70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah canım sana
aldığın o 2 kiloyuda rahatlıkla vereceğine inanıyorum
inşallah bende almam :2:
selam kızlar ben bugün öğleye kadar uyumuşum..çok tembellik ettim,gün bitti neredeyse hemen kahvaltımı yaptım..Az sonra da yeşilçayımı yaparım

bende hergün öğlene kadar yatıyorum
meto çalışırmı böyle yata yata

selam kızlar
yine sayfalar ilerlemez olmuş
eksik çok sanırım
çoğu kısçe bildirimde yapmadı
liste bugün yarın çıkar inşallah

maşallah canım sana
aldığın o 2 kiloyuda rahatlıkla vereceğine inanıyorum
inşallah bende almam :2:

bende hergün öğlene kadar yatıyorum
meto çalışırmı böyle yata yata

öyle umaycım gerçekten ben iki gün sabah saat 06.00-07.00 de 3.gün saat 10.00-11.00 e kadar uyuyorum..Düzensiz bir hayatım var yani..Metabolizma nasıl düzenli olacak ki

yapamadım maalesef
Sen bana boyunu kilonu ve hededini yaz isterse. Ben sana yaparim yollarim sende kaydedersin?

1162 kalori cok az degil mi? 70 kilonun uzerindekiler en az 1200 kalori almali diye biliyorum
Eger boyu 155-170 arasinda ise. Hatta genel olarak beden sagligi icin bu kalorinin altina inilmemeli :: Yoksa diyeti birakinca hizla geri kilo alirsin

Son düzenleme:
arkadaşlar bende yeni üye oldum. konu açtım ama sanırım grup toplamak zor olucak size katılabilir miyim? neler yapıyorsunuz kalori mi sayıyorsunuz sayfaları okuyamadım henüz inşallah hep birlikte güzelce veririz kilolarımızıı

kılo cetvelını gorunce wawww dedım ve kakaolu bıskuvıler sana feda olsun dıyorum ne kadar surede verdın canım

tşklr cnm.... 3 ayda verdim bu kiloyu

yanlış bilmiyorsam cnm bütün form çaylarda sinamike var...çokta bağımlısı değilim ben ....tam bir cola kolik:18: olduğumdan dolayı değişik tatlar deniyorum....bisküviler de 60 calori civarı...ara öğün de yine yanlışım yoksa 100 caloriye kadar yenebiliyor...diyet listelerin de de 4 yulaflı bisküvi veriliyor ara öğünlerde...tatlı ihtiyacımı bu şekilde gidermeye çalışıyorum ....7 otlu çayada bakıcam cnm ....tşklr

bugunki menum
sabah ac karinla bol su
bir nescaffe
yarim kruvasan

kavalti saat 12 de
1yumurta
4zeytim
2 catal fistikli helva
yarim domatess
2 dilim tb ekmegi
1 sekersiz cay

ara yarim muz
2 ceviz

aksam
mantarli havuclu patetesli hindi.U( patetes ve havuctan ikiser dilim yedim)
salata

bir dilim elma yarim havuc

nescaffe

3.5 lt su
form cayi

nerdesiniz kızlarrrr....:103: birşey rica edicem kalori sepeti linkini bilen varsa verebilirmi....

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 1.900 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Dgy [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] euribiamir [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] CINARINANNESİ [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 63.1 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 12.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9.700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] BLUEDENİZ [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 67.5 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu hafta birincimiz olan ALACA arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşımız yok listede ama bildirim yapmayıp kilo alan arkadaşlarımız varsa üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah. lütfen burayı takip etmeye devam edelim
birbirimizi motive edersek kendimizede faydamız olur bunuda unutmayalım

Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; blackandwhite, hasretttt, NilMeSeker dir. arkadaşlarımızın katılımlarının devamını diliyoruz.
bu hafta katılan kızlar haftayada bildirim yaparsanız listede yer alabileceksiniz.

bir hatam varsa affola kızlar

Son düzenleme:
kızlar bu hafta liste güzeldi
herkesi tek tek tebrik ederim özellikle birincimizi
sayımız tam artıyor derken yine düştü,sağlık olsun diyelim

bu liste işinide bilenler vardır melojjj yapıyordu
ama işlerinin yoğunluğu nedeniyle geçici bir süreyle ben devralmıştım topik listesiz kalmasın diye
ama gerçekten benim için zor olmaya başladı
inşallah yerime yapacak birgönüllü vardır kızlar
çünkü ben liste yapmayı bırakıyorum
umarım listesiz kalmayız,
sizi yarıyolda bırakıyormuşum gibi olmakta istemem ama bikaç haftadır düşünüyordum
buhaftada yapayım, buhaftada derken buraya kadar getirdim
gerçekten kusuruma bakmayın
anlayışınız için teşekkür ederim

kusura bakmayin kizlar gelipde bildirimde yapamadim icim dolu icimi dökmesem patliycam
esim demeye de artik dilim varmi es diye sectigim adam 13 senedir bana yapmadigini birakmadi esik bir kisilige sahip oldugum icin herseyi ziyneye cektim
evlendim evlendim dediysem ailem bunu istemiyordun kactim biz bunlan flört yapiyorduk tanidik görmüs annemin arkadasi babangilin kulana gitmesin madem seviyorsun kac gitsin dedi ben aslinda kacamazdim aileme bunu yapamasdim ama oldu iste gerisekali kafam
ilk hafta belli oldu bunun babasi 3 kere evlenmis simdiki esi benden 2 yas büyük kadinda öyle böyle degil hep bi fesatlik var icinde biz yeni evliyiz cocuguna bakmamiz icin bize birakti cocuk abisini özlemis neyse daha 1 hafta evliyiz kiza patates kizardiyorum oda gelip ikiye bi tavaya yanasiyor yasin cocugu cagir yanacak dedim beni azarliyarak kardesim ne yapiyor diye kavga etmeye basladi o günü sacimdan tutup kapidan disariya atacak o gün anladim ben bi yanlisa yol almissim atsa nereye giderim kacmissim 2inci evliliyim birde ondan sonra bununda 3üncü esiyim ben 2inci esiylen tesadüffen karsilasmislar bunlan bizim eski evde bulusuyorlar yakaladim ayrildim 1 ay gecti pisman oldu manjak kafam yine kabul ettim unuttumu yok 1ay hapisde yatti arkadasi uyusturucu kulanip satiyormus buda onun yanina takilinca yardim ediyor diye buna da ceza kestiler 1 ay da hapis yatigini bekledim dogru düzgün calismaz simdide calisamiyor vize vermiyor avusturya hükümedi sucundan dolayi gecen sene kavga ettik televizyonu kirdi yere indirdi polis cagirdim evi basima yikacakdin vitrin de kirmisdin bundan önce daha neler neler var simdiye kadar katlandigim okadar gücsüz cagresiz bir insanim ki herseyi yasadim gördüm ben sadece normal aile hayati istedim olmadi
birde hic biryere gitmez babasiylan arasi acikdin zorla artik bu sene bayramda gidelim diye diye götürdüm simdide beni kötü gösterdi
onlara gidik saat 7 de saat oldu 9.30 yasin kalkalim dedim kalkmadi cocuk uyukluyor ben hep cocugu 8-9 gibi yatiriyorum gec yatmaya alismasin diye kalkmayinca oturduk saat 10 da hadi yasin gidelim diyorum yok kalkmiyor sonra türk kahvesi iciyorduk hepimiz ictik o daha bi yudum almamis sadece kahven soguyor ic dedim ne bicim insansin bi bes dakika otuturmadin bunlan zaten biryere gidilmez baksana ikiye bi kalk deyip duruyor diye beni orda rezil etti üvey anneside aman oglum kavga etmeyin diye onu teselli ediyor aldim cocugu giydirdim elim ayagim titredi sinirden metroylan gelmisdik babasi götürdü bizi geri gelirken merdivenlerde sinirlerim bosaldi agladim babasi ne agliyorsun simdi diyor kusura bakma ama ben böyle seylere aliskin degilim dedim
simdi öküz gibi yatip (affedersiniz kizlar sinirlerim cok bosaldi) hic birsey olmamis gibi televizyon seyrediyor
anneme cikdim anlatim dedim beni babasi gilin yaninda rezil etti dedim babam yasik cok moreli bozuldu gidip serefsiz sen benim kizimi ne agladiyon diycem dedi annemde 2 gün sonra biz kötü oluruz karisma sen dedi zaten istemem onlarin buna karismasini ama hakklilar bunca yaptigi seye katlanan ben akilanmamisim
okadar gücüme gitti neler dedi bana orda yok kahve yi üstüme dökermis yok serefsiz nankör bi kadinin sana daha ne yapsin...

Ah canim benim kiyamam ya
Bu anlattiklarinin cok benzerini benim can arkadasimyasadi. 30 yasinda mahfoldu kizcagiz. Benim ona tek dedigim git bir kursa yazil isin olsun ondan sonra rahat rahat kararini verirsin dedim. O da oyle yapti gitti komekten kursa yazildi daha sonra ev yemekleri yapan bi yerde calismaya basladi gecen. Sene dukkana ortak oldu. Simdi hem kendi parasini kazanacak guce sahip hem de kendine guveni var.
Gencken anlamiyoruz dogrusunu yaptigimizi saniyoruz ama malesef oyle olmuyor, simdi pisman olman hicbirseyi degistirmez daha cok umutsuzluga kapilirsin bak cocugun oncelikle onun icin guclu olman ve ilerisini dusunup plan yapman laİm. Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:

elerine saglik canim
aartik tabloyu yapmiyor olmana cok uzuldum

canim suzim yasadiklarina gercekten cok uzuldum insanlarin umit etikleri ile yasadiklari bir olmuyor canim malesef hayat bazen insanlara en agir yuzunu gosteriyor seni gercekten cok iyi anliyorum sen guclu ol guclu davran ama sana sunuda soyleyem ailem araya girmesin deme girsinler baban alsin karsisina konusun adam olup sana ve cocuguna adam gibi bakip sevyeli davranacaksa destetek olacaklarini ama seni uzeceksede gulegule demesi gerek senin ailen tarafindan ozumsendigini ve gerekirse ona kapinin gosterilecegini bilmesi iyiolur
canim sen yinede uzme kendini yavrun icin guclu ol....

suzim diycek söz bulamıyorum
seni yanlışta yönlendirmek istemem ama
çalışmayan eve ekmek parası getiren sensin
aslında o sana muhtaç, onu bırakamayacağınıda bildiği için bukadar rahat
ben oğluşunada üzüldüm ister istemez şahit oluyordur tartışmalara
buarada alaca doğru diyor ailen neden karışmasın hangi aile isterki evladı üzülsün
bence biran önce konuşsunlar
kusura bakma minecim yapamadim
sen kusura bakma canım derdin bildirim değil tabiki
sorunların varmış :26:
elerine saglik canim
aartik tabloyu yapmiyor olmana cok uzuldum
yapacak birisi bulunur elbette
kaç el değiştirdi canım
benide anla hem ev hem çocuk zor oluyor

canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca...işine karışmak gibi olmasın ama ailenin neden karışmasını istemiyorsun...kendi aranızda çözemezsiniz babanı da devreye sok bence sahipsiz olmadığını anlasın

Umaycım daha sonraki mesajımda kilo bildiriminde bulundum ama tel den girdiğim için gelmemiş olabilir...1.arkadaşım ALACA yı kutluyorum...Ayrıca artık listeyi yapamıyor olmana çok üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…