aha ikinci brokoli yemegi
benim tarifte brokoli hslaniyok pure haline getiriliyor yiyecegin kadarina iki yumurta ekle baharat istege gore karistirilip tavada biraz tere yagi ile alt us pisiriliyor
günaydınn, dünden bugüne 100 gr bile gitmemiş diyetiminm 3. Günündeyim dün sabah:5 etiform
ara: Kahve öğlen: Tavuklu salata akşam: Mercimek çorba balık salata, kahve ve yarım portakal yedim çookmu tatlandırıcı kullanıyorum kahvede,, biraz moralim bozuldu pis tartı :)
Super superrrrrgünaydın şekerlersaat 6.30 dan beri ayaktayım...biraz uykum var...bu sabah uyumadım....kahvaltımı bile yaptım az kalorili bol keyifli bir gün diliyorum hepimize bugün ne yesem diye düşünürken şöyle bir çorba tarifi buldum...sizde fikrinizi söylerseniz sevinirim...
Sütlü sebze çorbası:
1 top haşlanmış brokoli
1 top haşlanmış karnıbahar
1 küçük haşlanmış havuç
1 küçük haşlanmış patates
rondadan geçirilir.bir tencerede az sıcak suyla bir taşım kaynatılır .içine bir tutam pirinç ilave edilir...pirinçler şişince süt ilave edilir...bir taşım kaynatılır....çorba ocaktan alınınca az tuz ilave edilir..tarif bu kızlar sizce nasıl olur...
günaydın cnmaslında çok değil bence...hatta sabah kahvaltısı yok bile....ilk haftayı artısız bi atlat gerisi gelir inşallah cnm...çay kahveyi de zamanla şekersiz içmeye alışıyosun...yapabilirsin bence...
super superrrrr
sebze corbalarina bayilirimmm
da anim bu rengi kullanmazsan daha super olacak okunmuyor
herkese gunaydiiiiinnnn
Ben sebzw corbasina hep sut koyarim
1 tablet et suyu da koyarim pisip rondodan gecirdikten sonra ayri bi kapta sut kaynatir icine eklerim bes dk kaynatirim kapatim
cok da gizel oluyor :)
mavi rengin iştah kesme özelliği varmış...geçen bir yazıda okumuştumOkiş cnm ....
Canım yazı rengini değiştirir misin? Çok silik çıkıyor.günaydın şekerlersaat 6.30 dan beri ayaktayım...biraz uykum var...bu sabah uyumadım....kahvaltımı bile yaptım az kalorili bol keyifli bir gün diliyorum hepimize bugün ne yesem diye düşünürken şöyle bir çorba tarifi buldum...sizde fikrinizi söylerseniz sevinirim...
Sütlü sebze çorbası:
1 top haşlanmış brokoli
1 küçük haşlanmış havuç
rondadan geçirilir.bir tencerede az sıcak suyla bir taşım kaynatılır .içine bir tutam pirinç ilave edilir...pirinçler şişince süt ilave edilir...bir taşım kaynatılır....çorba ocaktan alınınca az tuz ilave edilir..tarif bu kızlar sizce nasıl olur...
günaydın kızlar,
nasılsınız, umarım herşey yolundadır.
Ortim canım günaydın, çorba tarifin harika görünüyor. Ben kesin denerim. Oğluş için bile iyi içinde birsürü sebze var.
Dünkü menümü yazayım,
sabah ılık su
2 ince dilim tb. Ekmeğinin arasına light peynir, jambon
tarcınlı ılhamur,
öğlene kadar hiiç acıkmadım
öğlen
ızara köfte 3, 2 çöp şiş,
1 kaşık şakşuka, yoğurt, 2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası,
şekersiz türk kahvesi
ara,
tarcınlı papatya, 1 avuç beyaz leblebi,
ara
sabahki sanduviçin daha küçüğü,
akşam yoğurtlu yulaf kepeği
1 kaşık kısır, 2 kaşık kuru fasulya
2,5 lt su.
Bu arada akşam spora başlayacaktım dvd cd yi okumadı. Bende bulaşık makinesindeki tüm eşyaları tek tek yerleştirdim. Tek çatalı al koy, tek bardak al yürü koy sona doğrusinir geldi ama. Yaptım
günaydınn, dünden bugüne 100 gr bile gitmemiş diyetiminm 3. günündeyim dün sabah:5 etiform
ara: kahve öğlen: tavuklu salata akşam: mercimek çorba balık salata, kahve ve yarım portakal yedim çookmu tatlandırıcı kullanıyorum kahvede,, biraz moralim bozuldu pis tartı :)
canım yazı rengini değiştirir misin? çok silik çıkıyor.
afiyet olsun canım güzelmiş menünbugunki menum
sabah ac karinla bo su
kavalti
1 yumurta
1kk beyaz peynir
yarim domates
yarim havuc
2 dilim tb ekmegi
1 biber
sekersiz cay
oglen
tavuklu sandivic 150 calori idi
1 bardak portakal suyu 90 calori idi
ara 1 mandalin
yarim elma 1 dilim kivi
aksam
biraz kiymali ispanak
yarim kase corba
yarim bardak portakal suyu
1form cay yarim elma
4 lt su
bugun menum sapiti gibi
günaydın canımGünaydın kızlarrr
evet canım yaın cuma inşallah güzel sonuçlar görürürzgunaydinlar kizlar yarincuma bugun menulere daha bir dikat edelim
ben bu gun ogle aksam yumurtali brokoli yaninda domates yemeyi dusunuyom menumu aksama tam yazarim
bebişim bu yazıyı okuyamıyorum koyu tercih et silik çıkıyogünaydın şekerlersaat 6.30 dan beri ayaktayım...biraz uykum var...bu sabah uyumadım....kahvaltımı bile yaptım az kalorili bol keyifli bir gün diliyorum hepimize bugün ne yesem diye düşünürken şöyle bir çorba tarifi buldum...sizde fikrinizi söylerseniz sevinirim...
Sütlü sebze çorbası:
1 top haşlanmış brokoli
1 küçük haşlanmış havuç
evet canım bu hafta kısçeler çok istikrarlı sanırım herkes eksidedirgünaydınnnnlarrr herkese
güzel, kalorisiz, kaçamaksız ,hafif bir gün diliyorum:119 :119:
gerçi bugün perşembe herkes son bi gayrat yarına hazırlanıyodur
ilk başlarken hepimizde aynı problemler olmuşturgünaydınn, dünden bugüne 100 gr bile gitmemiş diyetiminm 3. günündeyim dün sabah:5 etiform
ara: kahve öğlen: tavuklu salata akşam: mercimek çorba balık salata, kahve ve yarım portakal yedim çookmu tatlandırıcı kullanıyorum kahvede,, biraz moralim bozuldu pis tartı :)
günaydın canımGünaydın kızlar,
Nasılsınız, Umarım herşey yolundadır.
Ortim canım günaydın, çorba tarifin harika görünüyor. ben kesin denerim. Oğluş için bile iyi içinde birsürü sebze var.
DÜnkü menümü yazayım,
Sabah ılık su
2 ince dilim tb. ekmeğinin arasına light peynir, jambon
Tarcınlı ılhamur,
Öğlene kadar hiiç acıkmadım
Öğlen
Izara köfte 3, 2 çöp şiş,
1 kaşık şakşuka, yoğurt, 2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası,
şekersiz türk kahvesi
ara,
tarcınlı papatya, 1 avuç beyaz leblebi,
ara
sabahki sanduviçin daha küçüğü,
akşam yoğurtlu yulaf kepeği
1 kaşık kısır, 2 kaşık kuru fasulya
2,5 lt su.
Bu arada akşam spora başlayacaktım dvd cd yi okumadı. bende bulaşık makinesindeki tüm eşyaları tek tek yerleştirdim. tek çatalı al koy, tek bardak al yürü koy sona doğrusinir geldi ama. yaptım
Herkese gunaydiiiiinnnn
Ben sebzw corbasina hep sut koyarim
1 tablet et suyu da koyarim pisip rondodan gecirdikten sonra ayri bi kapta sut kaynatir icine eklerim bes dk kaynatirim kapatim
Cok da gizel oluyor :)
günaydın kızlar..
dünkü menümü yazayım
sabah
sandaloz +sirkeli su
2dilim tam tahıl ekmeği üzerine labne
1 domates
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
şekersiz çay
ara orta t.kahvesi
öğlen
zeytinyağlı ıspanak
az makarna (2 yk kadar)
yoğurt salata
ara 1 muz
akşam bir kase mercimek çorbası
salata yoğurt
2 çatallın ucu karnıyarık
aralarda 2 finçan yeşilçay
3 lt su
akşam 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüşş
selam
ben geldimmmm..
maalesef güne incecik tam bugday içinde
incecil kasarlı tost ile başladım.
bu gün böyle olsun ilerde daha düzgün olacak...sözz...
gunaydin canim gozumun onune yarin sabahki halimi getirdimdeafiyet olsun canım güzelmiş menün
günaydın canım
evet canım yaın cuma inşallah güzel sonuçlar görürürz
ben biraz geç bildirebilirim
kaynım evde olucak o dışarı çıktığında
musait olurum artık
çıkmazsada biliki ben sinirden küp küp olmuş
saçlarım diken geziniyom evde beni öyle hayal edin
bebişim bu yazıyı okuyamıyorum koyu tercih et silik çıkıyo
günaydın
evet canım bu hafta kısçeler çok istikrarlı sanırım herkes eksidedir
ilk başlarken hepimizde aynı problemler olmuştur
sabırla devam et bu haftadan sonra kilolar gider
sabah kahvaltını güzelce yap
etiformla olucak iş değil
bünyeni aç bırakmak koruma altına almasıdır vücudunu
kilo veremezsin
burda kısçelerin menülerini takip et alaca, çınarınannesi, pucca, daha bir çok kısçe var
onların menülerinde yorumlarıda güzelse kendine öyle bir yol katedebilirsin
günaydın canım
öğlenki biraz karışık gibi olmasına rağmen akşam toparlanıp güzel gitmiş
ben beğendim menünü
günaydın canım
günaydın kızçeler
az kaldı tartıya, ama ben bu hafta pek kilo veremedim yada hiç veremedim z artıkk yarın sabah göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?