70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilekcim bende bazen pazara gidiyom oyle guzel seyler oluyorki hepte mark mesela gecenlerde esim magaza fiyati 50 eurou olan kazaklari 5e erou alaldi bazen dizel'in kotlari geliyo 10 eurou sagte degil gercek ya depoda kalan mal yada calintidir birgun ben h&m magazinda 40eurou kot aldim yeni sezon urunleriydi urunler bir hafta olmamisti magazayoya gelele arkadasim pazarda bir kalabalik goruyor tezgaha bakiyor h&m'in malari iki tanne kot 15'e aliyor bibirtanesi ustumdekin aynisiydi oysa ben tekini40'a almistim gecenlerde cok guzel bir ebbise aldim 5'e gogusten ust kolari gupur alti duz siyah diz ustu dugunde guzel gide aynisi magazada dunyanin parasi
bende 65 olayim kendime busuru cicis alacam

güzel kısçeler ben şimdilik kaçayım
akşama doğru tekrar görüşürüz
yarın misafir var malum
onun odasını hazırlayım
temizlik işleri
birde yürüyüşe çıkayım oğluşu klübe götüreyim
sporu unutmayın cumaya herkes versin ona göre
geçen hafta artılardaydık
pötüşkom seni sefiyommmm
spor yapmayı unutma tatlım
yaza o güzelliğine güzellik katıp bazı
asalaklara ders vericez ona göre
yaşasın kadınları dayanışması yaşasınnnn kk

bana ne bende isteremmmmmmm

Ama ama olmaz kiiiiiiiiii

Aynen canim ...
Ben musafii cok severim ki grlmeseler bile oglum kek pasta cok sever. Evden hic eksik olmaz
Cesit cesit yaparim. Hatta su an portakalli bademli uydurdum pisiyor firinda

Mefsini terbiye etmeki insan.

Ben su an boyle bi atak yaptim ama birakip homur homur yersem alacagim bariz

Planim bu iki haftanin sonunda da iki ay boyunca salata yogurt sebze vs normal diyetime donmek ve kilomu sabitlemek

İnsallah hepimizin gonlune gore olur

Tartıldın mı ki kuş? Bide acil olan ne var ki?

Nasılsın abla?
Evet insaallah eksi eksi gideriz.
76 gordum ama tartilmama karari aldim cumaya kadar

Bi kadini ne delirtirse o acele isim var can
ALIŞVERİŞ
Yağma yapıcam 3 yılın sömürüsünü yapıcam

slm bal sekerleri

kizlar kusura bakmayin ara ara okdum sizi ama gecmis cok fazla en az 55 sayfayi görünce gözüm korktu

nasilsiniz nasil gidiyor 2 aydir regl olmuyordum cok sükür bugün sancili bir regl geldi sinirler hat safada cok aggressiv oluyorum ben ya regl olunca
özledim sizleri ya sohbet etmeyi ama su bikac gündür haftadir mi desem hic kendime vakit ayiramiyorum
esimde isden cikti adam evde olunca zor oluyor kizlar ya bi is bulsa tekrar yakinda keske

cuma günü 2 gün kaldi kizlar cizlardan uzak durun ben herhalde arti cikacam regl var

hadi birazda siz anlattin bugün burdayim insallah birazdan molaya cikacam ondan sonra yine gelirim gicik olan isarkadasi hasta öbürüde karismiyor ne yazdigimi bilmiyor sormuyorda

Burdaki pazarlarada gideriz.
Off canım deli gibi alışveriş yapmak istior pötüş ya

evet pötüşkom bugün ve yaın dengelemem lazım
sende spor yap bebeğim tamam mı

umarım bilgiler işine yaramıştır
tekrardan hoş geldin aramıza

Dün akşam 30 mekik çektim 20-25 kere de bacak hareeketi yaptım canım.
Akşamları yatmadan yapıyorum Cuma gibi jullıan bacıya baslıyım diorum ama önce kas gevşetici ilacımı bulmam gerek

Evet genelde ihraç fazlası ürünlerin hepsi pazarda oluyor ben ayakkabı almıstım netten 60 a almıstım ablam magazadan 120 pazarda 20 tl idi.
Çok uygun oluyor fizikte düzgün olunca ne bulsan yakısıyo valla.
Bide yazın bi sürü tisört salaş kıyafetler falann off

Görüşürüz canımm bende seni seviomm...
Kolay gelsinn sanaa.. Bu kez bırakmak yok canım benim..
2 ay sonunda 63 - 64 olacam insallahh....

76 gordum ama tartilmama karari aldim cumaya kadar

Bi kadini ne delirtirse o acele isim var can
ALIŞVERİŞ
Yağma yapıcam 3 yılın sömürüsünü yapıcam

ahahahha kilo vereelimmm hep beraberrr sonra aldıklarımızı gösteririz albümlerde

Suzimm agresifleşmee ne güzel olmuşsunnnn tarçınlı süt pişir kendine papatya çayı varsa iç sakinleşirsin hem.

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu, ben sizi okuyana kadar bir yandan da kzım
bende kalktım kahvaltımı yaptım, şimdi biraz nette gezinip sonra yemek sonra kızım uyursa ev temizliği ve zaman kalırsa spor

sagol dilegim yok simdi biraz rahatladim ama sabah esim saat 7 olmus uyuya kalmissin dedi bizimde toplandi vardin bi firca cektim cünkü söz vermisdin erken kaldircam diye fircayi yedi sabah sabah bi baktim sonra saat daha 6 saka yapmis
stresse girince birde bi kac gündür dogru düzgün hersey yolunda gitmeyince böyle oldum of
isirgan otu cayi yapmisdim ondan sonrada papatya yapayim iyi fikir fistik
Arada bi activia ananaslı bide 7 otlu çay

ara öyün olarak 6 fındık,2 tane kuru kaysı yedim.Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum.Öylen yoğurta meyve salatası yemeyi düşünüyorum.

ara öyün olarak 6 fındık,2 tane kuru kaysı yedim.Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum.Öylen yoğurta meyve salatası yemeyi düşünüyorum.

çok güzel aynen devam

bende ara öğün olarak orta şk. türk kahvemi içtim yeşilçayımı 1 lt suyumu içtim ve 1 mandalina yedim..

dr olduğunu yazmışsın branş nedir?

;

Ben Azeriyim.Baküde doktor olarak çalışıyorum))
Yaaa, iyi bulmuşsun o zaman burayı canım. Ben de Antalya da yaşıyorum, muhasebeciyim.

Öğlen yemek yemeyecek misin? Ana öğün olarak sebze yemeği ya da çorba+salata+yoğurt yersen, meyve salatasını ara da yersen daha güzel olur.

78.50 KG. Dım bu sabah 77.40 kg. karbonhidrat ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum yıllar oldu 2 günden fazla sürdüremedim.. umarım buraya veda ederken 70 kğ altında olurum pes edip kaçmak istemiyorum herkese irade diliyorum ...

Bi ara sende çok yapıyordun kabak..
Kabak yemeği güzel ya eskiden hiç yemezdim ablamın sayesinde alıştım ona da..
evet çok severim kabağı
afiyet olsun canım sanada
Selam canım,
Geçmiş olsun tekrardan, böran önce iyileş de gel yamacımıza, burdan uzak kalmak yaramıyor sana
Hadi geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canım
selam suzim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…