Yaaa, iyi bulmuşsun o zaman burayı canım. Ben de Antalya da yaşıyorum, muhasebeciyim.
Öğlen yemek yemeyecek misin? Ana öğün olarak sebze yemeği ya da çorba+salata+yoğurt yersen, meyve salatasını ara da yersen daha güzel olur.
yaaa şubatta yan yatmayıp değerlendirmek istiyorum
yardımcı olurmusnuz..
diyet nasıl yapılır
nasıl enerji yakmak lazım..
bana yardım edermisiniz???
Tam da metabolizma hastalıkları bölümü canım, bu işi iyi biliyor olmalısın.Endokrinoloji:)) sen ne iş yapıyosun?
Ben 1 senedir buradayım, 70 kilo ile başladım aralık 2011'de, haziran-2012 'de 59,5 kg. a düşmüştüm, sonra tekrar almaya başladım, işte sonra kilo aldığımı farkedince tekrar dikkat etmeye başladım, bir ileri, 2 geri o şekilde gidiyor, çok da dikkat ettiğim söylenemez, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geçen yıl nodül ameliyatı oldum, oldum olası çok yavaş bir metabolizmam var, çok kolay kilo alıyorum, aldım mı da gitmek bilmiyorİştahım bi kapandıki yemek yiyesim yok,onun için öylen meyve ve yoğurtla geçişdirmek istiyorom.Akşama salata et yerim...
Canım,sen ne zamandı diyetdesen?
Selam canım,selam kızlar
nabersiniz?
Bu listeyi uygulamaya çalışırsan yararlı olacaktır.Arkadaşlar bu gurpta olupta kiloveren varsa kısa bir özetle anlatabilirmi çook sayfa var okumaya vakit yok paylaşırsanız sevinirim :)
kolay gelsin canimgünaydın kızlar gerçi öğlen oldu, ben sizi okuyana kadar bir yandan da kzım
bende kalktım kahvaltımı yaptım, şimdi biraz nette gezinip sonra yemek sonra kızım uyursa ev temizliği ve zaman kalırsa spor
hosgeldin canim aramiza;
Ben Azeriyim.Baküde doktor olarak çalışıyorum))
sende hosgeldin canim78.50 KG. Dım bu sabah 77.40 kg. karbonhidrat ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum yıllar oldu 2 günden fazla sürdüremedim.. umarım buraya veda ederken 70 kğ altında olurum pes edip kaçmak istemiyorum herkese irade diliyorum ...
selam minem
evet çok severim kabağı
afiyet olsun canım sanada
çok teşekkür ederim canım
selam suzim
kimseye birsey söylememek en iyisiöncelikle şekeri kesmek gerek karbonhidradıda minumuma çekmek gerek aburcuburdan bahsetmiyorum bile yasaaaaakkkk((( bol su hafta da üç gün 45 dk yürüyüşle başlaya bilirsin işte bunu becerebilsek zaten zayıflayacağız ama duysal açlığımızı doyuramıyoruz heralde bizler 3 gün oldu başlayalı 1 kilo kadar gitmiş benden umarım başarırısın umarım herkes başarır, bir zamanlar kimse yanıma yaklaşamazdı peee bi havalı görünürüdüm kilolara yenik düşünce çoluk coğun dalga konusu olmaya başladım dış görünüş önemli ama ben obezite sınırına dayandım ve yıllardır millte diyetteyim diyipte üstüne kilo alan ben .. bu kez kimseye söylemiyorumm siz hariççç aman kimse duymasın:)))) vayy nasıl zayıfladın böyle diye fal taşı gibi açılmış gözleri hayal ediyorum, sevgilerrrr
Forumda cuma zayıflama yarışması diye takımlar var, oraya bak canım.Kızlarrrrrr bende Cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorumm.Bunun için hangi takımı takip etmem gerekiyorrr???
Endokrinoloji:)) sen ne iş yapıyosun?
selam kızlar
nabersiniz?
Tam da metabolizma hastalıkları bölümü canım, bu işi iyi biliyor olmalısın.
Ben 1 senedir buradayım, 70 kilo ile başladım aralık 2011'de, haziran-2012 'de 59,5 kg. a düşmüştüm, sonra tekrar almaya başladım, işte sonra kilo aldığımı farkedince tekrar dikkat etmeye başladım, bir ileri, 2 geri o şekilde gidiyor, çok da dikkat ettiğim söylenemez, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geçen yıl nodül ameliyatı oldum, oldum olası çok yavaş bir metabolizmam var, çok kolay kilo alıyorum, aldım mı da gitmek bilmiyor
Bende hep verip alıyorum.Bütün bünyeler hemen hemen aynı verdikden sonrada dikkat etmek gerekiyor,dikkat etmezsek daha hızlı geri alıyoruz.Yakın olduğun zayıf olan hemen hemen her kes dikkat ediyor amma etmiyor gibi yapıyor ))) Bende karar verdim böyle yapmaya diyet yapmadığımı söylemeye.Böyle daha kolay oluyor.Canım doktorun sana emeliyyatdan sonra İlac yazdimi???
[ı]selam kızlar [/ı]az kalorili multlu bir gün diliyorum hepimize.....4 gündür boşladığım sağlıklı yaşam menüme bugün itibariyle geri döndüm 2 gündür +++görüyorum ve açıkçası çok canım sıklıdı....dün semt pazarımız vardı ...artık ne sebze var hepsinden aldım...bu hafta biraz sıkıcam dişimi...dün mineciğimin ıspanak salatasını yaptım.... bugünde 1 kabak rendeledim onu pişirdim sarımsaklı yoğurtlu yapıcam....tadını bilmiyorum :18: bakalım....bir süredir menüde paylaşamadım...onuda paylaşayım....yemekten sonra görüşürüz....
ben özel bi şirkette mağaza sorumlusuyum canım
yakalamışken sorayım tsh yüksekliğinden şüphelenip kan testi yaptırdım , yeterlimidr bu başka bi teste gerek varmıdır ?
TSH normalse gerek yok canım....
ben özel bi şirkette mağaza sorumlusuyum canım
yakalamışken sorayım tsh yüksekliğinden şüphelenip kan testi yaptırdım , yeterlimidr bu başka bi teste gerek varmıdır ?
TSH normalse gerek yok canım....
evet herşey normall canım teşekkür ederim
fadimecimsen napiyorsun canim görüsmeyelli
Aaffiyet olsun canimGörüsürüz :80:
Selam canım,
Biz iyiyiz, sen nasıl oldun?
travesti gibi sesim olsada halsizliğim yok en azından canım
çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?