kk giremedim bugün gündüz bu hafta pek keyfim yoktu katılamadım aranıza haftaya bomba gibi geliyorum insallah yeni kg 60 kg 1 kg verdim sonunda bu hafta kaydirigubbakcemile2 kilo veren herkeze tebrikler kk girdiğim gün 74 kg 14 kg verdim toplamda paylasımlarıyla destek olan herkeze tesekkürler
canım keyfin olmasada gel buraya kafa dağıtırsın ayrı kalma burdan hadi bakalım kilo vermeye başladın tekrar hedefinede ulaştın darısı bizlerin başına :)))))kk giremedim bugün gündüz bu hafta pek keyfim yoktu katılamadım aranıza haftaya bomba gibi geliyorum insallah yeni kg 60 kg 1 kg verdim sonunda bu hafta kaydirigubbakcemile2 kilo veren herkeze tebrikler kk girdiğim gün 74 kg 14 kg verdim toplamda paylasımlarıyla destek olan herkeze tesekkürler
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol dinlenmeden geçmiyor bu hastalık bir an önce iyileşirsin umarım canım kibbiliyorum uzun zamandır gelemiyorum ama sebeplerim vardı
bu hafta hep evdeydim 3 gündür işe gidemiyorum bronşit olmuşum çook hastayım yani doğrusu tartıya çıkıp kiloma bile bakamadım geçmişide okumadım zaten
sizler neler yaptınız bilmiyorum ama inşallah iyisinizdir
hepinizi hasretle kucaklayıp öpüyorum
görüşmek üzere...
günaydın hanımlar,ben bu sabah 72 kg uyandım,1 kg vermişimkaydirigubbakcemile2
günaydın fıstıklar
sedacım ellerine sağlık canım...listede uzun zamandır üst sıralarda yer almıyodum bu ayrıca mutlu etti beni
kızlar lahana çorbası diyetimi dün bitirdim 5 gün yaptımve toplamda 3,200 gr verdim
kilom bu sabah itibariyle 69,700 nasıl sevindim anlatamam...6 lı rakamları rüyamda bile görmüyodum
inş haftaya hedefim 68 e inmek
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bu hafta kilo bildirimi yapamadım çünkü hastanedeydik çoookkk güzel bi yeğenim oldu perşembe gecesinden şu ana kadar yoğun bi tempoyla koşuşturduk ama deydi dünyalar güzeli bi meleğimiz var artık 67 kiloyum bu arada 1kg daha gitmiş
geçmiş olsun canım ,boşver kiloları şimdi dinlenip iyileşmeye bakbiliyorum uzun zamandır gelemiyorum ama sebeplerim vardı
bu hafta hep evdeydim 3 gündür işe gidemiyorum bronşit olmuşum çook hastayım yani doğrusu tartıya çıkıp kiloma bile bakamadım geçmişide okumadım zaten
sizler neler yaptınız bilmiyorum ama inşallah iyisinizdir
hepinizi hasretle kucaklayıp öpüyorum
görüşmek üzere...
maaşallahgünaydın fıstıklar
sedacım ellerine sağlık canım...listede uzun zamandır üst sıralarda yer almıyodum bu ayrıca mutlu etti beni
kızlar lahana çorbası diyetimi dün bitirdim 5 gün yaptımve toplamda 3,200 gr verdim
kilom bu sabah itibariyle 69,700 nasıl sevindim anlatamam...6 lı rakamları rüyamda bile görmüyodum
inş haftaya hedefim 68 e inmek
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bu hafta kilo bildirimi yapamadım çünkü hastanedeydik çoookkk güzel bi yeğenim oldu perşembe gecesinden şu ana kadar yoğun bi tempoyla koşuşturduk ama deydi dünyalar güzeli bi meleğimiz var artık 67 kiloyum bu arada 1kg daha gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?