Kolay gelsın canım bende yapmayı cok ıstedım ama 4 aylık bebegım var sutum azalır dıye korktum normal kendı kafama gore yapıyorum herseyden kısıyorum yalnız bugun dayanamadım 3 dılım baklava yedım daha regl olmadım felaket canım tatlı ıstıyor canım bugun yedıklerım kahvaltı 1 dılım kepek ekmek yarım kase corba azcık peynır 7-8 patates kızarması 2 zeytın 1 catal recel ogle 3 dılım baklava aksam tavuk 3 kasık pılav 1 elma
canım geçmiş olsun oğluşuna üzülme kötü bişi yoktur artık pek çok erkek bebeği erken sünnet ediyolar şükür bizimkinin öle bişeyi çıkmadı zaten çıkamaz sanırım maşallah bizimkinin eli hep pipisinde ucunu kendi kendine açtı:)))))) geçen yolda yaşlı teyze önümü kesti erkek bu demi dedi belli belli diyo eli pipi de ne çok güldüm yaw.... :roflol::roflol:iyi akşamlar kızlar ,benim calleneticsin bugün 6.günü çok yoruyoo yaww
yarın dinlenme günüm 10. günde tekrar ölçülerime bakçammm,
klasik kahvaltıya ek olarak menemen yedim biraz,sonra tüm gün boyunca sadece 1bardak light süt ve nesfit yedim,kuzumu kontrole götürdük uzun sürdü bide hiç kilo almamış yavrum, 20 sinde sünnet olacak pipisinde darlık varmış, kafası küçük olduğu için erken kapanmadan şüpheleniyorlar tomografi istediler çok canım sıkkın bunlara , yemeyi falan unuttum mafoldumben
kızlar günaydın benim moral sıfır oldu bugün sabah tartı 75 gösterdi diceniz niye pis boğazlığımdan cumartesi akşam eşim geldi istanbuldaki görümcemle burdaki görümcemde bize gel sen onlarda buraya gelir burda hep beraber akşam yeriz dedi onlar 8.30 da geldiler o saate kadar 4 elmayla duran ben onlar gelince taze fasulye köy usulü yapmış görümcen bulgurda katarlar bildiğimiz fasulyeden değil zaten içide çıkmış oluyo bazılarının gerçek zeytin yağla yapılmış oluyo görümcem hakiki zeytin yağ kullanır buraların zeytini meşhur ya neyse ondan yedim biraz ıspanak sonra yufkayla yapılmış bişey vardır kesme diyolar üzerine yoğurt falan kızgın biberli yağ dökerler birazda ondan yedim kola falan yok tabi ekmek yok hiç neyse ben eşimle eve geldim onlar sabah kahvaltıya bize gelin dediler işte asıl o zaman coştum ben yarım poğaça 10 tane kızarmış patates 2 dilim yufka yaparlar kendileri onla yapılmış börek bide fırından kepek ekmeği almış ben yerim diye sıcakmı sıcak birazda ondan peynir köy peyniri falanda falan işte.. tabi çayda sakarinle tatlandırılmış falan, kendini sakarinle avut sen güzelim, su oda ne herhal 1 litre falan içmişimdir dün.. ama cumartesi 3 litremide tamamlayıp öyle gitmiştimki onlar akşam yerken ben elma yerim dedim ama dedimle kaldım. keşke yemin etseydim o günler için dün işte kahvaltıdan sonta öğlen annemi ziyerete gittik hep bereber ordanda izniği kuş bakışı gören tepe var orda türbe vardır oraya yine hep beraber. ordanda görümcemin evi ben yine fasulye ıspanak biberli bi ezme yapar görümcem birazda ondan az ekmekle kahvaltıdada yemiştim. neyse akşam 5 gibi falandı yediklerimiz ordanda hep beraber gemliğe gidildi ordaki eltime hiç bişey yemedim ama çay içtim sakarinle birde orta şekerli türk kahvesi eve geldik gece .ee sabah tabi ben büyük bi hevesle herhal 74 de kalmışımdır diye baktım 75 çıktı moral sıfır tabi beşibiyerde almıştım hemen onu içtim yeşil çayda içtim 2 kuru kayısı yedim eşimle kahvaltı yapmadım o da 9 .15 de giti görümcemle birlikte yani birbuçuk günüm ziyan oldu kardeşim sabah tartıdaki durumumu söyleyince senin bibuçuk gün hiç durmadan lesli yapman lazım artık dedi.ya kafayı yicem hemen yediklerim kilomu yaptı şimdi yoksa sudur canım mı diiim de kendimi avutim. ama bugün elma bütün gün yani hergün elma artık sen gel 10 gün hiiiç ekmek yeme dün kahvaltıda götür ne çabuk geliyo bu kilolar geri yahuu
DİLEKCİM canım geçmiş olsun canım korkma hemen sakın. hemen çözümleniyo öyle şeyler kuzunu öp benim içinde kocaman SEDACIM ya bizimde oğlanında eli pipisinde sürekli 4 bitcek bizimkinin 1.5 ay sonra doktoruna sordum baktı dedi bişey yok alışkanlık yapmış sen yapma öyle deme dikkatini başka yöne yönlerdir VE VE kızlar eşim beni görünce çok şaşırdı eee 7 kilo gitmiş ve sıkılaşmışım birazda görümceme naptınız hatunuma diyo ben isterdim bi 72 ye falan düşsem o gelene kadar ama olmadı 74 düm şimdi 75 neyse belki doğumgünüme kadar düşerim bugün lesli yapasım yok dün çok yoruldum birde gece gelip eşimin kıyafetlerinide ütülemiştim hepsini yıkadım garibim oralarda öle neyse MAGRENTA canım o dediğiniz spor nasıl bişey nerden indiriliyo birde lesliyi sen biliyon dahamı yorucu ayrıntılı bilgiyi nerden alıyom kardeşim onu indirir hemen lesliyle bi kıyas yapıver bana KİRAZ canım lahanada kolaylık versin ALLAHIM sana çok fena bişey bide kışın sanki daha kolay ona katlanmak birde KIZLAR şu pirinç lapasını yapan varmı nasıl kilo kolay verilirmi bana bilgi lütfeen
iyi akşamlar kızlar ,benim calleneticsin bugün 6.günü çok yoruyoo yaww
yarın dinlenme günüm 10. günde tekrar ölçülerime bakçammm,
klasik kahvaltıya ek olarak menemen yedim biraz,sonra tüm gün boyunca sadece 1bardak light süt ve nesfit yedim,kuzumu kontrole götürdük uzun sürdü bide hiç kilo almamış yavrum, 20 sinde sünnet olacak pipisinde darlık varmış, kafası küçük olduğu için erken kapanmadan şüpheleniyorlar tomografi istediler çok canım sıkkın bunlara , yemeyi falan unuttum mafoldumben
iyiakşamlar canım iyi gidiosun callan ile bende bu akşam başlarım inşallah biraz baktım 58 dklık bir video altyazıda var sanırım doğru şeyi indirmişim 100e kadar saymak sıkıcı olcak ama napalım o vücudu gördükten sonra bence herkes yapmalı :)
oğluna geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sorun yoktur siz genede tedbiri elden bırakmayın içiniz rahat olsun sende canını sıkma iyi düşün iyi olsun demişler ben buna çok inanıyorum
bu arada callaneticsi açtım sanırım doğru şey alt ayzıda var 57,59 saniye toplam :) henüz yapmadım çok yorgunum belki daha sonra yapabilirm
haklısın canım görümcemle birlikte izledik c.tesi günü baştan sona bazı hareketler biraz zorlayıcı :mymeka:ama çoğu basit hareketler:dance: yapmaya başlarım inşallah bu hafta:CüvCüv: ama alt yazıyı videoya yapıştırammadım yasakkelimehala canım sıkıldısenağlama
canım altyazıyı indirdin sanırım videoyu aç sonra da alt yazıyı tut videonun üzerine sürükle bırak ozaman çıkıyor daha iyi alt yazıyla ilk baştan öyle takip edilmeli ki doğru yapalım hareketleri :))) ben hala başlayamadım ama en kısa sürede başlama niyetindeim :)
Merhaba kızlar... oyyy oyyy yine gelemedim k.k'ya.... insanı çıldırtıyorlar ondan sonra iş beliyorlar... işler yoğun tamam ama hergün yeni bir iş çıkartıyorlar başıma... çıldırcam artık... elimde işim var yapamam hemen diyorum onuda yap onuda yap diyorlar... aynı anda 3-5 iş birden yapılıyorda benimmi haberim yok acaba anlamıyorum... bu işi benden başka yapan yok ama bu kadarda olmazki... ben tasarım yapıyorum kendi kendimizi motive etmeye çalışıyoruz hopp gelip herkezin motivesini indiriyorlar birden... sinirden donup kalıyoruz artık... bir haftadır niyetliyim 6 günler orucunu tutuyorum yemek, çay molası yok... arada nete zor giriyorum.. nasıl toplayım kendimi konsante olacağım bilmiyorum... görünürde kimseler yok... sayfayı açalı 1 saat olmuştur ama anca yazabildim diğer işlerden... okuyup kaçtığımı düşünmeyin arada yazarken biri geliyor kapamak zorunda kalıyorum... 1 haftadır diyet benim saalntıda... sahurda yiyip yatınca ne oldu kilo bilmiyorum artık... yarın son gün ondan sonra çok sıkı tutmaya başlayacağım.. herkeze güzel bir hafta, mutlu huzurlu günler diliyorum... hepinizi çok öpüyorum kızlar..
Kızlar merhaba ben sedef 70 kilo oldum.Bayramdan önce kıloyu ramazanda boşladım 60 lardan 65 lere geldım sonr abayramda almanyaya tatıle gittik eşimle ve 70 olarak işe döndum acılen zayıflamam lazım herkes bu ne oldu dıyor yardım eder mısınız
canım yaaaa sabır napcan başka yapcak bişi yok sabrede sabrede çatlatcak bigün ya işlerin kolaylasında sakin sakin yap inşallah :)
inşalah canım ya... yapmayacağım demiyorum yapaağım ama hepsi aynı anda olmazki... acele yapınca ya hata çıkacak ya birşeyler eksik olacak... anlamıyorlar düz mantık hepsi birbirinden beterler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?