70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar

hosgeldin tekrar hasretcim dilegide orti olarak kaptin korkulur sizden artik :18:

proteinlerden bol bol ye canim :18: gerci bizim türk mutfaklarinda protein zor bulunuyor
hosbulduk suzıımm
korkuun bızdeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
Canım,sen 20 kilo verdinse kalan 6,7 de verirsin.Başarılar sana ..

ahh canım oyle olmuyor ıste o
gıtmıyor bırturlu tabı bende eskısı gıbı yapmıyorum da

kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim beyaz peynir 1 yumurta 4 zeytin bol roka maydonoz ve domates yedim cok mu olmuş acaba?

1 fincan yeşil çay 1 fincan da 7 otlu çay içtim 1.5 lt su içtim

öğlen 4 kaşık zeytinyağlı pırasa 2 dilim ekmek 4 kasık yoğurt yedim şuanlık nasıl gidiyor sizce?

her iki öyün harika.Diyetin kaçıncı günündesin?

sporun kralını yapmışsın zaten sabrına hayran kaldım

Televizyonda izledim o olayı...Ben 112 de çalıştığım için çok görüyorum öyle olayları ama insan çok etkileniyor...Allah ölen işçilerin yakınlarına sabır versin,mekanları cennet olsun

menün güzelmiş canım tebrikler

ben ekmeyi ,yemeklere yağ koymayı bırakdım.akşam 7 den sonra hiç bi şey yemiyorum sadece su ve çay.ekmekde olan vitamini yulaf kepeyinden ve müslilerden almaya çalışıyorum

akşam 6 dan sonra birşey yememek kilo vermeyi gerçekten kolaylaştırıyor.tabii gün içinde de yediklerine dikkat edeceksin bir de bol su günlük 2,5 lt içmeye özen göster

aslında az yemişsin ama çok kalorili şeyler olmuş

Kızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))

Tüketilen etler arasında yağı en düşük olanlardan biri hindi etidir o yüzden fazla takılma hem öğlen yemişsin sorun olmaz

akşam da 1 kase çorba ya da 4_5 kaşık sebze yemeği yoğurt salata türü beslenirsen gayet güzel bir menü...Artık akşamları ekmek pilav makarna yemiyorum karbonhidrat öğle yenilmesi gerekiyor zaman geçtikçe bunu daha iyi anladım

sabah yediğim neşfit in üzerine hiç birşey yememiştim sadece yeşil çay ve beşi bir arada çayı içtim gerçektende hiç açıkmadim bu çaylar beni çok tok tutuyo ama akşam açıkmiyayim diye az önce kepekli tost ekmeği ile tost yaptım normalde kepekli ekmek hiç sevmem ama tadı müthiş di üstüne yağ sürmediğim için biraz yandı ama yine de çok lezzetliydi kendimi çok tok hissediyorum ins akşam açıkmam:)

bende pilav ve makarnayı uzun bisürü yemicem şekerim çıktığı için diyetisyenim yasakladı.okadar cok diyet yaptımki ama doğumdan sonra dikkat etmeyince böyle oldu

canim bence brokoliyi tercih et cuma ertesi oldugu icin mantar kalorisi dusuk karbonhitrat orani yuksek bir besin tabi karistirmiyorsam normalde hem severim tuketirimde yarin cuma oldugu icin sen brokoli yap

tüh ya mantarı yapıp yedim bile, ben karbonhidrat bakımından yüksek olduğunu bilmiyorudum, akşamada mantar yiyecem çünkü zamanım yok şimdi spoara gidecem gelip duş alacam yemek yedikten sonra öğrencimin düğününe gidecem, yani akşam için brokoli düşünüyordum ama yetiştiremem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…