günaydın ortim....aç gitmedim cnm...dünkü sebze çorbamı içtim gittim....1/2 ev poaçası +1/4 kek yedim oda ara oldu dedim...üzülmedim desem yalan olur....yeme düzenim aynı ...spor yapamadım buhafta ...bide reglim gecikti...vücudum sürekli sututuyor....sporda yapmayın ca sonuç malum...önümüzdeki hafta inşallah güzel sonuçlar alıcaz ortim...
Tebik wditorum tatlim gurur suyuyorum seninleeee!
Benden cok vermissin cok sevindim
O zaman sekerim 8.2.2013 hedef 74 diyor muyuz??
merhaba arkadaşlar....
aslında siteye üyeyim özellikle 2 yıl önce aktıftım ama artık pek gıremıyordum.. kısaca geçmiş kılolarımdan bahsedıp gruba gırmek istiyorum..
26 yaşındayım 20 yaşında 74 kıloyu gördum spora gittim 66 oldum 3 ayda.. sonra 1.5 yılda 83 kıloya çıktım sonra 22 yaşında 83 kılo :S spora gıttım yıne 78 oldum..83e geri çıktım derken 2 yıl önce cavitasyon fln falan derken bıde kafaya koydum 69 kılo oldum sonra gerı aldım derkenn şuan son halim 75.8.... ben kılo vermek istiyorum ama 13-14 kılo verdiğim azmimi özlüyorum
başlangıç kılom: 75.8
bugünkı kahvaltım peynır domates 3 zeytin 1 parmak uzunluğunda ıspanaklı börek okadar
not: mayıstada evlenıyorum ve şubat ortasında gelinlik siparişi vermem gerek 3-5 kılo versem bari
haftaya güzel sonuşlar almak dileğiyle ortim
tesekur ederim orti bende seni tebrik ediyorum hedef 74 diyelim ama yaklasirmiyim bilmem bu hafta ayni gidermi gitmezmi bilemem ama olsun be ortim hedef74
ben kactim oglumun randevusu var
bir şey yememişsin ki, bende güne gidiyom deyince, su tutmuşsun sen, günde 1 tane papatya çayı iç istersen regl geçikmesine iyi geliyor. Haftaya - nin dibini görücez bak diyom sana.
orti bildirimi yaptın mı canım ,ben yapayım mı, ama senin bildirimini bilmiyom ki göremedim
günaydın kızlarrr :122: bildirimim :
başlangıç kilo :73 kg
geçen hafta kilo :71,5 kg
bu hafta kilo :70,5 kg
giden : 1 kg
toplamda giden : 2,5 kg
hedef kilo :60
bi rica etsem mesaj hakkı olan arkadaşlarım umaya msj atabilirlermi?
bide orti bildirimlerimizi 1 mesajta toplayıp mı atmalıyız neskuike??
haaayyllaa acemiyim yahu
çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler, benim menümü okudunmu, sen nasıl bir yol izliyosun lütfeeeen yardım etgünaydın kızlar pilatesimi yapıp geldim
geçen hafta:75.9
bu hafta:74.0
giden:1.9
günaydın ortim tebrik ederimben de 74.00 olmuşum giden 1.9 kg
çok sewindimmmm
süpersin canım o kadar az yemeğe bekliyordum ama beklentimden de fazla çıktın tebrikler tatlım
umaya msj at kendi bildirimini birde ikimizin bhr84 :1+blackandwhite :1,9 diye nesquike atcakmışız tatlım mesaj olarak benim yok malum sen atarmısın
tabiki atarım ortimteşekkür ederim birlikten kuvvet doğar birinciyiz inşallah
güzel kilo vermişsin tebrikler, ama regl için üzülme ben geçen hafta regldim, ve hiç o kadar kilo vermemiştim, burdaki eski arkadaşlardan biri söylemişti, regli iken metobolizma daha hızlı çalışıyor, eğer yemene dikkat edip sporunuda aksatmazsan kilo verisin kormabende kahvaltıdan önce tartıldım hemencik bildirimimi yapıyım;
başlangıç: 74.5
geçen hafta: 72.3
bu hafta: 71.5
giden: 800 g.
toplamda giden : 3000 g.
bugün yarın regli olucam önümüzdeki hafta için pek umudum yok :26:
tebrik ederim canımgunaydin kizlar hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum supersiniz
ortimnde cok guzel kilo vermissin
kil bil
baslangic:80
gecen haf:78
bu haf:76.1
gidd:1.9
top gid:3.9
hedef:65
*
günaydın kızlar pilatesimi yapıp geldim
geçen hafta:75.9
bu hafta:74.0
giden:1.9
günaydiiin
Hayirli cumalar Rabbim dualarimizi kabul günahlarimizi affettsin insallah
güzel birgün olsun
tartilmis bulunuyorum vatana millete hayirli olsun
gecen hafta 72.6 :26:
bu hafta 72.6
ay keske biyiklarimi alipda öylemi tartilsaydim :44: hic olmazsa -200 olurdum
kilo verenleerr
alanlar
sabit kalanlar cakin bakem :13:
çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler, benim menümü okudunmu, sen nasıl bir yol izliyosun lütfeeeen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?