahane sanırum tabi 38 beden duyunca vazgeçtim sanırım
yok cnm ne 2.sı bırıylen basa cıktımda.bende sıstım yakında patlıcam tum belırtıler var gelmemde gelmem dıo bakalım ne zaman tesrıf edecek
gelir kız ben de 1 hafta önce başladım şişmeye

ıı cnm ugrasıoz bızde.yerınde olsam bende takılırım cnm daha onunda guzel bı gelecek senı beklıo hıç bısı ıcın acele etme hayatın tadını cıkar
Benim de yok ortim karbeyaz????
cnm sız karbeyazla olun ortı o zaman

valla bılemıyorum cnm bı gelseydı gobegım cıktı ne guzel gıttı dıe sevınıodum

Aman yani değil mi, gün bugün aslında, yaşadığımız an en kıymetli olan an, ama nedense bizim milletmize mahsus hep bir ileride rahat edileceği ümidi vardır,oysa giden zaman bir daha dönmüyor ki. Biz de ünv.deyken hep okul bir bitse derdik,okul bitince o güzel günleri o kadar çok aradık ki

benim boy 167kilo 67 güldoğruya teklif götürdüm ama sen daha uygunsan senle de olabiliriz
Benim boy 1.52 canım,ama kilo olarak yakınızya, istersen olabilir, ama çok kilo veremiyom baştan söyleyimBeraber gaza gelipde hızlanırsak bilemiyom,hedefim 55.

ben olsam ben de vermem dogru söylüyon nerde romeo mesela ben gittim küük boy receb ivedikle evlendim

şişin inince gider geri merak etme

Ha hayy önemli değil canım aldık bişiler şinitzel falanda aldım kahvaltıya salam, kırmızı biber, peynir falan.
Dr salam vermişti bişi dememişti.:26:
Yarın için ablam kabak yemeği yapıyor.

Güzelmiş canımm Eşinin akrabasının düğünü herhalde kaçırdım ben kısmı.
2 ayda 10 kilo gitsin bitsin bu çile yaa.

en çok 78 olmuştum canım 56 lioya kadar da düştüm..ama şimdi tekrar 78i gördüm umarım bir daha aynı hatayı yapmam çünkü verilen kiloyu korumak, kilo vermekten daha zormuş

Aynen öylee muzdaribim bendeee.
kızlar 1 porsiyon kaç yemek kaşığı yapıyor, yada kaç kepçe bilen varmı, kalori hesabı yapıyorum ama bu poriyon işinde takılıyorumm

5 yk diye biliyorum susuz yemege caalıs bide

Aferim sana

Olur canım bence uygun, kısmetni elinden almış olmuyorum demi???

ıı cnm ugrasıoz bızde.yerınde olsam bende takılırım cnm daha onunda guzel bı gelecek senı beklıo hıç bısı ıcın acele etme hayatın tadını cıkar

böyle kafam rahat ya.. bi sürü arkadaşım var çok şükür yalnız değilim.. gezip eğleniyorum..

evet bizim mezun olan arkadaşlar da kıymetini bilin diyorlar hep.. bakalım biz de mezun olunca böyle düşünecek miyiz
hepsinin tadı ayrı ya yaşadığımız zamandan zevk almayı bilmek lazım.. bu halimize şükür

ben olsam ben de vermem dogru söylüyon nerde romeo mesela ben gittim küük boy receb ivedikle evlendim

şişin inince gider geri merak etme
inş cnm ay donducum cok guldum kucuk boy recepb ıvedık
yok kız bnm kocam romeo tam var turkıyede onlardan.hakını yemeyın kocalarınızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…