- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
74.3 kilo ile bende diyetime bugün itibariyle başlıyorumilk hedef 64.3 umarım verebilirim
hosgeldin canim aramiza
selam kızlar sonunda fırsat bulup gelebildim alıntı yapamadım ama tüm geçmişi okudum bileklerim bacaklarım agrıyor yorgunluktan bugün vedalaşmak için ugradım kaçıcam hamen gitibte dönmemek var dimi ......şaka kızlar yerleşiyim internet baglansın burdayım hemen
suzimm allaha şükür yakaladım seni
teşekkür ederim cnm yardımlarınızı bekliyorum
selam seker
kolay gelsin canim insallah diledigin gibi rahat ve güzelcene tasinirsinizgeri geldiginde ben seni bekliyor olacam
kac gün sürerbeni cok bekletme
Yazdı canım, önce levotiron 100 mg. kullanıyodum, sonra piyasada bulamadım, euthyrox 150 mg. kullanıyorum canım, 1 adet günlük. En son TSH 11,5 çıktı, 3 ayda bir tahlile gidiyorum, 1 ay sonra tekrar gel dedi doktor.Tam da metabolizma hastalıkları bölümü canım, bu işi iyi biliyor olmalısın.
Ben 1 senedir buradayım, 70 kilo ile başladım aralık 2011'de, haziran-2012 'de 59,5 kg. a düşmüştüm, sonra tekrar almaya başladım, işte sonra kilo aldığımı farkedince tekrar dikkat etmeye başladım, bir ileri, 2 geri o şekilde gidiyor, çok da dikkat ettiğim söylenemez, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geçen yıl nodül ameliyatı oldum, oldum olası çok yavaş bir metabolizmam var, çok kolay kilo alıyorum, aldım mı da gitmek bilmiyor
Bende hep verip alıyorum.Bütün bünyeler hemen hemen aynı verdikden sonrada dikkat etmek gerekiyor,dikkat etmezsek daha hızlı geri alıyoruz.Yakın olduğun zayıf olan hemen hemen her kes dikkat ediyor amma etmiyor gibi yapıyor ))) Bende karar verdim böyle yapmaya diyet yapmadığımı söylemeye.Böyle daha kolay oluyor.Canım doktorun sana emeliyyatdan sonra İlac yazdimi???
İyiyim canım, sağolasın, işte aynen devam, sen nasılsın? Eşin işten çıkmış, Allah bol sabırlar versin, inşallah en kısa zamanda yeni bir iş bulursunuz.fadimecimsen napiyorsun canim görüsmeyelli
aaffiyet olsun canimgörüsürüz :80:
kalori sepeti com dan bakabilirsin canım.kızçeler yaprak sarmasının 1 porsiyonu kaç tanedir.kalori hesabı yapmaya başladım da.bilen var mııııı?
hosgeldin canimBen çok iradesiz bir kızım ya malesef diyeti bıraktım devam edemedim çok mutsuzum yaza düğünüm olacak ama dana gibiyim 155 boy 75 kilo offff içim sıkıldı valla bugün tekrar başladım artık akşam yemeğini çıkarıp hayatıma öyle devam edeceğim 18-19 den sonra bişey yemeyeceğim yatmadan yoğurt yemek yağları yakıyormuş onu uygulayacagım ve mutlaka 45 dk göbek atacağım nasıl motive edeceğim kendimi ben ya 15 kg vermem lazım 3 ay içinde ...
26 kalori yaziyo canim :26:kızçeler yaprak sarmasının 1 porsiyonu kaç tanedir.kalori hesabı yapmaya başladım da.bilen var mııııı?
benim senden önce 2 ortimde vardin gittiler bidaha da gelmedilercanımsın suzimama sen beni bekleme yeni orti bul hemen hemen 1 ay yokum bilgisayarıda yeniliycem öyle gelirim
selam kızlar
nabersiniz?
Teşekkürler cuma günlerimi yazıyorsunuz kaç kilo gitmiş :) tam anlamadım
74.3 kilo ile bende diyetime bugün itibariyle başlıyorumilk hedef 64.3 umarım verebilirim
selam kızlar sonunda fırsat bulup gelebildim alıntı yapamadım ama tüm geçmişi okudum bileklerim bacaklarım agrıyor yorgunluktan bugün vedalaşmak için ugradım kaçıcam hamen gitibte dönmemek var dimi ......şaka kızlar yerleşiyim internet baglansın burdayım hemen
suzimm allaha şükür yakaladım seni
Yazdı canım, önce levotiron 100 mg. kullanıyodum, sonra piyasada bulamadım, euthyrox 150 mg. kullanıyorum canım, 1 adet günlük. En son TSH 11,5 çıktı, 3 ayda bir tahlile gidiyorum, 1 ay sonra tekrar gel dedi doktor.
İyiyim canım, sağolasın, işte aynen devam, sen nasılsın? Eşin işten çıkmış, Allah bol sabırlar versin, inşallah en kısa zamanda yeni bir iş bulursunuz.
hosgeldin canimgenc kizken bende hergün göbek atardim ne karin vardin ne baska birsey fayda ediyor cidden ama onu tak bunu tak calisirken otur göbek atacak firsat bulamiyorum
26 kalori yaziyo canim :26:
benim senden önce 2 ortimde vardin gittiler bidaha da gelmedilersen gelcen ama dimi ben beklerim seni 1 ay seker gel ama tamammi
saol tatlım ben de çabuk dönmeye çalışıcam daha verilecek çok kilom varselam cnm...iyilik sağlıksen nasılsın...hastalanmışsın çok geçmiş olsun minecim....
hoşgeldin semdalevet cumaları yazıyruz cnm...
başlangıç kg:
geçen haftaki kg:
bu haftaki kg:
gelen yada giden kg:
toplam giden kg:
hedef kg:
bukadar kolay gelsin
hoşgeldin lamekan369
hoşgeldin dond'çumhadi hayırlısı....allah kolaylıklar versin cnm....bir an önce yerleşinde....arayı uzatmadan gel
yazmıyo canımkalori sepeti com dan bakabilirsin canım.
hosgeldin canimgenc kizken bende hergün göbek atardim ne karin vardin ne baska birsey fayda ediyor cidden ama onu tak bunu tak calisirken otur göbek atacak firsat bulamiyorum
26 kalori yaziyo canim :26:
benim senden önce 2 ortimde vardin gittiler bidaha da gelmedilersen gelcen ama dimi ben beklerim seni 1 ay seker gel ama tamammi
olsun canım neolacakkiii yerim seni ben çok sağol suzimmhasta oldugunu atlamissim :26:gecmis olsun canim
selam cnm...iyilik sağlıksen nasılsın...hastalanmışsın çok geçmiş olsun minecim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?