slm kizlar
hosgeldin tekrar hasretcimdilegide orti olarak kaptin korkulur sizden artik :18:
proteinlerden bol bol ye canim :18: gerci bizim türk mutfaklarinda protein zor bulunuyor
Canım,sen 20 kilo verdinse kalan 6,7 de verirsin.Başarılar sana ..
hosbulduk suzıımm
korkuun bızdeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
ahh canım oyle olmuyor ıste o
gıtmıyor bırturlu tabı bende eskısı gıbı yapmıyorum da
kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim beyaz peynir 1 yumurta 4 zeytin bol roka maydonoz ve domates yedim cok mu olmuş acaba?
1 fincan yeşil çay 1 fincan da 7 otlu çay içtim 1.5 lt su içtim
öğlen 4 kaşık zeytinyağlı pırasa 2 dilim ekmek 4 kasık yoğurt yedim şuanlık nasıl gidiyor sizce?
Günaydın kızlar,
Nasılsınız, Umarım herşey yolundadır.
Ortim canım günaydın, çorba tarifin harika görünüyor. ben kesin denerim. Oğluş için bile iyi içinde birsürü sebze var.
DÜnkü menümü yazayım,
Sabah ılık su
2 ince dilim tb. ekmeğinin arasına light peynir, jambon
Tarcınlı ılhamur,
Öğlene kadar hiiç acıkmadım
Öğlen
Izara köfte 3, 2 çöp şiş,
1 kaşık şakşuka, yoğurt, 2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası,
şekersiz türk kahvesi
ara,
tarcınlı papatya, 1 avuç beyaz leblebi,
ara
sabahki sanduviçin daha küçüğü,
akşam yoğurtlu yulaf kepeği
1 kaşık kısır, 2 kaşık kuru fasulya
2,5 lt su.
Bu arada akşam spora başlayacaktım dvd cd yi okumadı. bende bulaşık makinesindeki tüm eşyaları tek tek yerleştirdim. tek çatalı al koy, tek bardak al yürü koy sona doğrusinir geldi ama. yaptım
günaydın yavrucaklar nasılsınız cumaya bir kala
bugün kaldırın totoları
işte olanlar bol hareketli olsun
evde olanlar temizlikle uğraşıp
şu yapışkan kiloları versinler
Günaydın kızlar.Dünden beri gelemiyorum.sinirlerim çok bozuk.dün haberlerde duymuşsunuzdur Gaziantepte olan patlamayı.
ben çok yakınındaydım.çok fazla etkilendim.Allah hepimize uzun uzun ömürler versin inş.ölüm çok zor...
merhabalar topıkdaslarım
nasılsınız
bende sukur geldım evıme dıyetıme kaldıgım yerden devam edıyorum tartılmaya korktum
bır kac hafta tartılmadan dıyetıme devam edecegım
hemen menumue yazayım
sabah
1 bucuk dılım cavdar ekmegı
salatalık
az kasar yarım kk peynır
3 zeytın cay
oglen
1 kepce corba
1 cordon bleu
salata yogurt
ara
1 armut
yesılcay
aksam
corba 1 kepce
karnabahar 4.5 kasık
salata yogurt
ara
1 meyve
yesılcay
ben ekmeyi ,yemeklere yağ koymayı bırakdım.akşam 7 den sonra hiç bi şey yemiyorum sadece su ve çay.ekmekde olan vitamini yulaf kepeyinden ve müslilerden almaya çalışıyorum
her iki öyün harika.Diyetin kaçıncı günündesin?
ama fındık faydalı değilmi, hem diyetlerde kuruyemiş önerilirara öğün iki fincan bol limonlu yeşilçay iki adet hurma,arkadaşlar sabah bi muz yediğimdenmi acaba çok acıktım öğlen birkase erişteli yoğurt çorbası küçük porsiyon lahana sarma iki lokmacık ekmek yemekten sonru bir avuç kavrulmamış fındık iki ısırık cevizli sucuk sizce nasıl,bir küçük parça çikolatam var kendimi zor tutuyom[/QUOTE
1 lahana sarma 62 kalori-6*62=372
bir avuç fintık 25 qr gelse bile-140 kalori bunun yanında çorbayı,ekmeyi ,cevizli sucuk ve çikolata.Dikkat etttt.....((( Canım yanlış anlama.....
ara öğün iki fincan bol limonlu yeşilçay iki adet hurma,arkadaşlar sabah bi muz yediğimdenmi acaba çok acıktım öğlen birkase erişteli yoğurt çorbası küçük porsiyon lahana sarma iki lokmacık ekmek yemekten sonru bir avuç kavrulmamış fındık iki ısırık cevizli sucuk sizce nasıl,bir küçük parça çikolatam var kendimi zor tutuyom
Kızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))
kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim beyaz peynir 1 yumurta 4 zeytin bol roka maydonoz ve domates yedim cok mu olmuş acaba?
1 fincan yeşil çay 1 fincan da 7 otlu çay içtim 1.5 lt su içtim
öğlen 4 kaşık zeytinyağlı pırasa 2 dilim ekmek 4 kasık yoğurt yedim şuanlık nasıl gidiyor sizce?
Canım,bi yerde hep duraklama olur.Amma vaz gecmezsen verirsin kiloları.Sakın vaz geçme.Ben sizlerle motive oluyorum)))
akşam da 1 kase çorba ya da 4_5 kaşık sebze yemeği yoğurt salata türü beslenirsen gayet güzel bir menü...Artık akşamları ekmek pilav makarna yemiyorum karbonhidrat öğle yenilmesi gerekiyor zaman geçtikçe bunu daha iyi anladım
Ben de aç hissetmiyorum ama az sonra yoğurt yiyeceğim
canim bence brokoliyi tercih et cuma ertesi oldugu icin mantar kalorisi dusuk karbonhitrat orani yuksek bir besin tabi karistirmiyorsam normalde hem severim tuketirimde yarin cuma oldugu icin sen brokoli yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?