70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar çok yoğundum bugün kilom 73 oldu 15 mil yaptım lesli 5 günde bitirmiş oldum 50 mil lahana süper devam 2 gün bitti yarın sabah erkenden gidiyom sabah sabah lahana yicem geri kalanıda alcam yanıma yarın akşam biter 3 gün yapmış olcam iyi akşamlar sizlere

sedacım canımsaol callan için kardeşim gelsin indircem sabah 7.30 da gidiyom evime artık 19 da 1 ay olcak burda olmam 23 eylülde başladım 81 23 ekim sabahı bakalım ne olcak 1 kilo vermiş oldum cumadan bu zamana ama spor yüzünden kilo kaybı yok ama süper sıkı oldum sanki 2.5 kilo daha vermiş gibi anladımki kendimdede gördüm spor bazen kilo verdirmiyo kas yapıyo olsun bakalım yarından itibaren yapamıcem spor önümüzdeki hafta vercekmiyim kilo

kk giremedim bugün gündüz bu hafta pek keyfim yoktu katılamadım aranıza haftaya bomba gibi geliyorum insallah yeni kg 60 kg 1 kg verdim sonunda bu hafta kaydirigubbakcemile2 kilo veren herkeze tebrikler kk girdiğim gün 74 kg 14 kg verdim toplamda paylasımlarıyla destek olan herkeze tesekkürler

İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....

KİRAZ_Z................71.6.......70.2......1.4:hooray:
GÖZYAŞI................78.5.....77.3....1.2:hooray:
KIYMET_AY..............74.......73........1
MAGRENTA...............62......61....1
LIGHTLIFE..............80......79....1
MİNNA9595..............61.....60....1
DİLEKRUZGAR............74.......73.3....0.7

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLAR

SEDAOZER..............65.5

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.

GÖZYAŞI
LIGHTLIFE
YASMİN46.......78.5
PSORİASİS......70
MEZUNİYET......73
PAPATYHA.......73
JASMİNCİN......72
ABERCROMBİE....79
KEYFİM.........73
SİRİNE66.......72

EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

çok tebrik ederim:) benımde hedefim 15 kilo vermek...senın basarının darısı basıma ve hepımızın basına ınsallah.mutluluklar dılıyorum

seda özer arkadaşım ilgine çok teşekkür ederim. hemen bakıcam gönderdiğin linke. özelden teşekkür edemedim. mesaj sayım azmış öyle dedi sistem. burdan yazdım artık tekrar teşekkürler.

biliyorum uzun zamandır gelemiyorum ama sebeplerim vardı
bu hafta hep evdeydim 3 gündür işe gidemiyorum bronşit olmuşum çook hastayım yani doğrusu tartıya çıkıp kiloma bile bakamadım geçmişide okumadım zaten
sizler neler yaptınız bilmiyorum ama inşallah iyisinizdir
hepinizi hasretle kucaklayıp öpüyorum
görüşmek üzere...

günaydın hanımlar,ben bu sabah 72 kg uyandım,1 kg vermişimkaydirigubbakcemile2

canım keyfin olmasada gel buraya kafa dağıtırsın ayrı kalma burdan hadi bakalım kilo vermeye başladın tekrar hedefinede ulaştın darısı bizlerin başına :)))))
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol dinlenmeden geçmiyor bu hastalık bir an önce iyileşirsin umarım canım kib
günaydın hanımlar,ben bu sabah 72 kg uyandım,1 kg vermişimkaydirigubbakcemile2

ooooooo ne güzel sabah sabah insan kilo verdiğini görünce ne kadar mutlu oluyor yaa hadi bakalım aldığımız gibi verelim kiloları :))

günaydın hanımlar herkese iyi hafta sonları benim mesaim yarım saat sonra biticek şöle bir uğrayım dedim lisete için eline sağlık sedacım teşekkür ederiz :)

günaydın fıstıklar

sedacım ellerine sağlık canım...listede uzun zamandır üst sıralarda yer almıyodum bu ayrıca mutlu etti beni

kızlar lahana çorbası diyetimi dün bitirdim 5 gün yaptımve toplamda 3,200 gr verdim

kilom bu sabah itibariyle 69,700 nasıl sevindim anlatamam...6 lı rakamları rüyamda bile görmüyodum
inş haftaya hedefim 68 e inmek

oooo 6lı rakamlara indin sende hadi bakalım aynen devam daha önce dediğim gibi tekrar lahana için bi süre bekle metabolizmanı bozma bence bi süre normal yediklerine dikkat et veremezsen sonra bir şok daha yaparsın :)

iyi tatiller kızlar kendinize iyi bakın kaçamak yok aman haaaaaaa :):teytey:

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bu hafta kilo bildirimi yapamadım çünkü hastanedeydik çoookkk güzel bi yeğenim oldu perşembe gecesinden şu ana kadar yoğun bi tempoyla koşuşturduk ama deydi dünyalar güzeli bi meleğimiz var artık 67 kiloyum bu arada 1kg daha gitmiş

canım gözünüz aydın..:ecrin_bebek:.allah analı babalı büyütsün,sağlık sıhhat versin inş.

bu arada tebrik ederim,alkisalkisalkis1 kilo çok çok iyi :lepi:

merhaba bende geldim malesef 72 kilo olarak hemde ama cumadan beri kararlıyım 12 kilo verip şu göbişimden kurtulcam inş. ben ilk bal+su+elma sirkesi ile başladım zaten sürekli yürüyen biriyim birde bugün şu ayran aşı çorbası gibi olan detoks karışımını yapıyorum inş gitcek bu kilolar sizin desteğiniz ve başarabilirsembenim azmimle

geçmiş olsun canım ,boşver kiloları şimdi dinlenip iyileşmeye bak
maaşallah darısı başımızaaaaaaaaaahihoyyyt

tebrikler Allah analı babalı büyütsünn

bende geldim merhabalarrr ilk mesajımı 75 kilo olarak yazıyorum :) daha önce 84kiloydum hedefim 60kiloya düşmek kararlıyım ama desteğe ihtiyacım olduguna karar verip sayfanıza geldim:)

merhaba ben de aranıza katıldımm :) bende 70 bucuk kiloyum bi haftadur lahana kürünü uyguladım .ama hala aynıyım yaa

sllmmm kızlar gelıyorum artık aranıza toparlandım bee sılkelendım ohhh dünya varmıs:)))mınnacım slm gülüm bı sen varsın nasıl gıdıo canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…