70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın iyi sabahlar herkese
sabah sabah kalkmak çok zor geldi yeni geldim işe kahvaltı yapıyorum bugün çalışmamak gibi bir lüksüm olucakmı acaba benim de offfffff
bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerin artık kaçıncı tekrarı oldu hadi bakalım biraz hareket olmuyo böle :)))

Kızlar haftada 1 mi kilo bildirimi yapıyorsunuz?

evet her cuma bildirim yapıyoruz

günaydın fıstıklar

gününüz dünden güzel olsun inşallah

sedacım ellerine sağlık canım,inş.haftaya daha güzel sonuçlar alırız,üstüme yapıştı 70 li rakamlar bi türlü gitmiyo

kızlar ben bu hafta lahana çorbası diyeti yapıcam,kesinlikle bana bi şok lazım,o kadar şeye rağmen kilo sabit kaldı,vücut dirence geçti galiba,ama bendede pes edecek göz yok,bu hafta olmadıysada önümüzdeki hafta kurtulucam 70 lerden

nasılsın magrenta ben yine süperim yeşil çayımı içcem birazdan 2 kuru kayısıyla yarım saat sonrasıda elma yicem bugün hep elma yicem et yok hiç ekmek zaten unttum o da ne perşembe yedim en son ekmeği 9 gün oldu yani yarın belki eşim gelcek anem hala hastanede olduğu için doktor bırakmıyo tedaviye devam diyo bende aslında haftaya gelsin istiyom doğumgünüm ya ama o da çok özlemiş bizleri pazartesi 3 hafta olcak kız çok zayıfladım yani tartıda olmasa bile kasa çevirmiş ya memnunum daha tartılmadım şimdi bi tartılim 73 olmuşmuyum diye akşam beyazı izlerken su bile içmedim en son yedide yemiştim gece 3 de yattım ben o kadar aç asla duramazdım miğde alışıyo demekki nescafe bile içmedimki tv izlerken mutlaka içerdim ve yanına bişeyler yerdim bu rejim le asla en son 6 veya 7 gibi bitiyo yemek içmek olayı canım çok mutluyum hep böyle devam eder ıNŞALLAH herşey gönlünce olsun seninde SEDACIM teşekkürler ellerine sağlık canım ee tabi çok memnunum 2 haftadır şampiyon olmaktan hemde çok kilolar vererek

alkisalkisalkisalkisalkisalkis kıymetcim tebrikler canım,çok iyi gidiyosun,ama dikkat et kendine,çok çabuk verilen kilolar jet hızıyla geri geliyo biliyosun

kızlar benıde eklersenız sevınırım bugun basladım

magrenta+ canım günaydın bi geçmişi okim döncem
Günaydın canım :)
günaydın kiraz naber valla lahana çorbası baya kilo verdirir gerçekten yapabilirsen ne alabende kışa doğru belki yaparım diorum öyle bir şok gerekince :)
kıymetcim valla süper süper devam ediosun canım ben yeşil çay içemiyorum artık midem bulanıo yaaa nasıl içicem bilmiorum deneyim bi ara tekrar :) vücut düzene oturunca insan şaşırıyor valla eşin şok olcak gelince :) bu arada annen nasıl canım
kızlar benıde eklersenız sevınırım bugun basladım

hoşgeldin aramıza cumadan cumaya bildirim yapıyoruz haftaya bakalım kaç kilo vermiş olucaksın ::)

ben sabah 2 kuru kayısı arkasından ılık su içtim
işe gelince nesfit yedim bir çay içtim şimdi su içiom :))))
dün callaneticse başlıcaktım cdyi işte unutmuşum bugün alayım yanıma kilo vermek yetmez incelmek lazım :)

bende kahvaltıda 1 dılım kepek ekmek 2 catal labne peynırı 4 zeytın yarım yagda yumurta maydonoz yedım sımdıde 1 elma yedım

Kızlar bugün sabaha kadar oturduğum için sporumu 20 de sınrlamak zorunda kaldım.Yediklerim ise sabah yeşil elma,kahvaltıda yağsız domates,salatalık,roka.1dilim ekmek,1-2 dilim peynir.Şimdilik çıkıyorum kızlar bi kaç işim var sonra tekrar gireri.Şu ana kadarda 1.5 litre su içtim.görüşürüz sonra arkadaşlar.

canım o callaneticseyi sitesinden mi indirdin ne kadar zaman aldı indirmen ve birde kaç dakika sürüyor o forumda yazılan yorumları okudum bayaaa iyi bişeye benziyor ama indirmek ne kadar sürüyor birde toplam kaç dakika bilirsem iyi olur benim için...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

selam canım valla sadece bi tane indirdim ama henüz bakmadım birde altyazıyı indiremedim siteden de istedim ama gönderdikleri link virüs die gelio açmadım korkudan biraz daha araştırayım açıklarım sonra :)

iyi akşamlar herkese bugün cumartesi benim diyeti bozma günüm sevgilimle buluşuoz malum dışarda da bir yere kadar dikkat edebiliosun doğal olarak :)
sabah 2 kuru kayısı sonra ılık su
kahvaltıda nesfit light sütle sonra bir bardak çay
12 gibi bir elma
13-14 arası kumpir yedim ama hepsini deil birde ayran içtim
bu arada baya bi su içtim felaket susadım bugün
15-16 gibi cappucino içtim
19 gibi de bir bardak çay
şimdide bir adet elma yiyorum bu saatten sonra fazlası olmaz demee amaa :)))) abarttığım günlere sayıp bugünü daha fazla yiyerek kapatmak istemedim bu arada baya bir yol yürüdük bugün ayaklarım ağrıo bakalım callaneticse başlıyabilcekmiyim :)
şimdiden iyi geceler herkese:a015:

iyi akşamlar kızlar ,benim calleneticsin bugün 6.günü çok yoruyoo yaww
yarın dinlenme günüm 10. günde tekrar ölçülerime bakçammm,
klasik kahvaltıya ek olarak menemen yedim biraz,sonra tüm gün boyunca sadece 1bardak light süt ve nesfit yedim,kuzumu kontrole götürdük uzun sürdü bide hiç kilo almamış yavrum, 20 sinde sünnet olacak pipisinde darlık varmış, kafası küçük olduğu için erken kapanmadan şüpheleniyorlar tomografi istediler çok canım sıkkın bunlara , yemeyi falan unuttum mafoldumben

iyiakşamlar canım iyi gidiosun callan ile bende bu akşam başlarım inşallah biraz baktım 58 dklık bir video altyazıda var sanırım doğru şeyi indirmişim 100e kadar saymak sıkıcı olcak ama napalım o vücudu gördükten sonra bence herkes yapmalı :)
oğluna geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sorun yoktur siz genede tedbiri elden bırakmayın içiniz rahat olsun sende canını sıkma iyi düşün iyi olsun demişler ben buna çok inanıyorum

bu arada callaneticsi açtım sanırım doğru şey alt ayzıda var 57,59 saniye toplam :) henüz yapmadım çok yorgunum belki daha sonra yapabilirm

MERHABA ARKADASLAR bende bugun kahvaltıyı yazmıstım ogle 1 tabak yesıl fasulye ıkındı 1 elma aksam 1 balık ve salata sonra azcık meyve suyu sımdıde 1 dılım elma yedım spor yapmıyorum ama aksama kadar hıc oturamıyorum oglum 4 aylık cok huysuz kucakta gezdırıyorum kızımın ıstegı hıc bıtmıyor anlayacagınız benı hareketı bana yetıyor yatana kadar gucu tukenıyor

Geçmiş olsun canım.Oğluna acil şifalar versin allah:Saruboceq:

Kızlar calleneticsi yaptım bugün 1/21.Kaç gün yapıp kaç gün dinlencez kızlar?Off ne yoruyor bu egzersiz her yerim titriyor.

Kızlar bende akşam yemeği olarak 3 yemek kaşığı ebegümeci otu kavurması yedim.1 dilim kepekli ekmek.Bol salata ve 7-8 kaşık makarna....Gece yatarkende elmamı yerim.Sporumu yaptım ama yatarken 1 elma yerim kalbim çok yoruldu tık tık başladı valla.

merhaba şeker-arkadaşlar
,ben dün rengl oldum
,birde saatlarca yürüş yaptım
,bügün tarttım kendimi 71,5 kg görüldü
,çok mutluyum
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…