Hayırlı sabahlar kızlar..Bugün tartıda 72 i gördün....Bugün dietimin 4 cü günü ve ben 3 günde tam 1,5 kilo vermişim.Tabi verdiyim ödem ama olsun tartıda eksileri görmek çok güzel))))))
günaydın..
dün akşam biraz sıkıntı yasadım ama
yinede laçamagım olmadı..
bu sabah biy yumurta
tam bugdaylı tost bir bardak süt içtim..
bu böyle olurmu..sabah kahvaltımda sorun varmı arkdaşlar???
günaydın canım. eğer tostu yağsız ve sucuksuz yaptıysan sorun yok. yaklaşık 350 kalorilik bir kahvaltı olmuş, dediğim giib tostu yağsız ve sadece peynirli yaptıysan. eğer yumurta yiyorsan süt miktarını azaltabilirsin, çay bardağında içmek gibi.
dimee beee...
yagsız sucuksuz idi ...
çay bardagı değil su bardagıydı hee..
neysee akşam sıkı tutucaz artık...
Canım paketin üzerinde yazmıyor mu, genelde kalori değerleri yazar paketlerde, kalori sepeti.com dan bakabilirsin.kızlar acaba çubuk krakerin kalorisi çok mudur.bazen midem bulanıyo yediğim zaman ilaç gibi hemen geçiyo
Tebrikler canım, regl döneminde dikkat edersen, haftaya daha da güzel gider kg.lar.bende kahvaltıdan önce tartıldım hemencik bildirimimi yapıyım;
başlangıç: 74.5
geçen hafta: 72.3
bu hafta: 71.5
giden: 800 g.
toplamda giden : 3000 g.
bugün yarın regli olucam önümüzdeki hafta için pek umudum yok :26:
offf ben kotuyum ya kizlar aksama kadar cok dengeli giden menum sonradan girdigim stres yuzunde bozuldu hayla stresten elerim titriyor bu durumum yavrumada yansidi bu saat oldu hayla uyanik neolur yarin tarti beni uzmesin
sabah oglumun randevusu var bildirim gitmeden yaparim
canım doğum kontrol hapı kullandınmıBende anlayamadigim kadar kisa bir sure icinde 58'den 74 e cikmisim. 1-2kilodan bisi olmaz veririm diyip erteledim amam bu duruma geldim
günaydın kızlarrr :122: bildirimim :
başlangıç kilo :73 kg
geçen hafta kilo :71,5 kg
bu hafta kilo :70,5 kg
giden : 1 kg
toplamda giden : 2,5 kg
hedef kilo :60
bi rica etsem mesaj hakkı olan arkadaşlarım umaya msj atabilirlermi?
bide orti bildirimlerimizi 1 mesajta toplayıp mı atmalıyız neskuike??
haaayyllaa acemiyim yahu
harikasın tebrikleeeerrr
umarım istediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın, tabii kalıcı olarak
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin memünü yazabilirmisinBildirimimizi yapalim
Orti ben patates diyetini 2 ginde biraktim sagliki beslenmeye dondum e kaamaksiz bi haftada normal kilo verdim bencw kiloma gore
başlangıç kilo: 79.7
geçen hafta kilo: 78
bu hafta kilo :76.400
giden: 1.600
toplamda giden :3.300
hedef kilo : 63
Kilo veren herkesi tebrik esiyorum
Veremeyenlerrr
Alanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?