Twister bende de var
Twister
Ab delta karin aleti 2 tane 1.5 lik dambil
Kosu bandi
5 kg lik 1 dambil
Jillian cd si
Bunlar da ben ceyizlerim
Hala duzenim yok o ayri:26:
Yeşil çayın faydasını artık hepimiz biliyoruz. Güçlü bir antioksidan kaynağı,tansiyonu düzenliyor,enerji veriyor,bunu gibi birçok faydası var. Peki Ginkgonun faydasını biliyor musunuz?
Ginkgonun hafızayı kuvvetlendirici ve algılamayı hızlandırıcı etkisi bulunuyor.Aynı zamanda enerji takviyesi de sağlıyor. Doğadan bu iki yararlı bitkiyi bize ginkgolu yeşil çay olarak tek bir poşette sunuyor.
Ben tadını beğendiğim için içiyorum canım.
kızlar ben de aranıza katılmak ıstıyorum bugun dıyetımın 3. gunu ve 76.600 den 75.200 e dusmusum yedıklerıme gelınce genellıkle kalsıum agırlıklı sabahları sade kahve daha sonra her acıkmamda bırsey yıyorum genellıkle 2 saat ara ıle yogurt , ıspanak( bılıyosunuz dıyette demırınız dusuyo) , yumurta , haslanmıs tavuk , arada kendıme tuzsuz etımek aldım yesıl cayla bırlıkte onu ıcıyorum ve bır elmanın yarısını yıyorum her acıkmamda oglen corba ıcıyorum kesınlıkle sındırım sıstemım ıcın sonucta dıyette kabızlık sorunu fazla oluyoo aksamları ısten dondugum ıcın plates yapamıyorum ama daha once kı tecrubelerımden platesın 2 hafta da nasıl ıncelttıgını durusunuzun duzeldıgını bel agrılarınızın yok oldugunu blıyorum . ınsallah bende 60 kıloyu gorurum bu arada arkadaslar super kılo vermıssınız...
yeme duzenin degisti ondan kendi duzenini oturturursan cabuk gider artilarin
tesekurler evet bu hafta cok guzel umarim haftayada ayni azmi gosteririm
olur canım oda olur
bende twist aleti
masaj motorlu koşu bandı
kol bisikleti
atlama ipi
sauna eşofmanı
pilates sopası (adını bilemedim ayaklara geçioya lastikli ipler ondan) cdsi var bunlar beim evlendikten sonra hatta son 3 ay içinde aldığım şeyler
kızlar ben de aranıza katılmak ıstıyorum bugun dıyetımın 3. gunu ve 76.600 den 75.200 e dusmusum yedıklerıme gelınce genellıkle kalsıum agırlıklı sabahları sade kahve daha sonra her acıkmamda bırsey yıyorum genellıkle 2 saat ara ıle yogurt , ıspanak( bılıyosunuz dıyette demırınız dusuyo) , yumurta , haslanmıs tavuk , arada kendıme tuzsuz etımek aldım yesıl cayla bırlıkte onu ıcıyorum ve bır elmanın yarısını yıyorum her acıkmamda oglen corba ıcıyorum kesınlıkle sındırım sıstemım ıcın sonucta dıyette kabızlık sorunu fazla oluyoo aksamları ısten dondugum ıcın plates yapamıyorum ama daha once kı tecrubelerımden platesın 2 hafta da nasıl ıncelttıgını durusunuzun duzeldıgını bel agrılarınızın yok oldugunu blıyorum . ınsallah bende 60 kıloyu gorurum bu arada arkadaslar super kılo vermıssınız...
hosgeldın canımkızlar ben de aranıza katılmak ıstıyorum bugun dıyetımın 3. gunu ve 76.600 den 75.200 e dusmusum yedıklerıme gelınce genellıkle kalsıum agırlıklı sabahları sade kahve daha sonra her acıkmamda bırsey yıyorum genellıkle 2 saat ara ıle yogurt , ıspanak( bılıyosunuz dıyette demırınız dusuyo) , yumurta , haslanmıs tavuk , arada kendıme tuzsuz etımek aldım yesıl cayla bırlıkte onu ıcıyorum ve bır elmanın yarısını yıyorum her acıkmamda oglen corba ıcıyorum kesınlıkle sındırım sıstemım ıcın sonucta dıyette kabızlık sorunu fazla oluyoo aksamları ısten dondugum ıcın plates yapamıyorum ama daha once kı tecrubelerımden platesın 2 hafta da nasıl ıncelttıgını durusunuzun duzeldıgını bel agrılarınızın yok oldugunu blıyorum . ınsallah bende 60 kıloyu gorurum bu arada arkadaslar super kılo vermıssınız...
ıns mınecım ya tam 65 oluyorum yıne yukselıyorum
30 kilo
süper ötesi
ideal kilondasın zaten sanırım :44:
tebrik ederim...
anladım canımda ginkomuydu neydi o neymişkii, neişe yarıyormuş? ilk defa duydum
inşallah canım
geçmiş olsun canım
ödemdir o çok çabuk gideceğine eminim
emeklesekte ilerliyoruz yaa şeker oda yeter bence
Hoşgeldin aramıza canım umarım katılımın daim olur..
sabahları kahvaltı etmelisin ama sade kahveyle olmaz ki..[/Q
benımkısı ısvec dıyetınden ortaya karısık bırsey galıbaa bırde kefır zayıflatıyo genclestırıyo dıye duydum acaba ara ogunlerde kefır mı ıcsek:)
tatlım bende seve seve olurum
kızlar tek tek alıntı yapamıyorum
kusura bakmayın öyle bir girdim
betüşüm iyi gitmiş yinede bebeğim şükür
kızlar orti bildirimleriniz bana yapılıyor
zamanım olursa yarın olmazsa pazartesiye kayabilir canlarım
bu arada sizden bir ricam var arkadaşlar
herkes dileğe (puCCaaa) özel mesaj atıp
buraya gelmesiyle ilgili içinizden geçen duyguları yazarmısınız
kızlar bunu yapmakdaki ısrarım
puCCaaa denen kısçe bizlerin buraya gelmesi için 1 yıl boyunca uğraştı
hepimiz sayesinde zayıfladık bilgileriyle bize yardımcı ve destek oldu
gitmek istediğimiz anlarımız olduğunda bizi motive edip sabırla devam etmemizi sağladı
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
belki sizin toplu olarak mesajlarınız ona iyi gelecektir
ben onu çok seviyorum ve burda istiyorum
canım yaa bende kılo cetvelı yapmak ıstıyorum sonucta kılo vermeye basladım degıl mı nasıl yaptınızz????menum
sabah
1 domates 1 yumurtadan yapılmıs menemen
1 bucuk dılım ekmek
cay salatalık
oglen
yarım kase sehrıye corbası
fırında karnabahar
yogurt
1 dılım ekmek
ara
2 armut (kucuk )
aksam
yarım kase ezogelın
salata
karnabahar yogurt salata
ara
meyve
yesılcay
HosgEldinn
İsvec diyeti gibi bisey mi yapiyorsun anlamadim tam
canım yaa bende kılo cetvelı yapmak ıstıyorum sonucta kılo vermeye basladım degıl mı nasıl yaptınızz????
hosgeldın canım
duzenlı gırersen buraya gıder hemencık kıloların ıns
ıns mınecım ya tam 65 oluyorum yıne yukselıyorum
nolcak bu halım bılmıyorum kı
1 adet kuşbaşılı kaşarlı pidenin kalorisi acep ne olaki aa kızlar
İyi akşamlar arkadaşlar,
Sonunda buldum sizi:)Yorumlarınız için çok teşekkürlerrr...
Ben yüksek lisans öğrencisiyim; geçtiğimiz hafta çok önemli bir sınavım var, mesajları kontrol edemedim ama şimdi buradayım.:)
Bu sabah tartıldım ve cok mutluyummm:)76.6 kıloyum...
Ve sadece yaptıgım şey akşam 6'dan sonra yememeye dikkat ettim.
Gün içerisinde sık sık yeşil çay tabii şekersiz...Şeker sağlık için çok zararlı ben bunun bilincine vardığım gün şekeri hayatımdan daha ortaokul yıllarında çıkarmıştım.
Bir de her gün okula yürüyerek gidiyorum, ofiste şu anda tezimi yazıyorum, ama hareket halinde olmaya gayret ediyorum...
Sizin de sorularınız olursa her zaman yanıtlamaya hazırım:)
Hep birlikte zayflamak dileğiyle: öpüldünüz.:)
canım ya sen süpersin...benim sinirlerimmi bozuldu ne hala gülüyorum...sen çok yaşa emi.....:13::128:
herkese iyi akşamlar şekerler...bugün dün yaptığım sütlü sebze çorbasının yoğurtlusunu yaptım...ikisininde tadı bence güzel...ama yoğurtlusu daha hafif oldu sanki...
tarifine gelince....
aklınıza gelen ne sebze varsa.....
1 küçük patates
1 küçük havuç
1 küçük kabak
2 çiçek karnıbahar
2çiçek brokoli
az suyla düdüklüde 8 dakkika pişirdim...daha sonra robottn geçirdim....1 su bardağı yoğurdu ilave ettim yine biraz robottan geçirdim...1-2 taşım kaynatım ocaktan alınca tuzunu ilave ettim....buna baharat koymadım...hoş bi lezzet oldu...afiyet olsun
akşam 4 kaşık nohut 4 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim eşimin tostundan yedim biraztek kaçamağım bu oldu.
3 lt su içtim birazdan yeşil çayla beraber 4 form bisküvi yiyicem
leslie 3 mil yaptım üstüne 10 dk yer hareketleriyle sporumu da tamamladım.bugünlük bukadarr
menum
sabah
1 domates 1 yumurtadan yapılmıs menemen
1 bucuk dılım ekmek
cay salatalık
oglen
yarım kase sehrıye corbası
fırında karnabahar
yogurt
1 dılım ekmek
ara
2 armut (kucuk )
aksam
yarım kase ezogelın
salata
karnabahar yogurt salata
ara
meyve
yesılcay
canım yaa bende kılo cetvelı yapmak ıstıyorum sonucta kılo vermeye basladım degıl mı nasıl yaptınızz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?