günaydııınnn inşallah kilolar gidiyodurr
ben callenetics yapmaya devam ediyorum dün 8. yaptım baya esnedim,kiloyu pek etkilemiyo ama incelttiği doğru 10. gün ölçecektim ama dün dayanamadım baktım belden 2. göbekten 4. kalçadan 1 cm incelmişim, emzirmeseydim yanında sıkı bir diyetle acayiipp iyi olurdu yaww
merhaba arkadaslar ben 79 kiloyum tam.92 kiloya bile cıktım bir aralar ustelik 16 yasındayım.1 yılda bu kadar kilo verebildim hemde cok dikkat etmedim ondan.simdi elma diyetine başlıyorum yarın.lutfen sizde bana destek olun.cok istiyorum artık.en ufak fazla bir sey yesem sonra pişman oluyorum.cumartesi gunu yuzmeye de baslıyorum.en sevdigim spor o oldugu icin yuzmeyi tercih ettim.inşallah hep birlikte zayıflarız.bu arada benim kilolarımda ve benim yaslarımda olan arkadasım varsa bu topikte yarıs yapabilirizzzz.hem hırs yapmış oluruz hemde egleniriz hemde birbirimize moral oluruz.neyse desteklerinizi bekliyorum.bu sefer kurtulucam bu kilolardan.1.5 ay da 15 kilo vermeliyim en az o da.hepinizi opuyorum
merhaba, bende yeni geldim bu gruba. başlangıç kilom 73. 13/10/2009 itibariyle yağ yakma kararı verdim. 2 gündür 40 dakıkalık egzersız yapıyorum. evimle işim arasını yürüyerek gidiyorum. buda günde 30 dakıkalık yuruyus yapıyor. en buyuk dezavantajım öğle yemekleri için dışarda yiyor olmam ve hafif yiyecekler bulamamam. o yüzden evden pişirip götürmeye başladım. belli bir diyet programı uygulamıyorum ancak ekmeği şekeri tuzu kısarak bol lifli beslenmeye çalışıyorum. birsüre buşekilde deneyip tatmin olmazsam diyet listelerindenbirini seçeceğim. hedefim 58 kilo. 15 kilo vermeyi ve uzun yıllar kendimi çok iyi ve sağlıklı hissettiğim 58 kiloma (canım kilom) geri dönmeyi seçiyorum.
tek şişman beyniniz kitabını okudum.başlangıç için su ankı bedenımden 1 beden kucuk olan bir etek ve gömlek aldım.(yenicicilerimi giymek için sabırsızlanıyorum ) ayrıca 58 kılo ıken gıydıgım kot pantolonumuda ( yıllardır saklarım) ortayaçıkardım. dolabın sürekli kullandığım kısmına astım. her gördüğümde seni giyeceğim ve bana çok yakışacaksın diyorum. inanın hemen tebessüm geliyor yüzüme. tartı konusundada 68 kiloda direncim olduğunu düşünüyorum o yüzden tartılmayı durduruyorum. bunun yerıne kucuk kıyafetlerı ara sıra deneyerek kendimi kontrol edeceğim.
herkese başarılar dilerim. sevgiler
merhaba arkadaslar ben 79 kiloyum tam.92 kiloya bile cıktım bir aralar ustelik 16 yasındayım.1 yılda bu kadar kilo verebildim hemde cok dikkat etmedim ondan.simdi elma diyetine başlıyorum yarın.lutfen sizde bana destek olun.cok istiyorum artık.en ufak fazla bir sey yesem sonra pişman oluyorum.cumartesi gunu yuzmeye de baslıyorum.en sevdigim spor o oldugu icin yuzmeyi tercih ettim.inşallah hep birlikte zayıflarız.bu arada benim kilolarımda ve benim yaslarımda olan arkadasım varsa bu topikte yarıs yapabilirizzzz.hem hırs yapmış oluruz hemde egleniriz hemde birbirimize moral oluruz.neyse desteklerinizi bekliyorum.bu sefer kurtulucam bu kilolardan.1.5 ay da 15 kilo vermeliyim en az o da.hepinizi opuyorum
hoşgeldin canıma.s. umarım istediğin kiloya ulaşırsın biran önce hepimiz dertliyiz bu konuda topik sayesinde hep birlikte ulaşacağız amacımızakaydirigubbakcemile5
evvettt sıra genel bi mesaj yazmaya bugün regli oldum daha bir haftam vardı neden böle oldu bilmiyorum bu biber hapı bildiğim kadarıyla hormonal bi problem yapmıyo ama ben ona bağlıyorum bide bgn çok yoğundum hiç nete giremedim ilk fırsatta geldim topiğe ama ne göreyim dünden beri on mesaj anca gelmiş toparlanın kızlarrrrr hadi ama bizde sereceğiz sonra sorumlusu siz olacaksınız hani destek hadi hadi hadi ama
zemuszemusklava:zemuszemus
günaydııınnn inşallah kilolar gidiyodurr
ben callenetics yapmaya devam ediyorum dün 8. yaptım baya esnedim,kiloyu pek etkilemiyo ama incelttiği doğru 10. gün ölçecektim ama dün dayanamadım baktım belden 2. göbekten 4. kalçadan 1 cm incelmişim, emzirmeseydim yanında sıkı bir diyetle acayiipp iyi olurdu yaww
Bende indirdim bugün 4/21 yaptım adlında bir hafta donra ölçecektim ama ölçünce göbek kısmımdan 1 cm gittiğini gördüm evet kiloda bişi yok ama görüntüde fark ediyor benim için zaten belim incelsin yeter göğüs ve kalça 90 ölçü ideal o yüzden karına ve bel bölgesine ağırlık veriyorum bir de bişi sorcam ben artık callan abladan daha hızlı yapıyorum yaklaşık 40/45 dakika sürüyor birde sabahları saat 6 da kalkıp 30 dk. kadar plates yapıyorum callan ablamıda 7:30 dan donra ya da gece yapıyorum oğluş uyumadan rahat yok bana çünkü sence 40/45 dk yeterlimidir....
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....::::))))a.s.a.s.a.s.
Yağ Eritici Çorba İçin Malzemeler :
6 büyük yeşil soğan,1-2 domates,1 büyük lahana,2 adet yeşil biber,1 demet kereviz sapı,1 paket hazır çorba karışımı,tuz, biber, maydanoz, köri,1 adet et suyu veya tavuk suyu tableti, arzuya göre acı sos.
Hazırlanışı: Sebzeleri küçük ya da orta boy doğrayın.Tencereye koyup üstünü örtecek kadar su ilave edin.10 dakika hızlı yüksek ateşte kaynatın sonra ateşi kısarak pişirmeye devam edin,sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz.Şayet bir yere gidiyorsanız termosunuzu çorba ile doldurun.
Birinci Gün: Bütün meyveleri (muz hariç) yiyebilirsiniz. Kavun ve karpuzun kalorisi diğer meyvelere göre daha düşüktür. Bugün sadece meyve yiyip çorba içebilirsiniz. Şekersiz çay serbesttir. Su içmeyi ihmal etmeyin.
İkinci Gün: Bütün sebzelerden doyuncaya kadar yemek serbesttir. Yeşil sebzeleri tercih edin. Kuru fasulye, mısır ve bezelyeden uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba için. Bu akşam kendinizi tereyağlı fırın patates (kumpir) ile ödüllendirin. Meyve yemeyin.
Üçüncü Gün: İstediğiniz kadar çorba için. Sebze ve meyve yiyin. Patates yemeyin.Üç gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.
Dördüncü Gün: Muz ve yağsız süt. En fazla üç muza izin vardır. Yağsız sütün yanında bol bol çorba için.
Beşinci Gün: Sığır eti ve domates. Gün boyunca 310-620 gr sığır eti ve altı adet domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Çorba içmeye devam edin.
Altıncı Gün: Et ve sebzeler: Bugün 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. Çorbadan en az bir tabak için.
Yedinci Gün: Kahverengi pirinç, meyve ve sebze suları ile tekrar doyurun kendinizi. Acıktıkça çorba için. Altıncı günün sonunda yukarıdaki diyeti hiç hile yapmadan uyguladıysanız 5-8.5 kg arasında kaybetmiş olmanız gerekir. Şayet 7.5 kg’dan fazla kaybetmişseniz tekrar başlamak üzere 2 gün diyeti bırakmanız gerekir. Bu yedi günlük planı istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz. Bu diyet sisteminizi temizleyecektir. Bu rejimle yağlar hızla yanar. Diyet sırasında alkol ve alkollü içecekler kullanmayın, çünkü bunlar vücudunuzda yağ birikimine neden olurlar. Alkolü diyete başlamadan 24 saat önce bırakın.Diyete başladıktan birkaç gün sonra bağırsak faaliyetleriniz değişir. Çorbalarınıza kepek ekleyebilirsiniz. Bu diyette kahve serbesttir, zaten üçüncü günün sonunda kafeine ihtiyaç duymayacaksınız.
DİYET SIRASINDA YAPMAMAK GEREKENLER: Ekmek, alkol, karbonatlı içecekler, diyet içecekler. Bunların yerine şekersiz çay, koyu kahve, doğal meyve suları, kızılcık suyu ve yağsız süt içebilirsiniz. Bu temel yağ eritici çorbayı aç olduğunuz ve arzu ettiğiniz sürece içebilirsiniz. Ne kadar çok çorba içerseniz o kadar çok yağ kaybedersiniz. Kızartılmış sebzeler yasaktır. Et yerine haşlanmış veya fırınlanmış ve derisi çıkartılmış tavuk da yiyebilirsiniz.
CANIM ÇORBANIN TARİFİ BU...BEN 3. GÜNÜMDEYİM....TADI İYİ OLDUĞU SÖYLENEMEZ AMA ÇOKTA KÖTÜ DEĞİL,TAVSİYEM SICAK İÇ VE BOL LİMON SIK BEN ÖYLE ÇOK RAHAT İÇİYORUM....İŞYERİNE TERMOSA KOYUP GETİRİYORUM VE İÇECEĞİM ZAMAN CEZVEDE 1 KUPALIK ISITIP ÖYLE İÇİYORUM (Bardakta daha rahat oluyo)
BİDE TARTIDAKİ EKSİLERİ GÖRÜNCE DAHADA İŞTAHLA İÇİYORUM... KURALLARA AYNEN UYUYORUM...SADECE 2. GÜNÜN SONUNDAKİ TEREYAĞLI PATATESİ BEN YEMEDİM
ASIL SONUÇ CUMAYA BELLİ OLUCAK AMA BEN ŞİMDİLİK MEMNUNUM
yaptığın yanlışları görüceksin canım zamanla sürekli aynı kahvaltı yapmamaya çalış bende işyerinde yapıyorum kahvaltımı bi ara nesfit bi ara tost yapıyorum imkan olduğunda yane ayda yılda bir domates salatak ve peynir yiyorum sadece öğlen de sebze yemeği genelde ve yoğurt yiyorum artık evden getiriyorum yemeklerimi akşamlarıda evde ne varsa 1-2 kaşık yemek ve salata yoğurt arada elma yiyorum ama yeşil elma :) gerçi 1 tane yiyom günde :)
günaydın kızlar herkese iyi sabahlar bugün burası güneşli ama biraz serin izmir havası işte ceketimi aldım yanıma ne olur ne olmaz ama şemsiyeyi unuttum :)))) inşallah yağmur yağmaz :) tostumu yedim çayımı içtim işe başlayabilirim :)
aramıza hoşgeldin canım genç yaşında çok kilo almışsın bir an önce bunlardan kurtulmak istemen çok doğal bende genç kızlığa geçiş döneminde çok killo almıştım aç kalma diyeti bile yapmıştım sonuç olarak hızla verip hızla geri aldım bunlarda bana çatlak olarak hatıra kaldı neyse hedef belirlemen güzel yalnız yakın bir zaman vermişsin hem spor yapıp hem yediklerine dikkat edersen ayda 5 kilo versen ki 4 kilo diyorlar normalda :) oda yeter bence önemli olan yavaş yavaş kilo verioyor olman hızla verilen kilolar hızla geri gelir bunu unutma bence sende callanetics yapmalısın artı bir spor olarak vücudunu şekle sokmuş olursun zaten yüzüceksin o muhteşem birşey hadi bakalım hayırlısı :))))merhaba arkadaslar ben 79 kiloyum tam.92 kiloya bile cıktım bir aralar ustelik 16 yasındayım.1 yılda bu kadar kilo verebildim hemde cok dikkat etmedim ondan.simdi elma diyetine başlıyorum yarın.lutfen sizde bana destek olun.cok istiyorum artık.en ufak fazla bir sey yesem sonra pişman oluyorum.cumartesi gunu yuzmeye de baslıyorum.en sevdigim spor o oldugu icin yuzmeyi tercih ettim.inşallah hep birlikte zayıflarız.bu arada benim kilolarımda ve benim yaslarımda olan arkadasım varsa bu topikte yarıs yapabilirizzzz.hem hırs yapmış oluruz hemde egleniriz hemde birbirimize moral oluruz.neyse desteklerinizi bekliyorum.bu sefer kurtulucam bu kilolardan.1.5 ay da 15 kilo vermeliyim en az o da.hepinizi opuyorum
valla canım bende bir etki yapmadı hap ama bazen erken gelebilo sıkıntı stres falan derken bu kadar takma yane normalde 3-4 gün öne atıyor zatenbiraz daha atmış :) nasıl gidio hap bu arada benim bugün 23. günüm hala tok tutuyor canım yemek yemek istemiyor özellikle akşamları 2 kaşık şeyle dünyaları yemiş gibiyim sanırım midemi küçültmeyi başardım :)evvettt sıra genel bi mesaj yazmaya bugün regli oldum daha bir haftam vardı neden böle oldu bilmiyorum bu biber hapı bildiğim kadarıyla hormonal bi problem yapmıyo ama ben ona bağlıyorum bide bgn çok yoğundum hiç nete giremedim ilk fırsatta geldim topiğe ama ne göreyim dünden beri on mesaj anca gelmiş toparlanın kızlarrrrr hadi ama bizde sereceğiz sonra sorumlusu siz olacaksınız hani destek hadi hadi hadi ama
zemuszemusklava:zemuszemus
hoşgeldin canım aramıza bilinçli bir şekilde kilo vermeyi düşünmüşsün hedef belirle ve uygula süper bencede karar vrdikten sonra biz kadınların yapamayacağı şey yok diye düşünüyorum bi süre yaptığın yanlışları düzeltip spor yapınca kilo verirsin bencede ama olmazsa son çare arıyor insan mesela benim gibi :)merhaba, bende yeni geldim bu gruba. başlangıç kilom 73. 13/10/2009 itibariyle yağ yakma kararı verdim. 2 gündür 40 dakıkalık egzersız yapıyorum. evimle işim arasını yürüyerek gidiyorum. buda günde 30 dakıkalık yuruyus yapıyor. en buyuk dezavantajım öğle yemekleri için dışarda yiyor olmam ve hafif yiyecekler bulamamam. o yüzden evden pişirip götürmeye başladım. belli bir diyet programı uygulamıyorum ancak ekmeği şekeri tuzu kısarak bol lifli beslenmeye çalışıyorum. birsüre buşekilde deneyip tatmin olmazsam diyet listelerindenbirini seçeceğim. hedefim 58 kilo. 15 kilo vermeyi ve uzun yıllar kendimi çok iyi ve sağlıklı hissettiğim 58 kiloma (canım kilom) geri dönmeyi seçiyorum.
tek şişman beyniniz kitabını okudum.başlangıç için su ankı bedenımden 1 beden kucuk olan bir etek ve gömlek aldım.(yenicicilerimi giymek için sabırsızlanıyorum ) ayrıca 58 kılo ıken gıydıgım kot pantolonumuda ( yıllardır saklarım) ortayaçıkardım. dolabın sürekli kullandığım kısmına astım. her gördüğümde seni giyeceğim ve bana çok yakışacaksın diyorum. inanın hemen tebessüm geliyor yüzüme. tartı konusundada 68 kiloda direncim olduğunu düşünüyorum o yüzden tartılmayı durduruyorum. bunun yerıne kucuk kıyafetlerı ara sıra deneyerek kendimi kontrol edeceğim.
herkese başarılar dilerim. sevgiler
bu sözleri duymak süper bişey dün kına gecesi vardı arkadaşımın herkes ne kadar zayıflamışsın dedi havalara uçtum resmen işe ilk girdiğimde aldığım takım elbiseyi giymiştim ve gömleğimi 2006-2007 falan zaten sık giymiodum bide kilo alınca giymek imkansız olmuştu şimdi giyemediğim şeyi giymek acayip bir haz veriyor hele önünü birleştiremediğim gömleği giymek şahaneydi :))) en kısa zamanda callana başlayıp incelince bu iş tamam diyeceğim sanırım :))))çok teşekkür ederim. şöyle merdivenleri çift çift çıkacak kuvvette kaslara, düz ve gergin bir karına, yüklerinden arınmış dik duran bir iskelete sahip olmayı allah hepimize nasip etsin. :dance:
" aaa neden kadar zayıflamıssın, çok güzel olmuşsun, ne yaptında böyle oldun " diye kurulmuş cümleleri şimdiden duyar gibiyim. :teytey: çokmu polyannacılık oldu dersin ?
biber hapını bende kullanıyorum 23.günüm bugün ne yapsam kilo veremeyn bir yapım var zaten normalde çok yemek yiyen biri deilim hormonlarımdada sorun yok ama ne yapsam olmuyordu spor yaptım 6 ay düzenli bu şekilde sadece inceldim bir ayda sıkı diyet yaptım 1 kilo falan verdim delirmiştim resmen ama incelmek güzeldi :) şimdi önce kilo verip sonrada incelmek istiyorum lahana çorbası diyeti yaptım sonra tatilde verdiğim kilonun 2 kg geri aldım yaptığım resjimle ayda bir kilo falan verdim sonrada biber hapına başladım bir kutu kullanıp bırakıcam napalım başka türlü olmuo lahanayıda yapamazdım tekrar biraz zaman geçmesi lazım :)))) günde bir tane içiyorz sabah kahvaltıdan sonra zaten iştahını kesiyor ve bol bol su içiosun metabolizmanı hızlandıryor deli gibi terliyosun ateş basıyo bunun haricinde bende bişi yok ne başağrısı ne çarpıntı spor yapmıyorum bunla beraber çarpıntı olmasın die :)biber hapı kullandığını yazmışsın. Ben bu tip şeyleri ( hap, mama, şurup tarzında ) hiç kullanmadım. ama biberin faydaları belli. Sen hapından fayda gördünmümerak ettim. ayrıca ne sıklıkla içiyorsun? regl düzeninin değişmesi mevsim değişikliğinden olmuş olabilirmi ? bende oluyorda.
kızlar iyi akşamlar çok yoğundum bugün annemle inegöle gittik sabah 7.30 evden çıktık 16.20 kala geldik
kemik taraması yapıldı anneme sonra doktoruna götürdük neyse geç gelmiş oldum hemen pazara gidildi ordan lahanalar bana bakıyo ben lahanalara aldım orto boy ve şimdi pişiyo yarına hazırlık yarın ve 3 gün lahana yicem pazar bozulcak malum doğumgünüm ama aşırı değilde pastamı yerim şimdi okurken geçmişi KİRAZIN lahana tarifini okudumda kuzum lahanada hiç bişey yenmiyodu sebze ve meyvada dahil lahana su ve o hazır çorbalar falanda yoktu içine katılan dahası tv de öyle izlemiştim 3 sene önce ve ben öyle yapardım tabi en fazla 4 veya 5 gün dayanırdım verirdim hızla alırdım kilo ama bu sefer kararlıyım bozmicem lahanayıda şu 74 den kurtulamadığım için 3 gün yapcam cumartesi eve gitcem sabah giderken çok yaptığım için yanımda götürcem kalanı
ve tabi lesli bugünde yapılamadı ama yarın 20 mil yapcam 10 mili sabah kalanı akşam üstü dünden kalan 5 milimide cumayla birleştircem ettimi 5 günde 50 mil leslimi tamamlamış olcam hele bi gitmesin şu 74 o zaman napem ben ya bozmuyomda pazar günün harici ya yediğim tatlı olsa tamam derim sen gel pazartesi 75 ol salı tekrar tabi 74 ama bozmadığım halde yapışmıştı 74 neyse hafta sonu ve sonrası 4 gün lesli yapamam dahası spor yapamam ah evde temizlik beni bekliyo pazartesi başlarım 3 veya 4 gün sürer ah evim özledim dicem ama ordada sürekli biyerlere gidiliyo bana geliniyo bozuluyo gitmeden 69 görmeyi hayal ediyodum hep neyse kaçtım burnuma lahananın ne muhteşem kokusu geliyo gece gece ya çekilirmi bu koku
günaydın kıymetcim maşallah ya çok yoğunsun canım annen nasıl iyidir inşallah sende bu koşuşturmacada çok yoruluyosun bence leslie ye bu kadar yüklenme bir kere yapsanda yeter canım callanı indir bugün ona başla bencede nerden indirdiğimi bulusam göndericem aklımda bu arada :)ben lahanayı şöyle yapıyom beyaz lahanayı doğruyom 3 en büyük soğan koydum bugün 1 kereviz ve yapraklarıyla bugün çoktuda yaprakları koydum yarım demet maydanoz saplarıyla 1 diş sarımsak 2 büyük domates az evde yapılmış salça vardı ondan et suyu koymuyodum ama bugün denim dedim az tuz yağ yok kesinlikle pişdikten sonra ister rondodan geçir ister öyle ye kabuska gibi KİRAZIM merak ettim bak şimdi kilonu ben 74 düm bakalım cuma nasıl olcak ya giden suda olsa razıyım artık ya 69 görmek istiyom en kısa zamanda yada yaptığım spor kas oluyo ki basen kalça eridi baya neyse gerçekten kaçtım artık iyi geceler yeni gelen kızlar hoşgelmişiniz
merhaba canım aramıza hoşgeldin rejim fikrine benim gibi karşıysan diyet yapmak imkansız kendimi kısıtlayamıyorum ama yavaş yavaş yediklerini azaltırsan sorun olmaz bide sağlıklı yaşam adı altında sebze meyve ve bolsu yeşil çay içtinmi tamam :) hergün yediklerini paylaş kilo cetveli yap birde burdan daha yardımcı oluruz sende gaza gelirsin hedefin için :) sona yaklaşmak şahane bişi benim ilk hedef 55 di sonra baktım moral bozuyor gidemiorum bi türlü 58 yaptım :)Selam kizlar bende artik daha cok zayiflamak istiorumm ben suan 72 kilo olmusum 70tim geri 2 kilo aldim cok uzgunum birturlu diyet yapamiorum offf.. Lutfen banada destek oldun..
Tatilde 6 kilo vermistim zayiflama hapi kullanmistim i$e yarami$ti dikkat etmedim gene aldim sinir kilolari .. En yakin zamanda diyetisyene gitcem artik..
hoşgeldin canım aramıza geldin bile :)selam kızlar ben diyet yapıyorum ve şuan 80 kiloyum. Cuma zayıflama yarışaması topicindeyim ama buraya da katılırsam motive olabilirim gibime geliyo.Ramazan öncesi gayet güzel motive olmuştum 8 kilo verdim ramazanda 1 kilo aldım. Benide alırmısınız sohbetinize?
süpersin canım yaaa bide ben başlasam offfffffffBende indirdim bugün 4/21 yaptım adlında bir hafta donra ölçecektim ama ölçünce göbek kısmımdan 1 cm gittiğini gördüm evet kiloda bişi yok ama görüntüde fark ediyor benim için zaten belim incelsin yeter göğüs ve kalça 90 ölçü ideal o yüzden karına ve bel bölgesine ağırlık veriyorum bir de bişi sorcam ben artık callan abladan daha hızlı yapıyorum yaklaşık 40/45 dakika sürüyor birde sabahları saat 6 da kalkıp 30 dk. kadar plates yapıyorum callan ablamıda 7:30 dan donra ya da gece yapıyorum oğluş uyumadan rahat yok bana çünkü sence 40/45 dk yeterlimidir....
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....::::))))a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?