70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben cumaya göre artı 1kg dayım resmen tek kaçamağım akşam yağsız patlamış 2 avuç mısır yemekti..böyle bir sonuç olmamayıldı ki

Tuzlu yiyorum canım inşallah ondandır..

aaah ahhh bile bile yiyorum kesemiyorum işte maalesef tuzlu yemeyi çok seviyorum ama artık bunu da azaltmam şart haklısın canım..Teşekkür ederim

ödemdir o ödemmm bak tuzu kes nasıl gidiyo o artı 1 ler üzme kendini cancaazzzımmm

menün çok güzel canım hiç kaçamak yok

ortim duygularıma tercüman olmuşsun ben de aynen böyle yazacaktım

menümüde yazayım alınmasın

sabah

1 domates
2 dilim tahıllı ekmek üzerine krem peynir
çay

ara
azz şekerli t. kahvesi(hiç şekersiz içemiyorum)
yeşil çay

öğlen

z.yağlı ıspanak
çok az tavuk ciğer kavurma
salat yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı

ara

1 adet elma
yeşil çay

akşam

yine kereviz
salata yoğurt
1 kepçe çorba

kendime

bende de var o durum birgün en ufak bir kaçamak yapsam menülere yorum yapasım ve menü paylaşasım gelmiyor

bende yeniyim senin gibi. fazla kişiyle muhattap olmayalımki bir an önce kovsunlar bizi 60 69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor bölümüne gidelim aceleden :)

öyle düşünme ben de 70 lerde başladım şimdi 66 kiloyum ama hala buradayım...bir kere takılırsan vazgeçemezsin

Geçen hafta 1.900 veren sen değil miydin?
Ben bi ara dikkat ettiğimde bi hafta kilo gidiosa diğer hafta sabit kalıyodum sonraki hafta gene kilo gidiyodu. :26:

bende senin gibiyim bir hafta veririm bir hafta durur bazende arti degisiyor iste

mayonez çok kalorili birşey canım hiçbir besleyici değeri de yok mayonez cısss....onun yerine peynirli ya da yoğurtlu makarna deneyebilirsin

ben de kendi adıma bu topiği bırakmadığın için teşekkür ederim...kimse kimseyi üzmesin yaza kadar ele ele verip incecik olalım ayrıca mineyle barışmana da çok sevindim

selammm
arkadaşlar merhabaaaa..
ben geldim yinr..
,sabah:
haslanmış yımırta
bir dilim tam bugday
yarım bardak süt
bu kadan
öğlen 6 7 kaşık kadar kısır
valla başka yicek bişey yoktubu kadan

benim de öğle menüm
kurutulmuş sebze türlüsü az yağlı
bir kepçe kadar nohut
bir bardak ayran
dayanamadım yazdım dilekcim napiim
öğleden sonra
bir bardak bitki çayı
bir bardak yeşilçay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…