70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah Allah bize azim ve irade verir kolayca atlatırız bu dönemi

inşallah canım herşey beynimizde bitiyor aslında canının çok istediği birşeyi az miktarda yiyerek bırakmayı dene hiç yememektense önce.ya da doğru zamnı bekle mesela canım çikolata isterse ve gece ise yarın sabah bir ısırık alırım der bırakırdım ben daha önce kilo verdiğim zaman

harikasın çok doğru ve güzel bir yöntem tabii yılların getirdiği alışkanlıklarda var mesela ben 8 yıldır bu tarz besleniyorum yavaş yavaş alışıcaz ve vericez elbette

ayyy canım resmi görünce ağzım sulanıp yanlış alıntı yaptım sanırım Bahar a cevap yazdım sanmıştım:26:

Günaydın kısçeler.

uuuwwww beybiii hoşgeldin
sıkı geliyorsun ozaman wuwwww
menün de güzel afiyet olsun canım

evet tatlım kahvaltıyı iyi yapınca gün içinde diğer yemeklere sıkı sarılımıyorsun
ne demiş atalarımız
sabah sofrası krallar gibi öğle yemeğini prenses gibi
akşam yemeğini ise hiç yokmuş gibi yiyip kalkmak en doğrusu

inşallah yarın tartı bizi güldürecek
inşallah tatlım

Merhaba kızçeler,

işler çok yoğun, okuyorum altıntı yapıp cvp vermeden yeniler yazılıyor. Maşallah muhabbet çok güzel. Ben kafamı değiştirmeye çalışıyorum. Bende tüm zararlı şeyleri çok severim: evlendiğimde 58 kiloydum bende, sonra hooooooop 69, nasıl olduğunu asla anlamayız elbette. TV karşısında cıslar, güzel hamur işleri, paket paket çekirdekler, kuru yemişler, litre litre kolalar. Mide genişledi benimde. Sonra sıktım 60 a geri döndüm, 60 la hamile kaldım. Sonra sanki biri bana kıtlık olacak dedi gibi 84 ile doğuma igrdim ki 1,5 ay erken.

74,4 le 02 Ocakta diyete başladım, geçen hafta 69'u gördüm.Bu hafta gerçekten çok az kaçamak yapmama rağmen relgden de olabilir 71 i gördüm. Bu sabah70,2 idim.

neyse, çenem düştü. Bence önemli olan genişleyen mideyi küçültmek, yeme alışkanlığımızı değiştirmek. Dün akşam komşum koca bir tabakla geldi, börekler, kısırlar, poğaçalar, kek, baklava neler neler, 2 tatlı kaşığı kısır yedim. Ne yalan söyleyeyim içim gitti, Böreklere elim gitti, kıymalıyı mı yesem patatesliyi mi diye düşünürken yakaladım kendimi. Hööööööööööytttttt dedim sonra toksun sen yedin yemeğini. Yemedim.

Bu mideler nasıl çuval gibi olduysa öyle küçülecek kızlar. ben kendime çatlayana kadar değil tadına varana kadar ye diyorum. Şimdilik iyi gidiyor ama bakalım.

Son düzenleme:

süper kilo vermişsin bu düşünceyle canım ve haklısın bu mideleri büyüten bizler küçültmeyi de bileceğiz

kızçeler ben geldiim.valla yedim kızçeler.ama az yedim.
1 içli köfte çok az kızarmıştı
1 parmak uzunluğunda 1 parça ıspanaklı börek
1 ufak kase mantının yarısını= 2 kaşık kadar
çok mu olmuş ne üzerine 1 fincan form çayı içtim

afiyet olsun canım evet herşeyden azar azar yemişsin..Hepsi de çoook iştah kabartıcı şeyler

muzu sabah yemissin canim muz genelde önerilmiyor karbonhydrat degeri cok oldugu icin eriste yine hamur dan yapiliyor makarna türü oda karbonhydrat lahana sarmasi pilav var seker yani cok bilmislik yapmak istemiyorum o yüzden genelde menülerede yorum yapmiyorum yardim dedigin icin atladim msjina protein agirlikli bezlenirsen daha uzun süreli doyarsin karbonhdratlar malesef cok cabuk aciktiriyorlar bizleri aksamda salata ye findik yiyebilirsin aralarda findik saglikli kalori degeri cok ama vucut onu kötü yaglar olarak algilamiyor bilmiyorum anlatabildimmi ama yardimci olmak istedim
Kızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))
birsey olmaz canim hindi beyaz et türüne geciyor fazla yesende zarari olmaz

hosbulduk suzıımm
korkuun bızdeeeeeeeeeeeeennnnnnnn

ahh canım oyle olmuyor ıste o
gıtmıyor bırturlu tabı bende eskısı gıbı yapmıyorum da
benim ortim yok ama bende tek kisi olarak savasirim üleeen sizlen
tşk ederim yorumun için bugün 2.günüm pes etmem umarım
pes etmek yok eninde sonunda bizimde yüzümüz gülecek tartiya cikinca

salata güzel olur aksama yada ispanak
Ben de aç hissetmiyorum ama az sonra yoğurt yiyeceğim
kizlar bu topikde cogu kisce mesela puccaa nesquik ftemiz umay aksam yedikleri halde zayifladilar acikirsaniz fazla kasmayin kendinizi protein agirlikli beslenirseniz problem olmaz aksamlari
gerci canim sen akupunktur yapiyordun benim bi arkadasda yaptirdi birakinca aldi dikkat et olurmu
ben mantarin cok az kalorisi oldugunu biliyordum :26:
ben çok acıkıyorum acaba yeni başladım o yüzden mi
birde canlarim bazen ruhumuz ac oluyor migdemiz degil

cok hakklisin neslim dogru
afferim canim yiyince sonradan pisman oluyoruz zaten evet canim alisacaz tadimlik yiycez :128:
kızlar nasıl gidiyor
heyecan varmı cuma öncesi
regl var umutum yok dikkat de ettim aslinda :26:

Bensuzicim teşekkür ederim uyarın için tatlım ben de akapunktur sonrası kilo almaktan korkuyorum zaten böyle duyduğum için ama daha önce spor ve sağlıklı beslenme ile verdiğim halde yine aldım kilolarımı yani hangi yöntemle verilirse verilsin dkkat edilmediği takdirde illa ki geri geliyor şu pis kilolar :18::18:

:18: valla kizlar desin:26: ama bence aksam olarak yanlis yiyecekler keske ispanak salata corba yada herhangi sebze beyaz et yeseydin :26: ama az yemissin dogru insallah yarin güzel sonuc alirsin canimcim morelini bozmamisimdir insallah kizma bana

o da dogru canim malesef bizler kilo almaya yatkin insanlar oldugumuz icin ömür boyu aslinda dikkat etmemiz lazim yediklerimize dengelemek lazim

bende yazayim bugünü :
ac karnina 2 kayisi
sabah: sade yogurtla 2 kasik special k karistirip yedim
ara: portakal
öglen: haslanmis tavuk az bezelye havuc az fasulye (karisik sebze yani )
ara: elma
aksamda corba salata niyetim daha isyerindeyim yiyemedim daha aksami

simdide siz yorumlayin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…