bende düne göre bugün daha rahat içtim...benimkin içinde hazır çorba ve bulyonda var
içine limonda sıkınca fena olmuyo
3. kupa lahana çorbası,1,5 litre su 2 bardakta yeşil çay içtim şu ana kadar
aralarda salatalık yedim,öğlende bol limonlu marul salatası yaptım kendime
şimdilik iyi gidiyo,inş cumaya 70 inerim,2 aydır ramazan dı bayramdı derken yerimde saydım resmen
inşallah canım ha gayret bende şu calleneticsi yapmaya bi başlayabilsem birilerinin beni dürtmesi lazım sürekli işte yoruluyorum evde çocuk erken yatıyo ama yinede o uyuduktan sonra kımıldamak istemiyorum çok zor geliyo ya sabah bir saat erken kalkacağım başka türlü olmayacak bu gidişle yapışıp kalacak bu kilolar üzerimize
ve evvettt izmirde yağmur başladı:)))))
valla bende callan için herşeyi hazırladım kendimi hazırlayamadım bi türlü çok zor geliyor hep bişi çıkıyor sabah erkenden kalkıp yapmak benim için imkansız akşam yapıcam ben bakalım pazar günü başlayım diorum cumartesi yapmamakm için en uygun gün olur :)
bu arada ben bornovadayım şuan bi ara yağmış farketmedim yerler ıslak ama şuan yağış yok :)
hayırlısıyla başlayalım callaneticse uçup gidecek kilolar ama nerdeee
benn ksk deyim çisil çisil yağıyo yağmur buralarda...................
bende kuaföre gelicem alaybeye ama gelene kadar ıslancam bir güzel şemsiyemde var ama offfffff çıkamadım işten gözüm yemio ama gitmem gerek offfffff
iyi akşamlar herkese
HERKESE IYI AKSAMLAR ben bugun ıpın ucunu kacırdım bugunku yedıklerım kahvaltıda 3 dılım kepek ekmek yarım yumurta azcık peynır 2 zeytın bıraz labne peynırı 0gle 4 dılım baklava 1 tabak nohut yemegı 3 kasık pilav aksama 3 dılım baklava yıne cok az pılav ve nohut yemegı yanı bugun 6-7 dılım baklava yedım tatlı dıye oluyorum regl olcam zannederım ama suan tatlıdan mıdem bulandı epeybı yemem sanırım bugun cok kotuydu cumaya kadar toparlamalıyım OHHH SANKI GUNAH CIKARDIM BIR SUC ISLEMIS GIBIYDIM SIZLE PAYLASTIM RAHATLADIM SÖÖÖÖÖÖÖZ SÖÖÖÖZZ BIRDAHJA BOYLE YAPMAYACAGIM
hoşgeldin canım tekrar burdan ayrılmak sana yaramamış bir paket bisküvi diyette olsa fazla bence sabahları bu tarz yeme nesfit bende yiyorum sabahları ama herzaman deil yemekleri çeşitlendirmek lazımmış sürekli aynı saatte aynı şeyleri yememek lazımmış ben bazen tost bazen nesfit yiyorum :)
canım henüz rejim için uygun değilsin sıkma canını yengemde kilo vermek çok istiyor ama yemekten kısamıyor malesef emziriyor çünkü bizimkide 4,5 aylık oldu sakın kısma yediklerini ama emziriyorum diyede abartma bunu ayarlarsan zaten sürekli kalori yakıyorsun süt üretirken emzirirken durduğun yerde kalori yakıon o yüzden aburcuburları kısabilir az ama sık yiyebilirsin bol bol su iç ve meyve ye :)ya kızlar bravo sıze ımrendım sıze ve kendımden utantım yarından ıtıbaren bende kesınlıkle sıkı tutacam eger cuma gunu hıc kılo vermemıs olursam cok uzulurum ben sızın kadar sıkı yapamam bebek 4 aylık emıyo dolayısıyla cok acıkıyoreum. KIZLAR bahsttıgınız leslı 5 mıl 10 mıl nedemek anlamadım ne oldugunu soylersenız sevınırım HERKESE IYI GECELER
süpersin canım yaaa acayip kıskandım valla offffff bende başlamak istiom yaa bu pazar başlıcam başka yolu yok bugün kına gecesi var yarın düğün offf hep bir mazeret çıkıo yok yok başlıcam ben hehehe aynen devam canım sakın bırakmak yokgünaydııınnn inşallah kilolar gidiyodurr
ben callenetics yapmaya devam ediyorum dün 8. yaptım baya esnedim,kiloyu pek etkilemiyo ama incelttiği doğru 10. gün ölçecektim ama dün dayanamadım baktım belden 2. göbekten 4. kalçadan 1 cm incelmişim, emzirmeseydim yanında sıkı bir diyetle acayiipp iyi olurdu yaww
valla tahminimce 2-3 kilo arası vermişsindir canım tebrik ediyorum lahanadan sonraki fark süper oluyor :)günaydın kızlar
gününüz dünden daha güzel olsun hepinizin
benim lahana çorbamın 3. günü...dünüde kaçaksız atlattık...tartıda eksilmeler başladı bile
inş.cumaya dahada çok eksilecek
♥gözyaşı♥;9625941 .!.:Hoş buldum canım. Evet hiç yaramadıama yine geldim inşaALLAH bu sefer istediğim küloya inip orda kalırım. Beslenme tarzımı değiştirmem lazım yoksa ömür boyu böyle olacak. Sabahları bazen salatalık domates peynir ve bir dilim kepek ekmeği yiyorum ama nesfit daha kolayıma geldiği için işyerinde onu tercih ediyorum.
Dün öğlen dört beş kaşık kurufasülye ve bir tabak cacık eşliğinde ir dilim kepekli ekmek yedim. ikindide bi mandalina yedim akşam ise meyvelerle geçiştirdim evde bişey kalmamış yeşillik namına :) bu sabah da bir kase nesfitle güne başlıyorum.
gider canım pes etmek yok onlar bir anda gelip yapışmadılar oraya zmanla oldular zamanla gidicekler :)gitmiyor işte gitmiyor
yapıştı 76 kg bırakmıyor yakamı
ah ah ah eskiden ne güzel ne kadar yersem yiyeyim 48 kg idim
fıstık gibiydim ya
bu lahana çorbası nasıl yapılıor
bu lahana çorbası nasıl yapılıor
Tadı Çokmu kÖtÜ acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?