70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınn...kızlar nasılsınız..ben istiratlıyım..üzerinize afıyet kaynar suyu şööölleeeee bi güzelcene bacamdan aşağı döktümde:)))

günaydın iyi sabahlar iyi haftalar herkese :)
almiracım günaydın akşam kapatmışın sabah açmayamı geldin :)

günaydın millet güzel bir hafta diliyorum herkeze az kalorili bol sporlu inşallah :)))))))))))almira çok geçmiş olsun canım dikkat et bundan sonra.....

herkese günaydınn...kızlar nasılsınız..ben istiratlıyım..üzerinize afıyet kaynar suyu şööölleeeee bi güzelcene bacamdan aşağı döktümde:)))

geçmiş olsun canım çok dikkat et iz kalmaması için bişeyler yapıyormusun dikkatli ol canım

canım gözünüz aydın, bebişe sağlıklı uzun ömürler diliyorum, kilo azalışın içinde tebrikler :dance:

bende geldim merhabalarrr ilk mesajımı 75 kilo olarak yazıyorum :) daha önce 84kiloydum hedefim 60kiloya düşmek kararlıyım ama desteğe ihtiyacım olduguna karar verip sayfanıza geldim:)

merhaba hoşgeldin. bende yeniyim gecen hafta içinde girdim gruba. :) çok sevgi dolu bir ortam memnun kalacağına eminim. bizi güler yüzle karşılayan tüm grup üyelerinede bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum.

merhabalar bende katılmak istiyorum aranıza, bugün diyete başladım 72 kiloyum 65e ordanda 60 inmeyi planlıyorum.. ben sabahları ve akşamları kelloggs yiyerek zayıflamaya karar verdim. öglende az olacak şekilde istedigimi yiyorum.. Allah yardımcımız olsun. herkese başarılar tabi bana inşallah veririz kiloları :)))

hoşgeldin canım aramıza hedefi yakın yapman daha iyi olmuş motive olursun sona yaklaştıkça :)))))
bence sürekli aynı şeyi yeme onunda bir kalorisi var sonuçta ve ne kadar yediğine göre değişio sürekli yediklerini değştir porsiyonlarını ufalt :)faydasını görürsün bence

herkese iyi akşamlar benimm mesaim bitti yarım saattir kendimi çok kötü hissediyorum hasta oluyorum g
ibi birden ateşim çıktı terlemeye başladım düğün dernek olaylarında üşüttüm sanırım
yarın görüşürüz

kızlar merhabalar nasıl gıdıyor ben bugun 77 yı gordum cok sevın dım ogleden sonra caya mısafırım vardı pasta borek bıraz derın daldım ama yarın sıkı gunlere yıne devam kararlıyım zayıflayacagım

çok geçmiş olsun..dikkat et kendine.sevgiler

geçmiş olsun canım. . umarım iyisindir bugün.
ben bu kez diyeti çok ciddiye aldım dedigin gibi hep aynı şeyleri yemeyi düşünmüyorum kendimi çok kısıtlayınca o kadar çok yemek istiyorum onun için hep ögünleri degiştirmeyi düşünüyorum. inşallah başarılı olurum

Günaydınlar herkese. Hafta sonu net imkanım olmadığı için yazamadım, bu hafta sonu birazcık listenin dışına çıktım ama abartmadım. Misafirliklerde kaçabildiğim kadar kaçtım yemeklerden ısrar edildiğinde de bir kaç kaşık yedim. Hafta içi aynı seyrinde devam ediyor. Birde sabahları dünden hazırladığım ceviz ve sarımsağı bir gün beklettiğim suyu içiyorum dört beş gün oldu. Bakalım işe yarayacak mı?

günaydın kızlar

benim lahana çorbamın 2. günü bugün...dünü kaçaksız atlattık darısı bugüne
bu hafta öyle çok kilo vereceğimi zannetmiyorum ama en azından 6 lı rakamları sabitlemek istiyorum

bayramdan sonrada monti diyetine başlayacam...diyet yöntemleri bölümünde topiği var...incelemenizi tavsiye edrim...kitabınıda sipariş ettim...kalıcı kilo vermek istiyorum artık

bu arada magrentacım geçmiş olsun canım...dikkat et kendine bu havalar tam hastalık havası hemen kapıveriyoruz şifayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…