70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BEN DE SİTENİN TAKİPÇİSİYİM 75 KİLOYUM REJİM YAPMIYORUM DİYET YAPMIYORUM YAPAMIYORUM irademe hakim değilim itiraf ediyorum moralinizi bozmak için yazmadım azminize hayranım belki sizden ilham alırım

Buradaki herkesin engin damak tadi olduguna ve leziz seyler yemekten zevk aldigina emin olabilirsin ama bu durumun faydasi olmadigini anlayanlar azimle kilo kaybetmeye calisanlar oluyor. Canim az yemeyi ogrenmemiz en onemli sey. Bi tabak da ayni bir catal da...

Neden yapamayasin ki?

BU arada kacamaklarimin cezasini da oglan uyaninca cilginlar gibi ev temizleyerwk
Oglan uyuyunca da 45 dk kosu bandinda ter atarak odemeyi dusunuyorum :)

Hedef 74 dedim Allah izin verirse o da olur

sabah 1 bardak süt 6-7 bisküi
1 muz
10 gibi simit bir büük dilim peynir
öğlen dürüm ayrın
aralarda nescafe çay ada çayı
bir bardak su
sanırım su içmede çok beceriksizim

Umarım buskuviler ligttir simit desen karbonhidrat ve dürüm yemissin bacım sen diyette olduğuna eminmisin

orti biraz yorucu bir hafta gecireceksin insalah mukafatini kilo kaybi olarak alirsin

canım sen çok güzel kilo vermişin 4 günde ben ancak 900 gr verdim ben sadece akşamları 40 dk veya fırsat bulursam 1 saat koşu bandında tempolu arada koşarak ve 5-10 dakikada twister yapıyorum

Ben o twistri 2 dk yapınca dalağım şişiyor resmen 5-10 dk nasıl yapıyorun şekerim varmı bi kolay yolu :78:

bide tutunarak yapıyosun dimi bendeki yuvarlak tencere kapağı gibi koşu bandının üzerine koyup bandın kollarını tutarak yapıyorum

canım bende aynen öyle ben koşu bandını oturma odama aldım, tv nin karşısında yapıyom,twisterda aynı şekilde koşu bandına tutunarak işte biraz oturuyorum dinleniyorum sonra bidaha böyle 10 dk yı tamamlıyom sen kaçkilosun bu arada

arkadaşlar akşam yemeğimide yedim menün tavukt bezelyedi tavuğu suda haşladim hiç yağ koymadım pistikten sonra 1 çay k. Salça pul biber kekik koyup çevirdim sonra birazda bezelye koydum tadı çok güzel oldu yarım kase çıktı yanında da 2 yemek k. Yoğur yedim şu an öyle tokum ki kendimi hiç diyette hissetmiyorum

günaydın tatliş
sende harika kilo vermişin tebrik ederim ,
zevkle senin ortin olurum
tatlım bende seve seve olurum

Tebrikler canım, şimdiden iyi eğlenceler.

başlangıç:90
geçen hafta:60
bu hafta:59.4
giden:600
toplamda giden:30.600
hedef:55
boy:1.70

arkadaşlar ben yeniyim bilmiyorum orti nedir birde kilo bildirimlerini kime söylüyoruz

kızlar tek tek alıntı yapamıyorum
kusura bakmayın öyle bir girdim
betüşüm iyi gitmiş yinede bebeğim şükür

kızlar orti bildirimleriniz bana yapılıyor
zamanım olursa yarın olmazsa pazartesiye kayabilir canlarım

bu arada sizden bir ricam var arkadaşlar
herkes dileğe (puCCaaa) özel mesaj atıp

buraya gelmesiyle ilgili içinizden geçen duyguları yazarmısınız
kızlar bunu yapmakdaki ısrarım
puCCaaa denen kısçe bizlerin buraya gelmesi için 1 yıl boyunca uğraştı
hepimiz sayesinde zayıfladık bilgileriyle bize yardımcı ve destek oldu
gitmek istediğimiz anlarımız olduğunda bizi motive edip sabırla devam etmemizi sağladı
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
belki sizin toplu olarak mesajlarınız ona iyi gelecektir
ben onu çok seviyorum ve burda istiyorum

benimde salonda duruyorlar

70,5 bugün itibariyle :122:

başlangıç:90
geçen hafta:60
bu hafta:59.4
giden:600
toplamda giden:30.600
hedef:55
boy:1.70
30 kilo
süper ötesi
ideal kilondasın zaten sanırım :44:
tebrik ederim...
anladım canımda ginkomuydu neydi o neymişkii, neişe yarıyormuş? ilk defa duydum
tesekurler evet bu hafta cok guzel umarim haftayada ayni azmi gosteririm
inşallah canım
geçmiş olsun canım
ödemdir o çok çabuk gideceğine eminim
emeklesekte ilerliyoruz yaa şeker oda yeter bence

Yeşil çayın faydasını artık hepimiz biliyoruz. Güçlü bir antioksidan kaynağı,tansiyonu düzenliyor,enerji veriyor,bunu gibi birçok faydası var. Peki Ginkgo’nun faydasını biliyor musunuz?
Ginkgo’nun hafızayı kuvvetlendirici ve algılamayı hızlandırıcı etkisi bulunuyor.Aynı zamanda enerji takviyesi de sağlıyor. Doğadan bu iki yararlı bitkiyi bize ginkgolu yeşil çay olarak tek bir poşette sunuyor.
Ben tadını beğendiğim için içiyorum canım.

Son düzenleme:

Twister bende de var

Twister
Ab delta karin aleti 2 tane 1.5 lik dambil
Kosu bandi
5 kg lik 1 dambil
Jillian cd si

Bunlar da ben ceyizlerim

Hala duzenim yok o ayri:26:

anladım canım
bilgi için teşekkürler
afiyet olsun

kızlar ben de aranıza katılmak ıstıyorum bugun dıyetımın 3. gunu ve 76.600 den 75.200 e dusmusum yedıklerıme gelınce genellıkle kalsıum agırlıklı sabahları sade kahve daha sonra her acıkmamda bırsey yıyorum genellıkle 2 saat ara ıle yogurt , ıspanak( bılıyosunuz dıyette demırınız dusuyo) , yumurta , haslanmıs tavuk , arada kendıme tuzsuz etımek aldım yesıl cayla bırlıkte onu ıcıyorum ve bır elmanın yarısını yıyorum her acıkmamda oglen corba ıcıyorum kesınlıkle sındırım sıstemım ıcın sonucta dıyette kabızlık sorunu fazla oluyoo aksamları ısten dondugum ıcın plates yapamıyorum ama daha once kı tecrubelerımden platesın 2 hafta da nasıl ıncelttıgını durusunuzun duzeldıgını bel agrılarınızın yok oldugunu blıyorum . ınsallah bende 60 kıloyu gorurum bu arada arkadaslar super kılo vermıssınız...

Umarım buskuviler ligttir simit desen karbonhidrat ve dürüm yemissin bacım sen diyette olduğuna eminmisin

su ıcemıyorsan canım suyuna sevdıgın bır tat kat örnegın lımon sık nane yapragıyla bırlıkte ya da aktardan nar cıcegı al kaynat bı bardak kadar 2.5 lt ne koy ınan lıkır lıkır ıceceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…