MAGRENTA canım aslında dün ve önceki gün tatlı falan yok yani akşam ekmeksiz fasulye ve ıspanak yedim sadece kesme dedikleri şey işte mantı gibi oluyo ya ondan korkuyom birde sabah yarım poğaçadan ve 2 dilim börekten dolayı neyse ben lesli yapmicem yorgunum dedim ya sen gel kendine ceza 10 mil yap bu hafta hep 10 mil yapcam sen leslinin yerde hareketleri varmı de3din ben onu bilmiyom bilgi isterim şeker
hoşgeldin canım tekrar burdan ayrılmak sana yaramamış bir paket bisküvi diyette olsa fazla bence sabahları bu tarz yeme nesfit bende yiyorum sabahları ama herzaman deil yemekleri çeşitlendirmek lazımmış sürekli aynı saatte aynı şeyleri yememek lazımmış ben bazen tost bazen nesfit yiyorum :)♥gözyaşı♥;9604938 .!.:Kızlar günaydın aranıza bende katılmak istiyorum. Bir ara yine gelmiştim, 80 den 70 e inmiştim bu yıl başı ama hepsini nerdeyse geri aldım ve yine vermeye geldimŞuanki külom 78.5
Sabah yedimklerim evden çıkarken bir mandalina, iş yerinde normalde bir kase sütlü nesfit yiyordum ama bu sabah kalmayınca bir paket diyet bisküvi ve bir bardak çay.
hoşgeldin canım 6 aylık olsada bebeğin o kadar kısa zamanda o kiloyu vermek için iyi bir diyet yapmak lazım bence pek fazla kısma yemeğini hala emiyor sonuçta yediklerini düşün nelerin yenmemesi gerektiği çıkıyor ortaya aburcuburu kesip bol sıvı al ve bol bol meyve ye mümkünse yürüyüş yap birden diyet yapma taraftarı değilim zaten vücut kendini 1 yılda toparlıyor tam anlamıyla :)hanımlar bende katılabilirim artık aranıza bebeğim 6 aylık oldu rejime başlıyabilirim ek gıdalara geciyoruz artık sonunda. doğumdan sonra normal kiloma döndüm ancak ben normal kilomun 73 değilde 60 olmasını istiyorum inşallah veririm 13 kilo fazlam varne kdr zaman zarfında veiiririm bilmiyorum ama hedef 4 ay. sizce süre kısamı 4 ayda verebilirmiyim ki???
oooo süpersin canım valla düzenli bir şekilde yaparsan iyi kilo verirsin kışa doğru bende yapsam ne güzel olurum ozaman asıl hedefime düşerim heralde :)günaydın kızlar
bugün lahana çorbamın 2. günü...dünü kaçaksız atlattık....darısı bugüne
dün bütün gün...4 kupa lahana çorbası...6-7 elma...yarım nar...2 mandalina
3 litre su,2 bardak yeşil çay içtim
bugün sebze günü....çorbanın yanında marul ve salatalık getirdim....inş.cumaya güzel sonuçlar alırım...ona göre bayram önceside yapmayı düşünüyorum
Selam kızlar ben de aranıza katılmak İstİyorum doĞum yaptım ama kİlolarımı veremİyorum bana yardımcı olun ne olur 72 kİloyum Şuan
hanımlar bende katılabilirim artık aranıza bebeğim 6 aylık oldu rejime başlıyabilirim ek gıdalara geciyoruz artık sonunda. doğumdan sonra normal kiloma döndüm ancak ben normal kilomun 73 değilde 60 olmasını istiyorum inşallah veririm 13 kilo fazlam varne kdr zaman zarfında veiiririm bilmiyorum ama hedef 4 ay. sizce süre kısamı 4 ayda verebilirmiyim ki???
Selam kızlar ben de aranıza katılmak İstİyorum doĞum yaptım ama kİlolarımı veremİyorum bana yardımcı olun ne olur 72 kİloyum Şuan
♥gözyaşı♥;9604938 .!.:Kızlar günaydın aranıza bende katılmak istiyorum. Bir ara yine gelmiştim, 80 den 70 e inmiştim bu yıl başı ama hepsini nerdeyse geri aldım ve yine vermeye geldimŞuanki külom 78.5
Sabah yedimklerim evden çıkarken bir mandalina, iş yerinde normalde bir kase sütlü nesfit yiyordum ama bu sabah kalmayınca bir paket diyet bisküvi ve bir bardak çay.
günaydın kızlar
bugün lahana çorbamın 2. günü...dünü kaçaksız atlattık....darısı bugüne
dün bütün gün...4 kupa lahana çorbası...6-7 elma...yarım nar...2 mandalina
3 litre su,2 bardak yeşil çay içtim
bugün sebze günü....çorbanın yanında marul ve salatalık getirdim....inş.cumaya güzel sonuçlar alırım...ona göre bayram önceside yapmayı düşünüyorum
oooo süpersin canım valla düzenli bir şekilde yaparsan iyi kilo verirsin kışa doğru bende yapsam ne güzel olurum ozaman asıl hedefime düşerim heralde :)
hoşgeldin canım aramıza kaç aylık oldu ufaklık daha ufaksa sıkı diyet taraftarı değilim bol su ve biraz azaltmak yemekleri ilk başta yeterli olur :)
ben öğle yemeğimi yedim
sabah tost ve çay
öğlen kabak yemeği ve yoğurt
akşama allah kerim :)
tebrikler canıma.s. maşallah diyelimde nazar değmesinben lahana çorbasını içemiyorum klava:maalesef bu yüzden içebilenlere imreniyorumsenağlama
Canım benim bebiş 4 aylık ama hiç emmedi kilo kalmasının sebebide bu off biri sanki beni gaza getirmesi lazım bana yaptığınız yöntemleri sölermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?