keske kurtulsalar benimkide ayni aslinda oyun hastasi o yüzden firsat vermiyor banadasuzimmm kocam bi aksilik etmezse dönücem o internet almak istemiyo oyun bagımlısı bırakmak istiyo o yüzden almayalım dıyor sürekli ama ben bi yolunu bulucam inşallah geç buldum sizi erken kaybetmeyim dimi
tanesi canim bende kaydetim simdi telefonuma cünkü bende günlük 1500 kaloriyi gecmemeye calisiyorumyazmıyo canım
tanesi mi 26 kalori canım.
olsun canım neolacakkiii yerim seni ben çok sağol suzimm
daha iyiyim canımm çok sağol
hosgeldin canimKizlar beni de araniza alir misiniz. Bes ay once dogum yaptim hamile kaldigimda 61 kiloydum. Simdi 79 um. Esim surekli benimle dalga geciyor. Alti aylik gibi gobegim duruyor. Simdiye kadar sut veriyorum diye erteliyordum. Ama kafays koydum artik. Vermem gereken 20 kilom var.
Bebegim oldugu icin spor salonuna gidemem. Evde yapabileceğim sporlar hakkında banada yardım eder misiniz
Eskiden ne guzel fizigim vardi. Simdi giyecek kıyafet bulamıyorum.
kendine iyi bak tatlimşekerlerim artık ben kaçıyorum maalesef ara biraz açılsada mutlaka dönücem şimdi gidiyorum
öncelikle canım ortim suzim
minem ,
neslim ,
gülom ,
fadimem ,
betülüm ,
nazugur ,
nazlıbahar,
çınarınannesi ,
bluedeniz,
bernvildan,
karbeyaz,
adını tam yazamadım ama euriablair,
alaca,
pucca
daha adını hatırlayamadıgım bütün kızçeler hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çokkkkkkk seviyorum tez zamanda görüşmek üzere hoşçakalınama diyeti bırakmıyorum döndügümde daha ince olucam inşllh
Güle güle yerleş de gel inşallah biran önce canım, helal olsun ayrıca.şekerlerim artık ben kaçıyorum maalesef ara biraz açılsada mutlaka dönücem şimdi gidiyorum
minem ,
neslim ,
gülom ,
fadimem ,
betülüm ,
nazugur ,
nazlıbahar,
çınarınannesi ,
bluedeniz,
bernvildan,
karbeyaz,
alaca,
pucca
daha adını hatırlayamadıgım bütün kızçeler hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çokkkkkkk seviyorum tez zamanda görüşmek üzere hoşçakalınama diyeti bırakmıyorum döndügümde daha ince olucam inşllh
aşk olsun bebişim ne hakkı. varsa eğer hepsi helal olsun en kısa zamanda bekliyoruz.hemencecik gel tamam mııışekerlerim artık ben kaçıyorum maalesef ara biraz açılsada mutlaka dönücem şimdi gidiyorum
minem ,
neslim ,
gülom ,
fadimem ,
betülüm ,
nazugur ,
nazlıbahar,
çınarınannesi ,
bluedeniz,
bernvildan,
karbeyaz,
alaca,
pucca
berenvildan sen 10 kg ne kadar sürede verdin neler yaptın anlatırmısın bana biraz
2 ayda verdim canım.ben biraz katıyım galiba.hergün 2.5- 3 litre su +2 saat spor ve şekeri tamamen kestim.çikolata cips kola çekirdek hepsine vedaa.bi de mümkün mertebe saat akşam 7:30 8 den sonra sadece form çayı veya 1 meyva o kadar.
Eki Görüntüle 620409
* Zeytinyağlı yaprak dolma (2 ad.) 125 KALORİ
berenvildan sen 10 kg ne kadar sürede verdin neler yaptın anlatırmısın bana biraz
Eki Görüntüle 620409
[sıze=3] şekerlerim artık ben kaçıyorum maalesef ara biraz açılsada mutlaka dönücem şimdi gidiyorum
Minem ,
neslim ,
gülom ,
fadimem ,
betülüm ,
nazugur ,
nazlıbahar,
çınarınannesi ,
bluedeniz,
bernvildan,
karbeyaz,
alaca,
pucca
daha adını hatırlayamadıgım bütün kızçeler hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çokkkkkkk seviyorum tez zamanda görüşmek üzere hoşçakalınAma diyeti bırakmıyorum döndügümde daha ince olucam inşllh [/sıze]
arkadaşlar hangi diyetleri uyguluyorsunuz ve spor olarak ne yapıyorsunuz ve kaç dk?benim 8.5 aylık kızım var bebkle biraz zor oluyor spor yapmak
* Zeytinyağlı yaprak dolma (2 ad.) 125 KALORİ
suzimm umarım kırılmıyosundurbana niyetim yarı yolda bırakmak degildi seni ama beklenmedik bi taşınma oldu dönücem ama istersen yeni orti bul ben gelince 6 larda görüyüm seni
arkadaşlar hangi diyetleri uyguluyorsunuz ve spor olarak ne yapıyorsunuz ve kaç dk?benim 8.5 aylık kızım var bebkle biraz zor oluyor spor yapmak
slm suzim ozletin kendini bi gorunuyon sonra kayboluyorsunaskim gelmis :103: naber bebek
alaca senide gördüm canim altda sen nasilsinya nekadar özlemissim sizi gördükce yazasim geliyor hepinize
şekerlerim artık ben kaçıyorum maalesef ara biraz açılsada mutlaka dönücem şimdi gidiyorum
minem ,
neslim ,
gülom ,
fadimem ,
betülüm ,
nazugur ,
nazlıbahar,
çınarınannesi ,
bluedeniz,
bernvildan,
karbeyaz,
alaca,
pucca
genelde tüm kızçeler kendine göre bir diyet programı uyguluyoruz canım...yalnız 3 ana 3 ara öğün şart...ben 45 dakkikalık egzersiz yapmaya çalışıyorum her gün ...onun dışında sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum şekeri bıraktım mesela çay vede kahvede....bol su içmeye çalışıyorum....yoğurt tüketmeni tavsiye edebilirim....şimdilik aklıma gelenler bunlar ....kolay gelsin sanada
bebişini allah bağışlasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?