70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keske kurtulsalar benimkide ayni aslinda oyun hastasi o yüzden firsat vermiyor banada bul bi yolunu tatlim birbirimize alisdik
yazmıyo canım

tanesi mi 26 kalori canım.
tanesi canim bende kaydetim simdi telefonuma cünkü bende günlük 1500 kaloriyi gecmemeye calisiyorum

olsun canım neolacakkiii yerim seni ben çok sağol suzimm

daha iyiyim canımm çok sağol

Buda benim çizelgem olsun biraz süsleyeyim hedeflerimi bakalım 3 ayda 15 kilo nasıl vereceğim ?

şekerlerim artık ben kaçıyorum maalesef ara biraz açılsada mutlaka dönücem şimdi gidiyorum
öncelikle canım ortim suzim
minem ,
neslim ,
gülom ,
fadimem ,
betülüm ,
nazugur ,
nazlıbahar,
çınarınannesi ,
bluedeniz,
bernvildan,
karbeyaz,
adını tam yazamadım ama euriablair,
alaca,
pucca
daha adını hatırlayamadıgım bütün kızçeler hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çokkkkkkk seviyorum tez zamanda görüşmek üzere hoşçakalın ama diyeti bırakmıyorum döndügümde daha ince olucam inşllh

berenvildan sen 10 kg ne kadar sürede verdin neler yaptın anlatırmısın bana biraz

Son düzenleyen: Moderatör:
hosgeldin canim benim esimde benlen dalga geciyor ama verecez insallah
kendine iyi bak tatlim canim benim

suzimm umarım kırılmıyosundur bana niyetim yarı yolda bırakmak degildi seni ama beklenmedik bi taşınma oldu dönücem ama istersen yeni orti bul ben gelince 6 larda görüyüm seni

Son düzenleme:
Güle güle yerleş de gel inşallah biran önce canım, helal olsun ayrıca.

aşk olsun bebişim ne hakkı. varsa eğer hepsi helal olsun en kısa zamanda bekliyoruz.hemencecik gel tamam mııı

* Zeytinyağlı yaprak dolma (2 ad.) 125 KALORİ

2 tanesimiii yandım ben 4 tane yediiim. bide 10 tane yiyim diyodum.
bide kuru fasulyenin porsiyonu kaç kaşık oluyoo ondanda 7-8 kaşık yediiiim vayyy anam banaa ne yaptım beeenn

Bu sabah tartıldım 77,9 çıktım. Sanırım diyetin ilk haftası diye 2 kilo birden gitti. 75'e bi insem gerisi gelir zaten de...

berenvildan sen 10 kg ne kadar sürede verdin neler yaptın anlatırmısın bana biraz

Eki Görüntüle 620409

2 ayda verdim canım.ben biraz katıyım galiba.hergün 2.5- 3 litre su +2 saat spor ve şekeri tamamen kestim.çikolata cips kola çekirdek hepsine vedaa.bi de mümkün mertebe saat akşam 7:30 8 den sonra sadece form çayı veya 1 meyva o kadar.

arkadaşlar hangi diyetleri uyguluyorsunuz ve spor olarak ne yapıyorsunuz ve kaç dk?benim 8.5 aylık kızım var bebkle biraz zor oluyor spor yapmak

helal olsun canım...ne hakkı... Güzel yorumlarınla en kısa zaman da bekliyoruz canım seni....

* Zeytinyağlı yaprak dolma (2 ad.) 125 KALORİ

suzimm umarım kırılmıyosundur bana niyetim yarı yolda bırakmak degildi seni ama beklenmedik bi taşınma oldu dönücem ama istersen yeni orti bul ben gelince 6 larda görüyüm seni

yok bebegim kirilirmiyim hic sana güle güle git gel canim yetiesemedim resim bulmaya calisiyordum sana isarkadasi oyaladi sende hakkini helal et canim kendine iyi bak dikkat et geldiginde ikimizde 6lilarda bulusuruz insallah

Son düzenleme:
arkadaşlar hangi diyetleri uyguluyorsunuz ve spor olarak ne yapıyorsunuz ve kaç dk?benim 8.5 aylık kızım var bebkle biraz zor oluyor spor yapmak

genelde tüm kızçeler kendine göre bir diyet programı uyguluyoruz canım...yalnız 3 ana 3 ara öğün şart...ben 45 dakkikalık egzersiz yapmaya çalışıyorum her gün ...onun dışında sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum şekeri bıraktım mesela çay vede kahvede....bol su içmeye çalışıyorum....yoğurt tüketmeni tavsiye edebilirim....şimdilik aklıma gelenler bunlar ....kolay gelsin sanada
bebişini allah bağışlasın cnm

askim gelmis :103: naber bebek

alaca senide gördüm canim altda sen nasilsin ya nekadar özlemissim sizi gördükce yazasim geliyor hepinize
slm suzim ozletin kendini bi gorunuyon sonra kayboluyorsun

gule gule tasin seni burda bekliyecegiz sekerrr

teşekkür ederim cnm bugün ilk günüm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…