70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım aramıza ben de yaklaşık 1 ay oldu buraya başlayalı 1 ayda 70 lerden 60 lı rakamları gördüm eminim sende amacına ulaşacaksın

ortim çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler...geçen yıl gittiğim diyetisyen bana spordan önce içilecek şekersiz nescafe ve türk kahvesi yağ yakımını hızlandırıyormuş

evet sürekli kullanmak bağırsak tembelliği yapıyor

menümü yazayımm
öğlen12:30 1,5 kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, 2yk pekmez, 2,dilim uno denge light, yarım dilim tam tahlılı
ara 1 elma ,1 avuç beyaz leblebi
ara 3 kestane
akşam 19:30 5yk kuru fasulye, 2 yk makarna, 2 kornişon, bolca salata

2 fincan yeşil çay ( 1 tane içtim , 1 tane daha içecem) ,2,5 lt su, aytana kadar 3 olur
4 mil leslie ( ben bunu hesaplarken 1 saat yürüyüş olarak yazıyorum)

yediklerim 1152 kalori, sporumda 323 kalori

Bugünkü menümü yazıyorum

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
şekersiz çay

ara
1 küçük lokum

öğle
4 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt

ara
1 portakal

akşam
8 kaşık ıspanak yemeği
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

2 fincan bitki çayı,2 lt su,spor jillian 1.düzeyi,30 dk yürüyüş

menün güzel canım tebrikler...spor yapıyor musun

tebrikler...bu şekilde ter atılan sporları seviyorum sonrası insanı müthiş rahatlatıyor yani yorgun da olsan bütün yorgunluğum sporla gidiyor

aynen öyle kuş gibi oluyosun.

sizin tavsiyeniz üzerine kepek ekmeğini bıraktım tam buğday ekmeği aldım bide yağı çok az diye lor peyniri aldım kahvaltı için, labne yiyordum normal peynirden düşük diye yağı, ama bu lorsun hepten azmış ayol, şöyle diyim normal yağlı beyaz peynirlerde 100 gramda ortamala 18-26 gram yağ varken lor da 1 gram. yupidi=) tadı pek güzel değil ama olsun.

Yok lahana diyeti yapmıyorum,lahana kürünu yapıyorum ve her şeyden azar azar yiyorum yagsız ama.Bugun lahana küru ile etli lahana chorbası denk geldi )))

İyi akşamlar kızlar..
Menümü yazıp kaçayım.

Kalkınca:
Sade Türk kahvesi

Kahvaltı:
1 dilim ekmek,
Salam,
Peynir,
7 otlu çay

Ara:
Sade Türk kahvesi,
2 tane etiform bisküvi

Öğlen:
5 yk kabak yemeği,
Lahana salatası,
Yoğurt

Ara:
Sade Türk kahvesi
2 tane etiform bisküvi

Akşam:
3 yk kabak yemeği,
Salata,
Yoğurt

Ara:
1 çay bardağı kadar sütlü sade nescafe.

Bayadır konusamıoduk mesajlasıoduk o da bişey olmuş zannetmiş.

Muzlar çok beybiii muzu bi süre yeme kabızlık yapar + diyette bi faydası yok ki vücuda...
İlla meyve yicem diosan C vitamini tüket hem wc olayını çözer hemde diyette yağ yakımına faydası var.

Benim diyeceklerimi Nesli demiş canım kahvaltı en önemli ögün atlamamaya calıs...

Güzelmiş canım.

Sabah ki ara ya elma ya leblebi olsa iyiymiş ama genel olarak güzel canım süpersin

Güzelmişşş tebrik ederim..

hoşbuldum çooook :) inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşabiliriz. herkes emeği kadar kilo versin diyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar :)

kızlar diyetimin ilk günü süper geçti. sabah 7'de bir kase special k yedim. öğren 3 gibi yine bir kase special k yedim. akşam 6'da da bir kase çorba ve bir tabak salata yedim. daha sonra 1 kupa yeşik çay ve kahve ile günü kapattım.

sıfır kaçamaklı bir diyet olur inşallah ya.

canım öğlen çorba içtim bol limonlu şehriye çorbası
akşama çorba bitmişti eşimede yemek yok deyince pizza söylemiş
neskafe ve shaziliyi bende denedim güzel değildi onlar ülkeride deneyeceğim canım yazdım aklımın bir köşesine
senin ki garantili onu yapıyım o zaman ev taşımaya yardıma arkadaşlar gelicek sarmalar kekler börekler onlara yapıcam ben yemiycem desemde kimse inanmaz sanırım...
sen bilirsin canım
kek kalıbındaki tarifide beğendim ben deneyeceğim biarada dediğim gibi haşhaşım yok
yorgunluktan anlamazsın bile yakarsın yediklerini canım
nezaman taşınıyorsunuz?
Sabah müslidense normal kahvaltı etseydin keşke doyuyosan ayrı konu ama müsli genelde önermezler.
Afiyet olsun.
Walk walk he hiç sevmiorum ıo kadını bi susmuyo.
ayy ördek gibi
eşimde diyor ne diyor o vak vak
mineeeee
bugün nasılsın canım :26:
hastalığın hafifledi mi :26:
canım yarın daha iyi olurum sanırım
bugün anneme gittim bütün gün hiç kalkmadım, kalkamadım daha doğrusu
biara nete gireyim dedim gücüm kalmadı okumaya hemen çıktım
çok sağol canımm düşündüğün için

selam kızlar
busaat oldu ancak gelebildim
kızımı uyutuyorum
anneme gittim ve orda bütün gün yattım

sizin menülerinizi görünce utandım kendimden
maşallah size
benim iştahım yok gibi bişey
ama su falanda içemiyorum
çok şişim o yüzden
neyse önce sağlık, kilo gidiyor bir şekilde...
öpüldünüz canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…