70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İştahım bi kapandıki yemek yiyesim yok,onun için öylen meyve ve yoğurtla geçişdirmek istiyorom.Akşama salata et yerim...

Canım,sen ne zamandı diyetdesen?

yaaa şubatta yan yatmayıp değerlendirmek istiyorum
yardımcı olurmusnuz..
diyet nasıl yapılır
nasıl enerji yakmak lazım..
bana yardım edermisiniz???

öncelikle şekeri kesmek gerek karbonhidradıda minumuma çekmek gerek aburcuburdan bahsetmiyorum bile yasaaaaakkkk((( bol su hafta da üç gün 45 dk yürüyüşle başlaya bilirsin işte bunu becerebilsek zaten zayıflayacağız ama duysal açlığımızı doyuramıyoruz heralde bizler 3 gün oldu başlayalı 1 kilo kadar gitmiş benden umarım başarırısın umarım herkes başarır, bir zamanlar kimse yanıma yaklaşamazdı peee bi havalı görünürüdüm kilolara yenik düşünce çoluk coğun dalga konusu olmaya başladım dış görünüş önemli ama ben obezite sınırına dayandım ve yıllardır millte diyetteyim diyipte üstüne kilo alan ben .. bu kez kimseye söylemiyorumm siz hariççç aman kimse duymasın:)))) vayy nasıl zayıfladın böyle diye fal taşı gibi açılmış gözleri hayal ediyorum, sevgilerrrr

Arkadaşlar bu gurpta olupta kiloveren varsa kısa bir özetle anlatabilirmi çook sayfa var okumaya vakit yok paylaşırsanız sevinirim :)

Endokrinoloji:)) sen ne iş yapıyosun?
Tam da metabolizma hastalıkları bölümü canım, bu işi iyi biliyor olmalısın.
İştahım bi kapandıki yemek yiyesim yok,onun için öylen meyve ve yoğurtla geçişdirmek istiyorom.Akşama salata et yerim...

Canım,sen ne zamandı diyetdesen?
Ben 1 senedir buradayım, 70 kilo ile başladım aralık 2011'de, haziran-2012 'de 59,5 kg. a düşmüştüm, sonra tekrar almaya başladım, işte sonra kilo aldığımı farkedince tekrar dikkat etmeye başladım, bir ileri, 2 geri o şekilde gidiyor, çok da dikkat ettiğim söylenemez, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geçen yıl nodül ameliyatı oldum, oldum olası çok yavaş bir metabolizmam var, çok kolay kilo alıyorum, aldım mı da gitmek bilmiyor
selam kızlar
nabersiniz?
Selam canım,
Biz iyiyiz, sen nasıl oldun?

Kızlarrrrrr bende Cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorumm.Bunun için hangi takımı takip etmem gerekiyorrr???

Arkadaşlar bu gurpta olupta kiloveren varsa kısa bir özetle anlatabilirmi çook sayfa var okumaya vakit yok paylaşırsanız sevinirim :)
Bu listeyi uygulamaya çalışırsan yararlı olacaktır.
1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6
yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

[ı]selam kızlar [/ı]az kalorili multlu bir gün diliyorum hepimize.....4 gündür boşladığım sağlıklı yaşam menüme bugün itibariyle geri döndüm2 gündür +++görüyorum ve açıkçası çok canım sıklıdı....dün semt pazarımız vardı ...artık ne sebze var hepsinden aldım...bu hafta biraz sıkıcam dişimi...dün mineciğimin ıspanak salatasını yaptım....bugünde 1 kabak rendeledim onu pişirdim sarımsaklı yoğurtlu yapıcam....tadını bilmiyorum :18:bakalım....bir süredir menüde paylaşamadım...onuda paylaşayım....yemekten sonra görüşürüz....

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu, ben sizi okuyana kadar bir yandan da kzım
bende kalktım kahvaltımı yaptım, şimdi biraz nette gezinip sonra yemek sonra kızım uyursa ev temizliği ve zaman kalırsa spor
kolay gelsin canim
;

Ben Azeriyim.Baküde doktor olarak çalışıyorum))
hosgeldin canim aramiza
sende hosgeldin canim

evet çok severim kabağı
afiyet olsun canım sanada

çok teşekkür ederim canım

selam suzim
selam minem esin nasil oldu :26:
kimseye birsey söylememek en iyisi birde nezaman görseler yemedinmi yine diyetemisin ye gitsin bilmem ne her kafadan bir ses cikiyor

fadimecim sen napiyorsun canim görüsmeyelli

aaffiyet olsun canim görüsürüz :80:

bugünkü menüm:
Kahvaltı:
1/2 dilim köy ekmeği
1/2 kk peynir
1 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1 domates
1 yudum reçel
ara:
3 mil leslie yürüdüm
öğlen:
1 rende pişmiş kabak +1/2 kase sarımsaklı yoğurt
1/2 dilim köy ekmeği
ara:
1 yeşil elma
ara:
2 eti yulaflı+1 fincan yarım yağlı nescafe (şekersiz)
akşam:
1/2 kase çorba
2 çorba kaşık kıymalı kapuska
salata
1-2 kaşık yoğurt
ara:
1- 2 şekersiz çay
2 litrede su gün boyu
menüm bu şekerler...ben gidip yemeğimi yiyim...kendinize iyi bakın....byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…