70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kizlarrrr

Bugun misafirin biri gitti biri geldi bi kendimle kâlamdm hala da oyle :)

Bugun aksam booool salata ve firin palamut pilaki yedim
Yarindan itibaren hafif beslenmeye devam

orti nasil giyor cuma yaklasti birinci olacagiz degilmi bende hedefe yaklastim gibi eminim sende hedefin altina dusersin cunku seni diyetin baya verdirmesi lazim

KAN ŞEKERİNİ DENGELEYEN BİR İÇECEK TARİFİ

1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 parça kabuk tarçın ve 1 çay kaşığı elma sirkesini bir bardak sıcak suda karıştırıp demleyin.

Kan şekerini dengeleyici özelliği olan bu içeceği gün içerisinde dilediğiniz sıcaklıkta ve istediğiniz kadar tüketebilirsiniz.

orti nasil giyor cuma yaklasti birinci olacagiz degilmi bende hedefe yaklastim gibi eminim sende hedefin altina dusersin cunku seni diyetin baya verdirmesi lazim

Harfiyen uymuyorum canim ama cok da uzaklasmiyorum listeden

Bakalim kismet canim sabitleyerek verebilmek daha onemli

Subat sonuna ne versem kar :)

evet kızlar uzun bir aradan sonra bende geldim...
Çocuğu doğurdum artık zayıflayayım ama değil mi?:26:
Alaca pucca bensuzi kılavuz ve diğerler...
Hatırladınız değil mi beni...
Ben de hatırlayamadım, geçen sene aralıktan beri buradayım, aramıza tekrar hoşgeldin.

Canım hani nerde akşam yemeğin, kızlar güzel demiş ama benim gözümden kaçmadı, sen geçen sene derdin ki sebze yemeği veya çorba yemelisin ki miden çalışsın, değil mi ama, akşamları yemek türü veya çorba olsun lütfen şekerim

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
Günaydın canım,

Günaydın sana da
Hedefime yaklaştım demişsin, bu haftaki hedefine mi canım, çizelgende epey var gözüküyor da?

Günaydın canım,

Günaydın sana da
Hedefime yaklaştım demişsin, bu haftaki hedefine mi canım, çizelgende epey var gözüküyor da?

gunaydin cani bu haftaki hedef 76 olmakti belki tam olmam ama baya yaklastim

gunaydinlar kizlar yarincuma bugun menulere daha bir dikat edelim
ben bu gun ogle aksam yumurtali brokoli yaninda domates yemeyi dusunuyom menumu aksama tam yazarim

günaydın şekerlersaat 6.30 dan beri ayaktayım...biraz uykum var...bu sabah uyumadım....kahvaltımı bile yaptımaz kalorili bol keyifli bir gün diliyorum hepimizebugün ne yesem diye düşünürken şöyle bir çorba tarifi buldum...sizde fikrinizi söylerseniz sevinirim...

Sütlü sebze çorbası:
1 top haşlanmış brokoli
1 top haşlanmış karnıbahar
1 küçük haşlanmış havuç
1 küçük haşlanmış patates
rondadan geçirilir.bir tencerede az sıcak suyla bir taşım kaynatılır .içine bir tutam pirinç ilave edilir...pirinçler şişince süt ilave edilir...bir taşım kaynatılır....çorba ocaktan alınınca az tuz ilave edilir..tarif bu kızlar sizce nasıl olur...

günaydın kızlar sabah erkenden kalktım sirkeli suyumu içtim bacak basen kalça hareketlerimi yaptım şu an her tarafım sızlıyo:) şimdi de küçük bir kasede nesfit ile süt karışımı yiyorum:)

Bence süt hiç olmaz onun yerine yoğurtlu çorba yapsan

günaydınnnnlarrr herkese

güzel, kalorisiz, kaçamaksız ,hafif bir gün diliyorum:119 :119:

gerçi bugün perşembe herkes son bi gayrat yarına hazırlanıyodur

gunaydinlar kizlar yarincuma bugun menulere daha bir dikat edelim
ben bu gun ogle aksam yumurtali brokoli yaninda domates yemeyi dusunuyom menumu aksama tam yazarim

günaydın canım...afiyet olsun şimdiden....
günaydın kızlarrr

günardın canım

tarif için tşklr cnm...

günaydın kızlar,

günaydınnn

aha ikinci brokoli yemegi
benim tarifte brokoli hslaniyok pure haline getiriliyor yiyecegin kadarina iki yumurta ekle baharat istege gore karistirilip tavada biraz tere yagi ile alt us pisiriliyor

bence süt hiç olmaz onun yerine yoğurtlu çorba yapsan

bende ikilemde kaldım yapmadım henüz...ben kendim süt çorbası yaparım...tavuk ve arpa şehriyeli..çok ta lezzetli olur...ama bu çok farklı geldi...sizlerinde fikrini alayım dedim belki yapanda olmuştur...diyet yemekleri bölümünden buldum...bugün için denemeyi düşünüyorum ...bakalım güzel bir lezzet olursa yazarım...

günaydınn, dünden bugüne 100 gr bile gitmemiş diyetiminm 3. günündeyim dün sabah:5 etiform
ara: kahve öğlen: tavuklu salata akşam: mercimek çorba balık salata, kahve ve yarım portakal yedim çookmu tatlandırıcı kullanıyorum kahvede,, biraz moralim bozuldu pis tartı :)

aha ikinci brokoli yemegi
benim tarifte brokoli hslaniyok pure haline getiriliyor yiyecegin kadarina iki yumurta ekle baharat istege gore karistirilip tavada biraz tere yagi ile alt us pisiriliyor

desenize bugün brokoli günü şekerlerbende farklı bir lezzet olsun diye bu çorbayı buldum canım bakalım...sanada afiyet olsun...doyurucu ve sağlıklı bir omlet olur bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…