oy oy kuzum kıyamam
özür dilerim kızlar ya valla
attım ama sonuçda nefis hepimiz istiyoruz
ama bu şekil yediğimiz zamanda hayatımız boyunca
dengelemeyi öğrenmemiz lazım
baştan yedik diye saldım çayıra gerisini allah kayıra dersek
bir yol kat edemeyiz
benim yaptığım öğlenki menü kötüydü ama
ben akşam toparlayıp
sporda yapıp o hatamı bir nebze telafi etmeye çalıştım
Yok canım gelmedim biliorum anadoluyu pek..
Gelirim gezdir beni.
Ya eşofman takımı bile magazada 50 lira. pazarda 20-25 falan bulunuyo aynı hemen hemen.
Ayakkabılar vs çok uygun Bakırköy pazarı güzel Bahçeşehir de güzel diyolar.
Bu yaz pazarları talan edicem.
Maddi durumu düzelttim gibi bişii.
Kartlarımı kapattım en azından nakit olunca bayaa bişi alabiliosn.
Günaydın yavrukuşum
Günaydın canikom
Umarım hızlandırayım derken vücudunu hüsrana uğratmazsın, bırakınca hooop güm diye kilolar üşüşmez, aslında kilo vermek değil de korumak problemimiz biliyorsun değil mi? Diyeti bırakınca hoop alıyoz, öyle bir beslenme düzeni oturtmalıyız ki, ömür boyu o şekilde beslenelim ve de almayalım kilo, ama sanırım bizim kültürümüzde pek de kolay değil bu alışkanlık. Yağlı ve bol kalorili yemeklerimiz, pilavlarımız, ve de hamur işlerimiz varken zor işimiz.
76 gordum ama tartilmama karari aldim cumaya kadarTartıldın mı ki kuş? Bide acil olan ne var ki?
Nasılsın abla?
Evet insaallah eksi eksi gideriz.
canım bekarken karşıda oturduğum zaman bende bakırköy ve fındıkzadenin
cuma pazarını bilirsin birde fatihin çarşambası var
çok güzel şeyler olurrdu
anadoludada salı ve ulusun perşembe pazarı çok güzel
ortaköy dereboyu caddesine doğru uzanan yolda
gezdiririm pötüşüm
valla yazın gideriz birlikte haberleşip
evet pötüşkom bugün ve yaın dengelemem lazım
sende spor yap bebeğim tamam mı
umarım bilgiler işine yaramıştır
tekrardan hoş geldin aramıza
dilekcim bende bazen pazara gidiyom oyle guzel seyler oluyorki hepte mark mesela gecenlerde esim magaza fiyati 50 eurou olan kazaklari 5e erou alaldi bazen dizel'in kotlari geliyo 10 eurou sagte degil gercek ya depoda kalan mal yada calintidir birgun ben h&m magazinda 40eurou kot aldim yeni sezon urunleriydi urunler bir hafta olmamisti magazayoya gelele arkadasim pazarda bir kalabalik goruyor tezgaha bakiyor h&m'in malari iki tanne kot 15'e aliyor bibirtanesi ustumdekin aynisiydi oysa ben tekini40'a almistim gecenlerde cok guzel bir ebbise aldim 5'e gogusten ust kolari gupur alti duz siyah diz ustu dugunde guzel gide aynisi magazada dunyanin parasi
bende 65 olayim kendime busuru cicis alacam
güzel kısçeler ben şimdilik kaçayım
akşama doğru tekrar görüşürüz
yarın misafir var malum
onun odasını hazırlayım
temizlik işleri
birde yürüyüşe çıkayım oğluşu klübe götüreyim
sporu unutmayın cumaya herkes versin ona göre
geçen hafta artılardaydık
pötüşkom seni sefiyommmm
spor yapmayı unutma tatlım
yaza o güzelliğine güzellik katıp bazı
asalaklara ders vericez ona göre
yaşasın kadınları dayanışması yaşasınnnn kk
76 gordum ama tartilmama karari aldim cumaya kadar
Bi kadini ne delirtirse o acele isim var can
ALIŞVERİŞ
Yağma yapıcam 3 yılın sömürüsünü yapıcam
slm bal sekerleri
kizlar kusura bakmayin ara ara okdum sizi ama gecmis cok fazla en az 55 sayfayi görünce gözüm korktu
nasilsiniz nasil gidiyor 2 aydir regl olmuyordum cok sükür bugün sancili bir regl geldisinirler hat safada cok aggressiv oluyorum ben ya regl olunca
özledim sizleri ya sohbet etmeyiama su bikac gündür haftadir mi desem hic kendime vakit ayiramiyorum
esimde isden cikti adam evde olunca zor oluyor kizlar ya bi is bulsa tekrar yakinda keske
cuma günü 2 gün kaldi kizlar cizlardan uzak durunben herhalde arti cikacam regl var
hadi birazda siz anlattinbugün burdayim insallah birazdan molaya cikacam ondan sonra yine gelirim gicik olan isarkadasi hasta öbürüde karismiyor ne yazdigimi bilmiyor sormuyorda
sagol dilegim yok simdi biraz rahatladim ama sabah esim saat 7 olmus uyuya kalmissin dedi bizimde toplandi vardin bi firca cektim cünkü söz vermisdin erken kaldircam diyeBurdaki pazarlarada gideriz.
Off canım deli gibi alışveriş yapmak istior pötüş ya
Dün akşam 30 mekik çektim 20-25 kere de bacak hareeketi yaptım canım.
Akşamları yatmadan yapıyorum Cuma gibi jullıan bacıya baslıyım diorum ama önce kas gevşetici ilacımı bulmam gerek
Evet genelde ihraç fazlası ürünlerin hepsi pazarda oluyor ben ayakkabı almıstım netten 60 a almıstım ablam magazadan 120 pazarda 20 tl idi.
Çok uygun oluyor fizikte düzgün olunca ne bulsan yakısıyo valla.
Bide yazın bi sürü tisört salaş kıyafetler falann off
Görüşürüz canımm bende seni seviomm...
Kolay gelsinn sanaa.. Bu kez bırakmak yok canım benim..
2 ay sonunda 63 - 64 olacam insallahh....
ahahahha kilo vereelimmm hep beraberrr sonra aldıklarımızı gösteririz albümlerde
Suzimm agresifleşmee ne güzel olmuşsunnnn tarçınlı süt pişir kendine papatya çayı varsa iç sakinleşirsin hem.
Arada bi activia ananaslı bide 7 otlu çay
;Tebriklerr, devamı da gelir inşallah. Kendini tanıtsana, nerdensin, ne iş yapıyorsun?Tanışalım kaynaşalım
ara öyün olarak 6 fındık,2 tane kuru kaysı yedim.Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum.Öylen yoğurta meyve salatası yemeyi düşünüyorum.
Yaaa, iyi bulmuşsun o zaman burayı canım. Ben de Antalya da yaşıyorum, muhasebeciyim.;
Ben Azeriyim.Baküde doktor olarak çalışıyorum))
Öğlen yemek yemeyecek misin? Ana öğün olarak sebze yemeği ya da çorba+salata+yoğurt yersen, meyve salatasını ara da yersen daha güzel olur.ara öyün olarak 6 fındık,2 tane kuru kaysı yedim.Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum.Öylen yoğurta meyve salatası yemeyi düşünüyorum.
çok güzel aynen devam
bende ara öğün olarak orta şk. türk kahvemi içtim yeşilçayımı 1 lt suyumu içtim ve 1 mandalina yedim..
dr olduğunu yazmışsın branş nedir?
evet çok severim kabağıBi ara sende çok yapıyordun kabak..
Kabak yemeği güzel ya eskiden hiç yemezdim ablamın sayesinde alıştım ona da..
çok teşekkür ederim canımSelam canım,
Geçmiş olsun tekrardan, böran önce iyileş de gel yamacımıza, burdan uzak kalmak yaramıyor sana
Hadi geçmiş olsun canım
selam suzimslm bal sekerleri
kizlar kusura bakmayin ara ara okdum sizi ama gecmis cok fazla en az 55 sayfayi görünce gözüm korktu
nasilsiniz nasil gidiyor 2 aydir regl olmuyordum cok sükür bugün sancili bir regl geldisinirler hat safada cok aggressiv oluyorum ben ya regl olunca
özledim sizleri ya sohbet etmeyiama su bikac gündür haftadir mi desem hic kendime vakit ayiramiyorum
esimde isden cikti adam evde olunca zor oluyor kizlar ya bi is bulsa tekrar yakinda keske
cuma günü 2 gün kaldi kizlar cizlardan uzak durunben herhalde arti cikacam regl var
hadi birazda siz anlattinbugün burdayim insallah birazdan molaya cikacam ondan sonra yine gelirim gicik olan isarkadasi hasta öbürüde karismiyor ne yazdigimi bilmiyor sormuyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?