ayyyyyy ortimmmm 1 kilodan bile fazla olacak ozaman senin yarın giden kilonözelden mesaj atsana birinciliğimizi kutlamaya başlasak mı
canım daha çömezim ki ben 100 olmadan atabilemiyomuşum özel msj
bu arada çok ümitlenmeyelim kızlar tam gaz geliyor çünki belli olmaz
Bende bi seften aldim sebze corbasi tarifi.
Kereviz yapragi, 1 patates, varsa fasulye, kabak, bir avuc mercimek, karnibahar, havuc pirasa, biber yani normalde pek yemedigimiz sebzeleri koyup bir gizel tencereye uzerine 1.5 l su koyup iyice hasliyorum. Butun sebzeler pelte olduktan sonra blendirdan gecirip puruzsuz hale getiriyorum
Ayri bi yerde 1 kasik margarini eriip icine nane atip kizdiriyorm dikkat edin yanmasin.1 su bardagi yogurdun icine 1 yk un atip cirpiyotum. Sonra bu meyhaneyi de corbaya kesilmesin die yavasca dokuyorum. En ustede naneli yag. Baya guzel doyurucu ve hafif oluyo
Ay Allah iyiligini versin
şekerler çorbamı pişirdim....missssşiddetle tavsiye ediyorum...düdüklüde 7-8 dk sebzeleri pişirdim...robottan geçirdim...süt ilave etiim daha sonra...1-2 taşım kaynattım...ocaktan alınca tuz+karabiber ilave ettim...afiyet olsun...
bende kendıme ortı bulsam ıyı olcak
var mı ortısı olmayan hemen ortı olalım :)
ne corbası canım buşekerler çorbamı pişirdim....missssşiddetle tavsiye ediyorum...düdüklüde 7-8 dk sebzeleri pişirdim...robottan geçirdim...süt ilave etiim daha sonra...1-2 taşım kaynattım...ocaktan alınca tuz+karabiber ilave ettim...afiyet olsun...
Talibin yoksa talibinim.
Allah istediğiniz zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş.bende yaş faktörüde var tabi 32 oldum artık, birde yemek yemeyi çokseviyorum, sabah 8 akşam 5 masa başı ol-dukça hareketsiz bir hayatım var işte akşamları anca fırsat bulup yürüyebiliyorum, artık bıktım bu kilolardan birde boğazıma hakim olabilsem:26:
sabah kahvaltıdan sonra mekık cektım
sırt harktlerı yaptım
sabah ogle aksam yapacagım
hatta aksama plates yapmayı dusunuyorum
evımın temızlıgıne de basladım bu da bır spordur degıl mı
haydeee gıtsın kılolr ne kaldı 1 hazırana:18::18:
Canım,tam 20 kilo vermışsin tebrik ederim.Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin ?
napim canim bende iyice bunaldim sanki elektrik prisine sokmuslar beni gibi geziyorum aksam oluncada tavuk gibi yatiyomslm suzim ozletin kendini bi gorunuyon sonra kayboluyorsun
gule gule tasin seni burda bekliyecegiz sekerrr
hosgeldin canim tekrar gecenlerde aklima geldin aysebaharcim nickin degismisevet kızlar uzun bir aradan sonra bende geldim...
Çocuğu doğurdum artık zayıflayayım ama değil mi?:26:
Alaca pucca bensuzi kılavuz ve diğerler...
Hatırladınız değil mi beni...
cok sagol neslim
tebrikler canım çok güzel
hoşgeldin suzim bende bugün sana mesaj atıcaktım
nerde kaldın diye tatlım
regl dinlemem suzim cumaya artı çıkılmıcak okadarrrrrrrrr
afiyet olsun canım
nu sefer daha hızlı gider pötüş bak gör
çünkü yerleşik kilo değil biliyorsun çabuk gelen çabuk gider
spor yapman çok iyi
ne kadar yapabilirsen artık artı yardımcı biliyorsun
hem psikolojik olarakda spor yapmak insanı daha çok rahatlatıyor
burda çoğumuz eskiyiz semdal
bengeçen sene 74le başladım
61 kadar indim
6 ocakda başlamıştım 11 mayısa kadar 61 dim
sonra yazım 4-5 kilo alıp tekrar burdayım
65.5dan tekrar başladım
sabır ve istikrar herşeyden önce
afiyet olsun cnaım beğendim menünü
bebişkom özletme bizi biz sana çok alıştık
hoşgeldin aramıza bizleri takip et
ben kendime göre yazayım
15-20 dk ayakta hareketler yapıyorum
hoplayıp zıplıyorum
koşu tarzında ritimli
15 dakikası da yerde mekik ve bacak hareketleri
helal olsun tatlım çabuk gel emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wuuuuuuuu okadar varmı fadikim
çokda seviyom ya
hoşgeldin şeker
ben hatırlamadım demekki senden sonra gelmişim :26:
hoşgeldin aramıza ben neskuik
geçen sene 06 ocakda başladım
ondan önce bir hafta takipdeydim
aslında 28 aralık 2011 zayıflamaya karar verdiğim tarih
sevin betülcüm ben sevindimvalla bilmem markette vardı canım istedi aldım
hiç de bilmem pek öyle hangi mevsimde ne olur :26:
arkadaşının hasta olduğuna üzülsem mi sevinsem mi bilemedimsonunda gelebilmişsin diyelim o zaman canım
eşin inşallah en yakın zamanda iş bulur :26:
regli de olmuşsun ne güzel kilo verirsin haftaya tatlı isteğini bastır ama olur mu
[/B]
KAN ŞEKERİNİ DENGELEYEN BİR İÇECEK TARİFİ
1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 parça kabuk tarçın ve 1 çay kaşığı elma sirkesini bir bardak sıcak suda karıştırıp demleyin.
Kan şekerini dengeleyici özelliği olan bu içeceği gün içerisinde dilediğiniz sıcaklıkta ve istediğiniz kadar tüketebilirsiniz.
günaydın şekerlersaat 6.30 dan beri ayaktayım...biraz uykum var...bu sabah uyumadım....kahvaltımı bile yaptım az kalorili bol keyifli bir gün diliyorum hepimize bugün ne yesem diye düşünürken şöyle bir çorba tarifi buldum...sizde fikrinizi söylerseniz sevinirim...
Sütlü sebze çorbası:
1 top haşlanmış brokoli
1 top haşlanmış karnıbahar
1 küçük haşlanmış havuç
1 küçük haşlanmış patates
rondadan geçirilir.bir tencerede az sıcak suyla bir taşım kaynatılır .içine bir tutam pirinç ilave edilir...pirinçler şişince süt ilave edilir...bir taşım kaynatılır....çorba ocaktan alınınca az tuz ilave edilir..tarif bu kızlar sizce nasıl olur...
bak bu da güzelmisaha ikinci brokoli yemegi
benim tarifte brokoli hslaniyok pure haline getiriliyor yiyecegin kadarina iki yumurta ekle baharat istege gore karistirilip tavada biraz tere yagi ile alt us pisiriliyor
mavi rengin iştah kesme özelliği varmış...geçen bir yazıda okumuştumOkiş cnm ....
yarini bekle canim belki birden gidecekgünaydın kızçeler
az kaldı tartıya, ama ben bu hafta pek kilo veremedim yada hiç veremedim z artıkk yarın sabah göreceğiz
Günaydın kızlar.Bugün sabah tartı ile buluşduk ve 2 günü tam 1 kq gitmiş)) Tabi ödem atıyorum,ama olsun tartıda düşük görmek çok güzel.İki gün önce 73,5 dim şimdi 72,5 gösteriyor tartı)))Bu arada dün spor yapmadım.Bu günde yapamam )) Kahvaltımı bi güzel yaptım.Size yazdım....
günaydın yavrucaklar nasılsınız cumaya bir kala
bugün kaldırın totoları
işte olanlar bol hareketli olsun
evde olanlar temizlikle uğraşıp
şu yapışkan kiloları versinler
hosgeldinselam
ben geldimmmm..
maalesef güne incecik tam bugday içinde
incecil kasarlı tost ile başladım.
bu gün böyle olsun ilerde daha düzgün olacak...sözz...
Bende bi seften aldim sebze corbasi tarifi.
Kereviz yapragi, 1 patates, varsa fasulye, kabak, bir avuc mercimek, karnibahar, havuc pirasa, biber yani normalde pek yemedigimiz sebzeleri koyup bir gizel tencereye uzerine 1.5 l su koyup iyice hasliyorum. Butun sebzeler pelte olduktan sonra blendirdan gecirip puruzsuz hale getiriyorum
Ayri bi yerde 1 kasik margarini eriip icine nane atip kizdiriyorm dikkat edin yanmasin.1 su bardagi yogurdun icine 1 yk un atip cirpiyotum. Sonra bu meyhaneyi de corbaya kesilmesin die yavasca dokuyorum. En ustede naneli yag. Baya guzel doyurucu ve hafif oluyo
hadi bakalim kolay gelsin bizearkadaşlar merhaba benimde bugün diyette 3. günüm
başlangıç boy:1.65
kilo 83.4 u sabah:83
dün:1 dilim tam buğday ekmeği tavada az zeytinyağında iki yumurta 1 salatalık,1 domates
öğlen:1 küçük tabak lahana sarma,2 bardak ayran
gün içerisinde neredeyse 8 kupa yeşilçay 1,5 litre su
akşam:1 porsiyon fırında tavuk,bol limonlu yeşil salata bir kase yoğurtu çorba ve 1.5 saat koşu bandında yürüyüş
bu sabah 1 adet muz,cla ve burner
an itibariyle 1 litre su 3 bardak yeşilçay
ben duymadim gerci dün bakmadim herhalde haberlere allah kalanlara sabir versin cok üzüldümGünaydın kızlar.Dünden beri gelemiyorum.sinirlerim çok bozuk.dün haberlerde duymuşsunuzdur Gaziantepte olan patlamayı.
ben çok yakınındaydım.çok fazla etkilendim.Allah hepimize uzun uzun ömürler versin inş.ölüm çok zor...
misafire gitmeyin persembe günleri kizlarGüzel kısçeler ben gideyim
işlerle ve yemek işleriyle uğraşayım
misafirde var biliyorsunuz
akşam 19.30da olucakmış burda
peffff
günaydın kızçeler.günümüz güzel geçsin. dün akşam arkadaşta misafirlikteydim.pastalar börekler çekirdekler gırlaydı.ama bir çatal dahi almadım.çok kızdılar ama yapamam dedim valla.süper mutluyum şimdi.son kapanış form çayımı içtim eve döndüm.
hosgeldin tekrar hasretcimmerhabalar topıkdaslarım
nasılsınız
bende sukur geldım evıme dıyetıme kaldıgım yerden devam edıyorum tartılmaya korktum
bır kac hafta tartılmadan dıyetıme devam edecegım
hemen menumue yazayım
sabah
1 bucuk dılım cavdar ekmegı
salatalık
az kasar yarım kk peynır
3 zeytın cay
oglen
1 kepce corba
1 cordon bleu
salata yogurt
ara
1 armut
yesılcay
aksam
corba 1 kepce
karnabahar 4.5 kasık
salata yogurt
ara
1 meyve
yesılcay
proteinlerden bol bol ye canim :18: gerci bizim türk mutfaklarinda protein zor bulunuyorkızçeler malesef ev gezmesine gidiyorum.ilk defa gideceğim birisi.yemesem ayıp olmaz inşallah yada kenarından köşesinden tırtıklarım artık.
cook uzun surede verdım
belkı 2 yılbasladım bıraktım basladım bıraktım
ama gıttı sukur 20 kılo ıns gelmez bıdaha
sımdıde vermem gerekn 6.7 kg var
gıtsın ıstıyorum bıran once
ara öğün iki fincan bol limonlu yeşilçay iki adet hurma,arkadaşlar sabah bi muz yediğimdenmi acaba çok acıktım öğlen birkase erişteli yoğurt çorbası küçük porsiyon lahana sarma iki lokmacık ekmek yemekten sonru bir avuç kavrulmamış fındık iki ısırık cevizli sucuk sizce nasıl,bir küçük parça çikolatam var kendimi zor tutuyom
ayyyy ciddimisin sarma toplam altı tane idi iki lokmacık ekmek hangisi fazlakiYapmaaaaaaaaaaaaa.Durrrrrrrrrrr....Canım bir azcık fazla olmuş....
afiyet olsun canımKızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))
ara öğün iki fincan bol limonlu yeşilçay iki adet hurma,arkadaşlar sabah bi muz yediğimdenmi acaba çok acıktım öğlen birkase erişteli yoğurt çorbası küçük porsiyon lahana sarma iki lokmacık ekmek yemekten sonru bir avuç kavrulmamış fındık iki ısırık cevizli sucuk sizce nasıl,bir küçük parça çikolatam var kendimi zor tutuyom[/QUOTE
1 lahana sarma 62 kalori-6*62=372
bir avuç fintık 25 qr gelse bile-140 kalori bunun yanında çorbayı,ekmeyi ,cevizli sucuk ve çikolata.Dikkat etttt.....((( Canım yanlış anlama.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?