70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet, orti bildirminde bhr 1 kg. diğer nick 500 gr. gibi sadece onu yazacaksın, umaya ben atıyorum senin bildirimini canım

Sabah: 5 eti form 85kl.

öğlen : 1 elma 2 haşlanmış yumurta

ara:5 eti form

akşam: Haşlanmış brokoli patates lahana az yoğurt

sabah tartıda sonuç evelki güne göre -100 gr. 3 gün bitti

hafta sonundan korkuyorum kızlar yemeden durulmuyor evdeyken varmı bi öneriniz ne yapsamki gerçi karar aldım 8 den sonra hiç bişey yemiycem diye ama hafta sonu başarabilirmiyim görücez kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben daha bir haftayı dolduramadım ((

gunaydin kizlar hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum supersiniz
ortimnde cok guzel kilo vermissin

kil bil
baslangic:80
gecen haf:78
bu haf:76.1
gidd:1.9
top gid:3.9
hedef:65

*

kısssllaaaarrr günaydınnnnnn ay ben sizi çok sevdimm yaaaa niye daha önce kk üye olmadım kızdım kendime:44:camışşşş gibi oldum zatennn acillll gaza gelip zayıflamamm lazımm bugün başladımmm inşalllahh,,,,,
başlangıç kilomm 79,4
hedefimm 70
gelişmeleri yazacam

günaydın kızlarorticim canım sanada günaydınbu hafta kg kaybında istediğim sonucu alamadım malesef....kg almadığıma dua ediyorumdün yine misafirlikteydim...her perşembe adet oldu....gerçi dikkat ettim ama...bu hafta spor yapamamak sebep oldu sanıyorum...sunucun bu şekilde olmasına ....
Ehh artık önümüzdeki haftalara bakıcaz
buhafta güzel kg ler gitmiş kızçeler. ..kg veren kızçeleri tebrik ediyorum...

Günaydın kızlar,

Afiyet olsun, bu haftaki kaçamak yapılmış. Yine iyi dayanmışsın, ben içli köfte tabağını kimseye bırakmazdım sanki Ama artık bir yere giderken tok gitmeye çalışıyorum.

bence kahvaltida yanlis yaptim kara ekmek yeseydim doyardim öglene kadar cok acikdim
Bende 3 gündür musliyi bıraktım ve çok daha tok oluyorum öğlene kadar, gerçi yımırta o açığı kapatmış. Birde tecrübelerini bizimle daha fazla paylaşsana. Yorumlarını okudum da bu konuda ciddi birikimin var. Ben kendi adıma bunlardan faydalanmayı çok isterim. Eminim diğer kızççlerede ister ve kimse ukalalık olarak algılamaz.

Ben neden bu kadar az yiyemiyorum
Zamanla bizde öyle yiyeceğiz, küçülücek işkembeden mide forumuna geçecek

korkuyorum yrın tartıdan
Korkma, korkunun sonuca faydası yok, suçlarımızla yüzleşicez

Ölürsün tabi, bak bu kadar boş bırakırsan o mideyi kendi kendini yer, gastrit ardından ülser (Allah korusun) Düzenli beslenmek lasım arkadaşım, olmaz böyle

Neden strese girdin ki, umarım herşey yolundadır, evet ya en kötüsü miniciklerin o stresi hissetmesi, ama napalım arada oluyor işte. Hepimiz yaşıyoruz.

Durakladıgı zaman yaptıgın sporu felan artır.Spor yapmıyorsa yapmaya qayret et .İşe yarar...
Spooooooooooooooor spooooooooor bende yapmak istiyorum yahu. Akşam yine 22 oldu saat ve ben turşu

bilmiyorum nedenini canım :44:
düzelirim elbet...

Silkin ve kendine gel, moralini veya motivasyonunu bozan ne varsa çıkar aklından, tatil mi böyle yaptı seni acep, hadeeeeeee silkin bakalım. Senin bir hedefin var, hiç bir şeyin engel olmasın aizin verme.

Akşama kadar bence gayet iyi, umarım çok muçhule dalmamışsındır

hoşgeldin canım, başarılar dilerim

tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin memünü yazabilirmisin

Camim bivara patates diyeti yapmaa nitetlendim iki gunde vazgectim

Sabah 2 dilim uno az peynirle tost hiyt
Ya da meyve

Ara 1 kupa sut ile nescafe

Oglen yogurt salata 4-5 yk sebze yemegi
Ara meyva
Aksam yogurt slaata 4-5 yk sebze

Sekersi cay turk kavesi isteraen bitki cayi serbest
Yemekleri koyinca suyunu lavaboya dokuyorum tabagimdan

Bu yani

Günaydın ortim, benimde çok parlak değil bu hafta ama olsun, haftaya çok kararlıyım. Sende perşembeleri biraz yoğurtlu yulaf kepeği yiyip gitmeyi denesene, spor da şart evet. Üzme sakın kendini, Haftaya biz birinciyiz. Hade bakalım

[ı]kilo bildirimimi yapayım bende

başlangıç: 75 kg
geçen hafta: 67.5 kg
bu hafta :67.4 kg
giden : 100 gr
toplam giden: 7.6 kg
hedef: 55kg

kilo veren kızçeler tebrikler....bu azim ve iradeyle hepimiz hedef kilolarımıza ulaşacağız inşallah[/ı]

gunaydin kizlar hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum supersiniz
ortimnde cok guzel kilo vermissin

kil bil
baslangic:80
gecen haf:78
bu haf:76.1
gidd:1.9
top gid:3.9
hedef:65

*

Tebik wditorum tatlim gurur suyuyorum seninleeee!

Benden cok vermissin cok sevindim

O zaman sekerim 8.2.2013 hedef 74 diyor muyuz??

işte benim kilo bildirimim, ben hiç veremedim sanıtyorum. , regl haftasında bu kadar gitti, Hafataya Allah kerim.

başlangıç:74,4g
eçen hafta:69,6
bu hafta:69,1
giden/gelen: -500
toplamda giden: -5300
hedef:60

Bu arada kilo veren kızçeleri tebrik ediyorum, veremeyenler, sabit kalanlar haftaya sıra bizde

Son düzenleme:

günaydın ortim....aç gitmedim cnm...dünkü sebze çorbamı içtim gittim....1/2 ev poaçası +1/4 kek yedim oda ara oldu dedim...üzülmedim desem yalan olur....yeme düzenim aynı ...spor yapamadım buhafta ...bide reglim gecikti...vücudum sürekli sututuyor....sporda yapmayın ca sonuç malum...önümüzdeki hafta inşallah güzel sonuçlar alıcaz ortim...

merhaba arkadaşlar....

aslında siteye üyeyim özellikle 2 yıl önce aktıftım ama artık pek gıremıyordum.. kısaca geçmiş kılolarımdan bahsedıp gruba gırmek istiyorum..

26 yaşındayım 20 yaşında 74 kıloyu gördum spora gittim 66 oldum 3 ayda.. sonra 1.5 yılda 83 kıloya çıktım sonra 22 yaşında 83 kılo :S spora gıttım yıne 78 oldum..83e geri çıktım derken 2 yıl önce cavitasyon fln falan derken bıde kafaya koydum 69 kılo oldum sonra gerı aldım derkenn şuan son halim 75.8.... ben kılo vermek istiyorum ama 13-14 kılo verdiğim azmimi özlüyorum

başlangıç kılom: 75.8

bugünkı kahvaltım peynır domates 3 zeytin 1 parmak uzunluğunda ıspanaklı börek okadar

not: mayıstada evlenıyorum ve şubat ortasında gelinlik siparişi vermem gerek 3-5 kılo versem bari

haftaya güzel sonuşlar almak dileğiyle ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…