inşaallah Allah bize azim ve irade verir kolayca atlatırız bu dönemi
harikasın çok doğru ve güzel bir yöntem tabii yılların getirdiği alışkanlıklarda var mesela ben 8 yıldır bu tarz besleniyorum yavaş yavaş alışıcaz ve vericez elbetteinşallah canım herşey beynimizde bitiyor aslında canının çok istediği birşeyi az miktarda yiyerek bırakmayı dene hiç yememektense önce.ya da doğru zamnı bekle mesela canım çikolata isterse ve gece ise yarın sabah bir ısırık alırım der bırakırdım ben daha önce kilo verdiğim zaman
ayyy canım resmi görünce ağzım sulanıp yanlış alıntı yaptım sanırımBahar a cevap yazdım sanmıştım:26:
Günaydın kısçeler.
sıkı geliyorsun ozaman wuwwwwmerhabalar topıkdaslarım
nasılsınız
bende sukur geldım evıme dıyetıme kaldıgım yerden devam edıyorum tartılmaya korktum
bır kac hafta tartılmadan dıyetıme devam edecegım
hemen menumue yazayım
sabah
1 bucuk dılım cavdar ekmegı
salatalık
az kasar yarım kk peynır
3 zeytın cay
oglen
1 kepce corba
1 cordon bleu
salata yogurt
ara
1 armut
yesılcay
aksam
corba 1 kepce
karnabahar 4.5 kasık
salata yogurt
ara
1 meyve
yesılcay
sabah kahvaltıdan sonra mekık cektım
sırt harktlerı yaptım
sabah ogle aksam yapacagım
hatta aksama plates yapmayı dusunuyorum
evımın temızlıgıne de basladım bu da bır spordur degıl mı
haydeee gıtsın kılolr ne kaldı 1 hazırana:18::18:
evet tatlım kahvaltıyı iyi yapınca gün içinde diğer yemeklere sıkı sarılımıyorsunslm kizlar
napim canim bende iyice bunaldim sanki elektrik prisine sokmuslar beni gibi geziyorum aksam oluncada tavuk gibi yatiyom
dün 20.30 da yattimbirde bi kac gündür migren gibi kafam catliyo doktora da gitmedigimden tehsis koyamiyorum kafa agrisi girince yatiyom geciyo :26:
hosgeldin canim tekrar gecenlerde aklima geldin aysebaharcim nickin degismis
cok sagol neslimsende aklimdasin hep bi kac gün önce cok acikdim dedim nesli gibi bende 3 dilim yiyeyim ekmegi cidden 3 dilim yiyince kahvaltida bütün gün fazla acikmiyorsun ay bilmemki eksi cikabilirmiyim :18:
sevin betülcüm ben sevindimyinede istedigim gibi takilamiyorum ama az da olsa gelebildim ya cok sükür
insallah tatlim cok sagol
tatli degilde ac kurt gibi dolaniyorum su günlerde
ben sirkeyi sevmiyorum tadini ama sirkesizde güzeldir sagol tatlim
oh affiyet olsun
bak bu da güzelmis
ay canim koyu mavi istah kesiyor
yarini bekle canim belki birden gidecek
hosgeldin
acikdim
hadi bakalim kolay gelsin bize
ben duymadim gerci dün bakmadim herhalde haberlere allah kalanlara sabir versin cok üzüldüm
misafire gitmeyin persembe günleri kizlar
hosgeldin tekrar hasretcimdilegide orti olarak kaptin korkulur sizden artik :18:
proteinlerden bol bol ye canim :18: gerci bizim türk mutfaklarinda protein zor bulunuyor
inşallah tatlıminşallah yarın tartı bizi güldürecek
Merhaba kızçeler,
işler çok yoğun, okuyorum altıntı yapıp cvp vermeden yeniler yazılıyor. Maşallah muhabbet çok güzel. Ben kafamı değiştirmeye çalışıyorum. Bende tüm zararlı şeyleri çok severim: evlendiğimde 58 kiloydum bende, sonra hooooooop 69, nasıl olduğunu asla anlamayız elbette. TV karşısında cıslar, güzel hamur işleri, paket paket çekirdekler, kuru yemişler, litre litre kolalar. Mide genişledi benimde. Sonra sıktım 60 a geri döndüm, 60 la hamile kaldım. Sonra sanki biri bana kıtlık olacak dedi gibi 84 ile doğuma igrdim ki 1,5 ay erken.
74,4 le 02 Ocakta diyete başladım, geçen hafta 69'u gördüm.Bu hafta gerçekten çok az kaçamak yapmama rağmen relgden de olabilir 71 i gördüm. Bu sabah70,2 idim.
neyse, çenem düştü. Bence önemli olan genişleyen mideyi küçültmek, yeme alışkanlığımızı değiştirmek. Dün akşam komşum koca bir tabakla geldi, börekler, kısırlar, poğaçalar, kek, baklava neler neler, 2 tatlı kaşığı kısır yedim. Ne yalan söyleyeyim içim gitti, Böreklere elim gitti, kıymalıyı mı yesem patatesliyi mi diye düşünürken yakaladım kendimi. Hööööööööööytttttt dedim sonra toksun sen yedin yemeğini. Yemedim.
Bu mideler nasıl çuval gibi olduysa öyle küçülecek kızlar. ben kendime çatlayana kadar değil tadına varana kadar ye diyorum. Şimdilik iyi gidiyor ama bakalım.
kızlar nasıl gidiyor
heyecan varmı cuma öncesi
inşallah emeklerinboşuna çıkmazben çok heyecanlıyım neskuikimmmm
inşallah emeklerinboşuna çıkmaz
umduğun gibi rakam görürsün
kızlar nasıl gidiyor
slm kizlar
napim canim bende iyice bunaldim sanki elektrik prisine sokmuslar beni gibi geziyorum aksam oluncada tavuk gibi yatiyom
dün 20.30 da yattimbirde bi kac gündür migren gibi kafam catliyo doktora da gitmedigimden tehsis koyamiyorum kafa agrisi girince yatiyom geciyo :26:
hosgeldin canim tekrar gecenlerde aklima geldin aysebaharcim nickin degismis
cok sagol neslimsende aklimdasin hep bi kac gün önce cok acikdim dedim nesli gibi bende 3 dilim yiyeyim ekmegi cidden 3 dilim yiyince kahvaltida bütün gün fazla acikmiyorsun ay bilmemki eksi cikabilirmiyim :18:
sevin betülcüm ben sevindimyinede istedigim gibi takilamiyorum ama az da olsa gelebildim ya cok sükür
insallah tatlim cok sagol
tatli degilde ac kurt gibi dolaniyorum su günlerde
ben sirkeyi sevmiyorum tadini ama sirkesizde güzeldir sagol tatlim
oh affiyet olsun
bak bu da güzelmis
ay canim koyu mavi istah kesiyor
yarini bekle canim belki birden gidecek
hosgeldin
acikdim
hadi bakalim kolay gelsin bize
ben duymadim gerci dün bakmadim herhalde haberlere allah kalanlara sabir versin cok üzüldüm
misafire gitmeyin persembe günleri kizlar
hosgeldin tekrar hasretcimdilegide orti olarak kaptin korkulur sizden artik :18:
proteinlerden bol bol ye canim :18: gerci bizim türk mutfaklarinda protein zor bulunuyor
kızlar ben evlenmediğim halde 56 kilodan 78 kiloya çıktım
kızlar nasıl gidiyor
Kıyamammmm üzüllme gitçek onlar gitçekk
heyecan dorukta şekerim :122: :122:
kızçeler ben geldiim.valla yedim kızçeler.ama az yedim.
1 içli köfte çok az kızarmıştı
1 parmak uzunluğunda 1 parça ıspanaklı börek
1 ufak kase mantının yarısını= 2 kaşık kadar
çok mu olmuş ne üzerine 1 fincan form çayı içtim
muzu sabah yemissin canim muz genelde önerilmiyor karbonhydrat degeri cok oldugu icin eriste yine hamur dan yapiliyor makarna türü oda karbonhydrat lahana sarmasi pilav var seker yani cok bilmislik yapmak istemiyorum o yüzden genelde menülerede yorum yapmiyorum yardim dedigin icin atladim msjinaara öğün iki fincan bol limonlu yeşilçay iki adet hurma,arkadaşlar sabah bi muz yediğimdenmi acaba çok acıktım öğlen birkase erişteli yoğurt çorbası küçük porsiyon lahana sarma iki lokmacık ekmek yemekten sonru bir avuç kavrulmamış fındık iki ısırık cevizli sucuk sizce nasıl,bir küçük parça çikolatam var kendimi zor tutuyom
birsey olmaz canim hindi beyaz et türüne geciyor fazla yesende zarari olmazKızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))
benim ortim yok ama bende tek kisi olarak savasirim üleeen sizlen
hosbulduk suzıımm
korkuun bızdeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
ahh canım oyle olmuyor ıste o
gıtmıyor bırturlu tabı bende eskısı gıbı yapmıyorum da
pes etmek yok eninde sonunda bizimde yüzümüz gülecek tartiya cikincatşk ederim yorumun için bugün 2.günüm pes etmem umarım
salata güzel olur aksama yada ispanaksabah yediğim neşfit in üzerine hiç birşey yememiştim sadece yeşil çay ve beşi bir arada çayı içtim gerçektende hiç açıkmadim bu çaylar beni çok tok tutuyo ama akşam açıkmiyayim diye az önce kepekli tost ekmeği ile tost yaptım normalde kepekli ekmek hiç sevmem ama tadı müthiş di üstüne yağ sürmediğim için biraz yandı ama yine de çok lezzetliydi kendimi çok tok hissediyorum ins akşam açıkmam:)
kizlar bu topikde cogu kisce mesela puccaa nesquik ftemiz umay aksam yedikleri halde zayifladilar acikirsaniz fazla kasmayin kendinizi protein agirlikli beslenirseniz problem olmaz aksamlariBen de aç hissetmiyorum ama az sonra yoğurt yiyeceğim
ben mantarin cok az kalorisi oldugunu biliyordum :26:tüh ya mantarı yapıp yedim bile, ben karbonhidrat bakımından yüksek olduğunu bilmiyorudum, akşamada mantar yiyecem çünkü zamanım yok şimdi spoara gidecem gelip duş alacam yemek yedikten sonra öğrencimin düğününe gidecem, yani akşam için brokoli düşünüyordum ama yetiştiremem,
birde canlarim bazen ruhumuz ac oluyor migdemiz degilben çok acıkıyorum acaba yeni başladım o yüzden mi
bende çok sewiyorum tatlıyı hamur işini ama yemiyceeeeeemmmmm
yapma hamur işi evde yemezsin:) iradeni kaybetme hiçbir zaman yapsan bile yemebak ben geçen pazar tatlı yaptım eşim çok istedi diye bir çatal almadım bi tepsiyi o yemek zorunda kaldı evin her köşesinde aburcubur çerez çikolata çıkar bizim eşim çok düşkün onlara ama o kilo almıyo olan bana oluyor ..görmezden geliyorum evdeki cıssları
cok hakklisin neslim dogru
uuuwwww beybiii hoşgeldin
sıkı geliyorsun ozaman wuwwww
menün de güzel afiyet olsun canım
evet tatlım kahvaltıyı iyi yapınca gün içinde diğer yemeklere sıkı sarılımıyorsun
ne demiş atalarımız
sabah sofrası krallar gibi öğle yemeğini prenses gibi
akşam yemeğini ise hiç yokmuş gibi yiyip kalkmak en doğrusu
inşallah tatlım
afferim canim yiyince sonradan pisman oluyoruz zatenMerhaba kızçeler,
işler çok yoğun, okuyorum altıntı yapıp cvp vermeden yeniler yazılıyor. Maşallah muhabbet çok güzel. Ben kafamı değiştirmeye çalışıyorum. Bende tüm zararlı şeyleri çok severim: evlendiğimde 58 kiloydum bende, sonra hooooooop 69, nasıl olduğunu asla anlamayız elbette. TV karşısında cıslar, güzel hamur işleri, paket paket çekirdekler, kuru yemişler, litre litre kolalar. Mide genişledi benimde. Sonra sıktım 60 a geri döndüm, 60 la hamile kaldım. Sonra sanki biri bana kıtlık olacak dedi gibi 84 ile doğuma igrdim ki 1,5 ay erken.
74,4 le 02 Ocakta diyete başladım, geçen hafta 69'u gördüm.Bu hafta gerçekten çok az kaçamak yapmama rağmen relgden de olabilir 71 i gördüm. Bu sabah70,2 idim.
neyse, çenem düştü. Bence önemli olan genişleyen mideyi küçültmek, yeme alışkanlığımızı değiştirmek. Dün akşam komşum koca bir tabakla geldi, börekler, kısırlar, poğaçalar, kek, baklava neler neler, 2 tatlı kaşığı kısır yedim. Ne yalan söyleyeyim içim gitti, Böreklere elim gitti, kıymalıyı mı yesem patatesliyi mi diye düşünürken yakaladım kendimi. Hööööööööööytttttt dedim sonra toksun sen yedin yemeğini. Yemedim.
Bu mideler nasıl çuval gibi olduysa öyle küçülecek kızlar. ben kendime çatlayana kadar değil tadına varana kadar ye diyorum. Şimdilik iyi gidiyor ama bakalım.
regl var umutum yokkızlar nasıl gidiyor
kızçeler ben geldiim.valla yedim kızçeler.ama az yedim.
1 içli köfte çok az kızarmıştı
1 parmak uzunluğunda 1 parça ıspanaklı börek
1 ufak kase mantının yarısını= 2 kaşık kadar
çok mu olmuş ne üzerine 1 fincan form çayı içtim
o da dogru canim malesef bizler kilo almaya yatkin insanlar oldugumuz icin ömür boyu aslinda dikkat etmemiz lazim yediklerimize dengelemek lazimBensuzicim teşekkür ederim uyarın için tatlım ben de akapunktur sonrası kilo almaktan korkuyorum zaten böyle duyduğum için ama daha önce spor ve sağlıklı beslenme ile verdiğim halde yine aldım kilolarımı yani hangi yöntemle verilirse verilsin dkkat edilmediği takdirde illa ki geri geliyor şu pis kilolar :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?