olmaz canım sadece yoğurt akşam çok acıkırsın sonra bence azda olsa çorba iç yada yemek ye
canım 2 kaşık bezelye yemeği ve 1 kase yoğurt yedim nasılll??
ben çok acıkıyorum acaba yeni başladım o yüzden mi
korkarım ben bu iştahla kilo falan veremiycem
canım 2 kaşık bezelye yemeği ve 1 kase yoğurt yedim nasılll??
güzel canım afiyet olsun bende
2 servis kaşığı kereviz yemeği
1 y.k menemen
2 yemek kaşığı kısır
salata yoğurt
1 çiçek brokoli ve çok az limonlu turpotu yedim
1lt su 1 fincan yeşilçayımıda içtim
harika canım yarın müthiş kilo vermiş olacaksın bence
ben de 2 lt su, 3 fincan yeşil çay içtim.şuanda da bir kupa az sütlü nescafe içiyorum
bugün 3. günüm evlenmeden önce 57 kiloydum doğumlardan sonra buhale geldim ve en az 74 ü gördüm,ve şimdi 83 kiloyum:2:canım kaçıncı günün bilmiyorum ama daha yeni başladıysan lütfen böyle düşünme..zamanla az yemeye alışacak miden az şeylerle doyabileceksin.
inşallah canım tek dileğim o bu aralar
günde kaç fincan yeşil çay içiosun sen? fazlası zararlı die biliyorum tatlım aman dikkat
bugün 3. günüm evlenmeden önce 57 kiloydum doğumlardan sonra buhale geldim ve en az 74 ü gördüm,ve şimdi 83 kiloyum:2:
bugün 3. günüm evlenmeden önce 57 kiloydum doğumlardan sonra buhale geldim ve en az 74 ü gördüm,ve şimdi 83 kiloyum:2:
ahhh tatlım ben de evlenmeden önce 58 kiloydum :78: 2,5 senede ne doğum ne bişey 73,5 a çıktım
bide hamiş kalsaymısım 100e vururdum heralde allah korusun
bizim tek ihtiyacımız azim ve kararlılık eski resimlerine bak bide şimdikilere
aradaki fark seni motive edip gaz vericektir zaten
ahhh tatlım ben de evlenmeden önce 58 kiloydum :78: 2,5 senede ne doğum ne bişey 73,5 a çıktım
bide hamiş kalsaymısım 100e vururdum heralde allah korusun
bizim tek ihtiyacımız azim ve kararlılık eski resimlerine bak bide şimdikilere
aradaki fark seni motive edip gaz vericektir zaten
çok teşekkürler canlarım sizlerinde desteğiyle inşallah yapabilirim,ben yemek yemeği çok seviyorum özellikle hamurişi umarım dayanabilirimhepbirlikte başarırız canım daha yeni 3.günündeymişsin merak etme miden zamanla küçülecek..
çok teşekkürler canlarım sizlerinde desteğiyle inşallah yapabilirim,ben yemek yemeği çok seviyorum özellikle hamurişi umarım dayanabilirim
canım yaaa üzülme hep beraber birbirimize destek olarak vercez inşallah özel olmazsa neden aldın acabakızlar ben evlenmediğim halde 56 kilodan 78 kiloya çıktım
çok teşekkürler canlarım sizlerinde desteğiyle inşallah yapabilirim,ben yemek yemeği çok seviyorum özellikle hamurişi umarım dayanabilirim
canım yaaa üzülme hep beraber birbirimize destek olarak vercez inşallah özel olmazsa neden aldın acaba
bende çok sewiyorum tatlıyı hamur işini ama yemiyceeeeeemmmmm
yapma hamur işi evde yemezsin:) iradeni kaybetme hiçbir zaman yapsan bile yemebak ben geçen pazar tatlı yaptım eşim çok istedi diye bir çatal almadım bi tepsiyi o yemek zorunda kaldı evin her köşesinde aburcubur çerez çikolata çıkar bizim eşim çok düşkün onlara ama o kilo almıyo olan bana oluyor ..görmezden geliyorum evdeki cıssları
inşaallah Allah bize azim ve irade verir kolayca atlatırız bu dönemihareketsiz bir yaşam tarzım var tatlım ve maalesef tatlıya zaafım midem genişledikten ve gece yemelerim başladıktan sonra hoooop kilolar geldi nasıl oldu bile anlayamadan..
Teşekkürler canım elbette birlikten kuvvet doğar hepbirlikte zayıflayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?