70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!


günaydın canım vazgeçmek zor ama hayır demeyi az yemeği gözümüzün doymasın öğrenicez ve etrafındakilere şunu söyle ben rejim yapıyorum lütfen ısrar etmeyin yemeyeceğim ilk zamanlar çok zor oluyor rejim fikrinde olduğun için yemekde yemek istiosun ne olursa olsun yicem :))))) sonra yavaş yavaş alışıosun :) önce aileme söyledim lütfen böyle yemek yapmayın ben diyet yapıyorum beni düşünün bol kalorili günlerde ayrı yemek yiyeylim dedim ve kesinlikle ısrar etmeyin işyerine de evden yemek getiriyorum yoksa ticket olayı beni bozucaktı pideler pizzalar :)))) yemek getiremezsem sebze yemeği ve yoğurt alıyorum ya da öğlen bir bardak hazır çorba sonra 1-2 saat sonra nefit sonra 1 elma bu şekilde yiyorum zamanla ne yapman ne yapmaman gerektiğini kendin öğreniyorsun öğlen vaktin varsa yavaş yavaş ye ve bol bol çiğne yemek arasında sonrasında su içme mideyi şişirirsin boşuna genişletme biz küçültmeye çalışıyoruz yemekten hemen sonra çay kahve içme aldığın vitaminleri ziyan etme :)))) çorbadan sonra sadece yemek ye salata ve yoğurt yepilav erişte makarna bunları hayatından çıkartmaya çalış canım özellikle akşamları ara öğün atıştırmalık olarakda beyaz nohut al herkes öle dio bir kaç tane attınmı tıkıyor insanı :) neyse çok yazdım :)
 

Haklısın canım. İnsanın etrafındakilerde çok ısrar edince sinir oluyor. Benim çvremde bu çok var aman bi kerecik benim için boz ne olcak diyorlar böyle sinirden kıpkırmızı kesiliyorum. ALLAH'dan öğlenleri buraya ev yemekleri geliyor, sebze salata felan oluyor. Yemek arasında su kısmında haklısın ben aşırı su içiyorum yemek yerken. Yemek yerken yavaş yavaç ve çok çiğnemeye dikkat etmeye çalışıyorum. İnşaALLAH zamanla bunları aşar sağlıklı bir beslenme şekline ve hayata sahip olurum. En çok istediğimde başarı öyküleri kısmına böyleydim böyle oldum demek :)))))
 

amin canım amin neden olmasın tatlım bizim o düz karınlı dik bi iskelete sahip olanlardan neyimiz eksik biraz azimle inşallah en kısa sürede bizde onlar gibi oluruz
 

10gündür kullanıyorum hapı sabahları 1 tane tok karnına bol su ile geçen hafta 1kg verdim bakalım bu hafta fark etmişmi regliden dolayı fark edeceğini zannetmiyorum ama umarım mevsim ddeğişikliğiyle alakalıdır düzenimin değişmesi((
 
iyi geceler kızlar yoğundum dahası 4.5 saat spor yapmış oldum lesli 20 mil bitirdim yarında 15 mil beni bekliyo demiştim pazartesiden cumaya 10 milden 50 mil yapcam diye ama annemin hastaneye gidip gelmelerimizden dolayı dün 10 mil yapamamıştım bugün onuda yaptım salıda 5 milim kalmıştı yarında onla birlikte lahana süper gidiyo eğer yarın şu 74 den düşmezsem kafayı yerim ben 3 gün sürekli lahana yapcam görim hafta içi o zaman normal diyet yapcam işte kepekli tost falan öğlen tavuk akşam çorba salata aralarda elma falan 5 milde lesli günde KIZLAR bana callan dediğinz acil lazım yarın son günüm kardeşim indirebilir ve cd ye çekcek hardiskimede yüklicem MAGRENTA canım nerden indirilcek veya bilen kızlardanda cevap lütfen sabah istediğiniz kadar kilo vermiş olursunuz ıNŞALLAH
 
selam, ben yeniyim... mesajlarınızda rastladığım callan ve lesli kelimeleri hakkında ufacık bir fikrim yok.nedir bunlar ? CADIARZU
bu arada harekete gecelı 3 gun oldu 500 gr. küçüldüm:))) hihoyyyt
 
cok tesekkurler canım cok guzel acıklamıssın.evet o zaman onumde tam 6 hafta var arkadasımın dogum gunu partisine kadar guzel kilolar vermek istiyorum.umarım basarılı olurum.ilerleyen gunlerde de vazgecmiyecegim buu sefer.

harikasın canım:) 6 haftada ne kilolar verirsin yeterki iste! haberlerini bekliyorum :)
 
yemeklerı yarıya indirip hareketini iki katına cıkaran komsum 3 ayda 17 kılo verdı duyurulurrrr....
o benim idolüm:)
 
Kızlar cuma günleri mi bildirim yapılıyor bilmiyorum ama ben 77.3 olmuşum yani 1.2 külo vermişim :)
 
günaydın kızlar

bu sabah itibariyle kilom 70,200 cumaya göre 1600 gr verdim ama pazartesi kilom 72,900 dü yani lahanayla 4 günde 2700 gr vermiş oldum,bugünde devam ediyorum sonra 2 gün ara verip pazartesi tekrar yapıcam.bu hafta olmadı ama haftaya 6 lı rakamlara düşücem inş.
 
magrentacım 23, günüm demişsin kaç kilo verdin toplamda ?????????
günaydın canım bugün 23.günüm 65,5 kilo ile ile başladım bu sabah itibariyle 61-60 arası geldim 61 diroum ben yani 4,5 kg vermiş bulunuyorum :))))) ben 60a düşersem havalara uçarım diodum sanırım öyle olucak etrafımdan gelen iltifatlar süper ne kadar zayıflamışsın verme artık die hele sevgilim verme artık yeter die kavga edioz ama basenler duruo tabe onlarıda callan teyzemle inceltcem inşallah :)
canım çok youndum valla aklımda bugün halledicem adresi sana :)
selam, ben yeniyim... mesajlarınızda rastladığım callan ve lesli kelimeleri hakkında ufacık bir fikrim yok.nedir bunlar ? CADIARZU
bu arada harekete gecelı 3 gun oldu 500 gr. küçüldüm:))) hihoyyyt
insan kilo verdiğini görünce mutlu oluyor aynen devam canım callanetics spor bölümünde canım araştırabilirsin leslie selsone ile walk at home diğeride aynı yerde ikiside çok güzel evde spor yapmana yardımcı oluyor callan plates gibymiş acaip inceltiomuş kilo vermişin gibi :))
yemeklerı yarıya indirip hareketini iki katına cıkaran komsum 3 ayda 17 kılo verdı duyurulurrrr....
o benim idolüm:)

yane bizde bunu başarırsak neden kilo vermeyelimki oturup yediğimiz için alıyoruz harekete geçip kısarsak vericez ama hala çabalıyoruz işte :)))



günaydın herekse hayırlı cumalar 2 gündür ölü gibiyim kına düğün derken 4-5 saat uykuyla duruom 2 gündür ssabah zorla kalktım ama bu bile tartılmama engel olmadı tabeee 61-60 arası çıkıo ama 61 dicem ben ona daha yakın akşamları aç yatmanın sonucu die düşünüom gündüz çok az yiyorum birde ama akşam işten güçten kaç gün yemek yiyemedim dünde biraz cola bir tane poaça yedim bir çatalda pastadan tattım bol bol göbek attım :)))) düğünde sonra görüşürüz:dance:
 
♥gözyaşı♥;9666447 .!.:
Kızlar cuma günleri mi bildirim yapılıyor bilmiyorum ama ben 77.3 olmuşum yani 1.2 külo vermişim :)
ooooo süpersin canım maşallahhhh aynen devam :))) cumaları bikdirim evet :)

canım lahanayı aralıklarla yapman lazım biliyorsun bence bitirip 1 ay kadar ara ver sonra gene yaparsın bence sağlığını bozma sen zaten kilo verebiliyorsun direnci kırman için sıkı bir diyete ihtiyacın vardı onuda yaptın az yiyip spor yaparak devam edebilirsin bence :)
 
selam kızlarr ama burası bomboş benneyaptımki 79 kiloyum kızlar. bu topic için sınırdayım yani :)
 
selam kızlarr ama burası bomboş benneyaptımki 79 kiloyum kızlar. bu topic için sınırdayım yani :)

selam
bazen böyle bir yoğunlukları oluyor sanırım herkesin bende giremedim bi türlü açmadı sayfayı :)))) burda kilo sınırı yok canım isteyen kalıo benim gitmeye hiç niyetim olmadı valla :)



kızlar ne bu sesizlik sizdemi açamadınız sayfayı benim gibi aaaaaaaaaaa kızoyorum ama
 

aynen canım ya bugün kk beni sinir etti... zaten çok yavaştı hepten gitti..neyseki düzeldi
 
aynen canım ya bugün kk beni sinir etti... zaten çok yavaştı hepten gitti..neyseki düzeldi

evet yaaa sinir oldum bende neden giremiom die :) neyse düzeldi ama kimsecikler yok akşama artık :)))))

benim mesaim bitio akşama giremezsem sabah görüşüğrüzzzz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…