Kızlar haftada 1 mi kilo bildirimi yapıyorsunuz?
nasılsın magrenta ben yine süperim yeşil çayımı içcem birazdan 2 kuru kayısıyla yarım saat sonrasıda elma yicem bugün hep elma yicem et yok hiç ekmek zaten unttum o da ne perşembe yedim en son ekmeği 9 gün oldu yani yarın belki eşim gelcek anem hala hastanede olduğu için doktor bırakmıyo tedaviye devam diyo bende aslında haftaya gelsin istiyom doğumgünüm ya ama o da çok özlemiş bizleri pazartesi 3 hafta olcak kız çok zayıfladım yani tartıda olmasa bile kasa çevirmiş ya memnunum daha tartılmadım şimdi bi tartılim 73 olmuşmuyum diye akşam beyazı izlerken su bile içmedim en son yedide yemiştim gece 3 de yattım ben o kadar aç asla duramazdım miğde alışıyo demekki nescafe bile içmedimki tv izlerken mutlaka içerdim ve yanına bişeyler yerdim bu rejim le asla en son 6 veya 7 gibi bitiyo yemek içmek olayı canım çok mutluyum hep böyle devam eder İNŞALLAH herşey gönlünce olsun seninde SEDACIM teşekkürler ellerine sağlık canım ee tabi çok memnunum 2 haftadır şampiyon olmaktan hemde çok kilolar vererek
İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
KIYMET_AY..................76.5......74...2.5:hooray:
MAGRENTA.....................63.5......62.....1.5:hooray:
BAYRAV35...............69.....68....1
DİLEKRUZGAR....................74.4......74...0.4
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis
SEDAOZER..............65.5
WHITEHALL.................67
SECİLSECİL................73.8
BURSEFA.................66
KİRAZ_Z......................71.6
MİNNA9595..............61
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.
YELİZ........
SHINE_.......78
TORNADO111.....75
KAFESTEKİGÜVERCİN.....75
GUZELİMM.....70
SERASU..........77
GULBESEKER......76
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
Günaydın canım :)magrenta+ canım günaydın bi geçmişi okim döncem
günaydın kiraz naber valla lahana çorbası baya kilo verdirir gerçekten yapabilirsen ne alabende kışa doğru belki yaparım diorum öyle bir şok gerekince :)günaydın fıstıklar
gününüz dünden güzel olsun inşallah
sedacım ellerine sağlık canım,inş.haftaya daha güzel sonuçlar alırız,üstüme yapıştı 70 li rakamlar bi türlü gitmiyo
kızlar ben bu hafta lahana çorbası diyeti yapıcam,kesinlikle bana bi şok lazım,o kadar şeye rağmen kilo sabit kaldı,vücut dirence geçti galiba,ama bendede pes edecek göz yok,bu hafta olmadıysada önümüzdeki hafta kurtulucam 70 lerden
kıymetcim valla süper süper devam ediosun canım ben yeşil çay içemiyorum artık midem bulanıo yaaa nasıl içicem bilmiorum deneyim bi ara tekrar :) vücut düzene oturunca insan şaşırıyor valla eşin şok olcak gelince :) bu arada annen nasıl canımnasılsın magrenta ben yine süperim yeşil çayımı içcem birazdan 2 kuru kayısıyla yarım saat sonrasıda elma yicem bugün hep elma yicem et yok hiç ekmek zaten unttum o da ne perşembe yedim en son ekmeği 9 gün oldu yani yarın belki eşim gelcek anem hala hastanede olduğu için doktor bırakmıyo tedaviye devam diyo bende aslında haftaya gelsin istiyom doğumgünüm ya ama o da çok özlemiş bizleri pazartesi 3 hafta olcak kız çok zayıfladım yani tartıda olmasa bile kasa çevirmiş ya memnunum daha tartılmadım şimdi bi tartılim 73 olmuşmuyum diye akşam beyazı izlerken su bile içmedim en son yedide yemiştim gece 3 de yattım ben o kadar aç asla duramazdım miğde alışıyo demekki nescafe bile içmedimki tv izlerken mutlaka içerdim ve yanına bişeyler yerdim bu rejim le asla en son 6 veya 7 gibi bitiyo yemek içmek olayı canım çok mutluyum hep böyle devam eder İNŞALLAH herşey gönlünce olsun seninde SEDACIM teşekkürler ellerine sağlık canım ee tabi çok memnunum 2 haftadır şampiyon olmaktan hemde çok kilolar vererek
kızlar benıde eklersenız sevınırım bugun basladım
ben sabah 2 kuru kayısı arkasından ılık su içtim
işe gelince nesfit yedim bir çay içtim şimdi su içiom :))))
dün callaneticse başlıcaktım cdyi işte unutmuşum bugün alayım yanıma kilo vermek yetmez incelmek lazım :)
canım o callaneticseyi sitesinden mi indirdin ne kadar zaman aldı indirmen ve birde kaç dakika sürüyor o forumda yazılan yorumları okudum bayaaa iyi bişeye benziyor ama indirmek ne kadar sürüyor birde toplam kaç dakika bilirsem iyi olur benim için...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
iyi akşamlar kızlar ,benim calleneticsin bugün 6.günü çok yoruyoo yaww
yarın dinlenme günüm 10. günde tekrar ölçülerime bakçammm,
klasik kahvaltıya ek olarak menemen yedim biraz,sonra tüm gün boyunca sadece 1bardak light süt ve nesfit yedim,kuzumu kontrole götürdük uzun sürdü bide hiç kilo almamış yavrum, 20 sinde sünnet olacak pipisinde darlık varmış, kafası küçük olduğu için erken kapanmadan şüpheleniyorlar tomografi istediler çok canım sıkkın bunlara , yemeyi falan unuttum mafoldumben
iyi akşamlar kızlar ,benim calleneticsin bugün 6.günü çok yoruyoo yaww
yarın dinlenme günüm 10. günde tekrar ölçülerime bakçammm,
klasik kahvaltıya ek olarak menemen yedim biraz,sonra tüm gün boyunca sadece 1bardak light süt ve nesfit yedim,kuzumu kontrole götürdük uzun sürdü bide hiç kilo almamış yavrum, 20 sinde sünnet olacak pipisinde darlık varmış, kafası küçük olduğu için erken kapanmadan şüpheleniyorlar tomografi istediler çok canım sıkkın bunlara , yemeyi falan unuttum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?