70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dugunle ilgili yogun bir telas icinde olman ve eksiz olmasini istemenden kaynaklaniyor olabilir bide butun bu telasin icinde kilo verme cabasi beyninde karmasaya yol acmistir

haklısın cnm bi pikoylada bozulmaz aynen yolumuza devamda.ben dün bişe yaptım dilek
söylesemmikiiii

gunaydin canim ben baya karisikim bugun nihayet tartida eksi gordum direncime dayanmadi tarti bakti ben vazgecmiyom pes eti
ayrica menun cok guzel kalorisi dusuk bir menu ben begendim

afiyet olsun cnm.başarılı bir menü
tavıklı kapuskayı merak ediyirumm

canım sürekli düğün için bişeyler yapıyosun ya etkileniyosun haliyle ondandır.biraz relaks ol herşey olur.kendini bu kadar üzme hasta olursun bak
evet canırım sanırım ondan:26:
ne farklı ınsanlar var ya ıns en kısa zamanda gıder canımda sen de rahatlarsın
kızçeler bana bi fikir verin ne yemek yapayım beeeennn
bana da bana da
neysekı guzel gecmıs canım dugunun
belkı bende ısten cıkmasaydım bu kadar ılgılenmezdım dugundu evdı felan
sımdı aylak kaldım ya
bugun ıcıyorum sukur dılekcım
evet sureklı dugun muhabbetı gecıyor ya bıde ondanda olabılır
dugunle ilgili yogun bir telas icinde olman ve eksiz olmasini istemenden kaynaklaniyor olabilir bide butun bu telasin icinde kilo verme cabasi beyninde karmasaya yol acmistir

canım benım sozum cok olaylık gectı
buruk bır soz oldu yanı
korkuyorum aynı seylerın dugundede yasanmasından

canım yaa Allah sabırlar kolaylıklar versin inşaallah

Kızlar ne güzel diyet ve sporla 78 kilodan 72 kiloya düşmüştüm diyeti bıraktım yine 77 kiloya çıktım çok salağım biliyorum of off Ama pazartesi benim için yeni bir gün.İnşallah bende pazartesiden itibaren size katılacağım tabi kabul ederseniz.Hedefim 65 inat ettim olacak bu sefer çok azimliyim çokkk

hoş geldin tatlımda nede pazartesi hemen başla bu günden vakit kaybetme bence..

haklısın cnm bi pikoylada bozulmaz aynen yolumuza devamda.ben dün bişe yaptım dilek
söylesemmikiiii

Pikonun içinde kayısı kurusu ve pirinc patlagı var
Kaloriside 100 olması gerekio tam aralık yaniiiiiiiii Gamzeee benii geçemeeezzz

gunaydin canim ben baya karisikim bugun nihayet tartida eksi gordum direncime dayanmadi tarti bakti ben vazgecmiyom pes eti
ayrica menun cok guzel kalorisi dusuk bir menu ben begendim

Yok canım pes etmek yokkk...
Kilo vericez bünye bu tıkır tıkır gitmesede az olsun bizim olsun. :119:
Bugün böyle oldu valla kahvaltıyı düzgün yapamadım.

afiyet olsun cnm.başarılı bir menü
tavıklı kapuskayı merak ediyirumm

Annem düdüklüde pişirio. Tavuk gögsüyle falan güzel oluyo valla

Bu çizelgeyi nasıl oluşturdunuz kızlar ben yeni katıldım bu form a çok acamiyim yaa bazı yerleri kullanmakta zorluk çekiyorum
diyet gruplari bolumunde kilo cizegegesi nasil yapilir basligi var orda deyeyli anlatiyor

bence fazlakafaya takiyorsun yasanan olumsuzluklari hepsini geridee birak pozitif dusunki pozitif enerji ortaya ciksin

Son düzenleme:

Allah sabır versin canım çok zor geçekten..

itiraf ediyorum ben hemde bugün hemde cuma öncesi bir küçük minnak petito gofreti lüpleterekten diiyetime ihanet ettim pişmanımmmm

nerdesiniz kizlar
bugunki menum baya karisik
sabah ac karinla iki bardak su
az sekerli nescaffe
1kuruvasan

oglen
1 tabak yumurta salatasi
1 koz biber
3 zeytin
bir catal peynir
2 dilim tb ekmegi
sekersiz cay

kahve

yine kahve

aksam
4 yk kabak yemegi
2 yk yogurt

yatana kadar 3.5 lt su
1 form cay insalah baska birsey yemem

iyi akşamlar çizelgemi yapmışım oley şimdi leslie yapıcam ortak arayışım devam ediyor
yokmu ortağı olmayan yaa
hafta sonu anneme gidicem Allahım sen beni kaloriden uzak tut:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…