evet, orti bildirminde bhr 1 kg. diğer nick 500 gr. gibi sadece onu yazacaksın, umaya ben atıyorum senin bildirimini canımgünaydın kızlarrr :122: bildirimim :
başlangıç kilo :73 kg
geçen hafta kilo :71,5 kg
bu hafta kilo :70,5 kg
giden : 1 kg
toplamda giden : 2,5 kg
hedef kilo :60
bi rica etsem mesaj hakkı olan arkadaşlarım umaya msj atabilirlermi?
bide orti bildirimlerimizi 1 mesajta toplayıp mı atmalıyız neskuike??
haaayyllaa acemiyim yahu
yeşil çay zamanı, ginkkolu yeşil çayımı içiyorum
evet, orti bildirminde bhr 1 kg. diğer nick 500 gr. gibi sadece onu yazacaksın, umaya ben atıyorum senin bildirimini canım
kızlar günaydıııınn
canım doğum kontrol hapı kullandınmı
kızçeler ben geldiim.valla yedim kızçeler.ama az yedim.
1 içli köfte çok az kızarmıştı
1 parmak uzunluğunda 1 parça ıspanaklı börek
1 ufak kase mantının yarısını= 2 kaşık kadar
çok mu olmuş ne üzerine 1 fincan form çayı içtim
Bende 3 gündür musliyi bıraktım ve çok daha tok oluyorum öğlene kadar, gerçi yımırta o açığı kapatmış. Birde tecrübelerini bizimle daha fazla paylaşsana. Yorumlarını okudum da bu konuda ciddi birikimin var. Ben kendi adıma bunlardan faydalanmayı çok isterim. Eminim diğer kızççlerede ister ve kimse ukalalık olarak algılamaz.bence kahvaltida yanlis yaptim kara ekmek yeseydim doyardim öglene kadar cok acikdim
Zamanla bizde öyle yiyeceğiz, küçülücek işkembeden mide forumuna geçecekBen neden bu kadar az yiyemiyorum
Korkma, korkunun sonuca faydası yok, suçlarımızla yüzleşicez
korkuyorum yrın tartıdan
Ölürsün tabi, bak bu kadar boş bırakırsan o mideyi kendi kendini yer, gastrit ardından ülser (Allah korusun) Düzenli beslenmek lasım arkadaşım, olmaz böyleKızlar bugün açlıktan öldüm. Sabah 9'da bir kase special k yedim. Öğlen 1 gibi 2 bardak yeşil çay içtim. Sonra akşam 7'de tekrar bir kase special k yedim. günü kapattım. çok korkuyorum yemek yemekten. sanırım hata yapıyorum.
Neden strese girdin ki, umarım herşey yolundadır, evet ya en kötüsü miniciklerin o stresi hissetmesi, ama napalım arada oluyor işte. Hepimiz yaşıyoruz.offf ben kotuyum ya kizlar aksama kadar cok dengeli giden menum sonradan girdigim stres yuzunde bozuldu hayla stresten elerim titriyor bu durumum yavrumada yansidi bu saat oldu hayla uyanik neolur yarin tarti beni uzmesin
sabah oglumun randevusu var bildirim gitmeden yaparim
Spooooooooooooooor spooooooooor bende yapmak istiyorum yahu. Akşam yine 22 oldu saat ve ben turşuDurakladıgı zaman yaptıgın sporu felan artır.Spor yapmıyorsa yapmaya qayret et .İşe yarar...
bilmiyorum nedenini canım :44:
düzelirim elbet...
Akşama kadar bence gayet iyi, umarım çok muçhule dalmamışsındırbugünkü menüm
(şuan tahmini ama büyük ihtimalle değişmez)
sabah: bir kupa ılık su içine sıkılmış limon
2 dilim t.b ekmeği
lor peyniri
zeytin
salatalık
ara: 3 kayısı yarım ceviz
yeşil çay
öğle: ıspanak salatası (yarım fincan bulgur ile hazırlanmış, peynirli, soğanlı, yağsız, limonlu)
bardak çorba 1 tane
ara: yoğurt içine 1 meyve doğrıycam
akşam: çok meçhul=)
hoşgeldin canım, başarılar dilerimkısssllaaaarrr günaydınnnnnn ay ben sizi çok sevdimm yaaaa niye daha önce kk üye olmadım kızdım kendime:44:camışşşş gibi oldum zatennnacillll gaza gelip zayıflamamm lazımm bugün başladımmm inşalllahh,,,,,
başlangıç kilomm 79,4
hedefimm 70
gelişmeleri yazacam
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin memünü yazabilirmisin
günaydın kızlarorticim canım sanada günaydın bu hafta kg kaybında istediğim sonucu alamadım malesef.... kg almadığıma dua ediyorum dün yine misafirlikteydim...her perşembe adet oldu....gerçi dikkat ettim ama...bu hafta spor yapamamak sebep oldu sanıyorum...sunucun bu şekilde olmasına ....
Ehh artık önümüzdeki haftalara bakıcazbuhafta güzel kg ler gitmiş kızçeler. ..kg veren kızçeleri tebrik ediyorum...
gunaydin kizlar hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum supersiniz
ortimnde cok guzel kilo vermissin
kil bil
baslangic:80
gecen haf:78
bu haf:76.1
gidd:1.9
top gid:3.9
hedef:65
*
günaydın ortim, benimde çok parlak değil bu hafta ama olsun, haftaya çok kararlıyım. Sende perşembeleri biraz yoğurtlu yulaf kepeği yiyip gitmeyi denesene, spor da şart evet. üzme sakın kendini, haftaya biz birinciyiz. Hade bakalım
işte benim kilo bildirimim, ben hiç veremedim sanıtyorum. , regl haftasında bu kadar gitti, hafataya allah kerim.
Başlangıç:74,4g
eçen hafta:69,6
bu hafta:69,1
giden/gelen: -500
toplamda giden: -5300
hedef:60
bu arada kilo veren kızçeleri tebrik ediyorum, veremeyenler, sabit kalanlar haftaya sıra bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?