Kızlar bugün açlıktan öldüm. Sabah 9'da bir kase special k yedim. Öğlen 1 gibi 2 bardak yeşil çay içtim. Sonra akşam 7'de tekrar bir kase special k yedim. günü kapattım. çok korkuyorum yemek yemekten. sanırım hata yapıyorum.
canım şubat sonuna ben de 68 olmak istiyorummm
Kızlar bugün açlıktan öldüm. Sabah 9'da bir kase special k yedim. Öğlen 1 gibi 2 bardak yeşil çay içtim. Sonra akşam 7'de tekrar bir kase special k yedim. günü kapattım. çok korkuyorum yemek yemekten. sanırım hata yapıyorum.
Ay inşallah canim ya :)
Birbiimizi durtukleyelim bari :)
Bi ayda 8 kilo cok da degil yani degil mi
Hoşbulduk neskuik....
Ben 2010 ocakta başladım...
o vakitler bayağı azdık...
zamanla çoğaldık çığ gibi:)))
hoşbulduk umaycım...
ne içten ne sıcaksınız ...
zaten öyle bırakmıştım buraları....
hiç değişmemiş...
pucca aşk olsun be güzelim...
beni nasıl tanıyamadın...
hani 3 meleğin annesiydm de sonra 4. süpriz yapmıştı ya...
:)))
canım alacam....
sen beni tanıdın evet canım...
nikler değişir insanlar hep aynı kalırmış ya....
işte öyle alacam...
canım 4. doğdu.... büyüdü şehzadem...
14 şubatta 1. yaş gününü kutlayacağız sıpanın
bronşit oldu o da..
bayağı uğraştırdı beni..
yarın bildirim günüymüş...
bende varım....
bayağı verdim alacam...
ama hala vermem gereken kilocuklar var....
:)kızlar özellikle Baharcım ben yarın kilo bildirimimi yaparım ama gün içinde daha sonra giremem öğrencimle a.v.m ye gideceğiz...Yeyip içip gezeceğiz, ardından da sinemaya gireceğiz..Ancak akşam dönerim kızlar
tebrik ederim canım benim ortim de ben de iyi gibiyiz ama yarın heyacanlı gün
yalnız birşey merak ettim bu ortaklık mantığı şöyle mi ortağım ve benim verdiğim kilolar toplanıp diğer ikililer ile mi yarışıyoruz?
ama fındık faydalı değilmi, hem diyetlerde kuruyemiş önerilir
Canım,faydalı ama 1 avuç diyil.Sen onu ara öyün olarak ye 6 tane ....
evet canım malesf oyle
dıyetısyene gıdıyordum bıraktım
yenıden gıtmeyı planlıyorum
neden dıyet psıkolojısınde degılsın mınecım bak yaz yaklasıyor:26:
arkadaşlarımmm merhaba kimler burda:80:ben aranıza yeni katıldım ve çooookkk kararlıyım 70 olmam lazım şuan 79 kiloyum varmı benimle başlayacak olan bir kilodaşımbirlikte dal gibi olaalım inşalllahh
canım o kadar kiloyu ne kadar sürede aldın.düzensiz beslenmekten mi yoksa tiroid rahatsızlığı falan mı var
arkadaşlarımmm merhaba kimler burda:80:ben aranıza yeni katıldım ve çooookkk kararlıyım 70 olmam lazım şuan 79 kiloyum varmı benimle başlayacak olan bir kilodaşımbirlikte dal gibi olaalım inşalllahh
günaydın kızlar bugün diyetimin 4. Günü pek diyete uymadım yani eski yememe göre hiç birşey yemedim diyebilirim ama 2 gün üst üstte tatlı kaçamagim oldu ama sporumu hiç aksatmadim pazar gününden belli düzenli egzersizlerimi yapıyorum çaylarımı sirkeli suları içiyorum veeee şimdi tartıldim 77 ile başladım şuan 75.5 çıktım bu su kaybı da olsa beni mutlu etti en azından daha hırslı oluyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?