70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dun 1162 kl kalorıyle gunu kapadım yedıklerımde de cok bırsey yoktu : bır kahve- 1 aktıvya yogurt - 2 etımek- 2 kase corba- 1 tabak salat-2 mandalına-1 tabak ıspanak yemegı bu yedıklerımı hesaplayınca normal zamanda kac kalorı alıyormusuz herhalde benım 2000-3000 arası bır rakamdı normalde alması gereken 1900 cıvarı bu dıyet bana cok sey ogrettı ınanın , bugun gunee kahveyle basladım yıne 2 etımek yedım oglen yemegınde de100 gr nohut ve bır dılım kepek ekmegı bakalım aksama kadar kac kalorı edecek sımdıden 490 kl ettı:)

1 kepçe çorba nekadarkiii çok az bence 4-5 yemek kaşığı etmezmii benimmi kepçem küçük yoksa sizmi çok az yiyorsunuz
onun dışında menün güzel canım beğendim
mınecım normalde daha fazla yıyorum da
corbam azdı dunden kalan corbam ondan az yedım
mrb
aslında menulere yorum yapmak ıstemıyorum ama yapmayıncada sayfada harketlılık olmuyor
mesela sabaha domates salatalıkda yıyebılırsın
buarada bende maydnozu cok tuketırım
aksam da cok az geldı bana ben olsam acıkırdım dogrusu
sonrada yemeklere saldırırdım gece gece

hıc evımın ısı bıtmıyo yaA
aksama bezelye yapcaktım ama barbunya yapmaya karar verdım
yanınada ne guzel gıderdı plav
ama hazıranı dusunuyorum ıstahım gııyo
buarada hıc kacamak yapmadan guzel ılerlıyorum nazar degmesın ıns bana

mrb
aslında menulere yorum yapmak ıstemıyorum ama yapmayıncada sayfada harketlılık olmuyor
mesela sabaha domates salatalıkda yıyebılırsın
buarada bende maydnozu cok tuketırım
aksam da cok az geldı bana ben olsam acıkırdım dogrusu
sonrada yemeklere saldırırdım gece gece[/FONT][/QUOTE]

salatalıklar pek bi hormonlu gibi geliyo şu aralar domateste özel bi yerden geldi hormonsuz diye yiyorum
gece yeme huyum yok pek o yüzden sorun değil

selam kızlar ben bugün öğleye kadar uyumuşum..çok tembellik ettim,gün bitti neredeyse hemen kahvaltımı yaptım..Az sonra da yeşilçayımı yaparım

menün gayet iyi ortim afiyet olsun

nazar değmesin canım da girsin şu kilolar artık

iyiyim canım saol..
senin kaçamağın kaçamakmıdır benimkinin yanında
günün güzel geçmiştir umarım hangi filme gittin?

günüm çok güzel geçti canım. bir de tavuk yedim dışarıda ama abrtmadım ve saat 16.30 gibi yedim akşam yemeği niyetine daha sonra bişey yemedim gece yatana kadar fakat baskülde düne göre +600 gr daydım sabah filme öğrencimi götürmüştüm tatlım onun istediği filme girdik 'Celal ile Ceren'

Ya ben de arıyorum bu videoyu. Ama bütün sitelerde verilen linkler çalışmıyor. Sende linki varsa (özellkle ben de 3 mil arıyorum) özelden msj atabilir misin canım yada nereden temin ettin?

cnm ben yıllar önce indirmiştim istersen özelden yaz msn adresini maille atayım sana

selam kızlarhafta sonunuz keyifli geçiyordur inşlhaz önce nihayet bu hafta hiççççç yapamadığım sporumu yaptımşimdide:126:şöyle bir geçmişe yolculuk yapıyorum....orticim nerelerdesin:103:

bugünkü menümüde paylaşayım kızlar...

sabah: 1 bardak ılık su
kahvaltı:1 dilim tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
1/2 kk peynir
1 yeşil +1 siyah zeytin
1 domates
1 yudum reçel
ara:1 yeşil elma
öğlen:1 kase sebze çorbası
1 dilim tam b. ekmeği
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe
2 eti yulaflı +1 eti kakaolu bisküvi
akşam:1 kase çorba
bol salata
2 kaşık ıspanak +yoğurt + 2 kaşık makarna
ara:kayısılı form çay
2lt suyumuda içerim...

bukadar.....

hoşbulduk Baharcım nasılsın? Ben de dün karpuzlu bir icetea içtim

su tutmuşsundur canım moralini bozma

kızlar bişey sorucam aklımdayken...buhafta bol demet roka aldım...çok faydası var tmm ödem attırıyor oda tmm.yalnız iştah açıcı özelliğe ne desek bilemedim ....siz ne dersiniz...aslında kahvaltıda bile yiyecektim ama iştah açacak diye kocişin salatasına koydum ...öyle dolapta kaldı yani....

afiyet olsun cnm...maydanozu bende severim de ..1 demet hiç yemedim bu zamana kadar.....tebrikler doğrusu.....

Sinir oldum sabah sabah.Günaydın bile dememişim. Kızlar bana yardım edebilecek biri var mı?

Günaydın kızlar,
Güzel bir haftasonu diliyorum

evin işi hiç biter mi cnm...çalışmadığım halde yine bitmiyor....önceden çalıştığım zamanlar da daha bi iyiydi sanki...pilav yemeyi bende çok özledim ama calorisi aklıma geldikçe tutuyorum kendimi....menünde çok iyi canım bu arada ....afiyet olsun...

canım kayısılı form cayının ıcerısınde sınemakı var ve ben onun duzenlı ıcıldıgınde bagırsak tembellıgıne yol actıgını bılıyorum bence 7 otlu cay kullan bırde yulaflı ve kakao lu bıskuvı demıssın kalorısı yuksek degıl mı etımek yada saman gıbı form bıskuvıler daha mı ıyı sankı

kılo cetvelını gorunce wawww dedım ve kakaolu bıskuvıler sana feda olsun dıyorum ne kadar surede verdın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…