70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

74.3 kilo ile bende diyetime bugün itibariyle başlıyorum ilk hedef 64.3 umarım verebilirim

askim gelmis :103: naber bebek

alaca senide gördüm canim altda sen nasilsin ya nekadar özlemissim sizi gördükce yazasim geliyor hepinize

selam kızlar sonunda fırsat bulup gelebildim alıntı yapamadım ama tüm geçmişi okudum bileklerim bacaklarım agrıyor yorgunluktan bugün vedalaşmak için ugradım kaçıcam hamen gitibte dönmemek var dimi ......şaka kızlar yerleşiyim internet baglansın burdayım hemen
suzimm allaha şükür yakaladım seni

selam seker
kolay gelsin canim insallah diledigin gibi rahat ve güzelcene tasinirsiniz geri geldiginde ben seni bekliyor olacam
kac gün sürer beni cok bekletme

Ben çok iradesiz bir kızım ya malesef diyeti bıraktım devam edemedim çok mutsuzum yaza düğünüm olacak ama dana gibiyim 155 boy 75 kilo offff içim sıkıldı valla bugün tekrar başladım artık akşam yemeğini çıkarıp hayatıma öyle devam edeceğim 18-19 den sonra bişey yemeyeceğim yatmadan yoğurt yemek yağları yakıyormuş onu uygulayacagım ve mutlaka 45 dk göbek atacağım nasıl motive edeceğim kendimi ben ya 15 kg vermem lazım 3 ay içinde ...

selam seker
kolay gelsin canim insallah diledigin gibi rahat ve güzelcene tasinirsiniz geri geldiginde ben seni bekliyor olacam
kac gün sürer beni cok bekletme

canımsın suzimama sen beni bekleme yeni orti bul hemen hemen 1 ay yokum bilgisayarıda yeniliycem öyle gelirim

hosgeldin canim genc kizken bende hergün göbek atardim ne karin vardin ne baska birsey fayda ediyor cidden ama onu tak bunu tak calisirken otur göbek atacak firsat bulamiyorum
kızçeler yaprak sarmasının 1 porsiyonu kaç tanedir.kalori hesabı yapmaya başladım da.bilen var mııııı?
26 kalori yaziyo canim :26:
canımsın suzimama sen beni bekleme yeni orti bul hemen hemen 1 ay yokum bilgisayarıda yeniliycem öyle gelirim
benim senden önce 2 ortimde vardin gittiler bidaha da gelmediler sen gelcen ama dimi ben beklerim seni 1 ay seker gel ama tamammi

selam kızlar
nabersiniz?

selam cnm...iyilik sağlık sen nasılsın...hastalanmışsın çok geçmiş olsun minecim....

Teşekkürler cuma günlerimi yazıyorsunuz kaç kilo gitmiş :) tam anlamadım

hoşgeldin semdalevet cumaları yazıyruz cnm...
başlangıç kg:
geçen haftaki kg:
bu haftaki kg:
gelen yada giden kg:
toplam giden kg:
hedef kg:
bukadar kolay gelsin

74.3 kilo ile bende diyetime bugün itibariyle başlıyorum ilk hedef 64.3 umarım verebilirim

hoşgeldin lamekan369

hoşgeldin dond'çumhadi hayırlısı....allah kolaylıklar versin cnm....bir an önce yerleşinde....arayı uzatmadan gel

evden ise isden eve hep ayni aslinda canim es evde olunca da gözüme batiyor sanki insallah canim cok sagol

Son düzenleme:

suzimmm kocam bi aksilik etmezse dönücem o internet almak istemiyo oyun bagımlısı bırakmak istiyo o yüzden almayalım dıyor sürekli ama ben bi yolunu bulucam inşallah geç buldum sizi erken kaybetmeyim dimi

saol tatlım ben de çabuk dönmeye çalışıcam daha verilecek çok kilom var

kalori sepeti com dan bakabilirsin canım.
yazmıyo canım

tanesi mi 26 kalori canım.

Kizlar beni de araniza alir misiniz. Bes ay once dogum yaptim hamile kaldigimda 61 kiloydum. Simdi 79 um. Esim surekli benimle dalga geciyor. Alti aylik gibi gobegim duruyor. Simdiye kadar sut veriyorum diye erteliyordum. Ama kafays koydum artik. Vermem gereken 20 kilom var.
Bebegim oldugu icin spor salonuna gidemem. Evde yapabileceğim sporlar hakkında banada yardım eder misiniz
Eskiden ne guzel fizigim vardi. Simdi giyecek kıyafet bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…