70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bi seften aldim sebze corbasi tarifi.
Kereviz yapragi, 1 patates, varsa fasulye, kabak, bir avuc mercimek, karnibahar, havuc pirasa, biber yani normalde pek yemedigimiz sebzeleri koyup bir gizel tencereye uzerine 1.5 l su koyup iyice hasliyorum. Butun sebzeler pelte olduktan sonra blendirdan gecirip puruzsuz hale getiriyorum

Ayri bi yerde 1 kasik margarini eriip icine nane atip kizdiriyorm dikkat edin yanmasin.1 su bardagi yogurdun icine 1 yk un atip cirpiyotum. Sonra bu meyhaneyi de corbaya kesilmesin die yavasca dokuyorum. En ustede naneli yag. Baya guzel doyurucu ve hafif oluyo

alaca aslında 2 haftadır güzel veriyorum ondan önce ara vermiştim, yai tartılmadımda bana öyle geliyor, bakacağız yarın,
bende bu akşamı brokoli ile kapatmayı düşünüyorum, bayağı brokolici varmış bu gün
gerçi mantarda yapabilirim

sabah ve arada çok az yediğin için akşam yediklerini depolamış olabilirsin

sabah kahvaltısını daha güzel yapmalısın bence 1-2 dilim ekmek yumurta peynir gibi..

öğlen kıymalı karnı barhar pirinç pilavı ve yoğurt varmış
ben o zaman karnı baharı yiyim yoğurdu yiyim pilava ölesine bakimm...
olurmu?????

arkadaşlar merhaba benimde bugün diyette 3. günüm
başlangıç boy:1.65
kilo 83.4 u sabah:83
dün:1 dilim tam buğday ekmeği tavada az zeytinyağında iki yumurta 1 salatalık,1 domates
öğlen:1 küçük tabak lahana sarma,2 bardak ayran
gün içerisinde neredeyse 8 kupa yeşilçay 1,5 litre su
akşam:1 porsiyon fırında tavuk,bol limonlu yeşil salata bir kase yoğurtu çorba ve 1.5 saat koşu bandında yürüyüş
bu sabah 1 adet muz,cla ve burner
an itibariyle 1 litre su 3 bardak yeşilçay

Günaydın kızlar.Dünden beri gelemiyorum.sinirlerim çok bozuk.dün haberlerde duymuşsunuzdur Gaziantepte olan patlamayı.
ben çok yakınındaydım.çok fazla etkilendim.Allah hepimize uzun uzun ömürler versin inş.ölüm çok zor...

ortim afiyet olsun..ooooh harika görünüyor..BEn de dün akşam iki tane içli köfte yedim biz bu hafta birinciliğe uzaklaştık böylece sanırım

canim bence brokoliyi tercih et cuma ertesi oldugu icin mantar kalorisi dusuk karbonhitrat orani yuksek bir besin tabi karistirmiyorsam normalde hem severim tuketirimde yarin cuma oldugu icin sen brokoli yap

arkadaşlar desteğe ihtiyacım var gerçekten kilo vermek istiyorum,8 yıldır inişli çıkışlı bu kilolardayım

Günaydın canım,bende burada yeniyim.İyi gidiyorsun İnşallah tartıda daha da,düşüşler olur.

olurmu?????
bir iki kaşık tadımlık yiyebilirsin ekmek yemezsen
2-3 kaşığı bir dilim ekmek yapıyor pilavın

ortim afiyet olsun..ooooh harika görünüyor..BEn de dün akşam iki tane içli köfte yedim biz bu hafta birinciliğe uzaklaştık böylece sanırım
biz ortimi olduk canım ne zaman olduk ben hatırlayamadım ama
sanırım yanlış yoruma yazdın
öperim kısçem

Günaydın canım,bende burada yeniyim.İyi gidiyorsun İnşallah tartıda daha da,düşüşler olur.

çok teşekkürler,umarım seninde gönlünce olur sen benden iyisin tabi 73kg inşaallah istediğin kiloya ulaşırsın sen kaç yaşındasın bide evlimisin ben 32 yaşındayım ikide çocuk var tabii, ben evlenmeden önce 57 kiloydum bidahada görmedim tabi o kiloyu

geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 domates
1 biber
maydanoz
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay

şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum

Güzel kısçeler ben gideyim
işlerle ve yemek işleriyle uğraşayım
misafirde var biliyorsunuz
akşam 19.30da olucakmış burda
peffff

bugün çok acıktım evde tam buğday ekmeği kalmamıştı bende kahvaltı etmedim,1 muz yedim ondan olabilirmi acep:44:

Bende bu ogleni ve aksami brokoli ve beuksel lahanasi ile kapatcam:)

olurmu?????
Canim 2 yemek kasigi tepeleme pilav 1,5 dilim-2 dilim beyaz ekmek ekmek hakkini bu sekilde kullanabilirsin. Kalan kisimda sorun yok zaten birde yemegin suyunu yeme emi butun etin yagi orada cunku

Menun cok guzEl insallah hep boyle devam edersin ama birsey diyim gunde 3 fincandan daha fazla yesil cay icmek toksik etki yapiyor. 8 kupa inanilmaz cok zehirlersin kiz kendini
Hatta suan okulda laboratuvarda bende yesil cayi calisiyorum, sen yine de abartma

arkadaşlar desteğe ihtiyacım var gerçekten kilo vermek istiyorum,8 yıldır inişli çıkışlı bu kilolardayım

Hosgeldin canim, onceki yazismalari okursan arkadaslar hergun yediklerini paylasiyor fikir edinebilirsin, sonrasi kendiliginden geliyor

ayyy canım resmi görünce ağzım sulanıp yanlış alıntı yaptım sanırım Bahar a cevap yazdım sanmıştım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…