70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir şey yememişsin ki, bende güne gidiyom deyince, su tutmuşsun sen, günde 1 tane papatya çayı iç istersen regl geçikmesine iyi geliyor. haftaya - nin dibini görücez bak diyom sana.

Tebik wditorum tatlim gurur suyuyorum seninleeee!

Benden cok vermissin cok sevindim

O zaman sekerim 8.2.2013 hedef 74 diyor muyuz??

tesekur ederim orti bende seni tebrik ediyorum hedef 74 diyelim ama yaklasirmiyim bilmem bu hafta ayni gidermi gitmezmi bilemem ama olsun be ortim hedef74

ben kactim oglumun randevusu var

Pişşt gelin hanım, hoş geldin, Öncelikle o böreği kaldırıyoruz, yerine tam buday ekmeği koyuyoruz. Kendini gelinliğin içinde nasıl görmek istiyorsan öyle ye. Verirsin mayısa kadar 3 te gider 5 te, yeterki iste.

tesekur ederim orti bende seni tebrik ediyorum hedef 74 diyelim ama yaklasirmiyim bilmem bu hafta ayni gidermi gitmezmi bilemem ama olsun be ortim hedef74

ben kactim oglumun randevusu var

Olsun canim
Hedef buyuk olsun ki caba buyuk olsun
Olursa olur olmazsa canimiz sagolsun

İsiniz rast gitsin canim gorusuruz

kızlar benim üst baldırim çok kalin ve basenliyim aslında genetik annem teyzem anneannem hepsi böyle bende pazar gününden belli günde 2 kere bacak egzersizleri yapıyordum kalçadan hiç gitmemiş.üst baldırdan 4 alt baldırdanda 3 cm gitmiş :) :) :) çok mutluyum

bir şey yememişsin ki, bende güne gidiyom deyince, su tutmuşsun sen, günde 1 tane papatya çayı iç istersen regl geçikmesine iyi geliyor. Haftaya - nin dibini görücez bak diyom sana.

evet orticim yemeyle alakalı değil bencede ...akşam cnm nasıl çiko istedi yemedim...yarın yerim dedim....bu derece yani :18:
Bi ağlasam rahatlıcam sanki...en iyisi ben papatya çayı içeyimtşklr orticim...gelse artıkta bi rahatlasam...

Başlangıç:75,5g
eçen hafta:68.0
bu hafta:67.4
giden:600gr
toplamda giden:8.100gr
hedef:65

kızlar herkese gunaydın dıyorum gıremıyorum annemdeyım fazla da dıkkat edemıyorum haftayada burda olucam bıldırım gununden sonra eve donucez ınsallah herkese ıyı gunler guzel kılo vemreler dılıyorum gorusmek uzere
ortım senı de yanlız bırakıyorum eger ıstersen ortını degısebılırsın senı motıve edemıyorum ben gremıyorum cunku bu hafta sen nasıldın bakalım sen bıldırım yapabılırmısın ben suan ıtıbaerıyle 67.4 olmusum

herkese günaydınn umarım tartı hepinizin yüzünü güldürür

başlangıç: 70
geçen hafta: 67.3
bu hafta: 66.6
giden: 700
toplam giden: 3.4
hedef: 60

aslında bana hiç gitmemiş gibi geliyordu demek evde hep eşortmanla olunca fark etmedim bişey

Son düzenleme:

günaydın ortim tebrik ederim ben de 74.00 olmuşum giden 1.9 kg

günaydın ortim tebrik ederim ben de 74.00 olmuşum giden 1.9 kg

çok sewindimmmm
süpersin canım o kadar az yemeğe bekliyordum ama beklentimden de fazla çıktın tebrikler tatlım
umaya msj at kendi bildirimini birde ikimizin bhr84 :1+blackandwhite :1,9 diye nesquike atcakmışız tatlım mesaj olarak benim yok malum sen atarmısın

tabiki atarım ortim teşekkür ederim birlikten kuvvet doğar birinciyiz inşallah

günaydiiin
Hayirli cumalar Rabbim dualarimizi kabul günahlarimizi affettsin insallah
güzel birgün olsun
tartilmis bulunuyorum vatana millete hayirli olsun
gecen hafta 72.6 :26:
bu hafta 72.6
ay keske biyiklarimi alipda öylemi tartilsaydim :44: hic olmazsa -200 olurdum
kilo verenleerr
alanlar
sabit kalanlar cakin bakem :13:

tabiki atarım ortim teşekkür ederim birlikten kuvvet doğar birinciyiz inşallah

sanırım 2. olcaz tatlım alaca ve ortisi yıkmış ortalığı yanlış okumadıysam

tebrikler şimdiden ama bizde sayende fena değiliz
dünden bugüne vermemişim ben neden öyle olduysa sporumuda yaptım akşam ama biraz moralim bozuldu :78:

güzel kilo vermişsin tebrikler, ama regl için üzülme ben geçen hafta regldim, ve hiç o kadar kilo vermemiştim, burdaki eski arkadaşlardan biri söylemişti, regli iken metobolizma daha hızlı çalışıyor, eğer yemene dikkat edip sporunuda aksatmazsan kilo verisin korma

gunaydin kizlar hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum supersiniz
ortimnde cok guzel kilo vermissin

kil bil
baslangic:80
gecen haf:78
bu haf:76.1
gidd:1.9
top gid:3.9
hedef:65

*
tebrik ederim canım

günaydın kızlar pilatesimi yapıp geldim
geçen hafta:75.9
bu hafta:74.0
giden:1.9

sabit kalmakta başarı balımmm

çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler, benim menümü okudunmu, sen nasıl bir yol izliyosun lütfeeeen yardım et

teşekkür ederim canım..menünü okuyamadım öğrencim gelecek çok vaktim yok ama daha sonra okuyup yorum yaparım..Ben akapunktura gidiyorum tatlım düşük kalorili doktorumun verdiğiği diyeti harfiyen uyguluyorum

Günaydın kısçeler hayırlı cumalar herkeze
kızlar geçmişe baktım ama alıntı yapamadım kusura bakmayın
zorla girdim pc'ye
bildirim yapıp çıkarım
boş vakit bulursam yarın orti bildirimlerini yapıcam
eğer yapamazsam kızlar c.tesi ve pazar üst üste düğün var
birde evde nisafir var o yüzxden pc açamayabilirim
güzel kısçeler hepinizle gurur duyuyorum
çok güzel kilolar vermişsiniz
özellikle alaca, siyah ve beyaz, dgy aferin kısçeler nasıl çıkardınız okaaaa kiloyumaşallah
kilo veren herkesi tebrik ederim
veremeyenlerde şu veren kısçeleri görürp çatlasında haftaya daha iyi versinler

ortilik bildirimlerini bana yapıyorsunuz kısçeler
bu arada kendimede orti arıyorum
huyu huyuma, suyu suyuma, hastalıkda ve sağlıkda birlikde ekside artıda hepbirlikde
dayanışmayla kilo verebilecek bir eş istiyorum yanımaa

Kilo bildirimim;
Başlangıç kilom 65.5
geçen hafta 65
bu hafta 64
giden 1000kg
toplamda giden 1500kg
maşallah bana nekaaa zorladım ama bu çıktı
ideal kiloma yaklaştığım için kısçeler bu bile büyük başarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…