herkese günaydınn...kızlar nasılsınız..ben istiratlıyım..üzerinize afıyet kaynar suyu şööölleeeee bi güzelcene bacamdan aşağı döktümde:)))
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bu hafta kilo bildirimi yapamadım çünkü hastanedeydik çoookkk güzel bi yeğenim oldu perşembe gecesinden şu ana kadar yoğun bi tempoyla koşuşturduk ama deydi dünyalar güzeli bi meleğimiz var artık 67 kiloyum bu arada 1kg daha gitmiş
bende geldim merhabalarrr ilk mesajımı 75 kilo olarak yazıyorum :) daha önce 84kiloydum hedefim 60kiloya düşmek kararlıyım ama desteğe ihtiyacım olduguna karar verip sayfanıza geldim:)
merhaba ben de aranıza katıldımm :) bende 70 bucuk kiloyumbi haftadur lahana kürünü uyguladım .ama hala aynıyım yaa
herkese günaydınn...kızlar nasılsınız..ben istiratlıyım..üzerinize afıyet kaynar suyu şööölleeeee bi güzelcene bacamdan aşağı döktümde:)))
haftanın hangi gününde kilo bildirimi yapmamız gerekiyor acaba ?
merhabalar bende katılmak istiyorum aranıza, bugün diyete başladım 72 kiloyum 65e ordanda 60 inmeyi planlıyorum.. ben sabahları ve akşamları kelloggs yiyerek zayıflamaya karar verdim. öglende az olacak şekilde istedigimi yiyorum.. Allah yardımcımız olsun. herkese başarılar tabi bana inşallah veririz kiloları :)))
hoşgeldin canım aramıza hedefi yakın yapman daha iyi olmuş motive olursun sona yaklaştıkça :)))))
bence sürekli aynı şeyi yeme onunda bir kalorisi var sonuçta ve ne kadar yediğine göre değişio sürekli yediklerini değştir porsiyonlarını ufalt :)faydasını görürsün bence
herkese iyi akşamlar benimm mesaim bitti yarım saattir kendimi çok kötü hissediyorum hasta oluyorum g
ibi birden ateşim çıktı terlemeye başladım düğün dernek olaylarında üşüttüm sanırım
yarın görüşürüz
hoşgeldin canım aramıza hedefi yakın yapman daha iyi olmuş motive olursun sona yaklaştıkça :)))))
bence sürekli aynı şeyi yeme onunda bir kalorisi var sonuçta ve ne kadar yediğine göre değişio sürekli yediklerini değştir porsiyonlarını ufalt :)faydasını görürsün bence
herkese iyi akşamlar benimm mesaim bitti yarım saattir kendimi çok kötü hissediyorum hasta oluyorum g
ibi birden ateşim çıktı terlemeye başladım düğün dernek olaylarında üşüttüm sanırım
yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?