70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım maalesef tamamen yanlış bir yoldasın..Mutlaka protein ve karbonhidrat almalısın..vücudun bu şekilde öğün atlama ile kilo veremez..ancak su kaybın olur belki

Naptin canim sen ya

Ben patates diyetinden korktum aagliksiz diye 2 gunde biraktim

Senin gozun benden de fazla dönmüş

Nasılsınız Fit olma yolunda hızla ilerleyen güzel hatunlar:) Ben bugün listeme riayet edemedim,itiraf ediyorum 3 dilim tramisu pasta yedim çok pişmanım ama olan oldu( Yarın sabah diyetisyen randevum var bakalım ne diyecek dr Eve gelince son kilomu yazarım,en son yani 3 hafta önce 72,6 idim.. Şöööyle temizinden 2 kilo daha vermiş olsam oh miss:)

yarin seni burda gorecegime cok sevindim sabah bildirimini umay arkadasimiza yapmayi unutma
oglusun icinde cok gecmis olsun kocaman opuyorum kuzucugunu....

offf ben kotuyum ya kizlar aksama kadar cok dengeli giden menum sonradan girdigim stres yuzunde bozuldu hayla stresten elerim titriyor bu durumum yavrumada yansidi bu saat oldu hayla uyanik neolur yarin tarti beni uzmesin
sabah oglumun randevusu var bildirim gitmeden yaparim

:)

İyi eğlenceler canım şimdiden :)gez iç ama fazla yemee

iyiyiz canım iyiyiz

akşam yemeğim pişmiş tavuk almış kociş derisiz göğüs kısmından yoğurt ve zeytinyağlı brokoli

45 dk hızlı tempo koşu bandında yürüyüş 120 kalori

üstüne 1 lt su

benden bu kadar uyku zamanı :)

herkese iyi gecelerrr

menümü yazayım kızlar
sabah 10.30 2,5 kk peynir, 6 zeytin, 2 dilim uno denge light, 1 domates, 1 yk pekmez
ara 1 elma
14:30 1 dilim uno denge light, 1 kase tarhana çorbası, 6yk mantar sote
18:30 akşam 1 kase mercimek çorbası, 5 yk mantar sote, 2 yk yoğurt
ara 23:30 1 avuç leblebi ( çok midem kazındı )
1261 lalori

2 fincan yeşil çay 2 lt su, 40 dk plates (141 kalori ), bolca siyah çay
yarın sabah görüşürüz kızlarrr, mereak ediyorum bakalım ne alemdeyimmm

arkadaşlarımmm merhaba kimler burda:80:ben aranıza yeni katıldım ve çooookkk kararlıyım 70 olmam lazım şuan 79 kiloyum varmı benimle başlayacak olan bir kilodaşımbirlikte dal gibi olaalım inşalllahh

arkadaşlarımmm merhaba kimler burda:80:ben aranıza yeni katıldım ve çooookkk kararlıyım 70 olmam lazım şuan 79 kiloyum varmı benimle başlayacak olan bir kilodaşımbirlikte dal gibi olaalım inşalllahh

sevgili nurdili beraber baslayalım mı bende 76 kıloyum ve kılolrımla mutsuzum ...

günaydın kızlar bugün diyetimin 4. Günü pek diyete uymadım yani eski yememe göre hiç birşey yemedim diyebilirim ama 2 gün üst üstte tatlı kaçamagim oldu ama sporumu hiç aksatmadim pazar gününden belli düzenli egzersizlerimi yapıyorum çaylarımı sirkeli suları içiyorum veeee şimdi tartıldim 77 ile başladım şuan 75.5 çıktım bu su kaybı da olsa beni mutlu etti en azından daha hırslı oluyorum:)

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…