günaydın şekerlersaat 6.30 dan beri ayaktayım...biraz uykum var...bu sabah uyumadım....kahvaltımı bile yaptım az kalorili bol keyifli bir gün diliyorum hepimize bugün ne yesem diye düşünürken şöyle bir çorba tarifi buldum...sizde fikrinizi söylerseniz sevinirim...
Sütlü sebze çorbası:
1 top haşlanmış brokoli
1 top haşlanmış karnıbahar
1 küçük haşlanmış havuç
1 küçük haşlanmış patates
rondadan geçirilir.bir tencerede az sıcak suyla bir taşım kaynatılır .içine bir tutam pirinç ilave edilir...pirinçler şişince süt ilave edilir...bir taşım kaynatılır....çorba ocaktan alınınca az tuz ilave edilir..tarif bu kızlar sizce nasıl olur...
günaydınn, dünden bugüne 100 gr bile gitmemiş diyetiminm 3. günündeyim dün sabah:5 etiform
ara: kahve öğlen: tavuklu salata akşam: mercimek çorba balık salata, kahve ve yarım portakal yedim çookmu tatlandırıcı kullanıyorum kahvede,, biraz moralim bozuldu pis tartı :)
alaca aslında 2 haftadır güzel veriyorum ondan önce ara vermiştim, yai tartılmadımda bana öyle geliyor, bakacağız yarın,
bende bu akşamı brokoli ile kapatmayı düşünüyorum, bayağı brokolici varmış bu gün
gerçi mantarda yapabilirim
arkadaşlar merhaba benimde bugün diyette 3. günüm
başlangıç boy:1.65
kilo 83.4 u sabah:83
dün:1 dilim tam buğday ekmeği tavada az zeytinyağında iki yumurta 1 salatalık,1 domates
öğlen:1 küçük tabak lahana sarma,2 bardak ayran
gün içerisinde neredeyse 8 kupa yeşilçay 1,5 litre su
akşam:1 porsiyon fırında tavuk,bol limonlu yeşil salata bir kase yoğurtu çorba ve 1.5 saat koşu bandında yürüyüş
bu sabah 1 adet muz,cla ve burner
an itibariyle 1 litre su 3 bardak yeşilçay
bir iki kaşık tadımlık yiyebilirsin ekmek yemezsenöğlen kıymalı karnı barhar pirinç pilavı ve yoğurt varmış
ben o zaman karnı baharı yiyim yoğurdu yiyim pilava ölesine bakimm...
olurmu?????
biz ortimi olduk canımortim afiyet olsun..ooooh harika görünüyor..BEn de dün akşam iki tane içli köfte yedimbiz bu hafta birinciliğe uzaklaştık böylece sanırım
Günaydın canım,bende burada yeniyim.İyi gidiyorsun İnşallah tartıda daha da,düşüşler olur.
Günaydın kızlar.Dünden beri gelemiyorum.sinirlerim çok bozuk.dün haberlerde duymuşsunuzdur Gaziantepte olan patlamayı.
ben çok yakınındaydım.çok fazla etkilendim.Allah hepimize uzun uzun ömürler versin inş.ölüm çok zor...
alaca aslında 2 haftadır güzel veriyorum ondan önce ara vermiştim, yai tartılmadımda bana öyle geliyor, bakacağız yarın,
bende bu akşamı brokoli ile kapatmayı düşünüyorum, bayağı brokolici varmış bu gün
gerçi mantarda yapabilirim
Canim 2 yemek kasigi tepeleme pilav 1,5 dilim-2 dilim beyaz ekmek ekmek hakkini bu sekilde kullanabilirsin. Kalan kisimda sorun yok zaten birde yemegin suyunu yeme emi butun etin yagi orada cunkuöğlen kıymalı karnı barhar pirinç pilavı ve yoğurt varmış
ben o zaman karnı baharı yiyim yoğurdu yiyim pilava ölesine bakimm...
olurmu?????
Menun cok guzEl insallah hep boyle devam edersin ama birsey diyim gunde 3 fincandan daha fazla yesil cay icmek toksik etki yapiyor. 8 kupa inanilmaz cok zehirlersin kiz kendiniarkadaşlar merhaba benimde bugün diyette 3. günüm
başlangıç boy:1.65
kilo 83.4 u sabah:83
dün:1 dilim tam buğday ekmeği tavada az zeytinyağında iki yumurta 1 salatalık,1 domates
öğlen:1 küçük tabak lahana sarma,2 bardak ayran
gün içerisinde neredeyse 8 kupa yeşilçay 1,5 litre su
akşam:1 porsiyon fırında tavuk,bol limonlu yeşil salata bir kase yoğurtu çorba ve 1.5 saat koşu bandında yürüyüş
bu sabah 1 adet muz,cla ve burner
an itibariyle 1 litre su 3 bardak yeşilçay
arkadaşlar desteğe ihtiyacım var gerçekten kilo vermek istiyorum,8 yıldır inişli çıkışlı bu kilolardayım
bir iki kaşık tadımlık yiyebilirsin ekmek yemezsen
2-3 kaşığı bir dilim ekmek yapıyor pilavın
biz ortimi olduk canımne zaman olduk ben hatırlayamadım ama
sanırım yanlış yoruma yazdın
öperim kısçem
ortim afiyet olsun..ooooh harika görünüyor..BEn de dün akşam iki tane içli köfte yedimbiz bu hafta birinciliğe uzaklaştık böylece sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?