an itibariyle 77 kilo biri olarak acilen zayıflamam gerek.. yaza nişanım varrrrrrrrr amannn Tanrımmm :O
Öyle olmuş sanırım.
Bu Cuma tartılcam sanırım bilemedim cancazım.:26:
oyun için girmiyorum faceye
zaten pötüşde izin vermiyor ki
cok sagol betülüm halen acaba fazla dikkat etmedimmi keske olmasaydin deyip duruyorum ama allaha sükür daha kötü birsey olmadi cok sagol tatlim
red arkadasım...ilk önce bence vucudundakı yag oranını ogranmelısın.benımkına yakınsa gunde en fazla 4 dilim ekmek verır dı
yetısyen.senın yaptıgın yanlıs 6 kaşık kuru fasulye=1 dilim ekmek+1 et,4 kaşık pılav=2 ekmek artı 2 dılımde ekmek yemıssın.sakın leblebı fılanda yeme.bır avuc 1 dılım ekmek demek.tursudan uzak durucaksın dıyet suresınce yasak besınlerden.
2000 kaloriyse yine iyi bence canım
ben 3000-4000 olmuşumdur herhalde
içimdeki öküz fena pörtledi
Günaydın kızlarhiç keyfim yok. stresli ve yorucu bir hafta sonunun üstüne bide kaçamaklar eklenince
motivasyonum yerle bir oldu.sınavlarım vardı okadar gerildimki irademe hiç sahip olamadım.bide tartıldım üstüne ve hiç kilo vermemişim.en başa tekrar döndün yani.bakalım bu hafta nasıl geçecek.biraz spora ağırlık vericem.hem kafamı dağıtıcam hemde hafta sonu kaçamaklarını böle telafi ederim belki.
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
YOK (hiç cnm istemedi.)
Ara:
1 portakal
Öğle:
1 parça fırında tavuk göğüs
salata
Ara:
1 portakal
Akşam:
Pırasa + 2 yk. yoğurt
Ara:
Belki 1 bardak süt
Spor: 30 dk. tempolu yürüyüş + 30 dk. jillian
Su: 2,5 lt.
hafta sonu kaçamaklarıda : 2 dilim kek, 5-6 ad. grissini, 5-6 yk. pirinç pilavı, 1 parça bitter çiko, muz
şimdi kızlar yardımınızı bekliyorum.Bundan önce başka gruplara da yazmıştım ama artık kendimi durduramıyorum ve bu beni her yönden etkiliyor.geçtiğimiz ekim ayına kadar neredeyse vericek 6 kilom kalmıştı.62 kiloydum.ama kötü bir şey yaşadım beklemediğim bir anda annemi kaybettim olayın psikolojik boyutları beni zaten yıpratıyor ama ekimden sonra depresyon halim yemeğe vurdu durmadan yiyorum bilmiyorum kendimi rahatlıyor muyum saat gece 3te bile ve tam 11 kilo aldım 73 oldum durmazsam gidecek biliyorum yaklaşık 1 haftadır da iştahım kesildi gibi ama her an tekrardan saçmalayabilirim aklınıza gelicek her şeyi yedim ve normalde o kadar iradeliyim ki geçen sene diyetle 61e kadar inmişken şimdi durdurmazsam 80e gidiyorum.ne olur yardımlarınızı bekliyorum hem bi gruba dahil olmak hem de çevremin dışında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar istiyorum.umarım yardımcı olursunuz.şu anda kilom 73 boyumsa 1.63 şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben de gruba dahil olmak istiyorum. 71 kiloyum ve 9 kilo vermem gerekiyor hem de en acilinden. Sizin son yorumlarınızı okudum veee inanılmaz heyecan yaptım. Hırslandım :)
Kızlar akşam yemeğinde kuru fasülye ve pilav var ne kadar yemeliyim sizce?
Ahhh ah dağıtabilsem, kalınca görüntü bozuluyorya, ayıp olur diye dağıtmadım yanidağıt dağıt hemen onları konu komşuya hayrına ver gitsin
Canım şeker hastası mısın, yoksa şeker hastalığın yoksa bence kullanmamalısın onu, sonuçta her ilacın mutlaka bir yan etkisi var, iyice araştır istersen, sağlık daha önemli.hoşbuldum:)dün den beri tuzu kestim.bugunde yedıklerım şöyle;
sabah
1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
öğlen
1 kevgır bamya
1 dilim ekmek
2 kaşık yogurt
ara öğün
1 portakal
1 yeşil çay
bir de diyetısyenım şeker hastalarının kulllandıgı bır ılac onerdı sabah akşam onu ıcıyorum.
akşam sanırım balık yemege gıdıcez.umarım fazla kaçırmam...
Kızlar da söylemişler akşam olmamış diyecektim de, ilk günmüş neyse, bundan sonra düzelir.Arada bir kase yoğurt yedim ardından bir bardak yeşil çay içtim.
Sporda ilk günüm olduğu için koşu bandında 1 saat yerine yarım saat hızlı tempoda yürüdüm.Bol bol su içtim.
Akşam yemeğimide şimdi yedim.
6 kaşık kuru fasulye
4 kaşık pilav
2 dilim light ekmek
1 tane salatalık turşusu
Fazla yedim gibi geldi ama ilk günüm olsun o kadar
Yarında tuzsuz leblebi alıcam acayip tok tutuyor. Ara öğünlerde bir avuç tüketicem.
Memnuniyetle beklerim canım, hemen gelin de beni kurtarın bu dertten
canimin iciii o pikolar az ama
kiyamam ki
gel ben seni pikoya bi doyurayim
yaklaasss
hadi yavrum afiyet olsun :82:
canin piko isterse ben buralardayim yine :94:
ftemiz ablaa annem dediki müsaitseniz aksam size gelicegiz :93:
annem birsey zahmet etmesin ne varsa onu yriz dedii :86::86:
aahhh ahhhhh ona komsu olamk vardi
ben senin bildigin kizlardan degilim
bakma totoma ööölenazar etcen
Hoşgeldin canım, takıl bize hayatını yaşa.ömrümde kendim kadar iradesiz bi insan görmedim şu pis boğazıma hakim olamıyorum diyetisyende kar etmedi şimdi sizden destek bekliyırum gaza getirriiiiiin beniii gacılarrr noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr80kilocukla başlıyorum bakalımm
Geçmiş olsun canım,tez zamanda geçer inşallah.güzel olur bence tatlım cumadan cumaya tartıl
bu arada bende bugün hocama sordum..
ilaç yazcaktı sonra bi kadın doğuma gitmemi istedi
o da ultrasonla baktı kist varmış 4 cm
ilaç verdi adet olunca kontrol edicez.
sonra da doğum kontrol hapına başlıcam sanırım tekrar
yine kilo alabilirim yani
geçen bi muhabbette yazmışın sanki bi oyunu oynuyorum diye karıştırdım mı ki ben seni canım :26:
dalga geçmek için yazmadıydım sadece takılaym dedim kırmamışımdır seni inşallah :26:
çocuk canım o da düşe kalka büyüdük hepimiz olur böyle şeyler kendini suçlama :26:
çok şükür Rabbim beterinden korumuş..
iyi geceler canlarım
Leblebiyi araöğünlerde tüketebilirsin canım, neden almayacaksın ki, kalorisi beyaz leblebinin özellikle çok düşük, sabah ki arada, ya da öğleden sonraki arada yiyebilirsin. ARa öğünler 100 kalori civarında olacak yaklaşık.Uyarın için çok sağol canım
Normalde diyetisyene gitmiştim yakın zamanda sabah 3 dilim öğlen ve akşamlarıda ikişer dilim ekmek vermişti listemde.Bende ona uyayım dedim ama daha ilk günüm canım idare edin beni
Uyarılarınız benim için çok değerli teşekkürler canlarım
Leblebiyide almayım bari:18:
Günaydın canım,Günaydın kızlar;
dün listeme eksiksiz uydun inanılmaz mutluyum. sporumu da yaaptım. Buün gün var apartmanda işten biraz erken çıkıp gelicem umarım yemekler bitmiş olur=)))
Günaydın canımGünaydın kızlar
anladım candan doktor tavsiyesiyse sorun yok amahayır tatlandırıcıdan bahsetmıyorum.glifor dıye bır ılac.eczaneye danısabılırsın yada bır dıyetısyene.seker hastalarında obezıte olanlara onerıyorlarmıs.şeker ıstegını onluyor.yanlız bobrek hastaları kullanmamalı.tek yan etkısı gaz yapıyor.kullanıyorum 4 gundur ıse yarayacak sanırım.doktorada danıstım hıc bı sakıncası yok dedı.
senin o totona bir şaplak yapıştırırım hülya avşarın
canimin iciii o pikolar az ama
kiyamam ki
gel ben seni pikoya bi doyurayim
yaklaasss
hadi yavrum afiyet olsun :82:
canin piko isterse ben buralardayim yine :94:
ftemiz ablaa annem dediki müsaitseniz aksam size gelicegiz :93:
annem birsey zahmet etmesin ne varsa onu yriz dedii :86::86:
aahhh ahhhhh ona komsu olamk vardi
ben senin bildigin kizlardan degilim
bakma totoma ööölenazar etcen
gözünaydın yavruuuregl öküzü girdi icimeee
ömrümde kendim kadar iradesiz bi insan görmedim şu pis boğazıma hakim olamıyorum diyetisyende kar etmedi şimdi sizden destek bekliyırum gaza getirriiiiiin beniii gacılarrr noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr80kilocukla başlıyorum bakalımm
aheyyy aheyyyyy aheyyyyy79 idiimm 77 oldummm bu arada çoooook mutluyum dvm etcem inşalllahh gelişmeleri yazıcamm
merhabalar:) bende varımmmm bende katılıyorum aranıza :)
hoşgeldiniz kızlar sizde inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınızan itibariyle 77 kilo biri olarak acilen zayıflamam gerek.. yaza nişanım varrrrrrrrr amannn Tanrımmm :O
wuuu sendedemi kist çıktıgüzel olur bence tatlım cumadan cumaya tartıl
bu arada bende bugün hocama sordum..
ilaç yazcaktı sonra bi kadın doğuma gitmemi istedi
o da ultrasonla baktı kist varmış 4 cm
ilaç verdi adet olunca kontrol edicez.
sonra da doğum kontrol hapına başlıcam sanırım tekrar
yine kilo alabilirim yani
geçen bi muhabbette yazmışın sanki bi oyunu oynuyorum diye karıştırdım mı ki ben seni canım :26:
dalga geçmek için yazmadıydım sadece takılaym dedim kırmamışımdır seni inşallah :26:
çocuk canım o da düşe kalka büyüdük hepimiz olur böyle şeyler kendini suçlama :26:
çok şükür Rabbim beterinden korumuş..
iyi geceler canlarım
hoşgeldin aramızaslm arkadslar ben de yenı geldım :) 73 kılo da benden gelsın topıc e :) hedefım 60 (en son lısede ıken bu kıloda ıdım muhahahaha ). kosu bandı hergun ort 1.5 sa calısarak yuruyerek yanı 2 haftada 76 dan 73 e dustum.ha ek olarak bı de ortalama bı dıyet yaptım ekmeksız yagsız fln. tavsıye ederım. spor ve dıyete emzırdıgım ıcın suphe ıle yaklasmam kılo vermemı duraklattı. mutsuzum bu konuda. bu yusden sızı okumaya geldım hevesım gelsın dıe. hadı ıyı gunler ıyı geceler sekerler :)
ooooo pttt sen nerelerdesinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ballıkaymağım sen çok yaşa emiiii
sizi özledim şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok diye
birde baktım ne göreyim ballıkaymağın yeni resmi
Eki Görüntüle 630883
sohbet koyulaşmış ,topik kendine gelmiş, darısı başıma deyip yine kaçayım ufaktan ben
hemen söyliyim kilomuda
67:çok az yersem gün içinde bu rakamı görüyorum
68: akşam yatarken genelede bu rakam çıkıyor
69: homini gırtlak (pasta ,börek ,kola,çerez,çaklıt,)yersem bu sayıyı görüp yuhhhhhhhhhhhhhhh diyorum kendime işte böyle bir haldeyim kızçelerim
hepiniz aklımdasınız , inş. bir an önce buraya gelebilrim .
bu arada acaba diyorum kk olarak facede grupmu kursak nasıl olur acep :44::44:
diyet grubu ama herkes(kk dışındaki arki çevremiz) görmesin ,şahsen bir anda çevremi şaşırtmak isterim ,aaaaaaa nasıl zayıfladın süper olmuşsun cümleleri daha güzel bence
neyse bir öneriydi sadece yapıp yapmamak sizin fikrinize bağlı kızçler hepinizi öptüm ,Allaha emanet olun ,iyi gecler tatlı rüyalar bol bol spor görün rüyanızda
günaydın cancağızımGünaydın kızlar
günaydın kuzumHerkesciklere günaydınnnn
Bol neşeli, az kalorili, booooool hareketli bir gün olsun inşallah
hosgeldiiinmerhabalar:) bende varımmmm bende katılıyorum aranıza :)
kiiizz kacmaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ballıkaymağım sen çok yaşa emiiii
sizi özledim şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok diye
birde baktım ne göreyim ballıkaymağın yeni resmi
Eki Görüntüle 630883
sohbet koyulaşmış ,topik kendine gelmiş, darısı başıma deyip yine kaçayım ufaktan ben
hemen söyliyim kilomuda
67:çok az yersem gün içinde bu rakamı görüyorum
68: akşam yatarken genelede bu rakam çıkıyor
69: homini gırtlak (pasta ,börek ,kola,çerez,çaklıt,)yersem bu sayıyı görüp yuhhhhhhhhhhhhhhh diyorum kendime işte böyle bir haldeyim kızçelerim
hepiniz aklımdasınız , inş. bir an önce buraya gelebilrim .
bu arada acaba diyorum kk olarak facede grupmu kursak nasıl olur acep :44::44:
diyet grubu ama herkes(kk dışındaki arki çevremiz) görmesin ,şahsen bir anda çevremi şaşırtmak isterim ,aaaaaaa nasıl zayıfladın süper olmuşsun cümleleri daha güzel bence
neyse bir öneriydi sadece yapıp yapmamak sizin fikrinize bağlı kızçler hepinizi öptüm ,Allaha emanet olun ,iyi gecler tatlı rüyalar bol bol spor görün rüyanızda
Günaydın kızlar
deerrtlerr beniiimmmm helva beniiimmmm diyet senin senin ooolsuuunnAhhh ah dağıtabilsem, kalınca görüntü bozuluyorya, ayıp olur diye dağıtmadım yani
Canım şeker hastası mısın, yoksa şeker hastalığın yoksa bence kullanmamalısın onu, sonuçta her ilacın mutlaka bir yan etkisi var, iyice araştır istersen, sağlık daha önemli.
Kızlar da söylemişler akşam olmamış diyecektim de, ilk günmüş neyse, bundan sonra düzelir.
Memnuniyetle beklerim canım, hemen gelin de beni kurtarın bu dertten
Hoşgeldin canım, takıl bize hayatını yaşa.
Geçmiş olsun canım,tez zamanda geçer inşallah.
Leblebiyi araöğünlerde tüketebilirsin canım, neden almayacaksın ki, kalorisi beyaz leblebinin özellikle çok düşük, sabah ki arada, ya da öğleden sonraki arada yiyebilirsin. ARa öğünler 100 kalori civarında olacak yaklaşık.
Günaydın canım,
Sevindim senin adına, darısı başıma inşallah.
Günaydın canım
anladım candan doktor tavsiyesiyse sorun yok ama
herşeyin doğalı iyidir
sonrasında ne olacak hep o ilacımı içeceksin
bünyen alıştığında bıraktığında tekrar alabilirsin demek istedim
yinede sen bilirsin tabiki
bazen kendi doktorumuzda olabilmemiz lazım
senin o totona bir şaplak yapıştırırım hülya avşarın
yapıştırdığı gibi ehehehhe
gözünaydın yavruuu
hoşgeldiniz kızlar sizde inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız
azim ve kararlılık herşeyin başı
wuuu sendedemi kist çıktı
geçmiş olsun inşallah eritir canım
yok be tatlım oyun için ne alınayım
candy crush oynuyorum dilek pötüşü geçemedim almış başını gitmiş hatun
sabah bir kez akşam birkez oynayabiliyorum
10 dk olsa toplamda 20 dk işte
hem neden kırılayım doktorum civanım
hoşgeldin aramıza
ooooo pttt sen nerelerdesin
bi görünüyorsun
sonra kayboluyorsun
gel yamacımıza
günaydın cancağızım
günaydın kuzum
merhaba;
bende 73 kıloyum ve artık zayıflamam gerekiyor.Benıde aranıza alırmısınız?
hosgeldiiin
kiiizz kacmaaa
ay sen ne kaaa kiskancsin yaa
foto koydum insan bisey der
suraya bak ptt bile benim fotoyu görünce danamayip geldi
ama sen kiskancligindan görmemezlikden geliyorsun ayip
deerrtlerr beniiimmmm helva beniiimmmm diyet senin senin ooolsuuunn
neskuvik basim agriyo olmaz
merhaba;
merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?