70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasılo gıdıyo benım dıyet ıdare eder cuma gunu sonuclara bakcaz azsa sonrakı haftayı daha sıkı tutacam elma sırkesıne baslayacam 2 gundur tatlı yıyorum dayanamıyorum gozumde ucusuyorlar 4 dılım yedsım ogle yemegı yemedım aksama bıraz kısacagım bırde elma yerım okadar herkese kolay gelsın sakın vaz gecmeyın bırakma yok gelsın zayıflık

MAGRENTA canım aslında dün ve önceki gün tatlı falan yok yani akşam ekmeksiz fasulye ve ıspanak yedim sadece kesme dedikleri şey işte mantı gibi oluyo ya ondan korkuyom birde sabah yarım poğaçadan ve 2 dilim börekten dolayı neyse ben lesli yapmicem yorgunum dedim ya sen gel kendine ceza 10 mil yap bu hafta hep 10 mil yapcam sen leslinin yerde hareketleri varmı de3din ben onu bilmiyom bilgi isterim şeker

aslında yedikerin çok değil gibi duruyor ama uzun süre az kalorili beslenince olabilir gibi neyse diyete devam canım napalım bu hepimiin başına gelio akşam yemeğe korkuyorum valla :) eve geldim annem kurufasulye pilav yapmış ya ikisini yicen yada ekmekle kuru fasulye ama ben azıcık kurufasulye salata ve yoğurt yedim o bile çok geldi ama işte gözü doymayınca insanın off off
bu arada canım ben 2 tane leslie indirdim biri 68 dk biri 63 dk
63 dk olan 2 mil onun ilkinde ayakta hareketler ikincisinde yerde geçio canım daha onu yaptım ondan bahsediodum :) sanırım yeni olandı o
adı leslie sansone - nutrisystem 2 mile womens walk canım uamrım yeterli olabilmişimdir :)alkisalkisalkis

GÜNAYDIN KIZLAR.... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Herkeze huzurlu, mutlu, kalorisiz bir gün diliyorum...

günaydın herekse iyi sabahlar
benim için pek huzurlu bir gün değil valla canım sabah sabah kapının önünde 40 dakika paşaları bekleyince bütün cinlerim tepeme geldi hiçbişi yokmuş gibi gelip kapıyı açtılar bide ben sabahın köründe kalkıp geleyim adamların altında araba gene gelemiolar bana şirket yol parası bile vermio off off sabır sabır diomda nereye kadar
halkbank sınav açmış eleman alıcakmış başvursammı die düşünüodum çok kararsız kaldım

günaydın kızlar

bugün lahana çorbamın 2. günü...dünü kaçaksız atlattık....darısı bugüne

dün bütün gün...4 kupa lahana çorbası...6-7 elma...yarım nar...2 mandalina
3 litre su,2 bardak yeşil çay içtim

bugün sebze günü....çorbanın yanında marul ve salatalık getirdim....inş.cumaya güzel sonuçlar alırım...ona göre bayram önceside yapmayı düşünüyorum

Kızlar günaydın aranıza bende katılmak istiyorum. Bir ara yine gelmiştim, 80 den 70 e inmiştim bu yıl başı ama hepsini nerdeyse geri aldım ve yine vermeye geldim Şuanki külom 78.5

Sabah yedimklerim evden çıkarken bir mandalina, iş yerinde normalde bir kase sütlü nesfit yiyordum ama bu sabah kalmayınca bir paket diyet bisküvi ve bir bardak çay.

hanımlar bende katılabilirim artık aranıza bebeğim 6 aylık oldu rejime başlıyabilirim ek gıdalara geciyoruz artık sonunda. doğumdan sonra normal kiloma döndüm ancak ben normal kilomun 73 değilde 60 olmasını istiyorum inşallah veririm 13 kilo fazlam var ne kdr zaman zarfında veiiririm bilmiyorum ama hedef 4 ay. sizce süre kısamı 4 ayda verebilirmiyim ki???

Selam kızlar ben de aranıza katılmak ıstıyorum doĞum yaptım ama kılolarımı veremıyorum bana yardımcı olun ne olur 72 kıloyum Şuan

hoşgeldin canım tekrar burdan ayrılmak sana yaramamış bir paket bisküvi diyette olsa fazla bence sabahları bu tarz yeme nesfit bende yiyorum sabahları ama herzaman deil yemekleri çeşitlendirmek lazımmış sürekli aynı saatte aynı şeyleri yememek lazımmış ben bazen tost bazen nesfit yiyorum :)
hoşgeldin canım 6 aylık olsada bebeğin o kadar kısa zamanda o kiloyu vermek için iyi bir diyet yapmak lazım bence pek fazla kısma yemeğini hala emiyor sonuçta yediklerini düşün nelerin yenmemesi gerektiği çıkıyor ortaya aburcuburu kesip bol sıvı al ve bol bol meyve ye mümkünse yürüyüş yap birden diyet yapma taraftarı değilim zaten vücut kendini 1 yılda toparlıyor tam anlamıyla :)

selam millet dolandım topikte heryer girdim çıktım canım sıkıldı bugün keyfim yok sbah sabah kaçırdılar bende işleri yavaş yavaş yapıyorum izmirde hava kapalı yağmur yağacak gibi iice içim sıkıldı yaaa

oooo süpersin canım valla düzenli bir şekilde yaparsan iyi kilo verirsin kışa doğru bende yapsam ne güzel olurum ozaman asıl hedefime düşerim heralde :)
Selam kızlar ben de aranıza katılmak İstİyorum doĞum yaptım ama kİlolarımı veremİyorum bana yardımcı olun ne olur 72 kİloyum Şuan

hoşgeldin canım aramıza kaç aylık oldu ufaklık daha ufaksa sıkı diyet taraftarı değilim bol su ve biraz azaltmak yemekleri ilk başta yeterli olur :)

ben öğle yemeğimi yedim
sabah tost ve çay
öğlen kabak yemeği ve yoğurt
akşama allah kerim :)

hoşgeldin canım aramıza 4 ay 13kg için fazla değil ama bebişini düşünmelisin kilo vereceğim diye sütünün kalitesini düşürmemeye özen göster sıvı ağırlıklı beslen mesela zaten emzirdikçe kilo vermeye devam edersin onun için fazla takılma bu kilo olayı psikolojik önemli olan sağlıklı beslenmecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hoşgeldin canım aramıza magrentaya katılıyorum bisküvi diyette olsa 1 paket fazla ben böle durumlarda diyet peynirle kepek ekmeğiyle tost yapıyorum kendime yanındada evde hazırladığım bir bardak meyve suyuyla yiyorum
:içelim:

tebrikler canıma.s. maşallah diyelimde nazar değmesin ben lahana çorbasını içemiyorum klava:maalesef bu yüzden içebilenlere imreniyorumsenağlama

Canım benim bebiş 4 aylık ama hiç emmedi kilo kalmasının sebebide bu off biri sanki beni gaza getirmesi lazım bana yaptığınız yöntemleri sölermisiniz

tebrikler canıma.s. maşallah diyelimde nazar değmesin ben lahana çorbasını içemiyorum klava:maalesef bu yüzden içebilenlere imreniyorumsenağlama

bende düne göre bugün daha rahat içtim...benimkin içinde hazır çorba ve bulyonda var
içine limonda sıkınca fena olmuyo

3. kupa lahana çorbası,1,5 litre su 2 bardakta yeşil çay içtim şu ana kadar

aralarda salatalık yedim,öğlende bol limonlu marul salatası yaptım kendime

şimdilik iyi gidiyo,inş cumaya 70 inerim,2 aydır ramazan dı bayramdı derken yerimde saydım resmen

Canım benim bebiş 4 aylık ama hiç emmedi kilo kalmasının sebebide bu off biri sanki beni gaza getirmesi lazım bana yaptığınız yöntemleri sölermisiniz

hımmm o zaman durum farklı canım istediğin gibi diyet yapabilirsin ilk olarak yememen gereken şeyleri hayatından çıkar tuzu azalt şekeri yağı bol su iç yeşil çay iç
yani neler yaptığını bilmeden söylenecek şeyler kısıtlı canım nasıl beslendiğin önemli ordaki yanlışları düzeltmen gerek sonra biraz hareket eğer hala veremiosan diğer çareler var sıkı diyetler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…