♥gözyaşı♥;9647892 .!.:Günaydın canım. Bu gün istanbulda da hava serindi. Evet yanlışlarımı biliyorum ama işte vaz geçmek zor geldiğinden külo alıyorum. 50 li küloları görmeyeli 7-8 sene olmuştur. Ama İnşaALLAH bu sefer külo verdim diye esneme yok sıkı sıkıya en az 6 ay diyet yapıcam sonrasında da sağlıklı ve az yemeyi öğrenip aynı küloda kalmayı deneyeceğim. İnşaALLAH olur.
Dün öğlen 2 izmir köfte iki kaşık erişte bir kase çorba yedim. İkindide bir kase yoğurt. akşam ikidilim kepekli ekmek arasında yağsız tost ve birazcık mısırla simit yedim :)
Bu sabah aslında salatalık felan yiyecektim ama uyuşukluk işte nesfit kolayıma geldi bir kase nesfitle güne başladım. Hadi hayırlısı.
Herkese başarılar kızlar.
günaydın canım vazgeçmek zor ama hayır demeyi az yemeği gözümüzün doymasın öğrenicez ve etrafındakilere şunu söyle ben rejim yapıyorum lütfen ısrar etmeyin yemeyeceğim ilk zamanlar çok zor oluyor rejim fikrinde olduğun için yemekde yemek istiosun ne olursa olsun yicem :))))) sonra yavaş yavaş alışıosun :) önce aileme söyledim lütfen böyle yemek yapmayın ben diyet yapıyorum beni düşünün bol kalorili günlerde ayrı yemek yiyeylim dedim ve kesinlikle ısrar etmeyin işyerine de evden yemek getiriyorum yoksa ticket olayı beni bozucaktı pideler pizzalar :)))) yemek getiremezsem sebze yemeği ve yoğurt alıyorum ya da öğlen bir bardak hazır çorba sonra 1-2 saat sonra nefit sonra 1 elma bu şekilde yiyorum zamanla ne yapman ne yapmaman gerektiğini kendin öğreniyorsun öğlen vaktin varsa yavaş yavaş ye ve bol bol çiğne yemek arasında sonrasında su içme mideyi şişirirsin boşuna genişletme biz küçültmeye çalışıyoruz yemekten hemen sonra çay kahve içme aldığın vitaminleri ziyan etme :)))) çorbadan sonra sadece yemek ye salata ve yoğurt yepilav erişte makarna bunları hayatından çıkartmaya çalış canım özellikle akşamları ara öğün atıştırmalık olarakda beyaz nohut al herkes öle dio bir kaç tane attınmı tıkıyor insanı :) neyse çok yazdım :)
çok teşekkür ederim. şöyle merdivenleri çift çift çıkacak kuvvette kaslara, düz ve gergin bir karına, yüklerinden arınmış dik duran bir iskelete sahip olmayı allah hepimize nasip etsin. :dance:
" aaa neden kadar zayıflamıssın, çok güzel olmuşsun, ne yaptında böyle oldun " diye kurulmuş cümleleri şimdiden duyar gibiyim. :teytey: çokmu polyannacılık oldu dersin ?
biber hapı kullandığını yazmışsın. Ben bu tip şeyleri ( hap, mama, şurup tarzında ) hiç kullanmadım. ama biberin faydaları belli. Sen hapından fayda gördünmümerak ettim. ayrıca ne sıklıkla içiyorsun? regl düzeninin değişmesi mevsim değişikliğinden olmuş olabilirmi ? bende oluyorda.
cok tesekkurler canım cok guzel acıklamıssın.evet o zaman onumde tam 6 hafta var arkadasımın dogum gunu partisine kadar guzel kilolar vermek istiyorum.umarım basarılı olurum.ilerleyen gunlerde de vazgecmiyecegim buu sefer.
günaydın canım bugün 23.günüm 65,5 kilo ile ile başladım bu sabah itibariyle 61-60 arası geldim 61 diroum ben yani 4,5 kg vermiş bulunuyorum :))))) ben 60a düşersem havalara uçarım diodum sanırım öyle olucak etrafımdan gelen iltifatlar süper ne kadar zayıflamışsın verme artık die hele sevgilim verme artık yeter die kavga edioz ama basenler duruo tabe onlarıda callan teyzemle inceltcem inşallah :)magrentacım 23, günüm demişsin kaç kilo verdin toplamda ?????????
canım çok youndum valla aklımda bugün halledicem adresi sana :)iyi geceler kızlar yoğundum dahası 4.5 saat spor yapmış oldum lesli 20 mil bitirdim yarında 15 mil beni bekliyo demiştim pazartesiden cumaya 10 milden 50 mil yapcam diye ama annemin hastaneye gidip gelmelerimizden dolayı dün 10 mil yapamamıştım bugün onuda yaptım salıda 5 milim kalmıştı yarında onla birlikte lahana süper gidiyo eğer yarın şu 74 den düşmezsem kafayı yerim ben 3 gün sürekli lahana yapcam görim hafta içi o zaman normal diyet yapcam işte kepekli tost falan öğlen tavuk akşam çorba salata aralarda elma falan 5 milde lesli günde KIZLAR bana callan dediğinz acil lazım yarın son günüm kardeşim indirebilir ve cd ye çekcek hardiskimede yüklicem MAGRENTA canım nerden indirilcek veya bilen kızlardanda cevap lütfen sabah istediğiniz kadar kilo vermiş olursunuz İNŞALLAH
insan kilo verdiğini görünce mutlu oluyor aynen devam canım callanetics spor bölümünde canım araştırabilirsin leslie selsone ile walk at home diğeride aynı yerde ikiside çok güzel evde spor yapmana yardımcı oluyor callan plates gibymiş acaip inceltiomuş kilo vermişin gibi :))selam, ben yeniyim... mesajlarınızda rastladığım callan ve lesli kelimeleri hakkında ufacık bir fikrim yok.nedir bunlar ? CADIARZU
bu arada harekete gecelı 3 gun oldu 500 gr. küçüldüm:))) hihoyyyt
yemeklerı yarıya indirip hareketini iki katına cıkaran komsum 3 ayda 17 kılo verdı duyurulurrrr....
o benim idolüm:)
ooooo süpersin canım maşallahhhh aynen devam :))) cumaları bikdirim evet :)♥gözyaşı♥;9666447 .!.:Kızlar cuma günleri mi bildirim yapılıyor bilmiyorum ama ben 77.3 olmuşum yani 1.2 külo vermişim :)
günaydın kızlar
bu sabah itibariyle kilom 70,200 cumaya göre 1600 gr verdim ama pazartesi kilom 72,900 dü yani lahanayla 4 günde 2700 gr vermiş oldum,bugünde devam ediyorum sonra 2 gün ara verip pazartesi tekrar yapıcam.bu hafta olmadı ama haftaya 6 lı rakamlara düşücem inş.
selam kızlarr ama burası bomboş benneyaptımki 79 kiloyum kızlar. bu topic için sınırdayım yani :)
selam
bazen böyle bir yoğunlukları oluyor sanırım herkesin bende giremedim bi türlü açmadı sayfayı :)))) burda kilo sınırı yok canım isteyen kalıo benim gitmeye hiç niyetim olmadı valla :)
kızlar ne bu sesizlik sizdemi açamadınız sayfayı benim gibi aaaaaaaaaaa kızoyorum ama
selam kızlarr ama burası bomboş benneyaptımki 79 kiloyum kızlar. bu topic için sınırdayım yani :)
aynen canım ya bugün kk beni sinir etti... zaten çok yavaştı hepten gitti..neyseki düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?