70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım ha gayret bende şu calleneticsi yapmaya bi başlayabilsem birilerinin beni dürtmesi lazım sürekli işte yoruluyorum evde çocuk erken yatıyo ama yinede o uyuduktan sonra kımıldamak istemiyorum çok zor geliyo ya sabah bir saat erken kalkacağım başka türlü olmayacak bu gidişle yapışıp kalacak bu kilolar üzerimize

ve evvettt izmirde yağmur başladı:)))))

valla bende callan için herşeyi hazırladım kendimi hazırlayamadım bi türlü çok zor geliyor hep bişi çıkıyor sabah erkenden kalkıp yapmak benim için imkansız akşam yapıcam ben bakalım pazar günü başlayım diorum cumartesi yapmamakm için en uygun gün olur :)

bu arada ben bornovadayım şuan bi ara yağmış farketmedim yerler ıslak ama şuan yağış yok :)

hayırlısıyla başlayalım callaneticse uçup gidecek kilolar ama nerdeee

benn ksk deyim çisil çisil yağıyo yağmur buralarda...................

hayırlısıyla başlayalım callaneticse uçup gidecek kilolar ama nerdeee

benn ksk deyim çisil çisil yağıyo yağmur buralarda...................

bende kuaföre gelicem alaybeye ama gelene kadar ıslancam bir güzel şemsiyemde var ama offfffff çıkamadım işten gözüm yemio ama gitmem gerek offfffff

iyi akşamlar herkese

HERKESE IYI AKSAMLAR ben bugun ıpın ucunu kacırdım bugunku yedıklerım kahvaltıda 3 dılım kepek ekmek yarım yumurta azcık peynır 2 zeytın bıraz labne peynırı 0gle 4 dılım baklava 1 tabak nohut yemegı 3 kasık pilav aksama 3 dılım baklava yıne cok az pılav ve nohut yemegı yanı bugun 6-7 dılım baklava yedım tatlı dıye oluyorum regl olcam zannederım ama suan tatlıdan mıdem bulandı epeybı yemem sanırım bugun cok kotuydu cumaya kadar toparlamalıyım OHHH SANKI GUNAH CIKARDIM BIR SUC ISLEMIS GIBIYDIM SIZLE PAYLASTIM RAHATLADIM SÖÖÖÖÖÖÖZ SÖÖÖÖZZ BIRDAHJA BOYLE YAPMAYACAGIM

ooooooooooo canım sen sölücek söz bırakmamışın bize ama tam oklavalıksın bu kadar olmaz hergün baklava pilav nasıl vercen kiloyu yarın pür dikkat ona göre :)klava:klava:

ben yediklerimi yazayım bugün
sabah 2 kayısı yedim işe gelmeden
kahvaltıda 2 küçük dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynirli tost bir bardak çay yarım şekerli hemde esmer şeker kullanıom
öğlen kabak yemeği ve yoğurt
sonra bir türk kahvesi
5te bir elma
7.30ta akşam yemeği az kuru fasulye ve salata yoğurt yiyerek günü tamamladım bundan sonra su içerim yada nescafe filan arkadaşlarım gelicek çünkü

akşamları çko az yediğim halde acaip bir şişkinlik var mide artık alışıyor az yemeğe :))))))

bu arada yağan yağmurdan dolayı kuaför yalan oldu offff

sonra görüşürüz kafamçokkarıştı

kızlar iyi akşamlar giremedim bugün sabah lesli 5 mil peşinden kemerimi taktım saat oldu 11 annem çıkacaktı hastaneden 12 de minübüs kalkacak diye koştur koştur 3 de ordan bindik 4 gibi evde olduk sonra gelince yemek faslı onlara kaldı 5 mil lesli ama yarında inegöle gidilcek sabah annemin kemik tarama için hastaneye ordan kaçta gelinir bilmiyom yarın umarım yapabilirim 10 mil çünkü bu hafta cumaya kadar hergün 10 mil yapmak istiyodum ama buıgünkü 5 mili ya perşembe tamamlarım yada cuma neyse sabah 74 olmuştum yine

Son düzenleme:
bugün yediklerim dahası ne yedimki ben
sabah 8 2 cevizli sarımsaklı su cevizler yendi sarımsak yutuldu peşinden beşibiryerde çayım hemen sonrası yeşil çayım yanında 1 kuru kayısıyla breh breh kahvaltıya bak ne muhteşem dimi sonra hemen lesli kemerim falan 11 . 30 lapa pilav 6 veya 7 kaşık sonra anemle geldik 4 de beşli çayım hemen sorası yeşil çayım 1 kuru kayısıyla birlekte 5 gibi yine lapa pilav yanında domates salatalık sivri biberle yapılmış salata tuz yok yağ yok 3 litre suyumda bitti 8 de beşli çayım yeşil çayım 1 kuru kayısı yani hiç bişey bozduramaz beni pazara kadar yarında aynen devam bakalım elmasız sadece lapayla verebilkcekmiyim salata yenilebiliyomuş ama tuz ve yağ sıfır olcek

ya kızlar bravo sıze ımrendım sıze ve kendımden utantım yarından ıtıbaren bende kesınlıkle sıkı tutacam eger cuma gunu hıc kılo vermemıs olursam cok uzulurum ben sızın kadar sıkı yapamam bebek 4 aylık emıyo dolayısıyla cok acıkıyoreum. KIZLAR bahsttıgınız leslı 5 mıl 10 mıl nedemek anlamadım ne oldugunu soylersenız sevınırım HERKESE IYI GECELER

günaydııınnn inşallah kilolar gidiyodurr
ben callenetics yapmaya devam ediyorum dün 8. yaptım baya esnedim,kiloyu pek etkilemiyo ama incelttiği doğru 10. gün ölçecektim ama dün dayanamadım baktım belden 2. göbekten 4. kalçadan 1 cm incelmişim, emzirmeseydim yanında sıkı bir diyetle acayiipp iyi olurdu yaww

günaydın kızlar

gününüz dünden daha güzel olsun hepinizin

benim lahana çorbamın 3. günü...dünüde kaçaksız atlattık...tartıda eksilmeler başladı bile
inş.cumaya dahada çok eksilecek

Hoş buldum canım. Evet hiç yaramadı ama yine geldim inşaALLAH bu sefer istediğim küloya inip orda kalırım. Beslenme tarzımı değiştirmem lazım yoksa ömür boyu böyle olacak. Sabahları bazen salatalık domates peynir ve bir dilim kepek ekmeği yiyorum ama nesfit daha kolayıma geldiği için işyerinde onu tercih ediyorum.

Dün öğlen dört beş kaşık kurufasülye ve bir tabak cacık eşliğinde ir dilim kepekli ekmek yedim. ikindide bi mandalina yedim akşam ise meyvelerle geçiştirdim evde bişey kalmamış yeşillik namına :) bu sabah da bir kase nesfitle güne başlıyorum.

canım henüz rejim için uygun değilsin sıkma canını yengemde kilo vermek çok istiyor ama yemekten kısamıyor malesef emziriyor çünkü bizimkide 4,5 aylık oldu sakın kısma yediklerini ama emziriyorum diyede abartma bunu ayarlarsan zaten sürekli kalori yakıyorsun süt üretirken emzirirken durduğun yerde kalori yakıon o yüzden aburcuburları kısabilir az ama sık yiyebilirsin bol bol su iç ve meyve ye :)

bu arada evde yürüyüş programı var canım leslie selsone ile walk at home diye ondan bahsediyoruz :) evde spor imkanları yane :)
süpersin canım yaaa acayip kıskandım valla offffff bende başlamak istiom yaa bu pazar başlıcam başka yolu yok bugün kına gecesi var yarın düğün offf hep bir mazeret çıkıo yok yok başlıcam ben hehehe aynen devam canım sakın bırakmak yok

valla tahminimce 2-3 kilo arası vermişsindir canım tebrik ediyorum lahanadan sonraki fark süper oluyor :)

yaptığın yanlışları görüceksin canım zamanla sürekli aynı kahvaltı yapmamaya çalış bende işyerinde yapıyorum kahvaltımı bi ara nesfit bi ara tost yapıyorum imkan olduğunda yane ayda yılda bir domates salatak ve peynir yiyorum sadece öğlen de sebze yemeği genelde ve yoğurt yiyorum artık evden getiriyorum yemeklerimi akşamlarıda evde ne varsa 1-2 kaşık yemek ve salata yoğurt arada elma yiyorum ama yeşil elma :) gerçi 1 tane yiyom günde :)

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar bugün burası güneşli ama biraz serin izmir havası işte ceketimi aldım yanıma ne olur ne olmaz ama şemsiyeyi unuttum :)))) inşallah yağmur yağmaz :) tostumu yedim çayımı içtim işe başlayabilirim :)

gitmiyor işte gitmiyor
yapıştı 76 kg bırakmıyor yakamı
ah ah ah eskiden ne güzel ne kadar yersem yiyeyim 48 kg idim
fıstık gibiydim ya

gitmiyor işte gitmiyor
yapıştı 76 kg bırakmıyor yakamı
ah ah ah eskiden ne güzel ne kadar yersem yiyeyim 48 kg idim
fıstık gibiydim ya
gider canım pes etmek yok onlar bir anda gelip yapışmadılar oraya zmanla oldular zamanla gidicekler :)
bu lahana çorbası nasıl yapılıor

canım diyet yöntemleri ve deneyimleriniz bölümünde var lahana çorbası diye ordan daha detaylı bilgi alabilirsin

kısaca açıklayım lahana çorbası ve yanında bir gün sebze ile bir gün meyve birgün ikisi beraber vs bu şekilde bir listeye uyuyorsun sadece onlar başka bişi yok bu şekilde kısa sürede süper kilo verdiriyor 3 günde 3 kilo vermiştim ben ki çok uymamıştım ama çorbayı içebilene tabi

bu lahana çorbası nasıl yapılıor

Tadı Çokmu kÖtÜ acaba ya

Yağ Eritici Çorba İçin Malzemeler :
6 büyük yeşil soğan,1-2 domates,1 büyük lahana,2 adet yeşil biber,1 demet kereviz sapı,1 paket hazır çorba karışımı,tuz, biber, maydanoz, köri,1 adet et suyu veya tavuk suyu tableti, arzuya göre acı sos.
Hazırlanışı: Sebzeleri küçük ya da orta boy doğrayın.Tencereye koyup üstünü örtecek kadar su ilave edin.10 dakika hızlı yüksek ateşte kaynatın sonra ateşi kısarak pişirmeye devam edin,sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz.Şayet bir yere gidiyorsanız termosunuzu çorba ile doldurun.
Birinci Gün: Bütün meyveleri (muz hariç) yiyebilirsiniz. Kavun ve karpuzun kalorisi diğer meyvelere göre daha düşüktür. Bugün sadece meyve yiyip çorba içebilirsiniz. Şekersiz çay serbesttir. Su içmeyi ihmal etmeyin.
İkinci Gün: Bütün sebzelerden doyuncaya kadar yemek serbesttir. Yeşil sebzeleri tercih edin. Kuru fasulye, mısır ve bezelyeden uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba için. Bu akşam kendinizi tereyağlı fırın patates (kumpir) ile ödüllendirin. Meyve yemeyin.
Üçüncü Gün: İstediğiniz kadar çorba için. Sebze ve meyve yiyin. Patates yemeyin.Üç gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.
Dördüncü Gün: Muz ve yağsız süt. En fazla üç muza izin vardır. Yağsız sütün yanında bol bol çorba için.
Beşinci Gün: Sığır eti ve domates. Gün boyunca 310-620 gr sığır eti ve altı adet domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Çorba içmeye devam edin.
Altıncı Gün: Et ve sebzeler: Bugün 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. Çorbadan en az bir tabak için.
Yedinci Gün: Kahverengi pirinç, meyve ve sebze suları ile tekrar doyurun kendinizi. Acıktıkça çorba için. Altıncı günün sonunda yukarıdaki diyeti hiç hile yapmadan uyguladıysanız 5-8.5 kg arasında kaybetmiş olmanız gerekir. Şayet 7.5 kg’dan fazla kaybetmişseniz tekrar başlamak üzere 2 gün diyeti bırakmanız gerekir. Bu yedi günlük planı istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz. Bu diyet sisteminizi temizleyecektir. Bu rejimle yağlar hızla yanar. Diyet sırasında alkol ve alkollü içecekler kullanmayın, çünkü bunlar vücudunuzda yağ birikimine neden olurlar. Alkolü diyete başlamadan 24 saat önce bırakın.Diyete başladıktan birkaç gün sonra bağırsak faaliyetleriniz değişir. Çorbalarınıza kepek ekleyebilirsiniz. Bu diyette kahve serbesttir, zaten üçüncü günün sonunda kafeine ihtiyaç duymayacaksınız.
DİYET SIRASINDA YAPMAMAK GEREKENLER: Ekmek, alkol, karbonatlı içecekler, diyet içecekler. Bunların yerine şekersiz çay, koyu kahve, doğal meyve suları, kızılcık suyu ve yağsız süt içebilirsiniz. Bu temel yağ eritici çorbayı aç olduğunuz ve arzu ettiğiniz sürece içebilirsiniz. Ne kadar çok çorba içerseniz o kadar çok yağ kaybedersiniz. Kızartılmış sebzeler yasaktır. Et yerine haşlanmış veya fırınlanmış ve derisi çıkartılmış tavuk da yiyebilirsiniz.

CANIM ÇORBANIN TARİFİ BU...BEN 3. GÜNÜMDEYİM....TADI İYİ OLDUĞU SÖYLENEMEZ AMA ÇOKTA KÖTÜ DEĞİL,TAVSİYEM SICAK İÇ VE BOL LİMON SIK BEN ÖYLE ÇOK RAHAT İÇİYORUM....İŞYERİNE TERMOSA KOYUP GETİRİYORUM VE İÇECEĞİM ZAMAN CEZVEDE 1 KUPALIK ISITIP ÖYLE İÇİYORUM (Bardakta daha rahat oluyo)

BİDE TARTIDAKİ EKSİLERİ GÖRÜNCE DAHADA İŞTAHLA İÇİYORUM... KURALLARA AYNEN UYUYORUM...SADECE 2. GÜNÜN SONUNDAKİ TEREYAĞLI PATATESİ BEN YEMEDİM

ASIL SONUÇ CUMAYA BELLİ OLUCAK AMA BEN ŞİMDİLİK MEMNUNUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…