70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Twister bende de var

Twister
Ab delta karin aleti 2 tane 1.5 lik dambil
Kosu bandi
5 kg lik 1 dambil
Jillian cd si

Bunlar da ben ceyizlerim

Hala duzenim yok o ayri:26:

olur canım oda olur
bende twist aleti
masaj motorlu koşu bandı
kol bisikleti
atlama ipi
sauna eşofmanı
pilates sopası (adını bilemedim ayaklara geçioya lastikli ipler ondan) cdsi var bunlar beim evlendikten sonra hatta son 3 ay içinde aldığım şeyler

Kizlar yesil cayin fazlasi toksik etki yapiyor. Giogle akademikten de arastirabilirsinoz. 3 kupadan fazla tuketmeyin azi karar cogu zarar

Hoşgeldin aramıza canım umarım katılımın daim olur..

sabahları kahvaltı etmelisin ama sade kahveyle olmaz ki..

yeme duzenin degisti ondan kendi duzenini oturturursan cabuk gider artilarin

tesekurler evet bu hafta cok guzel umarim haftayada ayni azmi gosteririm

ıns canım ya cok yedım ama ne bulduysam yedım
sende cok guzel kılo vermıssın masallah

Atlama ipi bende de var ama apartmanda atlanamiyo
Darbeli matkap gibi ses yapiyo insan

HosgEldinn

İsvec diyeti gibi bisey mi yapiyorsun anlamadim tam

hosgeldın canım
duzenlı gırersen buraya gıder hemencık kıloların ıns
ıns mınecım ya tam 65 oluyorum yıne yukselıyorum
nolcak bu halım bılmıyorum kı

menum

sabah

1 domates 1 yumurtadan yapılmıs menemen
1 bucuk dılım ekmek
cay salatalık

oglen

yarım kase sehrıye corbası
fırında karnabahar
yogurt
1 dılım ekmek

ara

2 armut (kucuk )

aksam

yarım kase ezogelın
salata
karnabahar yogurt salata

ara

meyve
yesılcay

iyi dusunmusun neslim kac defa dilek gelmmismi diye girip baktim ama goremedim burdada seslenelim

DILEKKKKKKKK seni bekliyoruzzzzzzzzzz ben senin azmini hep ornek aldim

canım yaa bende kılo cetvelı yapmak ıstıyorum sonucta kılo vermeye basladım degıl mı nasıl yaptınızz????

HosgEldinn

İsvec diyeti gibi bisey mi yapiyorsun anlamadim tam

bıraz ısvec dıyetınden alıntı galıbaa sabahları ben bırsey yıyemıyorum kahve ıcıp ıse gelıyorum ve burda yesıl cayla bırlıkte etımek yıyorum daha sonra oglen corba ve salata aktıvya yogurt aldım ondan bı tane yıyorum meyve yıyorum bı tane aksam eve gıttıgım de de tavuk haslıyorum yada ıspanaklı yumurta brokolı karnıbahar haslaması ve gunu bıtırıyorum :)

canım yaa bende kılo cetvelı yapmak ıstıyorum sonucta kılo vermeye basladım degıl mı nasıl yaptınızz????

ahh canım bu konuda cok becerıksızım bende
saolsun hep topıktekı arkadaslar yaptı benımkısınıde
ama sana da destek olacaklarına emınım

İyi akşamlar arkadaşlar,

Sonunda buldum sizi:)Yorumlarınız için çok teşekkürlerrr...
Ben yüksek lisans öğrencisiyim; geçtiğimiz hafta çok önemli bir sınavım var, mesajları kontrol edemedim ama şimdi buradayım.:)

Bu sabah tartıldım ve cok mutluyummm:)76.6 kıloyum...
Ve sadece yaptıgım şey akşam 6'dan sonra yememeye dikkat ettim.
Gün içerisinde sık sık yeşil çay tabii şekersiz...Şeker sağlık için çok zararlı ben bunun bilincine vardığım gün şekeri hayatımdan daha ortaokul yıllarında çıkarmıştım.
Bir de her gün okula yürüyerek gidiyorum, ofiste şu anda tezimi yazıyorum, ama hareket halinde olmaya gayret ediyorum...
Sizin de sorularınız olursa her zaman yanıtlamaya hazırım:)

Hep birlikte zayflamak dileğiyle: öpüldünüz.:)

herkese iyi akşamlar şekerler...bugün dün yaptığım sütlü sebze çorbasının yoğurtlusunu yaptım...ikisininde tadı bence güzel...ama yoğurtlusu daha hafif oldu sanki...
tarifine gelince....

aklınıza gelen ne sebze varsa.....
1 küçük patates
1 küçük havuç
1 küçük kabak
2 çiçek karnıbahar
2çiçek brokoli
az suyla düdüklüde 8 dakkika pişirdim...daha sonra robottn geçirdim....1 su bardağı yoğurdu ilave ettim yine biraz robottan geçirdim...1-2 taşım kaynatım ocaktan alınca tuzunu ilave ettim....buna baharat koymadım...hoş bi lezzet oldu...afiyet olsun

akşam 4 kaşık nohut 4 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim eşimin tostundan yedim biraz tek kaçamağım bu oldu.
3 lt su içtim birazdan yeşil çayla beraber 4 form bisküvi yiyicem
leslie 3 mil yaptım üstüne 10 dk yer hareketleriyle sporumu da tamamladım.bugünlük bukadarr

selamlar, hoşgeldin. yolun da açık olsun şekeri ben çıkaramıyorum şeker hastası olmama rağmen tebrik ettim seni kocaman. bu arada hangi ünide hangi konuda tez yazıyorsun?

canım ya sen süpersin...benim sinirlerimmi bozuldu ne hala gülüyorum...sen çok yaşa emi.....:13::128:

kuşbaşılı pide 525 kaloricikmiş aman canım ne ki devede kulak

benim yaptığıma benziyo bende çok seviyorumafiyet olsun

hadi geçmiş olsunnnn =)

menünü çok beğendim, hergün böyle şahane geçsin

bak bu linkte anlatıyor. Weight Loss - Diet Ticker

Bu linke gir. işte ordan kendine beğendiğin şekilleri seç next de en sona gelince kilo bilgilerini gir ve next dediğinde sana üç ayrı kutucuk verilcek linklerin olduğu. ortadaki kutucuğun orta satırlarında img.... ile başalyan kısım var, img li kısımları kopyalama img den sonra Http:// ile başlayan kısmı kopyala. sondaki img li kısmı da kopylama. sonra kullanıcı kontrol paneli-profilimi düzenle-çizelge kısmına bunu yapıştır. hayırlı olsun=)

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…