70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyy ortimmmm 1 kilodan bile fazla olacak ozaman senin yarın giden kilon özelden mesaj atsana birinciliğimizi kutlamaya başlasak mı

canım daha çömezim ki ben 100 olmadan atabilemiyomuşum özel msj
bu arada çok ümitlenmeyelim kızlar tam gaz geliyor çünki belli olmaz

canım daha çömezim ki ben 100 olmadan atabilemiyomuşum özel msj
bu arada çok ümitlenmeyelim kızlar tam gaz geliyor çünki belli olmaz

hımmm doğru özel mesaj atamazsın cnm daha ozaman..haklısın da kızlar tam gaz vallahii.Benim kaçamağım da oldu yarın büyük gün desene ortimm

tşklr cnm...100/100 vitamin deposu...aynı zamanda kaloriside düşük olur...denicem bunuda...
Ay Allah iyiligini versin

seninde allah iyiliğini versin

şekerler çorbamı pişirdim....missss şiddetle tavsiye ediyorum...düdüklüde 7-8 dk sebzeleri pişirdim...robottan geçirdim...süt ilave etiim daha sonra...1-2 taşım kaynattım...ocaktan alınca tuz+karabiber ilave ettim...afiyet olsun...

sabah kahvaltıdan sonra mekık cektım
sırt harktlerı yaptım
sabah ogle aksam yapacagım
hatta aksama plates yapmayı dusunuyorum
evımın temızlıgıne de basladım bu da bır spordur degıl mı
haydeee gıtsın kılolr ne kaldı 1 hazırana:18::18:

Ben ekmeyi ,yemeklere yağ koymayı bırakdım.Akşam 7 den sonra hiç bi şey yemiyorum sadece su ve çay.Ekmekde olan vitamini yulaf kepeyinden ve müslilerden almaya çalışıyorum

Canım,tam 20 kilo vermışsin tebrik ederim.Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin ?

kızçeler malesef ev gezmesine gidiyorum.ilk defa gideceğim birisi.yemesem ayıp olmaz inşallah yada kenarından köşesinden tırtıklarım artık.

Canım,tam 20 kilo vermışsin tebrik ederim.Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin ?

cook uzun surede verdım
belkı 2 yıl basladım bıraktım basladım bıraktım
ama gıttı sukur 20 kılo ıns gelmez bıdaha
sımdıde vermem gerekn 6.7 kg var
gıtsın ıstıyorum bıran once

slm kizlar

slm suzim ozletin kendini bi gorunuyon sonra kayboluyorsun

gule gule tasin seni burda bekliyecegiz sekerrr
napim canim bende iyice bunaldim sanki elektrik prisine sokmuslar beni gibi geziyorum aksam oluncada tavuk gibi yatiyom
dün 20.30 da yattim birde bi kac gündür migren gibi kafam catliyo doktora da gitmedigimden tehsis koyamiyorum kafa agrisi girince yatiyom geciyo :26:
evet kızlar uzun bir aradan sonra bende geldim...
Çocuğu doğurdum artık zayıflayayım ama değil mi?:26:
Alaca pucca bensuzi kılavuz ve diğerler...
Hatırladınız değil mi beni...
hosgeldin canim tekrar gecenlerde aklima geldin aysebaharcim nickin degismis
cok sagol neslim sende aklimdasin hep bi kac gün önce cok acikdim dedim nesli gibi bende 3 dilim yiyeyim ekmegi cidden 3 dilim yiyince kahvaltida bütün gün fazla acikmiyorsun ay bilmemki eksi cikabilirmiyim :18:
sevin betülcüm ben sevindim yinede istedigim gibi takilamiyorum ama az da olsa gelebildim ya cok sükür
insallah tatlim cok sagol
tatli degilde ac kurt gibi dolaniyorum su günlerde
ben sirkeyi sevmiyorum tadini ama sirkesizde güzeldir sagol tatlim
oh affiyet olsun
aha ikinci brokoli yemegi
benim tarifte brokoli hslaniyok pure haline getiriliyor yiyecegin kadarina iki yumurta ekle baharat istege gore karistirilip tavada biraz tere yagi ile alt us pisiriliyor
bak bu da güzelmis
mavi rengin iştah kesme özelliği varmış...geçen bir yazıda okumuştum Okiş cnm ....
ay canim koyu mavi istah kesiyor
günaydın kızçeler
az kaldı tartıya, ama ben bu hafta pek kilo veremedim yada hiç veremedim z artıkk yarın sabah göreceğiz
yarini bekle canim belki birden gidecek

günaydın yavrucaklar nasılsınız cumaya bir kala
bugün kaldırın totoları
işte olanlar bol hareketli olsun
evde olanlar temizlikle uğraşıp
şu yapışkan kiloları versinler

selam
ben geldimmmm..
maalesef güne incecik tam bugday içinde
incecil kasarlı tost ile başladım.
bu gün böyle olsun ilerde daha düzgün olacak...sözz...
hosgeldin
acikdim
hadi bakalim kolay gelsin bize
ben duymadim gerci dün bakmadim herhalde haberlere allah kalanlara sabir versin cok üzüldüm

Güzel kısçeler ben gideyim
işlerle ve yemek işleriyle uğraşayım
misafirde var biliyorsunuz
akşam 19.30da olucakmış burda
peffff
misafire gitmeyin persembe günleri kizlar

hosgeldin tekrar hasretcim dilegide orti olarak kaptin korkulur sizden artik :18:
kızçeler malesef ev gezmesine gidiyorum.ilk defa gideceğim birisi.yemesem ayıp olmaz inşallah yada kenarından köşesinden tırtıklarım artık.
proteinlerden bol bol ye canim :18: gerci bizim türk mutfaklarinda protein zor bulunuyor

ara öğün iki fincan bol limonlu yeşilçay iki adet hurma,arkadaşlar sabah bi muz yediğimdenmi acaba çok acıktım öğlen birkase erişteli yoğurt çorbası küçük porsiyon lahana sarma iki lokmacık ekmek yemekten sonru bir avuç kavrulmamış fındık iki ısırık cevizli sucuk sizce nasıl,bir küçük parça çikolatam var kendimi zor tutuyom

Yapmaaaaaaaaaaaaa.Durrrrrrrrrrr....Canım bir azcık fazla olmuş....

Kızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…