70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 2 kaşık bezelye yemeği ve 1 kase yoğurt yedim nasılll??

güzel canım afiyet olsun bende
2 servis kaşığı kereviz yemeği
1 y.k menemen
2 yemek kaşığı kısır
salata yoğurt
1 çiçek brokoli ve çok az limonlu turpotu yedim

1lt su 1 fincan yeşilçayımıda içtim

harika canım yarın müthiş kilo vermiş olacaksın bence
ben de 2 lt su, 3 fincan yeşil çay içtim.şuanda da bir kupa az sütlü nescafe içiyorum

harika canım yarın müthiş kilo vermiş olacaksın bence
ben de 2 lt su, 3 fincan yeşil çay içtim.şuanda da bir kupa az sütlü nescafe içiyorum

inşallah canım tek dileğim o bu aralar

günde kaç fincan yeşil çay içiosun sen? fazlası zararlı die biliyorum tatlım aman dikkat

canım kaçıncı günün bilmiyorum ama daha yeni başladıysan lütfen böyle düşünme..zamanla az yemeye alışacak miden az şeylerle doyabileceksin.
bugün 3. günüm evlenmeden önce 57 kiloydum doğumlardan sonra buhale geldim ve en az 74 ü gördüm,ve şimdi 83 kiloyum:2:

inşallah canım tek dileğim o bu aralar

günde kaç fincan yeşil çay içiosun sen? fazlası zararlı die biliyorum tatlım aman dikkat

her gün düzenli içmiyorum canım genelde de 1 fincan falan içiyorum zaten.Bugün böyle oldu sadece..
ben de yarın için heyecanlıyım

bugün 3. günüm evlenmeden önce 57 kiloydum doğumlardan sonra buhale geldim ve en az 74 ü gördüm,ve şimdi 83 kiloyum:2:

ahhh tatlım ben de evlenmeden önce 58 kiloydum :78: 2,5 senede ne doğum ne bişey 73,5 a çıktım
bide hamiş kalsaymısım 100e vururdum heralde allah korusun

bizim tek ihtiyacımız azim ve kararlılık eski resimlerine bak bide şimdikilere
aradaki fark seni motive edip gaz vericektir zaten

kızlar ben evlenmediğim halde 56 kilodan 78 kiloya çıktım

hepbirlikte başarırız canım daha yeni 3.günündeymişsin merak etme miden zamanla küçülecek..
çok teşekkürler canlarım sizlerinde desteğiyle inşallah yapabilirim,ben yemek yemeği çok seviyorum özellikle hamurişi umarım dayanabilirim

çok teşekkürler canlarım sizlerinde desteğiyle inşallah yapabilirim,ben yemek yemeği çok seviyorum özellikle hamurişi umarım dayanabilirim

canım ben de tatlıya okadar düşkünüm ki anlatamam sana..arada kaçamaklarımız olacak tabi ama yete ki zaman ve miktar ayarlaması yapabilelim..

bende çok sewiyorum tatlıyı hamur işini ama yemiyceeeeeemmmmm
yapma hamur işi evde yemezsin:) iradeni kaybetme hiçbir zaman yapsan bile yeme bak ben geçen pazar tatlı yaptım eşim çok istedi diye bir çatal almadım bi tepsiyi o yemek zorunda kaldı evin her köşesinde aburcubur çerez çikolata çıkar bizim eşim çok düşkün onlara ama o kilo almıyo olan bana oluyor ..görmezden geliyorum evdeki cıssları

canım yaaa üzülme hep beraber birbirimize destek olarak vercez inşallah özel olmazsa neden aldın acaba

hareketsiz bir yaşam tarzım var tatlım ve maalesef tatlıya zaafım midem genişledikten ve gece yemelerim başladıktan sonra hoooop kilolar geldi nasıl oldu bile anlayamadan..
Teşekkürler canım elbette birlikten kuvvet doğar hepbirlikte zayıflayacağız

bravo sana tatlım görmezden gelmek çok zordur eminim..

inşaallah Allah bize azim ve irade verir kolayca atlatırız bu dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…